En ezt talaltam:
http://wizzair.com/u...ge/?language=HU
Idézet
Hogyan törölhetem a foglalásomat?
A foglalást nem lehet online törölni. Mivel a foglalás törlése természetéből fakadóan a legtöbb esetben sürgős, ezért kérjük, mielőbb vegye fel a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálatunkkal. A foglalás törlése a Légi személy- és poggyászfuvarozási üzletszabályzat 6.5.1-es pontjában leírtaknak megfelelően történik.
ami igy nez ki:
Idézet
6.5. A FOGLALÁS UTAS ÁLTALI TÖRLÉSE
Korm. rendelet 22.§ (3), 25.§ és 26.§
6.5.1. Ön jogosult foglalását törölni az eredeti foglalásban meghatározott járat Menetrend szerinti indulásának napját megelőző tizennégy (14) napig. A fenti esetben Ön jogosult a Teljes Viteldíj összegének visszatérítésére, csökkentve a Törlési Díjjal. Amennyiben Ön foglalását a járat Menetrend szerinti indulását megelőző tizennégy (14) napon belül törli, Ön jogosult a Teljes Viteldíj összegének visszatérítésére, csökkentve az Egyéb Szolgáltatások Díjával és a Rendelkezésre Tartási Díjjal.
6.5.2. Közvetlen családtagjának (szülő, nagyszülő, gyermek, unoka, testvér, házastárs, élettárs) az Ön helyfoglalásában szereplő járat indulási időpontját megelőző 1 hónapon belül bekövetkezett halála esetén az elhalálozás napjától számított 1 hónapon belül előterjesztett kérésére az igénybe nem vett fuvarozásra eső Teljes Viteldíjat visszatérítjük, amennyiben a bejelentéstől számított 7 napon belül jogosultságát halotti bizonyítvánnyal, vagy annak másolatával igazolja.
6.5.3. Amennyiben a Wizz Air a Visszaigazoláson feltüntetett útvonalat megváltoztatja, közbenső leszállóhelyet kihagyja, közbenső leszállóhelyet iktat be, vagy az indulási vagy érkezési időpontot a 15.1 pont alapján módosítja, Ön azonnali hatállyal jogosult elállni a szerződéstől, és jogosult a Teljes Viteldíj visszatérítésére.
Tehat ha jol ertelmezem, akkor ha legalabb 14 nappal azelott torlom a jaratot, visszateritik a teljes osszeget, beleertve minden szolgaltatas arat.
Amennyiben viszont az utazasig kevesebb mint 14 nap van, ugy csak maga a repjegy arat kapom vissza. Nem ertem viszont mit takar a "rendelkezesre tartasi dij".
Konkret leszek, egy 250 EUR-os repulojegyrol van szo, oda-vissza ut. Nekem ugy remlik hogy semmi egyeb szolgaltatast nem igenyeltem, plusz csomag nem volt, illetve online check-in volt kivalasztva
Szerkesztette: Vortex07 2011. 07. 29. 02:01 -kor