Idézet: ThomasS31 - Dátum: 2011. 05. 13. 11:57
Mivel a VGA is problémázik azon se lepődnék meg ha a lap lenne a ludas...
Vagy mind a három... de azért ilyet kifogni nem semmi.
Vga-val sok extra gond nincs. 1.012V helyett 1.037 vagy 1.05V kell neki oszt' fut minden a végtelenségig. Az csak szimplán egy gyengébb (vagy gyengébben beállított) példány. Annak a garijával nem is akartam nagyon tökölni, mert a végén 3 hét múlva visszakaptam volna egy 1.05V "alapfeszes" GTX-et, aminek ugyanaz a serialja.
Mákos sose voltam hw téren... valahogy mindig átlag vagy átlag alatti jutott tuningban is, mint arn-nak. De ilyen mennyiségben még nem sz*ptam be soha. Bár ez ugye nem is az én gépem...
Idézet: arn - Dátum: 2011. 05. 13. 13:32
4.5hoz is 1.35 kellett - 2.5 ora utan fekudt ki 1.325on. az aproban irtak nekem olyan mailt, hogy milyen feszen megy 5gigan

nemtom mennyire altalanos, de szvsz keresgelhet egy ideig.
olyan 100-200 mhz van a ket proci kozott, vagy ~500mv azonos feszen.
Van "pretested 5G" a ph-n eladó.
Nálam mondjuk csak Pehnomból fordult meg 4-5db pretested unlockolható meg jó tuningos... hát abból asszem 2db volt minimum olyan, hogy már az unlock sem ment. De olyan szinten, hogy kb. 1db game sem indult el rajta. A maradék meg ment maggal, de a kitesztelt órajelek/feszek ott sem voltak sokszor köszönőviszonyban sem. Pedig ált. ott is égbe húzott fesszel tesztelnek csak.
Az a gond, hogy a többség ebből általánosít aztán...
Szerkesztette: vipi 2011. 05. 13. 13:57 -kor