HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#9541 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 12. 26. 07:23

Nem, ez tényleg ilyen kevés. Akinek sok van (nekem 100k+) az 1: spórol, 2: sokat tolja prémium tankkal és prémium acounttal

#9542 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 26. 09:40

Free XP gyors összeszedése nem egyszerű, de most pl. az 5*-ös első győzelem az ajándék prémium nappal megspékelve egy jól sikerült első győztes csatával (szorzókkal 3-5ezer XP) már szépen hoz a konyhára. Ezt minél több tankkal összehozva gyorsan gyűlik... Egyébként mindenkinek szép lassan csordogál, és tényleg csak a premium fiók ad egy kis bónuszt (prémium tank nem ad több freeXP-t - PC-nél legalábbis).
Érdemes amúgy spórolni vele, mert magasabb tierben életmentő tud lenni, ha alapból ki tudsz fejleszteni egy pár modult, és nem stock tankként kell szenvedned.

Tegnap nekem a VK4501A-val jött végre össze a mastery... 4500 kiosztott dmg, és 1500 assist dmg kellett mondjuk hozzá, de csak összejött :)

#9543 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 26. 13:30

Megvan a P4H,VK30.01H,StugIII.Stugra vettem hálót,csigaszemet és látcsövet. A tankokra mit javasoltok,van valamelyiknek valamire nagy szüksége?

#9544 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 26. 14:22

Ezen a szinten nincs.

#9545 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 26. 15:21

Rammer max amit tier 5-on már esetleg venni érdemes, de elég könnyű eljutni 6-ig úgyhogy nem muszáj rá költeni.

#9546 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 26. 15:38

Mesélne valaki nekem részletesen a prémium mozgatásról? meg egy kicsit komolyabban a személyzet fejlesztéséről,mert elértem a skill felvevés határát és nem akarom,hogy az elején végzetes ballépést tegyek...

#9547 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 26. 21:54

Prémium mozgatás alatt mit értesz, a legénység újraképzést?

Fejlesztés: amint elérte valamelyik emberkéd a 100%-ot, érdemes egyből skill-t választani neki, lehetőleg olyant, ami egyből hat (skill), és nem csak akkor lesz aktív, amikor az is eléri a 100%-ot (perk). Ez a legtöbb skillnél/perknél jelezve van, hogy mikortól aktív. Könnyű/TD-nél érdemes az álcát rápakolni mindenkire, esetleg a könnyű tanknál érdemes lehet a vezetőnél az Off-Road Driving (jobb talajellenállás - nem lassul annyira manőverezés közben), TD-nél pedig a Clutch Braking (gyorsabb forgás). Nehéz tanknál mehet mindenki a javításra, közepeseknél pedig én mixelni szoktam: off-road, snap-shot, látótáv növelők (ha van értelme), amúgy meg álca/javítás.

#9548 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 26. 22:19

Köszönöm,igen ezekre gondoltam..USA TD-célmegjelőlő,6.sense,kuplungégető,álca,javítás
orosz heavy,javítás,célmegjelölő,kuplungégető,helyzetfelismerés,adrenalin roham
kb,2nap és német közép és német heavy is aktuális lesz..

#9549 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 26. 23:19

6th sense/célmegjelölő csak akkor lesz aktív, ha maga a skill eléri a 100%-ot, ergo még nagyon sokáig nem használható. Emiatt érdemes először egy olyan skill-t válsztani, ami egyből hozzáad valamit, majd amikor eléri a 100%-ot, akkor aranyért újraskillezed az emberkét, és megadod neki azt amit szeretnél (vagy még tovább szerzed vele az XP-t, amíg elé nem lesz a kredites reskillnél a skillvesztés fedezésére).
pl: van egy parancsnokod, aki éppen elérte a 100%-os alap képzést, és kellene neki skillt/perket választani:
1.) ha a 6. érzéked választod, akkor addig amíg a 6. érzék skill nem éri el a 100%-ot, az nem fog működni, és ha úgy vesszük, akkor a halmozódó tapasztalat feleslegesen áll
2.) ha ellenben mondjuk az álcát választod, akkor az egyből elkezdi javítani a tankod álca értékét, így amíg eléred vele a 100%-ot, addig is a hasznodra van
A 2. esetnél amint eléri az álca skill a 100%-ot, akkor jön a választás, hogy rááldozol aranyat az újraskillezésre, vagy választasz egy másik egyből aktív skillt (pl.: javítás/felderítés), és elkezded azt fejleszteni, majd amikor eléred azt az XP mennyiséget, amivel egy kredites reset után egyből meglesz a 100%-os 6. érzék, akkor resetelsz. Sajnos ez XP veszteséggel jár, és nem is kevéssel, főleg ha 2 vagy 3 skilles a legénység...

Én nem használok goldos resetet, inkább bevállalom az XP vesztést, és a 2. módszert, de majd talán akad valaki - aki mostanában többet tolja, hogy megmondja neked a tutit :)

Még annyit, hogy érdemes megnézni mi mennyit ad pluszba: pl. a helyzetfelismerés 3%-al növeli csak meg maximálisan a látótávot, ami az eléggé vak orosz nehezeknél annyira nem számít, viszont egy könnyű felderítőnél már igencsak fontos. Ugyancsak érdemes az álca/javítást nem szétszórni, hanem minél több csapattagra rárakni, mert úgy hatékonyabb. A TD-re pl. én a javítást nem raknám rá, ha ugyanis már megláttak, és mondjuk leláncoltak, akkor az a pár másodperc nem sokat fog jelenteni, mert esélyes, hogy kilőnek, cserébe a több álcával lehet, hogy nem is vesznek észre.
Ezekről érdemes olvasgatni más oldalakon is, mert elég jól össze vannak már szedve, hogy melyik tanktípusra mik a leghasznosabbak (ez csak 2 példa, van még több is):
http://wiki.wargaming.net/en/Crew
http://www.wotinfo.h...seg-fejlesztese

#9550 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 26. 23:23

NAGYON sokat segítettél,köszi.Ha már van egy skill,de meggondoltam magam van rá esély lecserélni valahogy?

#9551 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 27. 08:20

A legénység adatlapján, ahol az átképzés is van, ott lehet eldobni a skilleket (az összeset egyszerre), majd újraosztani. Itt is ugyanaz a veszteséges eljárás van mint a tankra átképzésnél (golddal nincs veszteség, kredittel 10%, ingyen 20%).

#9552 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 27. 22:22

Beüzemeltem az FV4202-t, sokkal jobban használható a 7/1-nél, elsősorban a RoF miatt, pedig csak a lövészt képeztem át aranyért, szóval még van benne pár %. Az sem hátrány, hogy nem olyan böszme nagy
WoT nick: Atti77

#9553 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 29. 11:49

Elgondolni sem tudjátok mit szívok össze az új T150-el, meg a VK30.01-el.A KV1-em,igaz ki van maxolva, de sokkal használhatóbb,igazi steroidos sport csiga.
Amellett a T150-et folyamatosan IS3,T29-ek közé rak be,és hiába lövöm őket -6-7 lövéssel meg sem karcolja őket.Totális ciki.A leghasznosabb akor voltam mikor cliffen a tengerparti serpentinen úgy helyezkedtem,hogy a holttestemmel elzártam az utat és így akasztottam meg az inváziót....jelenleg ezt a konkrét sikert tudom elkönyvelni a stockkal..

#9554 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 29. 12:45

Maxos löveggel kicsit jobb lesz a T-150.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#9555 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 29. 15:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 29. 13:49

Elgondolni sem tudjátok mit szívok össze az új T150-el, meg a VK30.01-el.A KV1-em,igaz ki van maxolva, de sokkal használhatóbb,igazi steroidos sport csiga.
Amellett a T150-et folyamatosan IS3,T29-ek közé rak be,és hiába lövöm őket -6-7 lövéssel meg sem karcolja őket.Totális ciki.A leghasznosabb akor voltam mikor cliffen a tengerparti serpentinen úgy helyezkedtem,hogy a holttestemmel elzártam az utat és így akasztottam meg az inváziót....jelenleg ezt a konkrét sikert tudom elkönyvelni a stockkal..

Mint minden más tank, ez is egy kaki stock szinten. Majd ha meglesz a ZiS ágyú, azzal már élvezetesebb lesz.

#9556 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 29. 15:17

Az a baj,hogy nem lehet leállítani a fejlesztést,hogy bármikor kizárólag a személyzetre lehessen koncentrálni, ha akarok.mindenképpen ki kell maxolni az adott tankot.

#9557 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 29. 15:55

Megvan a jgd panzer 4.... El is adtam azonnal a stug 3-at boldogan
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9558 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 29. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 29. 15:17

Az a baj,hogy nem lehet leállítani a fejlesztést,hogy bármikor kizárólag a személyzetre lehessen koncentrálni, ha akarok.mindenképpen ki kell maxolni az adott tankot.

Erre valók a prémium tankok.;)

#9559 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 29. 19:45

Juteszembe, megkaptam ezt az ltp-t ajándékba, de nem tudom minek, kalapszar. Szerintem eladom.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9560 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 29. 20:34

Nekem elég sokáig megvolt.Olyan közepesen szerettem...Nem egy kiemelkedő tulajdonságokkal bíró tank az biztos.Az érte kapott 110e credit reális érte...
Mondjátok meg,hogyan lehetnek emberek( ?????), ekkora agyhalott ,barom,faszok..Komarin, védelem,én PIVD.Egyedül védem bal oldalt.egyik legjobb játékommal kilőttem 3KV1-et,és félig sebeztem 1M4-et.Másik oldalon a 3saját KV1 elment túristáskodni az ellenfél oldalára!!! MINEK???ez védő játék volt könyörgöm,simán nyertünk volna,így simán vesztettünk, mert befoglaltak az ő utolsó 3-uk.Kaptam495xp-t.Nagyon megköszöntem nekik, volt felháborodás,de ha itt van esküszöm megütöm..

Szerkesztette: Mcarthur 2014. 12. 29. 20:48 -kor

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.