HWSW Informatikai Kerekasztal: Aki betör a vírusirtó NÉLKÜLI XP-mbe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Aki betör a vírusirtó NÉLKÜLI XP-mbe 100e Ft üti a markát ! Értékeld a témát: *---- 1 szavazás

#41 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 23. 15:43

skizofrénia
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#42 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 15:54

Ha jól hallom, akkor most állt be az ifa a szomszéd kőfaragó udvarára, hozták a márványtömböt a szobrodnak...
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#43 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 16:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Anorex - Dátum: 2011. 06. 23. 16:51

az igazságnak ki kell derülnie és mások blogokba mentve fogják feltölteni más , esetleg törölhetetlen , moderálhatatlan (pl. I2P-s) oldalakra örök tanulságképpen amiket írtam.

Óóó igen, hadd tanuljunk tőled mester.

Ezt az avatart cseréld le. Olyan baromi idegesítő, hogy ezért egymagában kitiltanálak, igazság, karhatalom ide, vagy oda.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#44 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 23. 16:42

Nem.. azért, mert a T. moderátortokra random időközönként rájön az 5 perc és törlik a regisztációmat és/vagy elveszik bizonyos jogaimat., nyilván azért mert fáj nekik az igazság és/vagy felsőbb karhatalmi utasításra kell kimoderálniuk az igazságot, hogy meztelen a király , a Windows 7ben beépített trójai van , a kalóz krekkes ruszki XP-t melyet flessdesignor konfigurált nem lehet megtörni, stb..stb..stb.. az ilyen jellegű hozzászólásoknak ugyanis nincsen helye a népbutításos demagóg propagandák között.. ilyenkor szoktam új nevet regisztrálni és esetleg más IP-kről bejönni, mert az igazságnak ki kell derülnie és mások blogokba mentve fogják feltölteni más , esetleg törölhetetlen , moderálhatatlan (pl. I2P-s) oldalakra örök tanulságképpen amiket írtam.

Nincs felsőbb utasítás. Saját hatáskörben szablak ki innét, mikor elkezdesz masszívan zsidrózni. A hülyeségeid pedig juszt is mennek veled, majdcsak feleslegesnek fogod érezni egyszer, nekem két kattintással több csak, megéri.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#45 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 19:07

Nem.. azért, mert a T. moderátortokra random időközönként rájön az 5 perc és törlik a regisztációmat és/vagy elveszik bizonyos jogaimat., nyilván azért mert fáj nekik az igazság és/vagy felsőbb karhatalmi utasításra kell kimoderálniuk az igazságot, hogy meztelen a király , a Windows 7ben beépített trójai van , a kalóz krekkes ruszki XP-t melyet flessdesignor konfigurált nem lehet megtörni, stb..stb..stb.. az ilyen jellegű hozzászólásoknak ugyanis nincsen helye a népbutításos demagóg propagandák között.. ilyenkor szoktam új nevet regisztrálni és esetleg más IP-kről bejönni, mert az igazságnak ki kell derülnie és mások blogokba mentve fogják feltölteni más , esetleg törölhetetlen , moderálhatatlan (pl. I2P-s) oldalakra örök tanulságképpen amiket írtam.

Ezeket el kellett volna raknom az utókornak.
Make love not Wor.

#46 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Anorex - Dátum: 2011. 06. 23. 19:57

Saját.. >>> HATÁSKÖR <<< ... oda ne szörföljek... kedves didiman rabbi

Remélem, ezért már repült a kölök.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#47 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 24. 13:20

Ne töröljétek légyszi!

Ilyen jókat akkor derültem utoljára, amikor az IBM Aptiva inteligens kollega garázdálkodott ...

:D

Ata
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#48 Felhasználó inaktív   Laci_L 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 24. 15:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Anorex - Dátum: 2011. 06. 23. 19:57

...

Gondoltam válaszolok az irományaidra, de felesleges. Mindent leírtak előttem. Nagyon helyesen.

Amit fenntartok: a magyar (meg az angol, ha már idézel) helyesírással foglalkozz inkább. Ha majd megy, akkor az informatika alapjaival. Azután lehet majd szerényen kérdezni, és érdemben hozzászólni.

#49 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 13. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Anorex - Dátum: 2011. 06. 22. 17:57

... Jahnonak már tolom is az IP-t privátban, neki legalább van vér a pucájában , hogy itt égesse be magát mindenki előtt, hogy még egy vírusirtó nélküli XP-t se képes megtörni... :] tehát szakmailag egy nulla.

Szakmailag nulla? Akkor ha én is megadom privátban a saját IP-met hasonlóan hozzád, s nem tudod megtörni a mögötte levő XP-t, akkor szakmailag te is nulla vagy? De komolyan. Te mondtad.

ps: bocsika, szólj csak, privátban már adom is. Ha kell pedig, be fogom bizonyítani, hogy valóban az enyém, holott nem is ismered a személyemet. Te ász.

Szerkesztette: Warrior 2011. 07. 13. 18:39 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#50 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 14. 16:21

while feed; troll++
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó