@debaj: ugyanazzal az erővel, ahogy 3.42-nek hazudja magát, annak sincs sok akadálya, hogy ha kell, azt is hozzáhazudja hogy " a Rajna mentén költözni készülnek a vadludak". (kicsit több munka persze megcsinálni)
Re: Bezárta a kaput a kalózok előtt a Sony
Elküldve: 2010. 09. 08. 08:25
Idézet: Heck Elek - Dátum: 2010. 09. 08. 08:21
(kicsit több munka persze megcsinálni)
Persze, nem azt mondtam, hogy ez a feltörhetetlen rendszer, csak azt, hogy a triviális "hekkekre" a Sonynak is hamar lesz triviális válasza, hiszen látod, hogy ezt az okos módszert is körülbelül napokba került kilőniük.
Idézet
Félping alapú trójai alrendszer, ugye?
Elküldve: 2010. 09. 08. 08:42
@Daetnas: Értem. Tehát ha frissítik a szoftvert meg az USB kulcs mikrokontrollerét, akkor az megoldja, hogy az új PS3 firmware bootoláskor már nem léptethető szervízmódba, és nem keresi az USB porton a DRM kikapcsolására utasító device ID-t. Mondják ezt azok, akik forgalmazzák a terméket, és külön szólnak, hogy a többi USB-s megoldás nem lesz jó. Átbasznak néhány ezer marhát, amiből a kínai árszínvonalon elélnek akár jópár évig is, további meló nélkül.
Elküldve: 2010. 09. 08. 09:17
@Bizó Dániel: természetesen igazad van, csak nem a megfelelő személynek címezted. Hack Elek csak továbbfűzött egy eleve téves naiv gondolatmenetet, amikor arra reagált. nem meglepő, hogy sokak világképe megreked a WW2 háborús filmek világánál. nem lehet 5 perc alatt képbe kerülni a modern computeres védelmi technikák terén, sem azok feltörési módszereiben.
Elküldve: 2010. 09. 08. 09:31
Idézet: prygme - Dátum: 2010. 09. 08. 10:17
Hack Elek csak továbbfűzött egy eleve téves naiv gondolatmenetet, amikor arra reagált.
Ezt gondolom, nekem címezted. Miben téves és naiv a gondolatmenet, ami szerint nem csak a firmware verzióját olvassa ki a kliensből a szerver, hanem valami másféle autentikációt is elvár, aminek a lehetőségét az új verziókba beépítik, de értelemszerűen a sérülékeny verziókban még nincs benne? Elnézést, hogy fekete-fehér kémfilmek hangulatát idéztem, gondoltam, hogy ide azért olyanok járnak, akik nem fogják azt hinni, hogy VALÓBAN nyakatekert jelmondatok susogására gondoltam.

Elküldve: 2010. 09. 09. 11:55
@Leni: nem tudom hogy ettől allround-e, de én a helyi hálózaton DLNA kliensnek is használom. Blu-ray filmet még nem látott szegény.
Persze, 99%-ban játékra használom.
Persze, 99%-ban játékra használom.