HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Most már szinte biztos, hogy ősszel jön az iPhone 5 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (9 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Most már szinte biztos, hogy ősszel jön az iPhone 5

#21 Felhasználó inaktív   Gabbesz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:05

@Nyulpapa: 1-2 év múlva, viccelsz? Havonta veszít 1,2 % pontot, és most 4,8%-on áll. Egyszerű interpolációval kiszámolható, hogy 4 hónap múlva nem lesz az USÁ-ban wp7 :)

#22 Felhasználó inaktív   lamajuzer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabbesz - Dátum: 2011. 07. 07. 13:40

@attila9988: Daciával is lehet járni, de azért egy BMW kényelmesebb.

Daciába lehet pakolni és olcsó. Semmi baj nincs vele, előbb költenék olyanra, mint BMWre és szifonra.

#23 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:06

@map: ahhoz ugye koll egy reztekersz a telefonba, es a rez nem egy konnyu anyag
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#24 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabbesz - Dátum: 2011. 07. 07. 13:54

@Nyulpapa: Amíg az Androidon nem tudják lekerekíteni az ikonok sarkait, addig dácsia is marad. ;)

<a href="http://wmpoweruser.com/microsoft-mobile-operating-systems-continue-to-lose-market-share-in-usa/" target="_blank" rel="nofollow">http://wmpoweruser.com/microsoft-mobile-operating-systems-continue-to-lose-market-share-in-usa/</a>
wp7 usa market share :)

ennél is kerekebb kéne? :)

Kép

éljen a gui témázhatóság és a testre szabhatóság!
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#25 Felhasználó inaktív   Tomeo74 

• Újonc
  • Pipa

Szerintem annyira nincs értelme ennek a "gyűlöljükazApple-tmertdrágatelefonokatgyárt" vitának. Akinek nem tetszik vagy nincs rá pénze, ne vegye meg. Én évekig Nokia-párti voltam, az utolsó telefonom egy E51-es volt. Én azt untam meg, hogy jó néhány beállítást a 8-ik almenüben találtam meg. Régen pont azért váltottam Nokiára, mert viszonylag egyszerű, átlátható menürendszere volt. Sajnos ez már a múlté.
Nekem a szifon bevált. Egyébként 60e Ft volt 2 év hűséggel és 300e Ft. Kb. 7-10e Ft a havi költség alapdíjjal, 3GB internetcsomaggal, beszélgetéssel együtt.
Egy tipp: mindig az eggyel régebbi verziót kell megvenni a szolgáltatónál, ha valaki relatív olcsón szeretné megúszi.

#26 Felhasználó inaktív   lamajuzer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: aDoayen - Dátum: 2011. 07. 07. 13:53

szar érzés, hogy a legtöbb festettszőke plázacicának futja rá, nektek meg nem...
hadd menjen csak az irigykedés, ez az gyerekek.

Szép dolog az önkritika, csak egyes szám első személyben kellett volna írni.

#27 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:08

@Gabbesz: a RIM-nek es a nokianak a wp7 az egyetlen menekulesi utvonala, add csak ossze, egybol 40%-ra fog ugrani 1 even belul a reszesedes
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#28 Felhasználó inaktív   LInux-power 

• Tag
  • PipaPipa

Hali

Engem ugyan nem győzött meg, hogy iphone-t vegyek. Androidom mindent tud amire szükségem van. Nem utolsó szempont, hogy sokkal olcsóbban. Az iphone-t meg vegyék csak a buta izlés nélküli sznobok. Azoknak mindegy is csak marha drága, legyen, használni meg még egy papírlapot sem tudnak. :)

üdv

#29 Felhasználó inaktív   Gabbesz 

• Tag
  • PipaPipa

@dareal: Ez már tökéletes! Ki is hajítottam szerencsétlen i-t és rohanok venni egy kínai androidot. :)

#30 Felhasználó inaktív   lamajuzer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: map - Dátum: 2011. 07. 07. 14:04

Mert amikor a hitech cuccod a kis fehér töltöjén mosolyog a konektor mellett, az már nem is annyira menő Főleg, ha használod is elég gyakran kell tölteni.
És passzolna is az egyszerűen csak működik filozófiába....

Mert mire ráteszed a telót, az nem vigyorogna a konnektorból? Ez nem Dext topik, hogy mindenki az ingyé energiával jöjjön. Ha meg már bedugod, akkor miért nem dokkoló, ami hatékonyabban tölt? Fasza kis fehér, alul kék LEDdel.

#31 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:09

@Tomeo74: Hülye vagy? :D Egy trendi emberkének az EGGYEL RÉGEBBI ÁJFÓN verziót megvenni? :D

#32 Felhasználó inaktív   Gabbesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:10

@vers: LOL. Maximum a gumicsizma piacon. Nokia mindig is jó volt benne.

#33 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:10

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 07. 07. 14:08

@Gabbesz: a RIM-nek es a nokianak a wp7 az egyetlen menekulesi utvonala, add csak ossze, egybol 40%-ra fog ugrani 1 even belul a reszesedes

vagy marad ott ahol van, mert ha valaki a rendszert tartja szem előtt, akkor ez biza összeadva is közelít a nullához. wp8 érdekes lehet, de a wp7 vakvágány.

Szerkesztette: dareal 2011. 07. 07. 13:12 -kor

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#34 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabbesz - Dátum: 2011. 07. 07. 14:08

@dareal: Ez már tökéletes! Ki is hajítottam szerencsétlen i-t és rohanok venni egy kínai androidot. :)

milyen kínait? hallottál már locale-ról? :) ez egy téma, ha angol a locale, akkor angol a felirat, ha magyar, akkor magyar. mik nem vannak ebben a kattintott kőkorszakban. :)
az egy más kérdés, hogy a kínaiak szarják magukból a szebbnél szebb témákat (speciel ez randa, de elég kereknek tűnik :D)

Szerkesztette: dareal 2011. 07. 07. 13:11 -kor

#35 Felhasználó inaktív   map 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:18

@vers: az energizer megoldotta(egy másik cég is,csak a nevére nem emlékszem), csak egy mérnök kell aki beépíti a hátlapba...csak akkor ugye sokaknak ugrott a kabátka, tokocska biznisz egy része.
Meg ugye profitnak profit,csak valszeg munka lenne sok vele...nem az okoskodással van itt gond.
A dellnek is van ilyen töltője egyes modellekhez.
" Ebben a 3 bekezdésben több tárgyi tévedés van mint egy egész évnyi Index techrovatban"
"Linkelj még pár perpetuum mobilét, meg egy Széles Gábor portrét, és akkor elhiszek neked mindent!"

#36 Felhasználó inaktív   Gabbesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:21

@dareal: Nem, nekem kifejezetten kínai kell. 3 kHz-es maggal, és 512bit memóriával. Lehetőleg 20x12 pixeles EGA felbontásban. :D

#37 Felhasználó inaktív   map 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:24

@lamajuzer: akkor már a dokkolást is megoldhatnák :D
És az ingyen energiáról szó sem volt, csak,h egy meglévö külön termék kiegészítöjét is beépíthetnék.
Nem lenne életszerütlen: hazérsz ráteszed, bekapcsol, tölt, leveszed kikapcsol a ketyere... az almától sem lenne idegen, nyilván árulhatnák jó drágán, drágábban mint az energizer....hiszen alma, és csaknem zsír új ötlet :D
Ez inkább kiszolgálná a valós fogyasztúi igényeket, mint az NFC chip, csak erre próbáltam rámutatni.
" Ebben a 3 bekezdésben több tárgyi tévedés van mint egy egész évnyi Index techrovatban"
"Linkelj még pár perpetuum mobilét, meg egy Széles Gábor portrét, és akkor elhiszek neked mindent!"

#38 Felhasználó inaktív   Tomeo74 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:25

@LInux-power: Na ez az igazi általánosítás.Azért mert másnak nem az tetszik, ami neked, az miért sznob? Az én szifonom is pont annyit tud, amennyire nekem szükségem van. Mégsem igyekszek senkit rábeszélni, hogy ilyet vegyen, mert Androidos telefonok között is sok szép és elég nagy tudású készülék van. Egyszerűen azt kéne az emberekkel megértetni, hogy mindenkinek más az ízlése...

#39 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: map - Dátum: 2011. 07. 07. 14:24

@lamajuzer: akkor már a dokkolást is megoldhatnák :D

És az ingyen energiáról szó sem volt, csak,h egy meglévö külön termék kiegészítöjét is beépíthetnék.

Nem lenne életszerütlen: hazérsz ráteszed, bekapcsol, tölt, leveszed kikapcsol a ketyere... az almától sem lenne idegen, nyilván árulhatnák jó drágán, drágábban mint az energizer....hiszen alma, és csaknem zsír új ötlet :D

Ez inkább kiszolgálná a valós fogyasztúi igényeket, mint az NFC chip, csak erre próbáltam rámutatni.

palm pre wireless charger. átalakításokkal igen sok készüléken működik.

#40 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 07. 07. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Tomeo74 - Dátum: 2011. 07. 07. 14:25

@LInux-power: Na ez az igazi általánosítás.Azért mert másnak nem az tetszik, ami neked, az miért sznob? Az én szifonom is pont annyit tud, amennyire nekem szükségem van. Mégsem igyekszek senkit rábeszélni, hogy ilyet vegyen, mert Androidos telefonok között is sok szép és elég nagy tudású készülék van. Egyszerűen azt kéne az emberekkel megértetni, hogy mindenkinek más az ízlése...

+1.
lényeg, hogy amire kell, azt tudja. ha nem tudja, lehet az akár iphone 9, android 2.5-ös, vagy egy nokia 1111 is.

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.