Idézet: Turley - Dátum: 2012. 09. 05. 22:28
sPvp igen, leginkább tournament csapattal, World Vs Worldre sajnos az én szerveremen gyakorlatilag lehetetlen bejutni, mert min 20 órás queue time van, és ingame afkolnak éjszaka, valamilyen beakasztott gombbal, hogy ne dobódjanak ki az emberek

hát az nem jó : (
- adni kell még egy kis időt a játéknak, mert vannak ám sötét lyukak benne
- kb egy hete volt egy kis bug és 63 ezer helyett 2k karmáért lehetett venni 80-as rare fegyókat, nohmost volt olyan aki annyira betankolt hogy 100 aranyat is összeszedett ezzel felborítva a kereskedelmet, 3000 ember kapott 3 napos bann-t, és úgy jöhettek vissza hogy törlik a "felesleget"
- a trading post már szerencsére egy ideje üzemel, de ma délután lezárták a gem storral együtt ..volt egy nagyobb maintance, aztán késő este helyreállt, vettem két runát erre nekemvágott még ingyen egy 6-7 néhol 8 aranyért árusított shortbow-t (állítólag mindenki olyasmit kap amit épp használ, én meg ranger vagyok) van már két hasonló itemem meg egy egyenértékű longbow-m is, úgyhogy nagy szükségem nem volt rá, de pénzt se akartam csinálni belőle, nehogy baj legyen, úgyhogy soulboundoltam és mára nem buzeráltam tovább a t. postot, remélhetőleg délelőttre "helyre áll"...bár én még mindig azt mondom, hogy semmiféle csalást sem használva, csakis a játék hibáit kihasználva előnyhöz jutni nem bűn, ilyenért bannt kapni szerintem geciség...bár egyik guild tag még a múltkori karma leárazásnál vett 3 cuccot, úgyhogy 180 ezer karmát takarított meg, és nem lett belőle gond, úgyhogy a fejlesztők csak a nagyon kicsapongókat próbálják helyretenni és továbbra is kérik a játékosokat, hogy a bugok kihasználása helyett inkább írják meg azokat a supportnak...noh de kb ennyi a fekete leves, minden más aspektussal meg vagyok elégedve, (az mondjuk nem volt szép hogy első nekifutásra az utolsó főquest vége felé kidobott minket a játék..nohde sebaj, azóta megcsináltuk
- 1ébként az Arenanet már lőtt fel teljesen új szervereket is a túlterheltség csökkentésére, bár én szeretem ha van egy normális adag player a mappokon, és mostanában nincs is nagyobb balance gond...jó lesz ez...gut besser gösser alapon, csak még várni kell a kikristályosodásra