Tökéletesen egyetértek veled.
Szídják az atomerőműveket, mert így a sugárzás, meg úgy a sugárzás.. közben az erőmű területén kisebb a sugárzás, mint bármelyik verőfényes napon, ne adj isten egy fluoreszensz karórával..
Nameg ugye az emberek jelentős része azt hiszi, hogy a nagy "kémények" okádják a radioaktív kormot. Valójában meg csak kondenzátorok, hűtenek, kihasználják a kéményhatást.
Bezzeg a vízerőműveket agyonimádják, hogy milyen jó, semmi szennyezés.. csak éppen párszázkilóméter folyószakasz és környéke megy tőle tönkre.
Szóval szerintem semmi gond nincs az atomenergia rendeltetésszerű használatával.
Megetetés tényleg zajlik.. elég csak megnézni pl egy mai dízelautóreklámot. Hogy hát mennyivel jobb a CO-ja, mint a benyásnak. Gratulálok.
Viszont a többi károsanyagról (ami igazán káros) mély hallgatás van, egyetlen egy adatot nem találni a prospektusokban. Legalábbis én még nem láttam.
Vevő konkluziója, kisebb Co, kisebb kár. Pedig a valóság nem éppen ez.
Az atomprogramokkal foglalkozó országok kérdésébe inkább nem mennék bele...
Ha Magyarországon lennének olyan természeti kincsek ,adottságok, mint ezekben az országokban, lehet itt is legjobb dolog az lenne, ha urándúsításba, nukleáris-fegyver fejlesztésekbe fognánk. Hiszen az olyan terrorista országok, mint az USA bármikor lerohanhatnának.
Vagy nem beszélve a mostani válságról, ahol a zsidó fasizmus szabadon, bármikor, bármelyik környező országot megtámadhat. Aki megvádolja őket egyből antiszemita.
Ők milyen jogon támadnak más országokat? Mert elrabolták két katonájukat? Ők nem ezt tették folyamatosan évek óta?
Vagy az jogosítja fel őket, hogy apjukat, nagyapjukat a náci németországban megölték?
Vannak országok, amelyek csakis kizárólag nukleáris programjukkal védhetik meg magukat.
Szerkesztette: GI 2006. 07. 22. 14:18 -kor
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector