Idézet: vipi - Dátum: 2010. 10. 20. 19:29
Nem tudom mennyit és mit kell másolni, de a sima clipboard-on keresztüli működik. Tehát a távoli gépen ctrl+c, sajáton ctrl+v és áttolja, vélhetően a 3389-en, mert nekem sincs nagyon más nyitva a routeren és mégis működött.
Szerintem csak LAN-on működik, külső hálózatból nem sikerül, pedig a csatlakozó gépen (win7) a távoli asztali kliensben felveszem, hogy a vágólapot is vigye. Aztán nem viszi.

Mi kell még hozzá? Közben én is sasolok ezután, mert ez elegendő volna, a vágólap mérete nem gond, legfeljebb többször másolok/beillesztek.
szerk.: igazad lesz pedig, mert most LAN-on sem megy, pedig volt, amikor ment. Mit rontok el, mi kell hozzá, hogy "vigye" a vágólapot? (az mstsc parancsikon szerkesztésén kívül, ahol be van jelölve a "vágólap" checkbox)
Szerkesztette: Warrior 2010. 10. 20. 20:27 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."