Idézet: Yep - Dátum: 2011. 01. 28. 07:22
Pedig figyeld csak meg, ha nem végzik a dolgukat, akkor főleg a nagyok szólnak, be, hogy mi van az artykkal.
Nagyon jó támogatást lehet velük adni, csak tudni kell használni őket.
A T sorozatra kitérve, nemcsak az artykkal tudnak gusztustalanul bánni.
Nagyon megalázó, ahogy a nagyokat körberohangálják.
Kicsit feszült vagyok olyankor. Bár szerencsére kezdem megtalálni a gyenge pontjukat, így olyan 80%-ban "kigyújtom" őket.
A T-54 eseknél tapasztalom, hogy inkább feltesz magának 3 javító csomagot, mint egy tűzoltót.
Szóval lényeg a lényeg nem olyan egyszerű az arty élete, mind gondolják. Én is szidtam őket, aztán egy nagyobb vitám alkalmával mondta az illető, hogy próbáljam ki és aztán dumáljak. Kipróbáltam és hát ....igaz, hogy sokat használom, mert nyugis (biztos kilőnek), de nem egy leányálom.
Bár hard reset után is vinni fogok egy arty vonalat ( szerintem maradok az USA artyknál ).
Védelemről meg annyit, hogy senki nem védi, soha az artykat, nem fog a bázison csövezni senki csak ezért...
Azért vedd figyelembe, hogy hányszor lőttél ki valakit, mert a nagy százalékát márt sebezte arty, lehet, hogy más esetben nem jössz ki élve a csatából.
Félre ne érts, természetesen semmi bajom nincs az artykkal (mármint a csapatársakkal
Rákanyarodva a T szériára: szerintem a med tankoknak arról kéne szólnia, hogy magukra vonják a "nagyfiúk" figyelmét, illetve felderítést végezzenek.
A T-44-el próbálok mindig hozzácsapódni a legnagyobb sajátokhoz és a közelükbe maradva szórakoztatni az ellent (bár sajnos sokszor van, hogy otthon kell maradnom, mert a sok félkegyelmű a szélrózsa minden irányába szétspriccelve távozik a bázisról, ami nem jó ómen a csata végkimenetelének szempontjából).
Sok T felhasználó saját magát szivatja azzal, hogy nekiugrik egy heavynek (T7+) és megpróbálja önerőből lenyomni, hiszen könnyen belátható, hogy egyedül nem sokra fog menni a pilincka lövegével. De ha elkezdem közelről inzultálni, önkéntelenül is velem lesz elfoglalva, nem a háttérből lövöldöző saját nehézfiúkkal, akik így elég gyorsan végezhet vele.
A medek "védelmében" (hiszen azért nem csak a T széria kemény; a Panther/P2 vagy a T23/Pershring nem rosszabb, mint a T-54/T-44, csak kevesebb van belőlük, illetve a félbolond VérPistikék nem arra gyúrtak; saját Pantherral egyáltalán nem félek egyiktől sem) azért meg kell jegyeznem, hogy (szerintem) ugyanaz áll rájuk, mint az artykra. Mindenki szidja őket, de amikor összeverődik 4-5 normális med és ledarálja a fél pályát, olyankor nagyon tud örülni a saját csapat... az ellen már nem örül annyira, de hát az ellenfél már csak ilyen.
Gondolom, azért te is nyugodtabban ülsz az artyban, amikor a csata negyedik percében kifilézik az ellenség tüzérségét, mint ahogy én is nyugodtabb vagyok ha tudom, hogy egy bazinagy ágyú a háttérből engem próbál kirángatni a trutyiból.

Súgó
A téma zárva.