Idézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 31. 22:18
Terepviszonyok,lepattanók,az ellenség milyen sorrendben,hogyan fejlődik fel,mennyire jól helyezkedik-lő,milyen az adott tank felszerelése.A saját csapatról kb. ugyanez elmondható. Pl..teljesen nyert helyzetben ha nem látom nem hiszem el.Az ellennél már csak 1db 60%-os Kv1,nálunk 5tank.Én pl,100%DW.Nekem3 lövést pattintott,utána oneshot,PIV-et kb 60% szintén 1shot.SU is belelőtt 2 oldalról-1lánctalp,pattintott.összesen kb-10-12lövést láncolt,vagy pattintott.Killelt mindenkit,utána levadászta az artyt és persze nyert.Ilyen főleg mikor csomó xp-t kapnék vagy dupláznék,a hajam meg hullik marokszámra.
ilyenkor mit számít az egyéni dolog...Vagy pl.A VK30H-t folyamatosan tigris,su100 és IS csapatokkal rak ösze.Eleve úgy indulok neki,hogy jobb esetben lesz 2-3 lövésem. A wolwerin 100%legénységgel,álcaháló,periszkóp...rengetegszer úgy lőnek ki,hogy nem is látom,és kiirja,hogy SU85 Vagy SU100.Ezek hogyan láthatnak meg jóval hamarabb,kérdezem én.Ilyenkor nagyon elbizonytalanodom,hogy kell-e ez nekem, mert tényleg ennyire szar vagyok?Égek csak a csapat előtt.
KV-1 35e credit,1450xp,6kill, 5plecsni.Ezek a teljesítmények hogyan kerülnek egyensúlyba?Ezért mondom,hogy baszt sem számít ez a szar színezgetés,csak már a tököm televan a nagyképű faszokkal,a csat előtt már elkezdenek siránkozni,hogy hány tomato van a csapatban,Inkább jáccunk,azzal törődjön meg magával...
Akár tetszik, akár nem a KV1 a Tier5 királya. Bármilyen felállásban képes győzni, hacsak nem KV1-el áll szemben. Főleg 4-es tankok ellen OP. A Wolverine nem tartozik a legjobb tankok közé. Egy Su-85 sokkal jobb álcaértékekkel bír. Így simán lövöldözhet téged úgy, hogy te nem fogod észrevenni.
Idézet: Cellular - Dátum: 2014. 12. 31. 22:41
Én mindig lánctalpat lövök, plusz xp-t jelent, ha leláncolt ellenséget más is meglövi. Persze úgy kell meglőni, hogy sebezzél a tankon. Általában a feszítőgörgőt érdemes lőni.
Más: Megvettem a Jagdtigert. Nagyon állat, pedig még csak a Ferdi löveg van rajta.
tegnap éjjel a Szilveszteri buli után kifejlesztettem a Ru-t is és meg is vettem most, hogy akciós. AufPanther pedig ment a levesbe. Nem volt annyira rossz tank, de nagyon rá kell hangolódni, mert nehéz vele játszani az biztos. Ru-val még csak ismerkedem.

Súgó
A téma zárva.