Re: Összefogás az IPv6 hazai elterjesztése érdekében
Elküldve: 2011. 12. 14. 15:00
Összefognak a hazai szereplők az IPv6 elterjesztése érdekében. Ehhez létrehozták a Magyar IPv6 Fórumot, amely összehangolja az erőfeszítéseket és egyeztetési felületet kínál az érintettek számára. A független szervezet oktat, tudatosít és tanácsot ad majd.
https://www.hwsw.hu/hirek/47866/magyar-ipv6-forum-bme-ivsz-cisco-ericsson-internet.html
https://www.hwsw.hu/hirek/47866/magyar-ipv6-forum-bme-ivsz-cisco-ericsson-internet.html
Elküldve: 2011. 12. 14. 15:00
Ideje volt!
User oldalról nyilván nem várhatunk semmit, ezt a szakembereknek kell megoldaniuk. Sajnos mindenki csak vár a másikra. Azt hiszem először a nagy szolgáltatóknak kellene átállniuk, és szórniuk az IPv6-os címeket is - aztán használja aki használja.
User oldalról nyilván nem várhatunk semmit, ezt a szakembereknek kell megoldaniuk. Sajnos mindenki csak vár a másikra. Azt hiszem először a nagy szolgáltatóknak kellene átállniuk, és szórniuk az IPv6-os címeket is - aztán használja aki használja.
Elküldve: 2011. 12. 17. 07:12
"Magyarország már most jelentős lemaradásban van a következő generációs protokoll adoptálásában"
Aztán miért akarnánk örökbe fogadni egy protokollt?
Aztán miért akarnánk örökbe fogadni egy protokollt?
Elküldve: 2011. 12. 17. 17:04
Lehet, hogy te le vagy maradva, de én már otthon IPV6-ot használok.
Ésakkor?
Ésakkor?
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2011. 12. 17. 17:41
"A világméretű problémát fokozza, hogy az IPv6-nak léteznek olyan gyakorlati alternatívái, mint a NAT (network address translation), amelyek segítségével az egyes felhasználók szintjén a végtelenségig eltolható a váltás."
Ezzel durván meg is lett magyarázva,h miért is nem világméretű PROBLÉMA.
A BME-n idén (vagy talán még tavaly?) adtak át egy labort, talán Cisco, ahol az IPv6-ról tanulhatnak a hallgatók...szerintem csak ezt promózzák most épp.
De ettől függetlenül :" A szervezet a nemzetközi IPv6 Forum hazai tagszervezeteként működik, célja pedig a hazai internetes protokollváltás elősegítése és felgyorsítása. " - ez összességében remek dolog!
A másik: nekem is új,h olyan brutál lemaradásban lennénk!
Ezzel durván meg is lett magyarázva,h miért is nem világméretű PROBLÉMA.
A BME-n idén (vagy talán még tavaly?) adtak át egy labort, talán Cisco, ahol az IPv6-ról tanulhatnak a hallgatók...szerintem csak ezt promózzák most épp.
De ettől függetlenül :" A szervezet a nemzetközi IPv6 Forum hazai tagszervezeteként működik, célja pedig a hazai internetes protokollváltás elősegítése és felgyorsítása. " - ez összességében remek dolog!
A másik: nekem is új,h olyan brutál lemaradásban lennénk!
" Ebben a 3 bekezdésben több tárgyi tévedés van mint egy egész évnyi Index techrovatban"
"Linkelj még pár perpetuum mobilét, meg egy Széles Gábor portrét, és akkor elhiszek neked mindent!"
"Linkelj még pár perpetuum mobilét, meg egy Széles Gábor portrét, és akkor elhiszek neked mindent!"
Elküldve: 2011. 12. 17. 20:38
Idézet: map - Dátum: 2011. 12. 17. 17:41
"A világméretű problémát fokozza, hogy az IPv6-nak léteznek olyan gyakorlati alternatívái, mint a NAT (network address translation), amelyek segítségével az egyes felhasználók szintjén a végtelenségig eltolható a váltás."
Itt egy nem kimaradhatott, mert az nincs.
Make love not Wor.
Elküldve: 2012. 12. 03. 22:48
Idézet: leslie - Dátum: 2012. 12. 03. 20:34
Én tiltom, ahol érem.
Ésakkor?
Ésakkor?
Látom sikerült egy majdnem 1 éves kommentemre válaszolnod
Elküldve: 2012. 12. 06. 23:59
Még mindig jobb vagy mint a 10éves regek 1 kommenttel a 10 év alatt

Súgó
A téma zárva.