Házépítés és rejtelmei I.
Elküldve: 2002. 10. 18. 00:22
------
HAHÓ!!! Mi van mindenkivel? Sehol senki. Szinte egymagamban fórumozgatok. Ha már semmi ötlet nincsen, legalább a "leendő" case mod találkozóról kéne, lehetne beszélgetni. Érdemes-e egyáltalán, hol, hogyan,stb...
Ébredjetek csipkerózsika (inkább józsika) álmaitokból!
Elküldve: 2002. 10. 21. 23:37
idézet:
Ezt írta PeppeR:
HAHÓ!!! Mi van mindenkivel? Sehol senki. Szinte egymagamban fórumozgatok.[/quote]
1000millió bocs PeppeR, teljesen elfelejtettem, ma télleg megkérdezem!
Ma délután megyek a házam burkolatért, elvileg mér kész a fényezés. Ha nem leszek túlzottan elfoglalva este a partyzással, akkor összerakom, és rakok fel képeket!
A Ma, Holnap és a hasonló időhatározókat igen szabadon értelmezem az évnek ebben a szakában...![]()
Elküldve: 2002. 10. 22. 00:17
Az már más tészta, hogy szintecsak megfigyelő vagyok...
Köszi Atus!
Elküldve: 2002. 10. 22. 00:24
idézet:
Ezt írta PeppeR:
Igen, HookR szeretne hasonló megoldást, mint ami a képeken is látható,csak szvsz szebb kivitelezéssel...[/quote]
Valo igaz, bar azota nemileg modosultak a szandekaim. A kocka jellegre valo torekves meg most is adott, am a meretet szeretnem minnel inkabb minimalizalni. Nagy valoszinuseggel egy microatx-es alaplapra fogok epitkezni, bar a masodik kiadasu Via Epia sem kizart.
Jelenleg lekoti a szabadidom az OCPortallal kapcsolatos teendok (A latszat ellenere a hatterben serenyen munkalkodunk) elvegzese, de biztato jel, hogy mar sikerult szereznem egy 200W-os microATX-es (kisebb meretu) tapot, valamint egy slim cdolvasot. Ha nem is kimondottan nagy lepesekkel, de haladok a cel fele...
"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."
Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció
Elküldve: 2002. 10. 22. 00:29
"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."
Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció
Elküldve: 2002. 10. 23. 23:18
Atus: köszi az e-mailt, majd értekezem Wickkel. Nem haragszom!
-----------------------------------------------
Időközben volt pesten egy évadzáró gyorsulási buli. Ott volt egy airbrush-al foglalkozó cég. Egy két referencia munka. Hááááát, ha én egyszer hozzájutok egy olyan kis aranyos ceruza méretű festékszóró pisztolyhoz...
Egy képet engedjetek meg (a vízhűtéssel rendelkező házra tökéletes):
Az utolsó képnél a víz "fröccsenésére" koncentráljatok, szerintem nagyon szép...
[ 2002. október 24.: PeppeR szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 26. 10:37
Amugy hol vannak a régi coolness es arcok mostanság?
aza másik lap ahova a coolness költözött sztem kiba szar húzás volt. mono kellett volna maradni. Na mindegy
Elküldve: 2002. 10. 26. 21:22
idézet:
Ezt írta ***BalF:
Amugy hol vannak a régi coolness es arcok mostanság?
aza másik lap ahova a coolness költözött sztem kiba szar húzás volt. mono kellett volna maradni. Na mindegy[/quote]
Amúgy itt van egy CoolNess-es arc...Küldtem neked elvileg mailt, gyakorlatilag viszont b@szaxik a postaládám, szóval ha nem kaptál szólj lécci!
Elküldve: 2002. 10. 27. 01:11
idézet:
Ezt írta ***BalF:
...
aza másik lap ahova a coolness költözött sztem kiba szar húzás volt. mono kellett volna maradni. Na mindegy[/quote]Egyetértek... Elég xar lett így, már bocs a kifejezésért, de ez az igaz.
[ 2002. október 27.: Sipi- szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 28. 01:25
Lenne egy számotokra biztosan uncsi de nekem fontos kérdésem: hol/hogyan érdemes vágatni/vágni a ház hátuljára egy 12 cm átmérőjű nyílást?
Mert a tervem a következő: Chieftec nagytornyom van (tehát a kivágandó lemez b*szott vastag
(Jól fog kinézni ha sikerül, Enermax arany színű ventijét rácsavarozom kívülről, csili-vili
Ja és az Overclock lézeres vágásáról tudtok valami infót nyomni? (végszükség esetére, már ha tudnak ilyen kör alakú nyílást égetni...).
Köszönöm a türelmeteket, és az esetleges segítő válaszokat.
[ 2002. október 28.: Etele szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2002. október 28.: Etele szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 28. 10:45
idézet:
Ezt írta ***BalF:
... húzás volt. mono kellett volna maradni...[/quote]
Mono :confused:
Mi van velem ?![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2002. 10. 28. 19:02
atus...emilem szar már nem él adok másikat: balf_@intermail.hu vagy balfekas@intermail.hu -)
[ 2002. október 28.: ***BalF szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 28. 19:05
de végül csak megoldottam-) afranc-)
Elküldve: 2002. 10. 29. 00:36
Szvsz egy dekopírfűrésszel megoldható lenne. Ha nagyon mazochista vagy, akkor fúrógép + reszelő + csiszolóvászon... Ez utóbbit nem ajánlom! Saját tapasztalat!
---
***BalF (remélem nem rontottam el): te személy szerint, hogy gondolnád a találkozót? Van egy ötletem, ha több érdeklődő is lesz, szívesen leírom!
Elküldve: 2002. 10. 29. 08:43
idézet:
Ezt írta PeppeR:
[QB]A ház hátuljén található lemez milyen vastag?
Szvsz egy dekopírfűrésszel megoldható lenne. Ha nagyon mazochista vagy, akkor fúrógép + reszelő + csiszolóvászon... Ez utóbbit nem ajánlom! Saját tapasztalat!
QB][/quote]
Az a baj hogy eléggé vastag, mint minden ezen a házon (anyaggal nem spóroltak). És a nagy baj az, hogy nem tudom levenni a hátlapot - így pedig dekopírral szép kör alakú nyílást vágni... hát ehhez legalábbis én nem vagyok elég. Közben kaptam egy tippet: fúróba illeszthető "körvágófej"-el (nem tudom a pontos nevét) esetleg meg lehetne csinálni...
Elküldve: 2002. 10. 29. 09:26
idézet:
Ezt írta Etele:
Közben kaptam egy tippet: fúróba illeszthető "körvágófej"-el (nem tudom a pontos nevét) esetleg meg lehetne csinálni...[/quote]
Én használtam már ilyet régebben, nem tudom, hogy egyről beszélünk-e, de azzal az a gond, hogy kézifúró not supported. Ugyanis képzelj el egy olyasmi eszközt, mint a körző, csak egy esztergakés szerű dolog pörög körbe, aminek a központosító fúrószártól való távolsága állítható. Ehhez az kell, hogy nagyon masszívan álljon a fúróban (állványos) és a munkadarab is fixálva legyen.
Elküldve: 2002. 10. 29. 10:46
idézet:
Ezt írta Mono:
Én használtam már ilyet régebben, nem tudom, hogy egyről beszélünk-e, de azzal az a gond, hogy kézifúró not supported. Ugyanis képzelj el egy olyasmi eszközt, mint a körző, csak egy esztergakés szerű dolog pörög körbe, aminek a központosító fúrószártól való távolsága állítható. Ehhez az kell, hogy nagyon masszívan álljon a fúróban (állványos) és a munkadarab is fixálva legyen.[/quote]
Nem egyre gondolunk. Igaz amire én gondolok azt még csak fa/gipszkarton vágófejjel láttam, de mondták hogy van fémvágó is. Képzelj el mondjuk egy... hogy is magyarázzam el... nagy vonalakban: mintha egy mély tálkát alulról átfúrtál volna, a tálka szélei a vágóél, ezt pörgeti a fúrófej. Huh ez bonyola és kicsit zavaros is.
Elküldve: 2002. 10. 29. 10:54
Elküldve: 2002. 10. 29. 10:56
Elküldve: 2002. 10. 29. 19:46
Amúgy [url="http://"http://atus.coolness.hu"]http://atus.coolness.hu[/url] címen megleshetitek az aktuális casemodomat, már ha érdekel valakit... ;>
ha lesz modder találka, szóljatok ám!!!

Súgó
A téma zárva.