HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Kipróbáltuk: HTC Desire HD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Kipróbáltuk: HTC Desire HD

#41 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 11. 18. 09:42

@_Balagee_: sorry, elsiklottam vmiért felette. főleg úgy ciki h a megállapítások helyesek voltak (divx, gyors net, gördülékenyebb UI...stb). máskor igyekszem megelőzni az ilyen hibákat, fogjátok fel pillanatnyi koncentrációs zavarnak tőlem :)

chill,
aDoayen

#42 Felhasználó inaktív   Saffer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 18. 10:05

@hokuszpook: Szia, megkérdezhetem hol tudtad kipróbálni? Van olyan üzlet Magyarországon ahol van raktáron? Én egyszerűen nem tudok venni, mert mindenkinél out-of-stock.

#43 Felhasználó inaktív   Saffer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 10:06

@Dojcsák Dániel: Megkérdezhetem honnan szerezted a telefont a teszthez?

#44 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 10:13

@Saffer: a HTC-től természetesen
chill,
aDoayen

#45 Felhasználó inaktív   madmantheonlyone 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 11:43

nem rosz cucc, mar egy par hete hasznalom. ket dologgal vagyok nagyon elegedetlen (iphone utan) az egyik az akkuido (gyakorlatilag 1 nap elegge max, meg ha mindent kilovok akkor is szuk 2, inkabb masfel) a masik a vissza gomb amit folyton alul kell nyomogatni (nem lehet visszahuzasos mozdulattal visszamenni meg a menukben sem)
Egyebkent a zene lejatszast emliti a cikk hogy borzalmas, igazabol a HTC fulhallgatok a legborzalmasabbak benne, ha szerzel egy ertelmes fulest csodakra kepes minoseg ugyileg. Na es akkor itt kezdodik a masodik nagy mizeria, a fulhallgatok vezerloi termeszetesen nem mukodnek normalisan, vegtelen forumoturkalasok utan lehet felig mukodo modelleket talalni...

#46 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 11:47

@madmantheonlyone: én egy Sennheiser HD570-nel tesztelek mindent, a gyári fülest ki sem bontottam, azt tudom h mennyire hulladék.

sajnos a HTC ebben még mindig messze az apple mögött kullog.
az ipod shuffle-öm sokkal-sokkal szebben szól, ami azért vicc
chill,
aDoayen

#47 Felhasználó inaktív   madmantheonlyone 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 12:03

@Dojcsák Dániel: Milyen lejatszoval probaltad? En altalban mortplayert hasznalok rajta, ujabban kiserletezgetek a winamp androidos valtozataval. Gyakorlati tapasztalat hogy ha osszeparositom az alap ipod fulessel akkor hasonlo eredmenyt kapok mint a regi iphoneomon

#48 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 18. 13:58

Az akkukapacitás szerintem akkor is vékonynak tűnik. A HTC Desire HD-ba legalább egy 1700-as kellett volna.

Szerkesztette: zoli62 2010. 11. 18. 13:59 -kor

"Légy szerény mint én..."

#49 Felhasználó inaktív   pret83 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 15:57

@Nikuyome: Mi a baj a galaxy GPS-evel? Utananeztem neten, valami GPS fix is van ra, az megoldja a problemat?

#50 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 11. 18. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Atyus - Dátum: 2010. 11. 18. 01:35

Érdekes ez a cikk, hisz említést sem tesz különben a HTC-re nem jellemző dologra, a bug-osságra.

Több funkciónál"beregadás" figyelhető meg, melyek reprodukálhatók, s ezt más tesztelők is megírták.

Sajna a Desire HD még korántsem olyan tökéletes, de remélhetőleg egy ROM frissítés megoldja mihamarabb a kínos helyzetet.

Az egyik legnagyobb különbség a Desire és a Desire HD között a 3D gyorsítás mértékében tapasztalható, s erre hivatkoznak a HTC-sek is, hogy az új Sense felület kevésbé lenne gördülékeny a "sima" Desire készülékeken. Ebben lehet valami igazság, mert a HD készüléknél is érezhető egy enyhe sebesség különbség a Desire javára.

Az is sajnálatos, hogy mint hangerő, mint hangminőség területén nem voltak képesek javítani. A kamera is leginkább csak az új Sense-nek köszönhetően tud többet.

Kár érte, mert sok mindenben viszont jelentős előre lépés történt.

..a joy elvétele és a fizikai gombok likvidálása szerintem rossz döntés volt..még ha meg is magyarázható a nagyobb képernyő méretbeli megnövekedett precizitással is.

desire-n a hd rom teljesen jól fut (kamera még nuku), a sense is érezhetően gyorsabb, jobb. nyilván a hd-n a hardver is javít, viszont a desire-n a szoftveres optimalizálás is sokat segített.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#51 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 11. 18. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: pret83 - Dátum: 2010. 11. 18. 15:57

@Nikuyome: Mi a baj a galaxy GPS-evel? Utananeztem neten, valami GPS fix is van ra, az megoldja a problemat?

nagyon gyér a gps vétele, a fixek javítanak ugyan, de a többi készülékhez képest még így is gyenge. radio flashelések úgy ahogy javítanak rajta.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#52 Felhasználó inaktív   Makula 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 08:33

Amíg nem fogok egy ilyet a kezembe nem mondok konkrét véleményt a készülékről, de néhány dolgot hiányolnék.
"csak" 8MP a fényképezőgép egy HD nek nevezett eszközben ráadásul normális lencse nélkül.
Nem tudom kinek mi a véleménye de a képek nem túl szépek, sem a színek sem a kontraszt stb. Ennek tekintetében bármely hasonló kategóriához tartozó telefon leveri.
A véleményem a tesztképek alapján mondom lehet, hogy több is kijöhetne belőle finom hangolással, de az nem igazán mérvadó.
Nincs FM transmitter vagy ilyet csak az vegyen aki csak busszal jár?
Továbbá 170K-ért már egy HDMI vagy minimum egy kompozit video kimenet járna szerintem.
Bár kötve hiszem, hogy egy HD filmet végig bír az aksijáról.
Eltekintve a hardver rész újdonságától, a tesztben bemutatott szolgáltatások alapján ez melyik év legjobb telefonja lehetett volna?
Senki ne értse félre nem a készüléknek szól a fika....
Nyilván egy jól használható készüléket kapunk, de drágán és a szolgáltatásainak a minősége a magas ár ellenére hagy kívánni valót maga után, hang és fotók.
Nem értem a HTC-t csinál egy hardware-t, jó kezelőfelülettel és körbe rakja gyenge közepes kiegészítőkkel és adja jó drágán.
Bár a HTC-t még csak megértem a piacot nem értem ami meg is veszi ennyiért így.
Az ésszerűség ellene szól a személyes használatomnak, sosem lesz ilyen telefonom, mert ekkora képernyővel biztosan nem sokáig húzná a farzsebemben mikor megfeledkezem róla, ahhoz a 3,5 is néha soknak tűnik

#53 Felhasználó inaktív   Makula 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 08:33

Azért csak konkrét lett :)

#54 Felhasználó inaktív   Ytse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 08:46

@Makula: Maradjunk annyiban hogy gusztus dolga, én például sose vettem még úgy telefont hogy szempont lett volna a készített képek (videók) minősége mert nem fotózok telefonnal és zenehallgatásra sem használom (arra van egy iPodom) meg filmet se nézek mobilon. Ugyanakkor a 4,3" kijelző meg a nagy felbontás jól jön internetezésnél, stb.

Szerencsére nem kötelező megvenni se ezt, se mást és van rengeteg alternatíva :).

#55 Felhasználó inaktív   Makula 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 09:10

Én meg pont azt szeretem, hogy némi kompromisszum árán a zsebemben van minden amit használni szeretnék.
Nem vagyunk egyformák, milyen mázli :)

#56 Felhasználó inaktív   madmantheonlyone 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 11:20

@Makula: Attol fugg mihez hasonlitod.
Olcsobb mint egy iphone 4, viszont annal tobbet tud.

#57 Felhasználó inaktív   pret83 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 13:04

@Bodnár Ádám: Hat oke hogy nem fotozok meg hallgatok rajta zenet, de ha mar raknak bele, akkor legyen rendes, mert pl minek egy plussz ipod ha ugyis mindig a zsebemben a telefon, akkor mar legyen rendes hang benne. Vagy ugyanez a fenykepezovel. Sokszor bizony jol jonne ha lenne nalam es jo minosegu kepet csinalna, de nem hordom magammal a kompaktot allandoan. De legalabb egy 1500mAh-as aksi lenne benne, meg AMOLED kijelzo.

#58 Felhasználó inaktív   Makula 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 13:18

@pret83: Igen az AMOLED-et kifelejtettem.
Önmagához hasonlítom nem áll szándékomban fikázni, csak még mindíg nem emésztettem meg az N8 ilyen mértékű lehúzását ha az 2008 akkor ez mi ?.

#59 Felhasználó inaktív   pret83 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 14:35

@Makula: 2009 :) Nemtudom. Szerintem a N8-ban a szoftver miatt volt a lehuzas. Most hogy mar tudom hogy a galaxy s-ben meg a GPS ami vacak, komolyan nemtudom milyen telot vegyek. De lehet h galaxy lesz es lagfix, gpsfix, romflash... stb, legalabb elszorakozok vele. A muanyag testet meg elviselem :(

#60 Felhasználó inaktív   Ytse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 14:42

@pret83: Mindenkinek más a fontos a választásnál, nekem nem fontos a hangminőség meg a kamera, de nem jajbazmegelek ha más ez alapján választ és nem hülyézem le. Ennyi.

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó