HWSW Informatikai Kerekasztal: Házépítés és rejtelmei I. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Házépítés és rejtelmei I.

#201 Felhasználó inaktív   BoGar 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 04. 08. 19:23

idézet:
Ezt írta CDman:

Értékelném a dolgot, márcsak azért is mert épp egy ilyen házat szemeltem ki magamnak!
Érdekelne ezek is olyan jók-e mint a régi DTK házak!?
:confused:
[/quote]

Igen, ugyanolyan, hacsak nem jobb. A 74-es tuti, mert nem kell csavar a floppy és CD berakásához.
Így néz ki az alja, amiről írtam:
Kép

[ 2002. április 10.: BoGar szerkesztette a hozzászólást ]
A pénz beszél. Azt mondja: PÁ!

#202 Felhasználó inaktív   langferi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 04. 08. 20:08

idézet:
Ezt írta Max.Payne:
És készül az oldalam ami erőll a témáról szól már rakokneki ide egy linket mertmár az oldal harmada megvan: [url="http://"http://www.extra.hu/Max.Payne/index"]Pc-Tuning[/url][/quote]

[url="http://"http://www.extra.hu/Max.Payne/index.htm"]Így talán műxik is.[/url]
Bár a képek nem jönnek be.
Ja és itt van még egy
[url="http://"http://www.extra.hu/coolness/"]nagyon ígéretes oldal.[/url]
Ez az aláírás nem jött volna létre, ha annakidején nem tanítanak meg írni és olvasni. :)

#203 Felhasználó inaktív   atee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 09. 00:22

En is Ilyen DTK hazat dizajnolok magamnak :)
az oldalanak annyi azt kivagtam :)
----------------------------------
Abit AI7 / P4 3.0c
/ 2*512 Geil 400 ddr / Gigabyte Ati 9600pro / Viewsonic VP171b / Audigy2 / Maxtor SATA 80g / Seagate Barracuda4 80g

#204 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 09. 01:11

idézet:
Ezt írta langferi:
[url="http://"http://www.extra.hu/Max.Payne/index.htm"]Így talán műxik is.[/url]
Bár a képek nem jönnek be.
Ja és itt van még egy
[url="http://"http://www.extra.hu/coolness/"]nagyon ígéretes oldal.[/url]
[/quote]

A masodikat sem tartom tulontul kiforrottnak, igy az elsorol inkabb nem is nyilatkozom... :(

Max.Payne:

Azert egy gondolatebreszto kerdest megis elsutnek, ha megengeded:
Ugy veled, hogy egy ~100 Kbyte-os hatterkepben kimerul a honlap fogalma?
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#205 Felhasználó inaktív   Do-It-Yourself 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 09. 08:18

idézet:
Ezt írta NeoPampalini:
...Mondjuk én ezt még megspékelem némi polifoammal, hogy hatékonyabb legyen a hangszigetelés...[/quote]
Hangszigeteléshez haszontalan anyag a polifoam, felejtsd el.
"A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék."

#206 Felhasználó inaktív   BoGar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 04. 09. 17:48

idézet:
Ezt írta atee:
En is Ilyen DTK hazat dizajnolok magamnak :)
az oldalanak annyi azt kivagtam :)
[/quote]

Ha szabad érdeklődnöm, te mit változtatsz meg rajta, azaz mivel tuningolod??

#207 Felhasználó inaktív   Mattyer 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2002. 04. 09. 18:13

Üdv mindenki!

HookR!
Elég szépet bosszankodtunk a hozzászólásodon, melyben kifejtetted igen részletesen kritikádat a két oldalról.
Ez engem annyiban érint, hogy az egyik, méghozzá a "jobbik szar" szerkesztője vagyok. Nem tudom milyen alapon hordod le egy mondatban más oldalát, melyet nem kevés munkával hozott össze.

Írhatnék még pár oldalt de nem fogok, mert nem tudok mást lereagálni, mert mint említettem a kritikád nem éppen "kiforrott"

Na üdv minden pozitív gondolkodásúnak :cool:

#208 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 09. 18:30

idézet:
Ezt írta Mattyer:
Üdv mindenki!

HookR!
Elég szépet bosszankodtunk a hozzászólásodon, melyben kifejtetted igen részletesen kritikádat a két oldalról.
Ez engem annyiban érint, hogy az egyik, méghozzá a "jobbik szar" szerkesztője vagyok. Nem tudom milyen alapon hordod le egy mondatban más oldalát, melyet nem kevés munkával hozott össze.

Írhatnék még pár oldalt de nem fogok, mert nem tudok mást lereagálni, mert mint említettem a kritikád nem éppen "kiforrott"

[/quote]

Mintha ez már nem a házépítésről szólna... :(

Van még mit kibeszélni a témában. Várjuk az építő jellegű hozzászólásokat. De azok - ha lehet - tényleg a házépítésről szóljanak.

PS: a vita meg mehet privátban, ha mindenképp ki akarjátok kaparni egymás szemét.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#209 Felhasználó inaktív   Lugi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 09. 20:18

idézet:
Ezt írta Mattyer:
Üdv mindenki!

HookR!

[/quote]

Szeva Mattyer ! :D

Szeretnék egy kicsit a Coolness védelmébe lépni. Szerintem igenis szép jövő áll az oldal elött, ha így folytatja. Naponta jelennek meg új modok, ötletek, stb, ráadásul vannak köztük 0Ft-os megoldások is. Ez mindenképp értékelendő, nem úgy mint egyes külföldi oldalak, ahol összességében 100-150dolcsis modokat publikálnak. (tisztelet a kivételnek). Igaz, hogy ez ott nem pénz, de mi ITT vagyunk :) :) Az is pozitívum, hogy az oldalt a szerkesztők (Mattyer, Atus, APS), és a látogató egyaránt bővítik modjaikkal, így szvsz rövid időn belül egy hatalmas (legalábbis hazai viszonylatban) modder site kerekedhet belöle.

HookR

Ezen írásommal remélem, nem Veled vesztem össze :)

Üdv !

#210 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 09. 20:38

idézet:
Ezt írta J_Blade:

Hangszigeteléshez haszontalan anyag a polifoam, felejtsd el.
[/quote]

Hmmm...Esetleg van olyasmi vagy tudsz mást ami nem túl vastag és tűrhetően csillapítja a -leginkább nagyfrekvenciás (vinyó)- hangokat?

#211 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 09. 21:22

idézet:
Ezt írta Mattyer:
HookR!
Elég szépet bosszankodtunk a hozzászólásodon...
[/quote]

Felreertes ne essek, szo sincs szemelyeskedesrol, vagy rosszindulatrol, mindossze hangot adtam azon velemenyemnek, miszerint nem kellokepp kiforrott az oldal... S ha picit felreteszed az elfogultsagodbol fakado vehemenciat, belathatod, hogy a lap megjelenesen valoban lenne mit csiszolni...

idézet:
Nem tudom milyen alapon hordod le egy mondatban más oldalát, melyet nem kevés munkával hozott össze.[/quote]

1. Azert abban nyilvan egyetertunk, hogy a "lehordas", es a "nem kellokeppen kiforrott" kifejezesek kozt van nehany arnyalatnyi jelenteskulonbseg, igy kerlek, ne ess tulzasokba...
2. Nem ketelkedem abban, hogy rengeteg munkatok fekszik az oldalban, hisz misem bizonyitja ezt jobban, mint a tartalom rendszeres es gyakori frissitese, nincs is ezzel kapcsolatban semmmi bajom, sot nagyon is igeretesnek tartom.
3. A velemenyalkotas szempontjabol egyedul a vegeredmeny szamit, azaz amit a latogato a sajat ertekrendejevel megtapasztal, s nem pedig a ra forditott munka/ido mennyisege.

idézet:
...mert mint említettem a kritikád nem éppen "kiforrott"[/quote]

Amennyiben kesz vagy reszletekbe bocsajtkozo, a honlap megjeleneset aprolekosan kivesezo, epito jellegu eszreveteleim meghallgatasara, ugy ezen topic keretein kivul szivesen megosztom veled azokat.

idézet:
Ezt írta Lugi:
HookR

Ezen írásommal remélem, nem Veled vesztem össze
[/quote]

Mint ahogy arra fentebb is utaltam, ez nem az egymassal szemben tanusitott erzelmekrol szol (legalabbis nem igy kellene lennie), sokkal inkabb az objektivitasra torekvo velemenyalkotasrol.

U.I.: Elnezest kerek a tobbiektol, hogy batorkodtam elterni a tema fo vonalatol, am fontosnak ereztem a felreertesek eloszlatasat...

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#212 Felhasználó inaktív   Lugi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 09. 22:02

HookR

És hogy tetszik a házam ? :)

Üdv !

#213 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 09. 22:33

idézet:
Ezt írta Lugi:
És hogy tetszik a házam ? :)[/quote]

Nem tunik rossznak :). Csak sajnos a kepek nem adjak vissza tokeletesen a metalfenyezes latvanyat... Ha modod nyilik jobb minosegu kepek keszitesere, akkor ne legy rest :)

(Szemely szerint en az ajtoval ellatott hazakat reszesitem elonyben, hisz a haz eltero szinosszeallitasat ugy nem tori meg a meghajtok elolapjainak eltero szinvilaga)

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#214 Felhasználó inaktív   Lugi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 09. 22:49

idézet:
Ezt írta HookR:

Nem tunik rossznak :). Csak sajnos a kepek nem adjak vissza tokeletesen a metalfenyezes latvanyat... Ha modod nyilik jobb minosegu kepek keszitesere, akkor ne legy rest :)

(Szemely szerint en az ajtoval ellatott hazakat reszesitem elonyben, hisz a haz eltero szinosszeallitasat ugy nem tori meg a meghajtok elolapjainak eltero szinvilaga)
[/quote]

Ajtón én is gondolkodtam, hogy kéne rá csinálni, de még nem jutottam odáig. Találsz több képet a [url="http://"http://lugi.uw.hu/"]http://lugi.uw.hu/[/url] oldalon. Sajna van köztük egy-két elég gyatra minőségű kép is, fogalmam sincs miért... Kérték, hoy vaku nélkül is csináljak párat, de azok nem sikerűltek jól... Azért érdemes megnézni a képeket ! (már a kábelek elrendezése is javítvan van)

Üdv !

#215 Felhasználó inaktív   atee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 10. 00:12

BoGar: Amint kesz lessz kepeket is lathatsz rola !
Elvileg mar a celegyenesben vagyok!
----------------------------------
Abit AI7 / P4 3.0c
/ 2*512 Geil 400 ddr / Gigabyte Ati 9600pro / Viewsonic VP171b / Audigy2 / Maxtor SATA 80g / Seagate Barracuda4 80g

#216 Felhasználó inaktív   Do-It-Yourself 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 10. 06:54

idézet:
Ezt írta NeoPampalini:

Hmmm...Esetleg van olyasmi vagy tudsz mást ami nem túl vastag és tűrhetően csillapítja a -leginkább nagyfrekvenciás (vinyó)- hangokat?
[/quote]
Megfelelő vastagságban sajnos nem.
"A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék."

#217 Felhasználó inaktív   BoGar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 04. 10. 17:06

idézet:
Ezt írta atee:
BoGar: Amint kesz lessz kepeket is lathatsz rola !
Elvileg mar a celegyenesben vagyok!
[/quote]

Addig nem is mondod meg, míg nincs kész?? d:-)) Na jó, ha lesznek képek, akkor még tudok várni. Na de meddig is kell várni?? d:-)))

#218 Felhasználó inaktív   CoolNess 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 04. 10. 17:37

idézet:
Ezt írta Lugi:

Kérték, hoy vaku nélkül is csináljak párat, de azok nem sikerűltek jól... Azért érdemes megnézni a képeket ! (már a kábelek elrendezése is javítvan van)

Üdv !
[/quote]

Üdv Lugi!

Próbáld vaku nélkül mégegyszer úgy, hogy természetes fényben fotózol, vagy szobában is lehet, de akkor minden létező világítást kapcsolj be, és egy asztali lámpát irányíts rá. Én is vaku nélkül csináltam az összes képet eddig CoolNess-re, és működött.
Egyébként meg már nagyon várom az új képeket! :cool:
Take Care

#219 Felhasználó inaktív   Max.Payne 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 04. 10. 18:45

Na helló mindenkinek!
Most készül a gépem már szárad a festék!
Holnap lesznek képek de szar minőségbe mert webcamerával tudom elkészíteni őket!
Éljen a játék Max Payne!!!!!!!!!

#220 Felhasználó inaktív   Lugi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 04. 11. 01:52

idézet:
Ezt írta CoolNess:

Üdv Lugi!

Próbáld vaku nélkül mégegyszer úgy, hogy természetes fényben fotózol, vagy szobában is lehet, de akkor minden létező világítást kapcsolj be, és egy asztali lámpát irányíts rá. Én is vaku nélkül csináltam az összes képet eddig CoolNess-re, és működött.
Egyébként meg már nagyon várom az új képeket! :cool:
[/quote]

Rendben, megcsinálom újra.

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13