HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 478
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#9581 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 01. 01. 17:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 31. 22:18

Most éppen azért írok,mert egyre jobban totális hülyeségnek tartom,ezt a értékelési rendszert.Túl sok változó van benne,hogy egyéninek lehessen mondani.
Terepviszonyok,lepattanók,az ellenség milyen sorrendben,hogyan fejlődik fel,mennyire jól helyezkedik-lő,milyen az adott tank felszerelése.A saját csapatról kb. ugyanez elmondható. Pl..teljesen nyert helyzetben ha nem látom nem hiszem el.Az ellennél már csak 1db 60%-os Kv1,nálunk 5tank.Én pl,100%DW.Nekem3 lövést pattintott,utána oneshot,PIV-et kb 60% szintén 1shot.SU is belelőtt 2 oldalról-1lánctalp,pattintott.összesen kb-10-12lövést láncolt,vagy pattintott.Killelt mindenkit,utána levadászta az artyt és persze nyert.Ilyen főleg mikor csomó xp-t kapnék vagy dupláznék,a hajam meg hullik marokszámra.
ilyenkor mit számít az egyéni dolog...Vagy pl.A VK30H-t folyamatosan tigris,su100 és IS csapatokkal rak ösze.Eleve úgy indulok neki,hogy jobb esetben lesz 2-3 lövésem. A wolwerin 100%legénységgel,álcaháló,periszkóp...rengetegszer úgy lőnek ki,hogy nem is látom,és kiirja,hogy SU85 Vagy SU100.Ezek hogyan láthatnak meg jóval hamarabb,kérdezem én.Ilyenkor nagyon elbizonytalanodom,hogy kell-e ez nekem, mert tényleg ennyire szar vagyok?Égek csak a csapat előtt.
KV-1 35e credit,1450xp,6kill, 5plecsni.Ezek a teljesítmények hogyan kerülnek egyensúlyba?Ezért mondom,hogy baszt sem számít ez a szar színezgetés,csak már a tököm televan a nagyképű faszokkal,a csat előtt már elkezdenek siránkozni,hogy hány tomato van a csapatban,Inkább jáccunk,azzal törődjön meg magával...

Akár tetszik, akár nem a KV1 a Tier5 királya. Bármilyen felállásban képes győzni, hacsak nem KV1-el áll szemben. Főleg 4-es tankok ellen OP. A Wolverine nem tartozik a legjobb tankok közé. Egy Su-85 sokkal jobb álcaértékekkel bír. Így simán lövöldözhet téged úgy, hogy te nem fogod észrevenni.

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 12. 31. 22:41

Lanctalpat loni eleg lama dolog, ha csak nem strategiailag kell hogy allva maradjon :) en neha elsore direkt kilovom, hogy elhasznalja a javito cuccost, aztan ha utana kilojuk masik reszet akkor mar hiaba akarna javitani, legtobbszor csak egy javitokeszlet van naluk.

Én mindig lánctalpat lövök, plusz xp-t jelent, ha leláncolt ellenséget más is meglövi. Persze úgy kell meglőni, hogy sebezzél a tankon. Általában a feszítőgörgőt érdemes lőni.

Más: Megvettem a Jagdtigert. Nagyon állat, pedig még csak a Ferdi löveg van rajta.:laugh:

tegnap éjjel a Szilveszteri buli után kifejlesztettem a Ru-t is és meg is vettem most, hogy akciós. AufPanther pedig ment a levesbe. Nem volt annyira rossz tank, de nagyon rá kell hangolódni, mert nehéz vele játszani az biztos. Ru-val még csak ismerkedem.

#9582 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 01. 21:17

Én meg beüzemeltem a T20-at, a láncot és a tornyot ráraktam free xp-ből, a többi szerencsére már megvolt.
Még szokni kell a kicsit több mint 9 másodperces újratöltést a 90-es ágyúval, a 160-as pen tier 8-ban még elmegy, de tier 9-ben nem sokat ér, pláne a papír páncéllal és a közepes mozgékonysággal kombinálva.
Van egy olyan érzésem, hogy az új lightok face to face keresztben lenyelik...
WoT nick: Atti77

#9583 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 02. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Atti - Dátum: 2015. 01. 01. 23:17

Én meg beüzemeltem a T20-at, a láncot és a tornyot ráraktam free xp-ből, a többi szerencsére már megvolt.
Még szokni kell a kicsit több mint 9 másodperces újratöltést a 90-es ágyúval, a 160-as pen tier 8-ban még elmegy, de tier 9-ben nem sokat ér, pláne a papír páncéllal és a közepes mozgékonysággal kombinálva.
Van egy olyan érzésem, hogy az új lightok face to face keresztben lenyelik...

T20 pocsek. kinszenvedes lesz a Pershingig eljutni.

#9584 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 03. 11:02

Nem is tudom mit kellett volna meg tennem a Mastery-hez.

Kép

Kép

#9585 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 03. 13:15

Vegre! Majd ketszazezer XP osszegyujtese, es a T32 kifejlesztese kapujaban, vegre megvan!

Kép

Kép

Kép

#9586 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 03. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2015. 01. 02. 19:02

T20 pocsek. kinszenvedes lesz a Pershingig eljutni.

Tegnap mentem vele pár csatát, nem volt olyan rossz. Mondjuk eléggé nehezen kanyarodik, szóval ezzel nem fogok senki körül körözni, az biztos, de egyébként egészen használhatónak tűnik.
WoT nick: Atti77

#9587 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 03. 23:51

T20-at nem szeretem.
T29 jó tank. Kedveltem.
T32 még jobb.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#9588 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 04. 14:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2015. 01. 04. 01:51

T20-at nem szeretem.
T29 jó tank. Kedveltem.
T32 még jobb.

Megvettem a T32-t, el is ment ra az osszes penzem. Egyelore felemas erzesek. Ugyanazzal a motorral mint a T29 joval lasabb, hisz nehezebb. Az agyuja is ugyanaz, ellenben meglehetosen lasabban tolt ujra. A pancelzata ha meglesz a nagyobb torony akkor lesz valamivel (nem sokkal) jobb mint az elozoe. Ja, es mivel laposabb a tank a hulldown strategia kevesbe valik be. Sok helyen ahol eddig tudtam a T29-el ellenfeleket blokkolni ott kilonek, mert nem latok ki es tudok loni. Szoval, ja, jo tank, de valahogy tobbet vartam. Es egyszeruen el sem hiszem, hogy a kovetkezo szinten mi var ram. Annak a heavy-nek papir pancelja van!!! WTF?!

#9589 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 04. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2015. 01. 04. 14:38

Megvettem a T32-t, el is ment ra az osszes penzem. Egyelore felemas erzesek. Ugyanazzal a motorral mint a T29 joval lasabb, hisz nehezebb. Az agyuja is ugyanaz, ellenben meglehetosen lasabban tolt ujra. A pancelzata ha meglesz a nagyobb torony akkor lesz valamivel (nem sokkal) jobb mint az elozoe. Ja, es mivel laposabb a tank a hulldown strategia kevesbe valik be. Sok helyen ahol eddig tudtam a T29-el ellenfeleket blokkolni ott kilonek, mert nem latok ki es tudok loni. Szoval, ja, jo tank, de valahogy tobbet vartam. Es egyszeruen el sem hiszem, hogy a kovetkezo szinten mi var ram. Annak a heavy-nek papir pancelja van!!! WTF?!

Az amerikai heavy legalább annyira imba, mint az orosz. A T32-t nem írnám le. A csőlehajlás és a belőhetetlen torony miatt az egyik legkönnyebben játszható T8 tank. Még annyit hozzátennék, hogy a test orra gömbölyű, így hiába van papíron szar páncélzata ha a vastag orr és a döntött felület miatt rengeteg lepattanót tud produkálni. Az M103 és a 110E5 is kellemes járgány.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9590 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 04. 19:31

A torony a lövegen is sokat fog javítani (rof, célzásidő). Amúgy a T-29 beteg egy tank az biztos. Csodálkozom, hogy még nem nerfelték.

#9591 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 04. 19:44

Egyet ertek, neha rohely, miket lehet pattintani az M103-al a papiron szar pancel ellenere. A T32 pedig egy rohadt jo T8 tank, de mint minden mas tank, ott teljesit jol, ahol az elonyeit tudod hasznalni...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#9592 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 05. 08:48

Én is csak egyet tudok érteni, T29-nél már csak a T32 betegebb tank :) (bár tierjében a T29 az abszolút csitt járgány)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#9593 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 05. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2015. 01. 05. 10:48

Én is csak egyet tudok érteni, T29-nél már csak a T32 betegebb tank :) (bár tierjében a T29 az abszolút csitt járgány)

Hat, ha mondjátok :) Kar hogy az agyuja ugyan az. Tier 8ban azert a pen nem epp tul sok,foleg mivel előszeretettel rak tizesek ellen.

#9594 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 05. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2015. 01. 05. 11:43

Hat, ha mondjátok :) Kar hogy az agyuja ugyan az. Tier 8ban azert a pen nem epp tul sok,foleg mivel előszeretettel rak tizesek ellen.

Sőt, a T54E1 is ugyanezt a löveget kapta tier 9-ben.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9595 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 05. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2015. 01. 05. 11:43

Nincs semmi gond azzal az ágyúval, pont T8-ba való, kellően pontos így lehet vele sniperkedni is ha kell és közelről a nagy dönthetőség miatt könnyen lehet trollkodni.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#9596 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 06. 13:45

T32 nagyon brutális tud lenni, 72 csata után 75%-os győzelmi rátával unlockoltam az M103-at, igaz free-ből ráraktam egyből a tornyot, a T29 szintén hatalmas trollkodásokra képes a tornyával.

#9597 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 06. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2015. 01. 06. 15:45

T32 nagyon brutális tud lenni, 72 csata után 75%-os győzelmi rátával unlockoltam az M103-at, igaz free-ből ráraktam egyből a tornyot, a T29 szintén hatalmas trollkodásokra képes a tornyával.

Hat szenvedessel de eljutottam vegre a T32-vel a nagyobb toronyig, remelem ezzel elvezetesebb lesz. Oke persze, mire is szamitottam, a T29 is tre volt alap toronnyal, meg a kis T34-esek is atlottek. Legkozelebbi cel a lanctalp, mert ez a fordulasi sebesseg az oruletbe kerget.
Sajna veget ert az otszoros szorzo, mar nem is annyira akarok jatszani. Nagyokat szivni jo esetben 1200 xp-ert, aa hagyjuk. Minap is en a Tiger 1-el es a csapattars Tiger (P) ot ellenfelet leoltunk, akik nem mellesleg velunk ellen sorakoztak fol, de a tobbi bena csapattag behalt, minket meg szetszedett a vegen az ellenfel megmaradt T34-85-je. Ja, es nalunk meg egy inaktiv is volt. Anyaztam is, hogy 3600 sebzessel buktunk.

#9598 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 07. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2015. 01. 06. 18:54

Oke persze, mire is szamitottam, a T29 is tre volt alap toronnyal, meg a kis T34-esek is atlottek.

Ezt nem értem.
T29 alap tornya is ugyanolyan brutál páncélzatú, mint a maxos torony, csak vaksibb, mert nincs még rajta a mikiegérfül távmérő.
Én alap toronnyal is jókat játszottam vele (300 valamennyi csata). Ugyanúgy pattogott minden a toronyról. Persze kimaxolva jobb a tank. Több életerő, nagyobb látótáv stb.
Kép

#9599 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 07. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2015. 01. 07. 10:52

Ezt nem értem.
T29 alap tornya is ugyanolyan brutál páncélzatú, mint a maxos torony, csak vaksibb, mert nincs még rajta a mikiegérfül távmérő.
Én alap toronnyal is jókat játszottam vele (300 valamennyi csata). Ugyanúgy pattogott minden a toronyról. Persze kimaxolva jobb a tank. Több életerő, nagyobb látótáv stb.

Hm igaz, ezt beneztem. Az mar alapbol is jo volt. Mindegy :)
Egyelore nem erzem a 32-est, de a hiba bennem van. Lehet csak mert tobbet vartam tole. Szeretem hinni, hogy magasabb tier sokat dob a jatekon. Gyakran nem igy van.

#9600 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 01. 08. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2015. 01. 07. 15:27

Hm igaz, ezt beneztem. Az mar alapbol is jo volt. Mindegy :)
Egyelore nem erzem a 32-est, de a hiba bennem van. Lehet csak mert tobbet vartam tole. Szeretem hinni, hogy magasabb tier sokat dob a jatekon. Gyakran nem igy van.

T32 fura tank. Bevallom, stock állapotában én is utáltam. Úgy éreztem, hogy egy lebutított, papír tornyú T29-el vagyok magasabb tierben. Amikor kibontottam a nagyobb tornyot, akkor sem éreztem hirtelen megváltást. Ugyanúgy mentek a felemás ütközetek. Aztán megnéztem a statisztikám és rájöttem, hogy ez a legjobb T8 tankom :). Ez persze hatott a pszichémre és onnantól minden meccs élvezet vele :).
Igaz, túlélés szempontjából a KV-4 jobb statisztikát mutat, de az egy beteg tank.
T32 a toronypáncélt kivéve semmiben sem produkál kimagaslót, egyszerűen csak egy piszokul jól kiegyensúlyozott tank.

Szerkesztette: Sendrov 2015. 01. 08. 09:05 -kor

Kép

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 478
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.