Idézet: arn - Dátum: 2011. 05. 11. 07:18
Ez már nekem is eszembe jutott, hogy meg kéne nézni, de ez a f*s fogyasztásmérő beszart egy 1 hete. Régebben is csinált ilyet, aztán 1 hét múlva elindult újra és megint mutatott értéket.
Az Aida-t által mért teljesítményt viszont már megnéztem 2-3 napja, amit Thomas is ír. Ott esik az érték a grafikon szerint.
Ma reggel lőttem shotokat is, majd felteszem. Ph topicba is beírtam, de eddig elég alap tanácsok érkeztek, amik kipróbálásán már 1.5 hete túl vagyok...
Idézet: Jakuza - Dátum: 2011. 05. 11. 07:53
KApcsold ki az Eist, C1E es a tobbbi funkciot es ugy nezd meg, hatha azok kozul kavar be valamelyik.
Igen, ez is megvolt. Eist, C1, throttling és over temp protection is ki volt már lőve. Külön és egyszerre is.
szerk:
3 kép defaulton. Ez bios default, majd AHCI engedélyezése, soros port és floppy letiltása, ventik auto level1-re állítása után. Más beállítást nem változtattam.
és 3 kép 4.4-en. TDP és áramos érték feltolva 250-re, szorzó 44, fesz fix 1.28V. throttling és over temp protect letiltva (látszik is Aida-ban).
Aida-ban látszik:
- végig 100% a proci
- a számolt teljesítmény visszaesik
- hőfok max 58 ill. 75
Process lista:
- szerintem semmi felesleges (speedfanon kívül kilőttem minden rezidenst.)
- cpu time-ból sem látszik, hogy lefogná valami
Speedfan hőmérséklet grafikonon is látszik, hogy kicsit visszaesik. Vagy ez a ventik felpörgése lehet? Nem hiszem... az gyorsabb ennél, de még fix fordulaton is kipróbálhatom.
Hwinfo
- látszik az órajel. ugyan nem logol (Tmonitor meg nem támogatja a procit), de nem ugrál, végig konstans 4.4 ill. 3.4Ghz.
A def órajeles teszt előtti bios beállításokról is csináltam képet, majd azt is felteszem.
Szerkesztette: vipi 2011. 05. 11. 09:32 -kor

Súgó
A téma zárva.