HWSW Informatikai Kerekasztal: Minecraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Minecraft ha legóztál, ezt is imádni fogod

#21 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 20. 11:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 09. 20. 10:20

Pontosan, retro dizajn (azert a c2d E8400-es procit porgeti rendesen), es vegtelenul egyszeru... jo lesz ez. Meg a multit kellene kiprobalnom. :-)

Samott

Jah, nálam Q9550-en jól megy, de melóban az E5200-on meglepően szarul :) El kéne már végre felejteni a javat :) BTW valaki épített már kötött pályát? :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#22 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 15:34

Na, ez a nem semmi! :-o BioShock Infinite's Columbia city gets Minecrafted
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#23 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2010. 09. 20. 15:34

Szépen összetákolták! :D De attól dobom el az agyam ha ezt megcsinálja valaki nem kreatív(asszem ez a neve annak amikor nincs inv meg semmi ilyesmi, megkapsz minden "építőkockát" és tied a pálya) módban is. Ne értsétek félre, ez is bejövős!! Profin megcsinálták :)

Egyébként én kb 5 perce találtam meg az első ládikát amit a mob spawner véd...sőt, nem is egy volt belőle, hanem rögtön kettő. Két ilyen ládás rész nyúlt egybe :O Mondjuk láda csak egy volt. Volt benne 4db vörös kőpor, 1db acél rúd, meg 2db nyereg...aki esetleg nemtudná hogy mi ez vagy mire jó annak most elmondom: Fogod, jobb klikkelsz egy disznóra és rajta is van a nyereg :) Jobb klikk a nyergelt malacra és már lovagolsz is a hátán :D Viszont irányítani nem lehet sajna, és ha meghal vagy eltűnik, nem kapod vissza a nyerget. Ezeket egyébként csak ilyen föld alatti ládákban lehet megtalálni, és disznón kívül még nem lehet másra rárakni.

#24 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 19:41

Tudtok valami jó video rögzítő cuccot ami egyből tömörít is? (nincs hely a gépen hehe) :D

#25 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 19:51

Playclaw?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#26 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 20:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 09. 20. 20:51

Playclaw?

Kedves cucc, felfettem és egyből közölte hogy lejárt a trial :)

#27 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 21:03

Kuldtem egy oldalhoz meghivot nem is olyan regen, ott fent van a teljes verzio. De ha akarod, megveheted 30 dollarert. En nem allitalak meg :-D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#28 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 21:30

Közben frapsoltam egyet :)

Nem állítom, hogy nagyon meg vagyok verve szépérzékkel :D

ps: azért lett olyan hirtelen vége, mert beleestem a lávába :D

Szerkesztette: Diopapa 2010. 09. 20. 21:35 -kor

#29 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 21:49

Tudod mi kell neked? Korlat. Korlat a lepcsosor mellett hogy ne ess le :-D Kertben nem teremnek disznok meg tehenek? Nem csodalkoznek mert sima fuves terulet, leszamitva azt a kis buzat amin nap mint nap tengodsz :-D
Vegig azon fogtam a fejem hogy vajon mennyi ideig craftolhattad azt a rengeteg lepcsot meg uvegteglat. Barcsak nekem lenne ennyi idom :-p

#30 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 22:14

Micsoda kis kéjbunker :-D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#31 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 22:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2010. 09. 20. 21:30

Közben frapsoltam egyet :)

Nem állítom, hogy nagyon meg vagyok verve szépérzékkel :D

ps: azért lett olyan hirtelen vége, mert beleestem a lávába :D

Nemrossz, bár a végét nemláttam mert megszakadt a net -.-' Most elkezdek énis felvenni egy ház és környéke bemutatós videót :)

szerk: Figyelembe véve hogy a legrövidebb videó is majdnem 2 gigás, és ezt kb 10-20 kb/s feltöltéssel egy örökkévalóság lenne feltölteni, inkább képekben teszem közzé a kreálmányom.

Szerkesztette: LiMiT 2010. 09. 20. 22:39 -kor

#32 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 22:46

Én ezt a srácot bírom, nagyon kreatív dolgokat épít. Nézzétek meg a youtube accountját.

pékség:

:-)

a vidámpark se semmi:

Na, ilyenkor megy el a kedvem a játéktól. Nekem soha nem jutnának ilyesmik az eszembe :-D

#33 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 06:39

Jó, nem fikázni, gyakorlatilag minden félkész :) Az üveges rész is, a "kilátó is", a bánya is nyilván még félkész a csillékkel egyetemben :) Amúgy 2 napig csináltam kb :) Sokkal gyorsabban ment volna, ha az elején tudom mit akarok, de mindíg csak toldoztam meg ugye ez az első mapom, az elején kevés fogalmam volt, hogy mit hogyan kell csinálni.

#34 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 11:56

Na en is kiprobaltam, igaz, csak az elso ejszakaig (nem talatam szenet, igyhat sotetben kuksoltam a barlangban). Kotelezo vetel, sajnos a laptopon alacsony az FPS, de a desktop jol viszi.
Kar, hogy Java, es, hogy nem hasznalja a videokartyat - mert ugye Javaban is lehet jatekot irni. Remelem a vegleges kevespe prociigenyes lesz.

#35 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: beeci - Dátum: 2010. 09. 21. 12:56

Kar, hogy Java, es, hogy nem hasznalja a videokartyat - mert ugye Javaban is lehet jatekot irni. Remelem a vegleges kevespe prociigenyes lesz.

Pedig kell neki valami, meg akartam mutatni a munkahelyemen a kollegaknak, de ezt dobta ki:

Idézet

Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode. This can usually be fixed by updating the video card drivers.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#36 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 12:47

Azért az se semmi hogy a fejleszto (Notch? Jól emlékszem a nevére?) már tobb, mint 600ezer eurót keresett a játékkal. Kíváncsi leszek a Minecraft jovojére, vajon miben lesz más a béta (a névváltáson kívul) meg a teljes. Esetleg mikor un bele a készíto vagy mikor dont úgy hogy már nincs belole elég bevétel és abbahagyja.
Javát meg utálom, mindig bekapok valami vírust ha fel van installálva bár most már Avastot használok. Az talán megvéd :-D

Painterly Packet szedjétek le hozzá, sokat segít a textúrákon (de megtartja a 8-bit feelinget).
http://painterlypack.../customizer.php

Minden opcióról van egy kis info ha fent a materials, resources, gui, exploration, mobs vagy art menukre kattintotok. Eloszor nem értettem hogy mit kell nézni de úgy van felépítve hogy például:

ezek az arany eszkozok és fegyverek
az elso sor (vagy ha az egész egy sorból áll akkor minden ami az alt: szócska elott helyezkedik el) az, amit a Painterly Pack alapból ad
Kép
az alt: után meg ott van néhány alternatíva, a legfelos link menujében lehet ezek kozul választani.

Még egy példa:
fa, falevelek és facsemeték
Kép
felso sor az amit a Painterly Pack "felinstallálása" után kaptok (az alaptextúrák helyett)
de az alt: mogotti variációk kozul is válogathattok a fenti linken elérheto menu segítségével (olajfa és levelek, sotétebb fa és levelek, még sotétebb textúrák és végul fenyofa)

#37 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 09. 21. 13:47

Azért az se semmi hogy a fejleszto (Notch? Jól emlékszem a nevére?) már tobb, mint 600ezer eurót keresett a játékkal. Kíváncsi leszek a Minecraft jovojére, vajon miben lesz más a béta (a névváltáson kívul) meg a teljes. Esetleg mikor un bele a készíto vagy mikor dont úgy hogy már nincs belole elég bevétel és abbahagyja.
Javát meg utálom, mindig bekapok valami vírust ha fel van installálva bár most már Avastot használok. Az talán megvéd :-D

Painterly Packet szedjétek le hozzá, sokat segít a textúrákon (de megtartja a 8-bit feelinget).
http://painterlypack.../customizer.php

Minden opcióról van egy kis info ha fent a materials, resources, gui, exploration, mobs vagy art menukre kattintotok. Eloszor nem értettem hogy mit kell nézni de úgy van felépítve hogy például:

ezek az arany eszkozok és fegyverek
az elso sor (vagy ha az egész egy sorból áll akkor minden ami az alt: szócska elott helyezkedik el) az, amit a Painterly Pack alapból ad
Kép
az alt: után meg ott van néhány alternatíva, a legfelos link menujében lehet ezek kozul választani.

Még egy példa:
fa, falevelek és facsemeték
Kép
felso sor az amit a Painterly Pack "felinstallálása" után kaptok (az alaptextúrák helyett)
de az alt: mogotti variációk kozul is válogathattok a fenti linken elérheto menu segítségével (olajfa és levelek, sotétebb fa és levelek, még sotétebb textúrák és végul fenyofa)

Mondjuk én szívesebben adnám ennek a srácnak a pénzt mint pl az EA-nak, de a 10€-t akkor is sokallom :) Ha a fele lenne, már venném is. :)

#38 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 09. 21. 13:47

Javát meg utálom, mindig bekapok valami vírust ha fel van installálva

A kettő között nem sok összefüggés van.

#39 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 14:03

Üzenet megtekintéseIdézet: LiMiT - Dátum: 2010. 09. 20. 23:15

szerk: Figyelembe véve hogy a legrövidebb videó is majdnem 2 gigás, és ezt kb 10-20 kb/s feltöltéssel egy örökkévalóság lenne feltölteni, inkább képekben teszem közzé a kreálmányom.

Rakd be valami videó szerkesztőbe (Sony Vegas, Movie Maker) és konvertáld át wmv-be, úgy kb. max 2-300 mega lesz egy hosszabb videó.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#40 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2010. 09. 21. 13:27

Mondjuk én szívesebben adnám ennek a srácnak a pénzt mint pl az EA-nak, de a 10€-t akkor is sokallom :) Ha a fele lenne, már venném is. :)

Az a jo hogy igy biztosan megkapja az osszes penzt (leszamitva persze a Paypal levonasat, 4%-ot) mert ha boltban veszel jatekot akkor annak csak kicsiny toredeke jut el a fejlesztokig. Indie jatekokat ezert szeretek venni es azokat is mindig a keszitokon keresztul (nem Steamen stb.). De 10 euroert en sem veszem meg, 10+ eve iszonyatosan orultem volna egy ilyen jateknak de most mar kevesbe van ra motivaciom. Ellenben az erdekelne hogy mennyire fut jol a bongeszobol es pontosan mi kell neki. Mukodne-e peldaul egy Mac-en regebbi OS mellett.

Java miatt kellett ketszer ujrahuznom a gepemet. Mindig bekaptam rajta keresztul valamit mikozben futott a hatterben es bongeszgettem. Gondolom nehany oldalon volt hozza par kartekony kodocska. Fos NOD32 meg AVG atengedett mindent... Azota ha fel kell tennem valami miatt a Javat akkor utana azonnal uninstallalom.

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó