idézet:
Ezt írta f - x:
re all
jártam ma várost, és találtam egyik helyen elég 'kómás' állapotba 4db (ebből kettő ugyanaz a modell) AT-s szerver házat táppal összesen 6rugóért... szerintetek?
ha adok értük 5öt az yo?
Nemtoom, lehet bevállalom igy 'kezdő' létemre a 2u.olyan ház összefabrikálását...![]()
Vadul nézne ki?! :confused:[/quote]
Te pénzed, ha van kedved farigcsálni akkor rajtaBár mire kell neked akkora hely?
Viszont ha megveszed 4 házat a tápokat SZVSZ hajítsd el messzire, ennyiért ugyanis...
Házépítés és rejtelmei I.
Elküldve: 2002. 11. 12. 14:57
Elküldve: 2002. 11. 12. 15:15
idézet:
Ezt írta f - x:
...találtam egyik helyen elég 'kómás' állapotba 4db (ebből kettő ugyanaz a modell) AT-s szerver házat táppal összesen 6rugóért... szerintetek?[/quote]
Kerd tap nelkul 1-2e-ert...
idézet:
Nemtoom, lehet bevállalom igy 'kezdő' létemre a 2u.olyan ház összefabrikálását...![]()
Vadul nézne ki?! :confused:[/quote]
Az csak a fantaziadon es annak megvalosulasan mulik.
<Upd.Log: baki javitasa>
[ 2002. november 12.: HookR szerkesztette a hozzászólást ]
"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."
Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció
Elküldve: 2002. 11. 12. 19:07
a házakban gondoltam hogy a tápok szarok -> szal amit épitenék abba kerülne valami jobb 300W, 350W-os cucc
kéreztem hogy a kettőt adja-e 3ért erre monta a 6k-s dolgot -> holnap ha sikerül egy haverral beválaljuk mind a 4et 5ért
idézet:
Ezt írta HookR:
Az csak a fantaziadon es annak megvalosulasan mulik.
[/quote]
fantáziában nincs hiány... mióta végig olvastam a topicot azóta az jár csak a fejemben hogy milyen modokat tudnék megépíteni -> sok jó 5letem van
ha lesz valami kép, kész dolog jelzek!
[ 2002. november 12.: f - x szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 11. 12. 19:09
Látátok ezt a pc guguban?
Franko nem?
Lehet hogy en is megcsinalom!
Elküldve: 2002. 11. 12. 21:01
PeppeR: Köszönöm (a gépem is köszöni
Kapcsoló egyelőre gettó módon ki van lógatva a hangkártya feletti PCI résen, de annak is stealth megoldást tervezek. Mondjuk így is funkcionál, és az a lényeg...
[ 2002. november 12.: CoolNess szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 11. 12. 22:13
Ha te csinaltad akkor csak az a kérdésem,hogy hogy a banatba vagtad ki az elolapot?
Elküldve: 2002. 11. 13. 00:20
---
***Balf: köszi a részletes leírást MINDENKI nevében.
Elküldve: 2002. 11. 13. 04:33
idézet:
Ezt írta Johnny Mnemonic:
Hello!
Ha te csinaltad akkor csak az a kérdésem,hogy hogy a banatba vagtad ki az elolapot?Furoval korbefurtad aztan furesz?Vagy hogy? :confused:[/quote]
Nem konkrétan értem melyik lyukra gondolsz. Végülis tök mind1, mert mindketőt ugynúgy vágtam. Egy forrasztópákahegyet élesre köszörültem, és azzal olvasztvavágtam ki a műanyag részeket. Előlapnál ezután lesorjáztam, eldolgoztam, az alját meg meghagytam gettó modnak.![]()
Elküldve: 2002. 11. 15. 00:17
---
Atus: küldtem e-mailt a coolnesses címedre, majd olvasd el légyszíves! Köszi!
Elküldve: 2002. 11. 17. 00:39
Csinálgat Valaki mostanában házi mod-ot? Akármit...
---
Újabban nekem sikerül új oldalt nyitni...
[ 2002. november 17.: PeppeR szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 11. 17. 05:12
Elkezdtem megvalósítani az ötletemet, de nem tudom még hogy mi lesz belőle. Viszont ha olyan lesz mint amilyennek elképzelem, akkor azt hiszem uj kapukat nyitok meg vele.-)
Csak egy kissé komplikált, + ki kell a gépet költöztetni a házból...szal húzós.
Elküldve: 2002. 11. 18. 11:09
idézet:
Ezt írta PeppeR:
Sziasztok!
Csinálgat Valaki mostanában házi mod-ot? Akármit...
---
Újabban nekem sikerül új oldalt nyitni...
[ 2002. november 17.: PeppeR szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ja. Épp most akarok egy microATX alaplapos konfigot beszögelni egy korabeli router házba (420*310*85). A házba gyárilag van fekete előlapos floppy és 1*16 karakteres LCD. Túl nagy hely nincs benne, egy 2,5" HDD lesz benne és esetleg egy slim CD de az nem fontos.
Elküldve: 2002. 11. 18. 16:37
Elküldve: 2002. 11. 18. 16:53
idézet:
Ezt írta Etele:
Na végre beszerkesztettem a 12 cm-es Enermax ventit a Chieftec nagytornyom tápja fölé. Hogyan lehet saját készítésű képet berakni? Mert akkor kiraknám ide is...[/quote]
Töltsd fel a képet valahova (pl. freeweb, tar), majd a hozzászólásnál klikkelj a kép gombra. Innen már menni fog.
És gondolj a modemesekre is, azaz ne legyen 3 MB-s a kép. :o
[ 2002. november 18.: Azonosító: 10979 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 11. 18. 17:05
már régóta írogatok különböző fórumokba, de a múlt héten úgy döntöttem, hogy már olvasni is fogom azokat. Így találtam el ide, és innen jött az ötlet, hogy kicsit szebbé(?) tegyem a házamat.
Mivel nem akartam túlságosan belemenni a dologba (nem áll jól a fűrész és a fúró), ezért úgy döntöttem valami felületi mod-dal "lepem meg" a kis bádogdobozt.
Szombat reggel neki is kezdtem a dolognak, és a következőkre jutottam:
- Szép simára csiszoltam a falakat
- majd két rétegben lefújtam őket sötétkék festékkel
Ez elég szép lett, viszont most kicsit bajban vagyok, mert nem szeretném havonta fényesre kenni a gépet, sokkal inkább vonz a lakk gondolata. Ez azért is jobb lenne (szerintem) mivel szeretnék apró aranyszínű csillagokat is ragasztani a gép oldalára.
Amit kérdezni szeretnék: Megfelelő választás a lakk?
Előre is köszi, Azonosító: 10979
Elküldve: 2002. 11. 18. 17:07
idézet:
Ezt írta Azonosító: 10979:
Töltsd fel a képet valahova (pl. freeweb, tar), majd a hozzászólásnál klikkelj a kép gombra. Innen már menni fog.
És gondolj a modemesekre is, azaz ne legyen 3 MB-s a kép. :o
[ 2002. november 18.: Azonosító: 10979 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Oké, megcsinálom ezt a tar-os macerát.
Apropó 3 MB. Szeretnék én olyan felbontású digitális fényképezőgépet amivel 3 MB-os képet tudnék csinálni![]()
Elküldve: 2002. 11. 18. 17:12
idézet:
Ezt írta Etele:
Oké, megcsinálom ezt a tar-os macerát.
Apropó 3 MB. Szeretnék én olyan felbontású digitális fényképezőgépet amivel 3 MB-os képet tudnék csinálni[/quote]
Csak rajzprogram kérdése az egész.Mint a dedóban.
![]()
Elküldve: 2002. 11. 18. 18:01
nekem ezzel van lefujva...mondhatom esztétikus, és még strapás is.-)
Elküldve: 2002. 11. 18. 19:32
idézet:
Ezt írta ***BalF:
Nagykeménységű akrillakk.
nekem ezzel van lefujva...mondhatom esztétikus, és még strapás is.-)[/quote]
Sajnos(?) már beszereztem a lakkot, viszont ez nem nagykeménységű, hanem nagyrugalmasságú. Miért jó, hogy nagykeménységű (a lakk)? Nem pont akkor pereg le könnyebben ha rugalmatlan?

Súgó
A téma zárva.