HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#621 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 28. 09:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2011. 01. 28. 07:22

Kicsit rossz véleménnyel vagy az artykról..;)
Pedig figyeld csak meg, ha nem végzik a dolgukat, akkor főleg a nagyok szólnak, be, hogy mi van az artykkal.
Nagyon jó támogatást lehet velük adni, csak tudni kell használni őket.
A T sorozatra kitérve, nemcsak az artykkal tudnak gusztustalanul bánni.
Nagyon megalázó, ahogy a nagyokat körberohangálják.
Kicsit feszült vagyok olyankor. Bár szerencsére kezdem megtalálni a gyenge pontjukat, így olyan 80%-ban "kigyújtom" őket.
A T-54 eseknél tapasztalom, hogy inkább feltesz magának 3 javító csomagot, mint egy tűzoltót.
Szóval lényeg a lényeg nem olyan egyszerű az arty élete, mind gondolják. Én is szidtam őket, aztán egy nagyobb vitám alkalmával mondta az illető, hogy próbáljam ki és aztán dumáljak. Kipróbáltam és hát ....igaz, hogy sokat használom, mert nyugis (biztos kilőnek), de nem egy leányálom.
Bár hard reset után is vinni fogok egy arty vonalat ( szerintem maradok az USA artyknál ).
Védelemről meg annyit, hogy senki nem védi, soha az artykat, nem fog a bázison csövezni senki csak ezért...;)
Azért vedd figyelembe, hogy hányszor lőttél ki valakit, mert a nagy százalékát márt sebezte arty, lehet, hogy más esetben nem jössz ki élve a csatából.
:respect:

Félre ne érts, természetesen semmi bajom nincs az artykkal (mármint a csapatársakkal :))
Rákanyarodva a T szériára: szerintem a med tankoknak arról kéne szólnia, hogy magukra vonják a "nagyfiúk" figyelmét, illetve felderítést végezzenek.
A T-44-el próbálok mindig hozzácsapódni a legnagyobb sajátokhoz és a közelükbe maradva szórakoztatni az ellent (bár sajnos sokszor van, hogy otthon kell maradnom, mert a sok félkegyelmű a szélrózsa minden irányába szétspriccelve távozik a bázisról, ami nem jó ómen a csata végkimenetelének szempontjából).
Sok T felhasználó saját magát szivatja azzal, hogy nekiugrik egy heavynek (T7+) és megpróbálja önerőből lenyomni, hiszen könnyen belátható, hogy egyedül nem sokra fog menni a pilincka lövegével. De ha elkezdem közelről inzultálni, önkéntelenül is velem lesz elfoglalva, nem a háttérből lövöldöző saját nehézfiúkkal, akik így elég gyorsan végezhet vele.
A medek "védelmében" (hiszen azért nem csak a T széria kemény; a Panther/P2 vagy a T23/Pershring nem rosszabb, mint a T-54/T-44, csak kevesebb van belőlük, illetve a félbolond VérPistikék nem arra gyúrtak; saját Pantherral egyáltalán nem félek egyiktől sem) azért meg kell jegyeznem, hogy (szerintem) ugyanaz áll rájuk, mint az artykra. Mindenki szidja őket, de amikor összeverődik 4-5 normális med és ledarálja a fél pályát, olyankor nagyon tud örülni a saját csapat... az ellen már nem örül annyira, de hát az ellenfél már csak ilyen.
Gondolom, azért te is nyugodtabban ülsz az artyban, amikor a csata negyedik percében kifilézik az ellenség tüzérségét, mint ahogy én is nyugodtabb vagyok ha tudom, hogy egy bazinagy ágyú a háttérből engem próbál kirángatni a trutyiból.
:respect:
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#622 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 13:44

T-44-el és T-54-el nem az a bajom, ahogy játszanak. A bajom az, hogy pl egy T-44 minden tekintetben jobb egy vele azonos tierben lévő Párducnál. Egy az egyben szó szerint semmi esélyem ellene. Gyorsabb, mozgékonyabb, vastagabb a páncélja, a lövege sem gyengébb, ráadásul a T-44 célfelületben is fele a Párducnak.
És ez azért is bosszant, mert egyáltalán nem könnyebb eljutni egy Párducig a játékban, mint egy T-44-ig. Egyszerűen csak rossz lóra tettem. Sok kínlódás után lett végre Párducom és jutalmul ezzel a géppel az egyik legrosszabb a statom. Persze valószínű velem is baj van.

Artykat sem szerettem, de el kell ismernem, hogy sokszor húztak ki a csávából. Az igaz, hogy én sem szoktam hátul maradni artyt védeni, de a Párduc azért elég gyors ahhoz, hogy visszaérjek, ha hátul gáz van.
Meg most van egy Grille-m is, a hosszabb csövű 15 cm sFH 13 L/17 ágyúval. Ez egy lövéssel elég tetemes 680Hp-t sebez, viszont rettenetesen lassan tölt (4 lövés/perc)és céloz. Szóval most már én is tudom, hogy nem álom az artyk élete.

Tényleg, Jagdpantherral kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Érdemes gyúrni rá, vagy az is szívás, mint a sima Panther? Warton?

Szerkesztette: Sendrov 2011. 01. 28. 13:46 -kor

Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#623 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 14:11

33 csata után nem nagyon tudok objektív, teljeskörű képet adni róla. Frontális támadás esetén azért rendesen pattognak róla a lövések, viszont oldalról, hátulról sokkal gyengébb mint a SU-152. Tény, hogy nagyon fürge, a német td vonalon biztos, hogy ez az utolsó gép, amiről ez elmondható. Sikerült unlockolnom a 105 mm-es löveget hozzá, gyors újratöltés, mérsékelt erő jellemzi. Véleményem szerint a SU-152 122 mm-es lövegénél egy hangyányit gyengébb.

#624 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 14:25

Kösz. Én attól tartok kicsit, hogy kb 2x magasabb, mint a Jagdpanzer IV. És ezért boldog-boldogtalannak céltáblája leszek. A mozgékonyság jó hír. Pláne, hogy már minden motor előre meg van hozzá a Párduc vonalról.
Kép

#625 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 28. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 01. 28. 12:44

T-44-el és T-54-el nem az a bajom, ahogy játszanak. A bajom az, hogy pl egy T-44 minden tekintetben jobb egy vele azonos tierben lévő Párducnál. Egy az egyben szó szerint semmi esélyem ellene. Gyorsabb, mozgékonyabb, vastagabb a páncélja, a lövege sem gyengébb, ráadásul a T-44 célfelületben is fele a Párducnak.

Most akkor gondolj bele, hogy érezhettek a Bundeswehr harckocsizói amikor találkoztak a T sorozattal. :laugh:
T-44-et teszteltem, training battle-ben egy IS-3-al szemben. Kifingattam, de csak a tempó fölény miatt Himmelsdorf-ban. Ezzel szemben, múltkor Warton-al nyomtuk, akkor egy STUG III kapott el, de volt, hogy Marder II áldozata lettem. Ezzel a tankkal nem szabad megállni, csak akkor van cumi, amikor nem megy veled senki. És általában cumi van. :) Ezzel a tankkal a legroszabb a statisztikám, viszont ezt élvezem a legjobban, ha egy hullámhosszon van a csapat. (ami az EU server óta nagyon ritka)

#626 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 28. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 01. 28. 13:25

Kösz. Én attól tartok kicsit, hogy kb 2x magasabb, mint a Jagdpanzer IV. És ezért boldog-boldogtalannak céltáblája leszek. A mozgékonyság jó hír. Pláne, hogy már minden motor előre meg van hozzá a Párduc vonalról.

a 122-esnek 2 lövés oldalról. :) viszont ha felém fordul, menekülök. :)

#627 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 14:48

Hát nem tudom. Nekem megvan a T-44 és a Panther is (sőt a Panther2 is összejött), de sokkal jobb eredményeket tudtam elérni a Pantherral, mint a T-44-ben ülve.
Tényleg fenntartom azt az állításomat, hogy Pantherban nem igazán félek egyiktől sem 1v1-ben. A Panther 88mm lövege közel 1 lövés/perccel gyorsabb, 30mm-el nagyobb a penje és (szerintem) sokkal pontosabb, bár a dam elmarad 10 ponttal (kipróbáltam a 122mm is, szépen lehet vele osztani az áldást, de elég lelombozó a 3,5 lövés/perc). A T-44 mozgékonysága nagyon tetszik, de a D10T nem sok sz@rt ér egy tier8 tankon (szintén szerintem).
A T-44-et "mindenki" gyűlöli (természetesen csak akkor, ha az ellenség kötelékében szolgál :D ), ezért nagyon agresszíven támadnak, ha kiszúrják. Elképzelhető, hogy ezért rosszabbak a statjaim vele, mint a Pantherral és ezért érzem magam nagyobb biztonságban magam a Párducban.

Végkövetkeztetés: a legkedvesebb tankom a VK 3002(DB) :laugh:
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#628 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 01. 28. 15:28

Most akkor gondolj bele, hogy érezhettek a Bundeswehr harckocsizói amikor találkoztak a T sorozattal. :laugh:
T-44-et teszteltem, training battle-ben egy IS-3-al szemben. Kifingattam, de csak a tempó fölény miatt Himmelsdorf-ban.

Na akkor most gondolj bele ugyanebbe a Panther szemszögéből:
IS-3-as lassabb, mint a Panther, de hiába körözök körülötte, mert a Panther Schmalturm tornya rohadt lassan fordul és mire lőni tudok, addigra az IS-3-as is belém durrant, ami közelharcban általában oldalba lövést jelent. A Panthernál ez az esetek 60%-ában lántalp leszakadást jelent. És onnantól végem.
T sorozathoz képest lassú is vagyok, meg nagy célfelület. De bánná a fene, ha gyorsabban fordulna a tornyom és nagyobb volna a tűzgyorsaságom.
Általában kinézek egy tankvadászt, beállok mögé és a magas Párduccal a feje fölött lövészkedek. Ez egyrészt nekem jó, mert részben fedez elölről és erős tűztámogatást kapok. A tankvadásznak meg azért jó, mert nincs kiszolgáltatva annyira az esetleg mellé vagy mögé kerülő ellenséges közepeseknek.
Kép

#629 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Verghaust - Dátum: 2011. 01. 28. 15:48

Hát nem tudom. Nekem megvan a T-44 és a Panther is (sőt a Panther2 is összejött), de sokkal jobb eredményeket tudtam elérni a Pantherral, mint a T-44-ben ülve.
Tényleg fenntartom azt az állításomat, hogy Pantherban nem igazán félek egyiktől sem 1v1-ben. A Panther 88mm lövege közel 1 lövés/perccel gyorsabb, 30mm-el nagyobb a penje és (szerintem) sokkal pontosabb, bár a dam elmarad 10 ponttal (kipróbáltam a 122mm is, szépen lehet vele osztani az áldást, de elég lelombozó a 3,5 lövés/perc). A T-44 mozgékonysága nagyon tetszik, de a D10T nem sok sz@rt ér egy tier8 tankon (szintén szerintem).
A T-44-et "mindenki" gyűlöli (természetesen csak akkor, ha az ellenség kötelékében szolgál :D ), ezért nagyon agresszíven támadnak, ha kiszúrják. Elképzelhető, hogy ezért rosszabbak a statjaim vele, mint a Pantherral és ezért érzem magam nagyobb biztonságban magam a Párducban.

Végkövetkeztetés: a legkedvesebb tankom a VK 3002(DB) :laugh:

Akkor velem van a baj. Valamiért képtelen vagyok kihasználni a Párduc erősségeit. :( Konkrét Tipp esetleg?

A végkövetkeztetéssel pedig egyet értek :) nekem is a VK 3002(DB) a kedvenc.
Bár az igazat megvallva a kimaxolt BT2 light tank csak egy hajszállal van nálam az élményben lemaradva.
Kép

#630 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 28. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 01. 28. 13:57

Na akkor most gondolj bele ugyanebbe a Panther szemszögéből:
IS-3-as lassabb, mint a Panther, de hiába körözök körülötte, mert a Panther Schmalturm tornya rohadt lassan fordul és mire lőni tudok, addigra az IS-3-as is belém durrant, ami közelharcban általában oldalba lövést jelent. A Panthernál ez az esetek 60%-ában lántalp leszakadást jelent. És onnantól végem.
T sorozathoz képest lassú is vagyok, meg nagy célfelület. De bánná a fene, ha gyorsabban fordulna a tornyom és nagyobb volna a tűzgyorsaságom.
Általában kinézek egy tankvadászt, beállok mögé és a magas Párduccal a feje fölött lövészkedek. Ez egyrészt nekem jó, mert részben fedez elölről és erős tűztámogatást kapok. A tankvadásznak meg azért jó, mert nincs kiszolgáltatva annyira az esetleg mellé vagy mögé kerülő ellenséges közepeseknek.

Gondoljatok bele, milyen az amikor a T-44-esemet 6 db MAUS, meg 3db IS-7, + 4-5db IS-3-4 közé dobálja be ÁLLANDÓAN! :) A VK45-öt meg már meg sem említem. Tele van a tkm.

Szerkesztette: norb 2011. 01. 28. 15:09 -kor

#631 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 15:14

Oké oké elhiszem.
Ezért is mondom, hogy a kimaxolt BT-2 a király.
A lightok között szinte mindig a legerősebb vagyok vele. Sokkal gyorsabb is mint a többiek, tűzerősség is rendben van, egyedül a páncél gatya, de az meg a többi lightnak is az.
Átlagban 4-5 killt csinálok vele meccsenként. Nagyon üdítő tud lenni egy elbukott tier8-as ütközet után :D
Kép

#632 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 15:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 01. 28. 15:03

Akkor velem van a baj. Valamiért képtelen vagyok kihasználni a Párduc erősségeit. :( Konkrét Tipp esetleg?

A végkövetkeztetéssel pedig egyet értek :) nekem is a VK 3002(DB) a kedvenc.
Bár az igazat megvallva a kimaxolt BT2 light tank csak egy hajszállal van nálam az élményben lemaradva.

Konkrét tippem nem nagyon van, Párduccal is próbálom ugyanazt játszani, mint a T-44-el; hozzácsapódok egy nagyobb rakás nehézfiúhoz és előttük egy kicsivel haladva magamra vadítom az ellent (természetesen akkor, ha kinézem a csapattársaimból, hogy ők is lövöldözni fognak záros határidőn belül; ha látványosan :lama: a banda, akkor vissza a táborba és szemrebbenés nélkül kempelek), illetve a pontosabb löveg miatt elég sokszor sniperkedem.
(Azt hiszem az előző mondat leírása után most megvilágosodtam, hogy miért is jobbak a statjaim Pantherrel; az orosz gépsárkánnyal sok mindent lehet csinálni, kivéve a sznájperkedést :laugh: )

#633 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Verghaust - Dátum: 2011. 01. 28. 16:32

Konkrét tippem nem nagyon van, Párduccal is próbálom ugyanazt játszani, mint a T-44-el; hozzácsapódok egy nagyobb rakás nehézfiúhoz és előttük egy kicsivel haladva magamra vadítom az ellent (természetesen akkor, ha kinézem a csapattársaimból, hogy ők is lövöldözni fognak záros határidőn belül; ha látványosan :lama: a banda, akkor vissza a táborba és szemrebbenés nélkül kempelek), illetve a pontosabb löveg miatt elég sokszor sniperkedem.
(Azt hiszem az előző mondat leírása után most megvilágosodtam, hogy miért is jobbak a statjaim Pantherrel; az orosz gépsárkánnyal sok mindent lehet csinálni, kivéve a sznájperkedést :laugh: )

Akkor itt a baj :)
Mert én meg "száguldozok" mindenfele a Párduccal, holott nem elég gyors és túl nagy is az ilyesmihez.
Gondoltam már rá, hogy beállok vele sniperkedni, mint valami forgó tornyos TD.
Na akkor este kipróbálom a bozótba lecövekelt Panther taktikáját :)
Kép

#634 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 28. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 01. 28. 14:14

Oké oké elhiszem.
Ezért is mondom, hogy a kimaxolt BT-2 a király.
A lightok között szinte mindig a legerősebb vagyok vele. Sokkal gyorsabb is mint a többiek, tűzerősség is rendben van, egyedül a páncél gatya, de az meg a többi lightnak is az.
Átlagban 4-5 killt csinálok vele meccsenként. Nagyon üdítő tud lenni egy elbukott tier8-as ütközet után :D

most nem azért, mert az asztalt csapkodom, csak mióta EU server van, eloszlottak a felhasználók, plusz a 3 napos 5×-ös szorzó miatt gombamód szaporodtak a hombár tankok, és...várom a hard wipe-ot, na. :)
remélem valami új játékmóddal segítenek a helyzeten.

#635 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 01. 28. 14:57

A Panthernál ez az esetek 60%-ában lántalp leszakadást jelent. És onnantól végem.

Nekem közepes tankkal alap a small repair kit, meg a toolbox. Ha gázos helyzetben robbanok le, akkor csak 5 5 és fent van a lánctalp. Amúgy 6000 xp kell a T-44-hez :D Már várom nagyon.

#636 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: f_you - Dátum: 2011. 01. 28. 18:30

Nekem közepes tankkal alap a small repair kit, meg a toolbox. Ha gázos helyzetben robbanok le, akkor csak 5 5 és fent van a lánctalp. Amúgy 6000 xp kell a T-44-hez :D Már várom nagyon.

Hoppsz, most nyomtunk egy közös meccset, véletlen sorsolás alapján :)
Egy csapatban voltunk. Én voltam a legmagasabb tierben a Párduccal. Te T-43-al 4 ellent lőttél ki, én a Párduccal 2-őt. Nyertük a meccset :)
Kép

#637 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 19:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 01. 28. 18:55

Hoppsz, most nyomtunk egy közös meccset, véletlen sorsolás alapján :)
Egy csapatban voltunk. Én voltam a legmagasabb tierben a Párduccal. Te T-43-al 4 ellent lőttél ki, én a Párduccal 2-őt. Nyertük a meccset :)

:D Azzal a csatával meg is lett a T-44. Így alapon azért elég gyatra, viszont ahhoz hogy fölrakhassam a 100mm-es löveget ki kell fejlesztenem a lánctalpat is meg a tornyot is :s

#638 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 19:29

Én meg SU-152-vel egy az egyben legyőztem egy T-54-est. Nem nagyon tudott mozogni, mert mire megszerelte a lánctalpát addigra megkapta a következő HE lövedéket, amitől újra leesett neki. :evil2: Aztán mire 1%-ra jutott a hp-ja addigra elfogyott a HE-m, úgyhogy egy AP lövedékkel fejeztem be. Eztán közölte velem, hogy: "only luck". Aha, persze, nagyon sok lövése mellé ment, :shoot: pedig semmilyen fedezékem nem volt, sőt még ő mocorgott egy ház mögött, amíg tudott.

#639 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 22:27

Valahogy a Párduc is megjavult. :D
Mégis csak velem volt a gond...
Most úgy használom, mint ha nehéz tank volna. Nem próbálom meg körberohanni az ellent, hanem csak orr kidug, lő visszabújik.
Persze ha kell, akkor pillanatok alatt gyorsan helyet váltok, fedezékek mögött ellen mögé kerülök.
Volt most olyan meccs, ahol csak gyenge középmezőnyben voltam, a végén mégis csak én maradtam az egyetlen túlélője az egész ütközetnek úgy, hogy két Tigris és két Királytigris került a trófeára. Igaz egyik sem volt már 100%-os, amikor összeakadt velem.

Szűk utcán összefutottam T-44-el is. Nem engedtem magam mellé, mindig szembe fordultam vele. Így csak szemből tudott eltalálni, igaz én is csak a homlokpáncélját tudtam lőni. És láss csodát: jóval hamarabb elkopott, mint az én a Párducom.
Ez volt az első eset, hogy 1:1-ben segítség nélkül szétlőttem egy 100%-os T-44-et.
És az este folyamán még 2db T-44 jutott ezzel a taktikával a Párduc áldozatává.
Szóval tisztelt T-44 tulajok egy az egyben szemből ne álljatok le olyan Párduccal, amelyen Schmalturm és 88mm-es L/71 van. :) Próbáljatok inkább mellé vagy mögé kerülni.
Mellesleg megsúgom azt is, hogy a Párduc helyben gyorsabban fordul, mint ahogy a T-44 körözni tud. :)
Kép

#640 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 30. 21:37

Beszereztem a fejlesztett Shermannt. Lehetne gyorsabb is az az igazság, meg a löveg sem valami acélos... Viszont két meccs alatt sikerült egy Kamikaze medált összehoznom, amit azért kaptam, mert kinyírtam egy T-44-es úgy, hogy teljes erőből nekimentem... :laugh:

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.