Tudom ez nem mai téma,és nem is tudom pontosan hova tartozik ,de sztem ez elég technologiai ügy és itt talán lehet értelmeseket is hozzászolni.
Nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre mert ez egy elég érdekes téma bár érdemben sokat nem lehet sztem hozzászolni de kitudja!

Nos 1-2 idézet egy ***oldal cikkjéböl:
[]
Az utóbbi évtizedben a teleportálás lett a legnagyobb érdeklődést kiváltó témája a kvantum mechanikával foglalkozó fizikusoknak, miután az IBM laborja elméletben alátámasztotta a folyamatot 1993-ban. Azóta közel 40 laboratórium kísérletezik világszerte ezen a területen.
[...]
Az alapötlet szerint, ha a kvantum részecskék, mint elektronok, ionok és atomok ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, akkor alapvetően azonosak. Tehát ha egy objektumot felépítő kvantum részecskék tulajdonságait egy részecskecsoportban reprodukáljuk, akkor az objektum pontos mását kapjuk, azaz csak a részecskék tulajdonságainak információit kell átvinni, nem magukat a részecskéket
[...]
Az ANE csapatának először május 23-án sikerült a lézer sugár teleportálása, nem kis meglepetésükre, majd a sikeres kísérlet megismétlődött az elkövetkezendő hetekben is.
[]
A kihagyott részek nem igazán fontosak a lényeg hogy sikerült egy lézer nyaláb át teleportálása.
És természetesen az emberek legelsö kérdése:
Mikor lehetséges,hogy embert is teleportáljanak?
Erre várnám véleményeteket és,hogy mi történhet esetleg teleportálás alatt, a léleknek mennyire lehet esetleg köze hozzá.
Kiváncsian várom