HWSW Informatikai Kerekasztal: Rajongás egy számítógép alkatrészért - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rajongás egy számítógép alkatrészért Értékeld a témát: -----

#1861 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 05. 01. 11:51

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1862 Felhasználó inaktív   Penyus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 09. 09:55

Ilyen CD-ROM-ot keresek! (Pana CR-588)

Ha valaki tud segitsen! Csak pont ilyen elolappal erdekel! Akar rossz is!

THX!
Régi gépeket gyűjtök (:

#1863 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 15. 17:35

Regebben volt ilyesmim, csak 24x-es, a feliratot leszamitva ranezesre megegyeztek:) (Mar kibasztam, sry)

A heten sikeresen belebotlottam egy Compaq Deskpro EX gepben egy olyasmi hutobordaba, amire mar regota vadaszok. Bar nem passziv, hanem aktiv, de (ventilator nelkul) lapos, szeles es viszonylag suru bordazatu.
Termeszetesen a ket szelen van egy perem, ami miatt pont tul magas, plusz beszereles kozben szarra tortem a muanyag leszoritojat (bar ebbol a kepbol lofasz se latszik, de gondolom aki latott mar eloben ilyet az raismer), ugyhogy egyelore jegelem a dolgot mielott a gepet is szetkurom.
Varom az ihletet, hogy a kilogo aluminium szart vajon sarokcsiszoloval vagy sima femfuresszel vagjam le, esetleg csipofogoval brutalizaljam szet, vagy legyek lusta, es egyszeruen csak hajtogassam ki oldalra, hogy elferjen:)

Mas:
Atom 330 vajon mit szol a vistahoz? Elvileg WSUS/Hyper-V MMC-k, Sharepoint Designer, Office2007 meg Firefox 3.x futna rajta, mindehhez lesz 2G RAM.
Elegendo lesz, vagy karcsu?

#1864 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 18:22

Nabazdmeg.
Kene egy ST3400620AS (Barracuda 7200.10/400G/16M/SATA2) vinyo vagy panel, akar megvetelre, akar par napra kolcson. Esetleg egy Texas Instruments CH6960B (vagy GH6960B, vagy ilyesmi, az elso karakter nem olvashato rendesen) es egy ember aki ki tudja cserelni (TQFP tokozas, de a TI-fele PowerPad-es borzalom), mert a panelen levo eredeti IC-t egy rez hutoborda es a gravitacio segitsegevel sikerult kisse leamortizalni (ugymond kettetorni a picsaba).
Faszom.

#1865 Felhasználó inaktív   Penyus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 15. 21:49

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 17:35

Regebben volt ilyesmim, csak 24x-es, a feliratot leszamitva ranezesre megegyeztek:) (Mar kibasztam, sry)

A heten sikeresen belebotlottam egy Compaq Deskpro EX gepben egy olyasmi hutobordaba, amire mar regota vadaszok. Bar nem passziv, hanem aktiv, de (ventilator nelkul) lapos, szeles es viszonylag suru bordazatu.
Termeszetesen a ket szelen van egy perem, ami miatt pont tul magas, plusz beszereles kozben szarra tortem a muanyag leszoritojat (bar ebbol a kepbol lofasz se latszik, de gondolom aki latott mar eloben ilyet az raismer), ugyhogy egyelore jegelem a dolgot mielott a gepet is szetkurom.
Varom az ihletet, hogy a kilogo aluminium szart vajon sarokcsiszoloval vagy sima femfuresszel vagjam le, esetleg csipofogoval brutalizaljam szet, vagy legyek lusta, es egyszeruen csak hajtogassam ki oldalra, hogy elferjen:)

Mas:
Atom 330 vajon mit szol a vistahoz? Elvileg WSUS/Hyper-V MMC-k, Sharepoint Designer, Office2007 meg Firefox 3.x futna rajta, mindehhez lesz 2G RAM.

Az nem is lett volna jo:) 32x kell :)
Régi gépeket gyűjtök (:

#1866 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 15. 21:57

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 18:35

Mas:

Puszta Vistát egy MSI Wind is viszonylag szépen futtat, a szoftverekről nem tudok nyilatkozni.

#1867 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 18. 18:11

xSeries330 hutoborda ugyileg alkottam egy kicsit egy combosabb laposfogoval:)

KépKép

Igy mar elfer. Nyasgem.

Ja, a Seagate vinyohoz is lenne donor motorvezerlo IC, PowerPad-es TQFP tok cserejet ki vallalja be? :)

#1868 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 15:45

Van itt mar egy ideje egy mini-ITX-es Intel lap. Kitalaltam, hogy igy ket ev utan mar nem artana esetleg bedobozolni, szereztem is egy hazat hozza, jol. Hasonlo (mas elolap) hazban mar mukodik egy ugyanilyen lap, szoval sima ugy, nem lehet gond.
Osszelegozom, bekapcs, szepen vilagit, porog, mittomen, ellenben nem mukodik. Nosza, POST kartya elo, 0x00, kivalo. Gyorsan rakotottem a lapra azt a tapot, amivel eddig ment; meg mindig mukodik vele. Aha, szoval szar a hazhoz adott, PicoPSU jellegu tap. Radobtam valami regebbi 2.0A P4-et, nem eszik sokat, a 120W-os tapnak birnia kell, birja is, mukodik.
Akkor biztos valami foldelesi baja van, vagy ilyesmi, lattunk mar hasonlot. Kiszereltem az ITX-es lapot a hazbol, megkuldom a hazhoz adott tappal: nem mukodik. Bazze.
Most ilyenkor mi a lofasz van?

Szerkesztette: NEUROFiRE 2009. 05. 29. 15:47 -kor

#1869 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 29. 20:18

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2009. máj. 29., péntek - 16:45

Most ilyenkor mi a lofasz van?

Tápszagértő kell ide! :)
... a trip back in time is all I need ...

#1870 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 30. 09:39

Aztan hogy lehet, hogy a sorszagra meg nem kerult elo? :D Lehet, hogy kezd kikopni a szakmabol;>

#1871 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 21:00

Idézet: debaj - Dátum: 2009. máj. 15., péntek - 21:57

Puszta Vistát egy MSI Wind is viszonylag szépen futtat, a szoftverekről nem tudok nyilatkozni.

Nekem van egy MSI windem 2 giga rammal, éppen erről írok.
Szerintem az ikszpét is éppenhogycsak a kívánalmaimnak megfelelően viszi. Vistával tutira szar.
Daedalus is the Internet

#1872 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 21:26

Idézet: Daedalus - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 22:00

Szerintem az ikszpét is éppenhogycsak a kívánalmaimnak megfelelően viszi. Vistával tutira szar.

Akkor a kívánalmaid vannak túl magasan, kolléga Vistával használja napi szinten. :)

#1873 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:21

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2009. máj. 30., szombat - 10:39

Aztan hogy lehet, hogy a sorszagra meg nem kerult elo? :D Lehet, hogy kezd kikopni a szakmabol;>

Sör? Hol? :Đ
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1874 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:24

Idézet: debaj - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 22:26

Akkor a kívánalmaid vannak túl magasan, kolléga Vistával használja napi szinten. :)

Te meg öregszel :Đ XP kurva jól ráheggelhető, de vistával oblákolni rajta, jajszegény. Inkább win7.

#1875 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 01. 22:38

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 1., hétfő - 23:24

Te meg öregszel :Đ

Aluggyá má inkább.  :reklamacio:  :Đ

#1876 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 03:20

Idézet: Daedalus - Dátum: 2009. Jun. 1., Monday - 22:00

Nekem van egy MSI windem 2 giga rammal, éppen erről írok.

Hat, nem egy szelvesz, de alapvetoen elviselheto. Ebben is 2G RAM van, meg viszonylag gyors vinyo. Az egy szalon futo dolgok kicsit kiakasztok (pl. firefox:), de ha tobb cucc fut egyszerre, akkor a ket mag+HT azert elviselheto. Alapvetoen engem sokkal jobban idegesit a masik gepben levo notebookvinyo tetu lassusaga (az egy 2.8-as HT-s P4, 1G RAM, XP). Ja, a frissitesek telepitese egy fel elet, ez is kurva idegesito, bar lehet, hogy ez nem a proci miatt van:)

Tap ugyben ma megnezem, hogy a masik ITX-es szar tapjaval megy-e a D201, ill. hogy ezzel a tappal mit muvel az atomos cucc, ha mukodik, akkor csere (tok egyforma haz/tap) es leszarom az egeszet, ha nem, akkor megy vissza gariba, es szinten leszarom:)

Kizarolag Daedalus kedveert, ugyis szereti a Creative dolgokat:)
Kép

#1877 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 06:15

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2009. jún. 2., kedd - 4:20

Hat, nem egy szelvesz, de alapvetoen elviselheto. Ebben is 2G RAM van, meg viszonylag gyors vinyo. Az egy szalon futo dolgok kicsit kiakasztok (pl. firefox:), de ha tobb cucc fut egyszerre, akkor a ket mag+HT azert elviselheto. Alapvetoen engem sokkal jobban idegesit a masik gepben levo notebookvinyo tetu lassusaga (az egy 2.8-as HT-s P4, 1G RAM, XP). Ja, a frissitesek telepitese egy fel elet, ez is kurva idegesito, bar lehet, hogy ez nem a proci miatt van:)

Tap ugyben ma megnezem, hogy a masik ITX-es szar tapjaval megy-e a D201, ill. hogy ezzel a tappal mit muvel az atomos cucc, ha mukodik, akkor csere (tok egyforma haz/tap) es leszarom az egeszet, ha nem, akkor megy vissza gariba, es szinten leszarom:)

Kizarolag Daedalus kedveert, ugyis szereti a Creative dolgokat:)
Kép

És gondolod, hogy szarosan visszaveszik majd? :Đ Add nekem inkább, jó helye lesz itt is :D

#1878 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 17:19

Eleg normalisan szoktak hozzaallni a dolgokhoz:) Mondjuk azert legalabb leoblitem egy kicsit:>
Amugy kiprobaltam: a Feel202 tapjaval 2-bol ketto D201 nem megy, viszont minden mas hibatlan:) Nesze bazmeg, intel altal bevizsgalt cuccal nem megy az intel sajat szarja:D
Amugy gondoltam arra (meg szombaton), hogy talan a powergood kornyeken lesz valami gaz, mert a proci sem melegedett, de ranezesre az is rendben van.

'Mindennapi betevonk' rovat Daedalus szamara:

Kép

#1879 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 02. 19:02

Hmm, nem talalom a lajvomat, hogy kiprobaljam ezt az elolapi szart.
Az osszes tobbi Gravis, Terratec, Turtle Beach, Hoontech, stb. kartya megvan, a Live nincs.

A termeszetes kivalasztodasra gyanakszom:D

#1880 Felhasználó inaktív   kettoc64elado 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 06. 13:55

Sziasztok!

Újra itt!  :cool:
Lett egy Indigo2-m. Csak monitorom nincs hozzá. A kábel és a videókimenet egy 13W3-mas, és a pinouts.ru szerint nemstandard lábkiosztású. Van valakinek SGI 13W3 -> DSUB15 vagy SGI -> DVI kábele/átalakítója? Vagy kapcsolási rajz, mit kivel kell összekötni?

Még nem mertem kinyitni a gépházat, mit kell tudni róla? MCA/PCI/ISA/EISA vagy másmilyen buszos-e? Van-e hozzá esetleg VGA kimenetes csatlakozójú videókártya? Esetleg valakinél fölöslegben?

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.