HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Bünteti a rootolt készülékek tulajait a Google - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Bünteti a rootolt készülékek tulajait a Google

#21 Felhasználó inaktív   A szerzetes 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 24. 13:09

Az infosok a legtalálékonyabbak, nem hiszem, hogy pont ezt ne tudnák megoldani. Aki meg rootolja, az ha nem innen, akkor beszerzi máshonnan a zenét, sőt lehet még fizet is érte ha megér neki annyit.

#22 Felhasználó inaktív   azbest 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 24. 14:48

Egy új szolgáltatás bevezetése előtt vagyunk, lehet választani, hogy senkinek vagy néhány százalék kivételével majdnem mindenkinek legyen elérhető. Erre szenzációhajhász módra szemétnek állítják be a cikkek a viszonteladókat.

A kiadók nem hajlandóak rootolt készülékre zenét engedni, így egyértelmű a választás. Az apple sem azért korlátozza a bluetooth képességeit, mert annyira jól esik neki szemétkedni, hanem mert a kiadók csak úgy hajlandóak szerződni velük, ha nincs semmilyen kiskapu a rendszeren.

Ha már mindenképpen a nagy gonoszt keresitek mindenhol, akkor nézzétek már meg, hogy ki a közös szereplő mindegyik hasonló esetben... gondolom feltűnt, hogy a kiadók diktálnak. Azok pedig inkább nem árulják a dolgaikat sehogy, mintsem egy-két esetben jogosulatlanul is hozzáférjen valaki. Aztán rá lehet fogni a kalózkodásra, ha kevés a bevétel... hisz nem azért kevesebb (?) a befolyt összeg, mert nem lehet vásárolni, hanem mert a rút kalózok elmaradt hasznot okoznak.

#23 Felhasználó inaktív   Co2IsGreen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 20:11

Nope

#24 Felhasználó inaktív   sir ny3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 24. 21:59

A gugli becsapott engem. Még jobban, mint a szotyi verset.

#25 Felhasználó inaktív   freyr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 24. 23:12

Én már csak azt nem értem, hogy hogy gátol ez meg bárkit abban, hogy kalózkodjon. Egyrészt aki warezolni akar, nem itt fogja elkezdeni, amikor teljesen ingyen is be tudja szerezni internetről. Minek fizetné ki, hogy utána lemásolja a telefonjáról, ha ingyen is letöltheti? Másrészt aki mégis erre akar vetemedni, az törli a rootot, letölti amit akar, majd visszarakja a rootot, utána azt ér el megint a telefonon, amit akar.
Unalmas már nagyon, hogy a kiadók akadályozzák a korral való haladást. Valaki végre felléphetne ellenük, a Google belekezdhetne egy hadjáratba, hogy ő maga váljon kiadóvá és csak az internetes értékesítés lenne a profilja. Eltartana pár évig, de pénze és jogásza is van bőven.

Szerkesztette: freyr 2011. 05. 24. 23:15 -kor

#26 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 05. 25. 06:01

Üzenet megtekintéseIdézet: sir ny - Dátum: 2011. 05. 24. 22:59

A gugli becsapott engem. Még jobban, mint a szotyi verset.

verset az élet és saját maga csapta/csapja be :) (vetítőmester, még saját maga is elhiszi amit ír. lásd corvette, csak az annyit nem ér mint egy használt astra, mondhatni téglákon dekkol a szivárvány minden színében pompázva, ráadásul azt is elfelejti megemlíteni, hogy annak a pénznek a nagy részét honnan kapta)
egy kedves cimborája a múltkor jól kipakolt, már ő sem bírta az agymenéseit. :)

Szerkesztette: dareal 2011. 05. 25. 10:54 -kor

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#27 Felhasználó inaktív   otto_dc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 25. 08:34

Nahát, most mennyire elszomorodtam. Bár nekem nincs -- még -- rootolva a vasam, de amúgy sem akartam használni a "letöltős zenehallgatást". Ha feltétlen zenét kell hallgatnom, akkor annyi mindig van a kártyán, hogy néhány órát kibírjak, ha mégsem, akkor az általában kéznél levő szg-ről töltök fel rá, vagy hallgatok rádiót. Ezért nem fogok duplán fizetni: 1. a hálózatért; 2. a zenéért, azoknak, akiknek a nagyon nagy többsége _a nagy büdös semmiért_ tartja a markát "úton-útfélen". Van egy csomó hanglemezem, cd-m amit megvettem, és van jó sok, amit szabadon letöltöttem és -- naná, hogy matricával ellátott :) -- cd-re/dvd-re írtam. Ami új, friss zene és tényleg jó, azt elmegyek, megnézem, meghallgatom -- bár az _ingyenélők_ abból is leveszik a sápot --, és remélem ott a bevétel megfelelő része tényleg a zenészekhez jut.

#28 Felhasználó inaktív   Jerry311 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 25. 09:35

Aki itt azt írja, hogy emiatt nem vesz Androidos telefont, meg elvesztette a bizalmát a Google-ben.
Tegye a szívére a kezét és őszinten vallja be, használta volna valaha is a Google Music-ot vagy a videokölcsönzést?
Vagy sokkal inkább a saját zene- és filmgyűjteményét nézi a telfonon?
Kaosz, panik, pusztulas.
Azt hiszem az en munkam itt veget is ert.

#29 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 05. 25. 10:53

eddig sem terveztem váltani a grooveshark-ról, már ami a zenét illeti. filmet meg badarság telefonon nézni. táblán még ok, de azt meg a szerverem streameli :)
érdekelne, hogy az xda-s srácok milyen megoldással fognak előállni.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#30 Felhasználó inaktív   fassenkugel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 25. 11:50

szánalmas ahogy pár apple fan probál fogás találni a guglin...

#31 Felhasználó inaktív   fassenkugel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 25. 11:54

@freyr: nademost: ha root-olt a teló kb 2 perc megcsinálni, hogy a gulinak ne beszéljen róla... nyilván ezt a gugli is tudja, de azok akik a zenét birtokolják nem és csak ilyen "biztonsági" megoldás mellett menetek bele a bizniszbe.

#32 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 25. 12:40

Megint tipikus 2x2=5 cikk, ahol mindenki jól kifejti (nagyon helyesen), hogy 4. Szerintem a cikkíró is tudta, hogy ez nem büntetés, hanem a kiadó máshogy nem ment bele. Csak szolid címmel nincs szenzáció.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó