Házépítés és rejtelmei I.
Elküldve: 2003. 04. 10. 11:24
idézet:
Ezt írta Lipton:
A házamhoz adtak gyárilag 1 fém gyűrűt, ez mire való?[/quote]
Húzd a f******a.![]()
![]()
sorry...nem bírtam ki.![]()
Elküldve: 2003. 04. 10. 11:31
idézet:
Ezt írta bigsee:
[url="http://"http://www.overclock.hu"]www.overclock.hu[/url]
Innen fogom megrendelni, br 60612 FT. + száll. díj
Hy
bigsee[/quote]
akkor decemberre meg kapod...
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2003. 04. 10. 11:40
idézet:
Ezt írta Lipton:
A házamhoz adtak gyárilag 1 fém gyűrűt, ez mire való?[/quote]
A házon található elektromos kezelőszervekre, LED-ekre, USB-kivezetésre menő színes vezetékeket szokták összefogni, átfűzni rajta egy, esetleg két menetet készítve rajta. Zavarszűrő funkciója van, bár még nem láttam olyat, hogy a gép azt hitte volna, hogy a resetgombot megnyomták volna a környezeti zavarok miatt. USB-re viszont talán jó lehet, mármint érhet valamit.
Elküldve: 2003. 04. 11. 01:10
idézet:
Ezt írta Mono:
A házon található elektromos kezelőszervekre, LED-ekre, USB-kivezetésre menő színes vezetékeket szokták összefogni, átfűzni rajta egy, esetleg két menetet készítve rajta. Zavarszűrő funkciója van, bár még nem láttam olyat, hogy a gép azt hitte volna, hogy a resetgombot megnyomták volna a környezeti zavarok miatt. USB-re viszont talán jó lehet, mármint érhet valamit.[/quote]
Köszi szépen, én is valami zavarszűrőre, vagy ilyesmire gondotam, esetleg feszültséglevezetőnek, csak nem tuddtam pontosan mi ez. Mondjuk eszembe nem jutott volna kábeleket áthúzni rajta, ez nekem most újdonság volt. Van olyan aki ezt használja is? Én soha nem láttam még olyan gépet amiben ez használva lett volna.
Elküldve: 2003. 04. 11. 04:54
Minden _rendes_ házban van, sokszor a nem rendesekben is, és nem a gépet védi kívülről jövő zavaroktól, hanem a külvilágot a gépből jövőktől. Ha többet akarsz róla tudni, nézd meg az FCC szabályozást.
Üdv.
Elküldve: 2003. 04. 11. 06:54
[ 2003. április 11.: Lipton szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 11. 09:20
idézet:
Ezt írta bigsee:
Hy
bigsee[/quote]hát , drukkolok , hogy meg is kapd még idén
érdekes , hogy a xaser iii házak ausztriában táp nélkül kerülnek ~50+áfába , az overclock-on meg táppal szintén ~50k+áfába. pedighát az overclock nem egy olcsó hely , de biztos van vmi kamionos haverjuk![]()
Elküldve: 2003. 04. 12. 15:40
idézet:
Ezt írta bigsee:
Hy
bigsee[/quote]
Csao!
Nem akarom elvenni a kedved eme "komoly" cégtől,de:
Házvásárlás miatt hivtam a megadott mobilt,ahol igen érdekes beszélgetést folytattam a "cég"tulajával.
Ugye nem vitás,hogy az első benyomás a telefonos érdeklődés során keletkezik.
Ezért igencsak meglepődtem,amikor a csengés után a következő bejelentkező-üdvözlő szöveget hallottam: -Igen?
Lehet én vagyok finnyás,de egy "Jónapot ,Overclock.Parancsoljon"-ra számitottam............
Mindegy ,van ilyen -rossz napja van a csávónak-.
Az általam keresett ház éppen nem volt ,de köv hétre igérték.Nem gáz,kérdezem hol nézhetem meg?
-Postán kiküldik,utánvét.![]()
![]()
Kérdezem,mi van a garival??
Ugyanigy postán visszaküldöm,semmi gáz!
Ez több mint nevetséges!!!![]()
Igy hamar befejeztem ezt a komolytalan beszélgetést.
Csak azt nem értem,vannak akik ilyen helyen vásárólnak???? :confused: :confused: :confused:
Ez persze csak az én észrevételem,de gondoltam megosztom veled mielött fejest ugrasz egy ilyen vásárlásba........
csaó
Gumi szerelés-javítás.
Alufelni javítás!!!
Műszaki vizsga, vizsgára felkészítés.
1026 Bp Páfrány u. 17/b
0630-326-3600
Elküldve: 2003. 04. 12. 19:47
idézet:
Ezt írta Der,Die,Das Gumis:
...mielött fejest ugrasz egy ilyen vásárlásba........
csaó[/quote]
Szió!
Tonképpen ezen céllal (is) íródott a topic (mármint a Tt házak...), hogy vásárlási tapasztalatokat is halljak. Most hallottam, köszönöm, az oldal kinézete alapján egyébként többet vártam tőlük. Na mindegy, majd valahogy megpróbálom máshogy. Van vmi tippetek, hogy hol tudnék postán-futárral vásárolni (pölö Wentiltech milyen)? Nincs lehetőségem felmenni BigCitybe, vonat meg elég frusztráló lenne.
Mégegyszer THX.
Hy
bigsee
[ 2003. április 12.: bigsee szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. április 12.: bigsee szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 13. 12:30
A gépem elején vannak kapcsolók.
Az egyik a bootmanagerem.
Xp és Win98 között tudok váltani vele indítás elött.
xemail.uw.hu
-Az a specialitásom, hogy amikor mások tévednek, nekem igazam van...
-Magzar billentzuyet ruley!
Elküldve: 2003. 04. 13. 13:45
Elküldve: 2003. 04. 13. 17:30
[ 2003. április 13.: Dr.ugs szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 20. 06:09
idézet:
Ezt írta ant:
1) LOL! kalapácsütésre lejön - nem mondod!Hat mi vagy te, kovacs?
2) Amugy ez a nálunk ez merre van? remelem nem Nyiregyhazan... es van ebbol a festekbol grafitszurke, vagy barmi a fekete es a vilagosszurke kozott? Olyan 3210-szurke kellene!
3) A gegecsoveket hogyan eroszakoltad bele a gepbe? Ugy latom hosszaban vegig vannak vagva, de nekem akkor is valahogy tul merevnek tuntek - merthogy en is probalkoztam vele. Amugy lattam barkacsaruhazban fekete gegecsovet is, de azt csak 100m-es egysegben arultak, annyit meg nem akartam venni
4) SZVSZ, a honlapodon a sarga betuk a kepen eleg rosszul olvashatok, a kep felmegas mereterol nem is szolva...[/quote]
1.)Nos. Nem vagyok kovács. Csak lemaradt a smilei.
2.)Az az itt az Dunakeszi n található 3 helyen (Bp-től 6 km.) De megtalálható a kihelyezett üzletünkben is Örbottyánban, és Vácon is. Sajna elég kevés helyen lehet kapni, pedig másnak is megérné forgalmazni, mivel (szerintem) elég jó festék. (Ez itt nem a reklám helye, bár annak tűnik. Ezért bocs mindenkitől.)
Kifejezetten 3210 szürke nincs, de ahhoz hasonló van, azt hiszem 5-6 féle különböző metál, és még 2-3 sima szürke festék van belőle.
3.)A gégecsövek hosszában be vannak vágva, és el vannak fordítva befelé, igy nem láccik (persze egy két helyen mégis, ahogy írtad) a felszerelés módja. Szerintem ne vesződj vele, mert igaz, hogy elég merev, és azon gondolkozom, hogy leveszem, és egy nagyméretű gégecsőben vezetem végig az összes vezetéket, zsugorfóliázás UTán. Ugy szerintem esztétikailag is jobban fog mutatni, és a kezelése is egyszerűbb lesz, ha takarítanom kell, vagy bármilyen más okból meg kell bontanom a gép szerkezetét.
4.)Ez a kép egy rossz kép, és a pps első képe, ezért sikerült ilyen nagyra. Fel akartam tenni egy pps t az elkészités menetéről, de sokan szóltak, hogy szinte alig van akinek telepítve van az office, igy maradt ez a kép. Egyrészt idejétmult, mert már rég nem kék-ezüst a gép szine, a többi változtatásról nem is szólva, másrészt el is van cseszve.![]()
![]()
Nemsokára javítom.
[ 2003. április 20.: ***BalF szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 20. 10:19
idézet:
Ezt írta ***BalF:
2.)Az az itt az Dunakeszi n található 3 helyen (Bp-től 6 km.) Sajna elég kevés helyen lehet kapni, pedig másnak is megérné forgalmazni, mivel (szerintem) elég jó festék. (Ez itt nem a reklám helye, bár annak tűnik. Ezért bocs mindenkitől.)
Kifejezetten 3210 szürke nincs, de ahhoz hasonló van, azt hiszem 5-6 féle különböző metál, és még 2-3 sima szürke festék van belőle.
[/quote]
Dobhatnál nekem egy e-mailt, hogy pontosan melyik üzletben lehet téged megtalálni! Én lehet, hogy felkeresnélek festékügyben, és szerintem jobb olyantól tanácsot kérni, aki már direktbe vágja a házfestést.
Én is valami szürkére akarom majd lefesteni a kérót.
[ 2003. április 20.: mumtaz szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 04. 20. 18:34
idézet:
Ezt írta mumtaz:
Dobhatnál nekem egy e-mailt, hogy pontosan melyik üzletben lehet téged megtalálni! Én lehet, hogy felkeresnélek festékügyben, és szerintem jobb olyantól tanácsot kérni, aki már direktbe vágja a házfestést.
Én is valami szürkére akarom majd lefesteni a kérót.
[ 2003. április 20.: mumtaz szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Mail ment.
Elküldve: 2003. 04. 20. 22:05
idézet:
Ezt írta ***BalF:
Mail ment.[/quote]
Mail megjött
THX![]()
Elküldve: 2003. 04. 30. 10:57
[ 2003. április 30.: Grillo szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.