HWSW Informatikai Kerekasztal: Rajongás egy számítógép alkatrészért - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rajongás egy számítógép alkatrészért Értékeld a témát: -----

#1011 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 06. 05. 15:02

[quote name='NEUROFiRE' date='2002. dec. 5., csütörtök - 5:24'] <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">idézet:<HR>Ezt írta lameXpert:
<STRONG>

Itt nem is "sértésről" van/volt szó, inkább empátiáról  :)

Azt hiszem amit feszegetsz, az a "márkahűség", meg az emóciók.....  (Persze, van fetisizmus is, de talán az most nem játszik (annyira))</STRONG>[/quote]
Ize, Atko allitja, hogy abrmikor lecserelne a Matrox kartyajat (jelenleg G550-e van, azert vette, mert akkor meg csak azon volt DVI, elotte ~5 evig egy Matrox Millenniumot hasznalt, csak azert cserelte le, mert a 2megz videoram kicsit kezdett karcsu lenni:)), de eladni, imho, semmi penzert nem adna el:)

BTW ezzel en is igy vagyok; csak azert adnam el a G400-am, hogy utana vegyek egy G400DH-t:) A Voodoo-k meg az S3-ak is itt sorakoznak a polcon (az egyik S3 egy NumberNine SR9, ereklye!), ezenkivul a mai napig egy GUS PnP-t hasznalok...
A GUS es az SR9 raadasul dobozos...:) (SR9 doboza kulonosen rulz)

Hogy nem vagyok normalis? Lehet...:)
(csak hogy meg megszallottabbnak tunjek: remelhetoleg par napon belul sikerul szereznem egy Matrox Impression+ -t, integralt scsi-val:) kb. 8 eves lehet a kartya) [/quote]
[url="http://www.ambry.com/page/search.asp?partnumber=5063-7060&manu="]http://www.ambry.com/page/search.asp?partn...5063-7060&manu=[/url]
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1012 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 05. 19:59

Mar nem GUS-t hasznalok, az emlitett (OEM Compaq) Impression+ sincs mar meg (van helyette eredeti, kanadai Matrox Impression+:) Amugy nem SCSI van/volt a kartyan, hanem VESA Advanced Feature Connector. Mondjuk kismukk allitotta, hogy arrol a csatlakozorol a vinyokra ment egy kabel, de hat...:>

Amugy $230-ert jo vetel, gondolom hosszu sorok kigyoznak, es egymast olik az elszant vevok:D

#1013 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 06. 07:39

Néhány agyament SCSI-szörnyeteg valakinek?

AAC-364/DELL2 + AAC-9000MD
400546-001
007914-001
Elköltöztem :-)

#1014 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 06. 09:23

szerintem befizetek ra! ;)

fizetoeszkoz: komplett Tru64 telepito (sok kiegeszitovel) es nyomtatott telepitesileiras..
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1015 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 07. 08:47

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. jún. 6., szerda - 9:23

szerintem befizetek ra! ;)

fizetoeszkoz: komplett Tru64 telepito (sok kiegeszitovel) es nyomtatott telepitesileiras..

Cirka ugyanannyit tudok vele kezdeni, mint ezekkel a kártyákkal :(

#1016 Felhasználó inaktív   KingFishR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 09. 08:04

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 11:48

A jovo heten kibaszom, ha nem kell senkinek.

Megbeszéltem Telcontarral, hogy egyenlőre az enyém a Texas cucc, hátha jó annyira a kijelzője, amennyire nekem kell (vagy meg tudom csinálni)  :)
Privit úgy látszik nem olvasol, külön meg nem szóltam ide érte ;-)

#1017 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 09. 09:55

Hm? Valaszoltam is ra:)

#1018 Felhasználó inaktív   KingFishR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 09. 22:57

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. jún. 9., szombat - 8:55

Hm? Valaszoltam is ra:)

"Valami nagyon rossz és természetellenes történt." (Már nem emlékszem melyik játékban volt ez a hibaüzi, ha fogalma sem volt a rendszernek, hogy mi a baj :) - Nekem 3 napja ezt írja: "0 új üzenet" és nincs Tőled PÜ-m :(

#1019 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 22:11

Rive: bocs, total keveredes es pointerhiba.. ;)
NEUROFiRE-el kevertelek ossze, azt hittem o irta, neki viszont kell az, amirol irtam..

egyebkent (mar csak az erdekesseg kedveert) miert irtad, hogy semmit sem tudnek vele kezdeni? mi a "gond" vele? (keresztkerdes: vajon egy sun enterprise 450 sem tudna vele mit kezdeni..???)
a forum ma:

#1020 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 06:47

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 22:11

Rive: bocs, total keveredes es pointerhiba.. ;)
NEUROFiRE-el kevertelek ossze, azt hittem o irta, neki viszont kell az, amirol irtam..

OK, elnézést  :respect:

Idézet

egyebkent (mar csak az erdekesseg kedveert) miert irtad, hogy semmit sem tudnek vele kezdeni? mi a "gond" vele? (keresztkerdes: vajon egy sun enterprise 450 sem tudna vele mit kezdeni..???)

Izé. Szerintem nem effélét írtam  :confused: _Én_ nem tudnék semmit se kezdeni a telepítőkészlettel. Ahogy ezekkel a SCSI izémicsodákkal se :)

Vagy megint másról beszélünk :confused:

#1021 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 10:08

ne kerj elnezest: en tevesztettem el! teljesen jogos volt az ertetlenkedesed.

a masodikra felig..: a kerdesem az, hogy miert nem lehet mit kezdeni ezekkel a scsi micsodakkal (feltetelezve, hogy az "en nem tudok" implikalja, hogy esetleg mas sem nagyon, csak aki nagyon tudja, hogy mi ez, de en az nem vagyok..) szoval mi a "gond" veluk?

vagy felreertem, es semmi gond nincs veluk, ezek profi, tok jo, es mindenhol mukodo scsi raid kartya(k?), csak neked egyszeruen nincs rajuk szukseged?
a forum ma:

#1022 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 10:44

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. jún. 11., hétfő - 10:08

a masodikra felig..: a kerdesem az, hogy miert nem lehet mit kezdeni ezekkel a scsi micsodakkal (feltetelezve, hogy az "en nem tudok" implikalja, hogy esetleg mas sem nagyon, csak aki nagyon tudja, hogy mi ez, de en az nem vagyok..) szoval mi a "gond" veluk?

vagy felreertem, es semmi gond nincs veluk, ezek profi, tok jo, es mindenhol mukodo scsi raid kartya(k?), csak neked egyszeruen nincs rajuk szukseged?

Ezek - bár régi - de profi, tok jo kártyák, amiknek az idegösszeomlás nélküli életre rugdalására legtöbbször sajna csak a saját eredeti környezetükben van komoly esély :( Konkrétan ezeknek a kártyáknak a lehetőségeit már meg se néztem, annyiszor befürödtem már efféle cuccokkal.
Emellett nekem speciel nincs itthon semmi SCSI RAID tömböm, amit megkergethetnék a kicsikkel :)
Azaz számomra ezek gyakorlatilag hasznavehetetlenek.

#1023 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 10:58

hm.. ez esetben viszont erdekelnenek... :)
a forum ma:

#1024 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 16:33

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. jún. 11., hétfő - 10:58

hm.. ez esetben viszont erdekelnenek... :)

No. Mit adsz értük?

#1025 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 18:57

Tru64 installkitet nyomtatott dokumentacioval;>

Ize, HP/AMI MegaRAID kartyak altalaban mukodnek mindenben, csak par funkcio nem elerheto (pl. nalam egy NetRAID-1Si nem tudta a Compaq hotswap keret LED-jeit vezerelni, HP kerettel meg tokeletesen mukodik:) Ellenben egy SmartArray 3200-at szepen beszoptam, valoszinuleg egy melohelyi szerverben fog landolni, ha tudok vinyokat szerezni:)

BTW, ha mar SCSI tema... Van valakinek valami elkepzelese arrol, hogy az IBM RS/6000-ek mi alapjan baratkoznak (vagy nem) a vinyokkal? Sun-os 4.3-as Barracuda nem megy, Compaq 2.1-es Barracuda nem megy, nem-OEM 4.55-os Cheetah 4LP megy, nem-OEM 36.4-es Cheetah 10k6 nem megy... Ha `nem tamogatott' vinyot rakok a gepbe, akkor nem hajlando CD-rol sem bootolni, meg sehonnan, se normal, se secure, se service modban, a kijelzore is csak a 223 vagy 253-as kodot irja (223: SCSI boot IPL alapjan normal modban; 253: ugyanez, csak service modban), aztan kesz, megall. A csitaval meg tok jol megy minden... Esetleg nincs valakinek par elfekvo, kulturaltan mukodo 2.1-18.2gigas 68pines (SE vagy diff. SCSI) vinyoja IBM firmware-rel?
Jah, a vezerlo egy MCA-s IBM LSA-2 kombo Wide/SE-SCSI/Ethernet kartya:)

PM-eket atnezem, jol.

#1026 Felhasználó inaktív   kettoc64elado 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 06:54

halihó!

azóta lett egy LS-120-am. Egyszerű mezei freedost akarok bebootolni egységsugarú 1.44megás flokilemezről (de más se megy róla). pl. freebsd /dev/da0-ként látja, miután hdd-ről bebootoltam (secondary slave-re raktam odd master mellé az ls120-ast). Mik a lehetőségek? Jumperelni az alábbi négy módon lehet: master, slave, cable select és egy negyedik, amit nem tudom, mit jelent: MDO (vagy MD0). Segítsegek, pls! :confused:
Danke!

#1027 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 07:07

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. jún. 11., hétfő - 18:57

BTW, ha mar SCSI tema... Van valakinek valami elkepzelese arrol, hogy az IBM RS/6000-ek mi alapjan baratkoznak (vagy nem) a vinyokkal?

Erre nincs tippem, de néhány hónapja még tudtam volna komplett RS/6000-et kilóra  :Đ

#1028 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 18:10

ELTE selejtezes, mi? ;)

NEURO... igazad van, megiscsak a True64 telepitot kene adnom azokert a scsi cuccokert.. :p szoval zarjuk rovidre a harmastalalkozot (ulti?). mit adsz Rive-nak a Tru64 telepitokeszletert, illetve nehany token ring kartyaert cserebe, ami meger neki valami erdekes scsi cumot a fentiek kozul??? :D
a forum ma:

#1029 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 19:20

Mostanaban csak kis gepek erdekelnek (helyhiany, szarul, raadasul par napja lecsaptam egy VT420-ra is, aztan meg azt sem hoztam el:), az az RS/6000 meg biztos szekrennyi lett volna:)
Token ring kartyabol van itt lassan egy tucatnyi (tobbnyire IBM, de van par Madge is, 4/16, ill. 4/16/100-as cuccok, de csak windows es AIX alatt sikerult eletrekelteni oket, es egyik sem kimondottan elsodleges operencias rendszer errefele:)

#1030 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 14. 20:01

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. jún. 14., csütörtök - 19:20

Mostanaban csak kis gepek erdekelnek (helyhiany, szarul, raadasul par napja lecsaptam egy VT420-ra is, aztan meg azt sem hoztam el:), az az RS/6000 meg biztos szekrennyi lett volna:)
Token ring kartyabol van itt lassan egy tucatnyi (tobbnyire IBM, de van par Madge is, 4/16, ill. 4/16/100-as cuccok, de csak windows es AIX alatt sikerult eletrekelteni oket, es egyik sem kimondottan elsodleges operencias rendszer errefele:)

Mitakarsz token ringgel, amikor még egy 386-oson sem tudsz egy dost bebutultatni ember.  :Đ
Ramokkal mivan? :)
Daedalus is the Internet

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »