HWSW Informatikai Kerekasztal: Guild Wars 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Guild Wars 2 ...egy AAA mmo havidíj nélkül

#61 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 08. 31. 21:52

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 08. 31. 18:13

Regisztráltam :)

Szuper :) :up:
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#62 Felhasználó inaktív   Turley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 11:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 08. 31. 21:52

Szuper :) :up:
Rengetegen sírnak különböző fórumokon, hogy elérték a 80-as szintet és nincs mit csinálni repetativ grindolos unalmas.Nemtudom te milyen tempóban haladtál, hogy már 79nél jársz, de neked mi a véleményed erről?
( szerintem csak azért szenvednek mert a content nagy részét kihagyták az irdatlan tempó miatt)

#63 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 01. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Turley - Dátum: 2012. 09. 01. 11:30

Rengetegen sírnak különböző fórumokon, hogy elérték a 80-as szintet és nincs mit csinálni repetativ grindolos unalmas.Nemtudom te milyen tempóban haladtál, hogy már 79nél jársz, de neked mi a véleményed erről?
( szerintem csak azért szenvednek mert a content nagy részét kihagyták az irdatlan tempó miatt)

80-as vagyok másfél napja, és még mindig nagyon élvezem. Tetszenek az eventek, a storyból elvileg már csak a vége van, de oda nem olyan egyszerű bejuttni :) (de egyébként nagyon jó), tegnap, meg tegnap előtt kb 30-an mentünk 80-s zónába sárkányt ölni, tartott vagy 40 percig, de lehet hogy egy óráig is...játszottam Anarchy Onlinet, EVE-t, SWG-t, Saga of Ryzomot, GW1-et, meg néhány kisebb ingyenes MMO-t, és idáig ez tetszik a legjobban....viszont az első résztől eltérően ez tényleg MMO, szóval egyedül nem olyan fun, mondjuk a sztory egyedül is rendben van, ami lehet kb 50 variációs (és áll kb 70 questből, egyenként, amiből lehet mondjuk néhány megegyező is)...én elégedett vagyok, nincs havidíj se, a gem olyan féloldalas dolog de nem gond, mert játékkal is elérhető minden..akadnak még bugok rendesen, da ha ez kiforr és már lesz hozzá kieg vagy vmi, akkor számomra tökéletes lesz..de állítólag kiegészítő nélkül is bővítik mindig kicsit a világot a fejlesztők, meglátjuk..pontosan 1 hete játszok a GW2-vel és nincs kedvem más játékhoz :)

Szerkesztette: Drat 2012. 09. 01. 21:49 -kor

#64 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 03. 15:47

Noh, 5-en nyolcvanasok megcsináltuk a Story utolsó questjét is, irtózatosan EPIC volt, a Skyrim ehhez képest Todd Haward estimeséje ovisoknak :laugh:

#65 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 03. 16:37

Nálam eddig semmi érdekes nem történt a történetben, mondjuk eddig leginkább csak fölfedeztem, meg side questeket csináltam. Most volt egy elég durva döntés helyzet, meglepően hat is a világra ténylegesen, mert félbe hagytam az instance-ot.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#66 Felhasználó inaktív   Turley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 03. 18:10

Én eddig csak PVP-vel foglalkoztam leginkább, és warrior mellett tettem le a voksom, szívből remélem, hogy még lesz több játékmód és/vagy map, mert ez igy 2-3 óra után unalomba fullad, annak ellenére, hogy amúgy tényleg nagyon balanced és élvezetes.

#67 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 04. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Turley - Dátum: 2012. 09. 03. 18:10

Én eddig csak PVP-vel foglalkoztam leginkább, és warrior mellett tettem le a voksom, szívből remélem, hogy még lesz több játékmód és/vagy map, mert ez igy 2-3 óra után unalomba fullad, annak ellenére, hogy amúgy tényleg nagyon balanced és élvezetes.

sPvP? mert ami igazán jó az a World VS World, pláne guilddel, jó kis csapatban (noh meg a TS is jól jön)

#68 Felhasználó inaktív   Turley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 05. 22:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 09. 04. 15:08

sPvP? mert ami igazán jó az a World VS World, pláne guilddel, jó kis csapatban (noh meg a TS is jól jön)

sPvp igen, leginkább tournament csapattal, World Vs Worldre sajnos az én szerveremen gyakorlatilag lehetetlen bejutni, mert min 20 órás queue time van, és ingame afkolnak éjszaka, valamilyen beakasztott gombbal, hogy ne dobódjanak ki az emberek :(

#69 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 06. 00:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Turley - Dátum: 2012. 09. 05. 22:28

sPvp igen, leginkább tournament csapattal, World Vs Worldre sajnos az én szerveremen gyakorlatilag lehetetlen bejutni, mert min 20 órás queue time van, és ingame afkolnak éjszaka, valamilyen beakasztott gombbal, hogy ne dobódjanak ki az emberek :(

hát az nem jó : (
- adni kell még egy kis időt a játéknak, mert vannak ám sötét lyukak benne

- kb egy hete volt egy kis bug és 63 ezer helyett 2k karmáért lehetett venni 80-as rare fegyókat, nohmost volt olyan aki annyira betankolt hogy 100 aranyat is összeszedett ezzel felborítva a kereskedelmet, 3000 ember kapott 3 napos bann-t, és úgy jöhettek vissza hogy törlik a "felesleget"
- a trading post már szerencsére egy ideje üzemel, de ma délután lezárták a gem storral együtt ..volt egy nagyobb maintance, aztán késő este helyreállt, vettem két runát erre nekemvágott még ingyen egy 6-7 néhol 8 aranyért árusított shortbow-t (állítólag mindenki olyasmit kap amit épp használ, én meg ranger vagyok) van már két hasonló itemem meg egy egyenértékű longbow-m is, úgyhogy nagy szükségem nem volt rá, de pénzt se akartam csinálni belőle, nehogy baj legyen, úgyhogy soulboundoltam és mára nem buzeráltam tovább a t. postot, remélhetőleg délelőttre "helyre áll"...bár én még mindig azt mondom, hogy semmiféle csalást sem használva, csakis a játék hibáit kihasználva előnyhöz jutni nem bűn, ilyenért bannt kapni szerintem geciség...bár egyik guild tag még a múltkori karma leárazásnál vett 3 cuccot, úgyhogy 180 ezer karmát takarított meg, és nem lett belőle gond, úgyhogy a fejlesztők csak a nagyon kicsapongókat próbálják helyretenni és továbbra is kérik a játékosokat, hogy a bugok kihasználása helyett inkább írják meg azokat a supportnak...noh de kb ennyi a fekete leves, minden más aspektussal meg vagyok elégedve, (az mondjuk nem volt szép hogy első nekifutásra az utolsó főquest vége felé kidobott minket a játék..nohde sebaj, azóta megcsináltuk
- 1ébként az Arenanet már lőtt fel teljesen új szervereket is a túlterheltség csökkentésére, bár én szeretem ha van egy normális adag player a mappokon, és mostanában nincs is nagyobb balance gond...jó lesz ez...gut besser gösser alapon, csak még várni kell a kikristályosodásra :)

#70 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 06. 17:47

Még a hét elején elkezdtem a regényt olvasni, 11 fejezert után azt mondom, hogy tetszetős, nem fogja megváltani a világot biztos, de, ha az ember épp nem GW2-vel kockul, akkor kellemes olvasmány lesz ez. Nem vártam tőle sokat, és kellemesen lepett meg. Jó dolog, hogy vannak ilyen regények, személy szerint egy asztali RPG-t is el tudnék ez alapján képzelni. Kicsit Forgotten Realms érzésem van olvasás közben.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#71 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 06. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: The Lone Drow - Dátum: 2012. 09. 06. 17:47

Még a hét elején elkezdtem a regényt olvasni, 11 fejezert után azt mondom, hogy tetszetős, nem fogja megváltani a világot biztos, de, ha az ember épp nem GW2-vel kockul, akkor kellemes olvasmány lesz ez. Nem vártam tőle sokat, és kellemesen lepett meg. Jó dolog, hogy vannak ilyen regények, személy szerint egy asztali RPG-t is el tudnék ez alapján képzelni. Kicsit Forgotten Realms érzésem van olvasás közben.

2 könyv is van, de 3 lesz :)

#72 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 06. 21:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 09. 06. 21:46

2 könyv is van, de 3 lesz :)

Akkor remélem kiadja majd azokat is a PlayOn :)

#73 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 06. 22:30

a PC Gamer tesztje: 94%

- http://www.pcgamer.c...-wars-2-review/

#74 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 07. 08:45

Ma delutan jon meg a jatek, el tudna-e valaki kuldeni a kliens setup-ot? (Gw2Setup.exe)

#75 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 07. 10:29

Kozben meglett a setup.

#76 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 08. 23:28

beiktattunk estére egy kis dungeonozást, fun volt

- más: a legtöbb helyen egyelőre - még digitálisan sem - kapható a játék, mivel az ArenaNet a mostani terhelést szeretné először teljesen stabilizálni..így kell ezt csinálni! :)

#77 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 09. 00:46

Jó lenne, ha nem dolgoznék egész délután, és tudnék játszani :/ Minden esetre ez keddig így lesz, szóval nem nagyon leszek sajnos online.

#78 Felhasználó inaktív   Turley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 10. 14:21

No, elértem a level-cappet, már másfél napja, de nemigazán érzem azt, hogy lenne bármilyen endgame vagy, hogy lenne valamilyen motivációm folytatni.

#79 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 10. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Turley - Dátum: 2012. 09. 10. 14:21

No, elértem a level-cappet, már másfél napja, de nemigazán érzem azt, hogy lenne bármilyen endgame vagy, hogy lenne valamilyen motivációm folytatni.

Nekem ma lett az összes cuccom 80-as narancssárga (exotic) de még így is jól elvagyok, pláne hogy közben cooperálunk a guilden belül, meg ott a TS dumára...remélhetőleg a WvW terhelését majd idővel megoldják, mert be lehet jutni, csak szervezni túl sokat még nem lehet

#80 Felhasználó inaktív   Turley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 10. 20:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2012. 09. 10. 19:23

Nekem ma lett az összes cuccom 80-as narancssárga (exotic) de még így is jól elvagyok, pláne hogy közben cooperálunk a guilden belül, meg ott a TS dumára...remélhetőleg a WvW terhelését majd idővel megoldják, mert be lehet jutni, csak szervezni túl sokat még nem lehet

Belegondolok, lehet nálam a gebasz, jobban kéne socializálódnom, amivel eddig nemvolt gond, csak ebben a játékban, na majd igyekszem. :p

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó