HWSW Informatikai Kerekasztal: Házépítés és rejtelmei I. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Házépítés és rejtelmei I.

#941 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 27. 11:22

idézet:
Ezt írta Charles:
Sux vagy nem sux, 60k az 60k...
15GB-ot sosem értem el.

Üdv!
[/quote]

Nekem még soha nem volt 60k-s a letöltési sebességem.
Úgyhogy sucks :)
/Ráadásul csomószor nem jönnek be külföldi oldalak, val.szeg serverhiba a Chello részéről... :( /

#942 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 27. 14:04

idézet:
Ezt írta Charles:
Sux vagy nem sux, 60k az 60k...
15GB-ot sosem értem el.
[/quote]

[OFF]Az utobbi egy honapban mar nalam is tobbnyire 60K/sec. Meg is lett az eredmenye, 18,5GB korul lekorlatoztak :D :rolleyes: Azota 7,3K/sec lett a savszelessegem lefele. Kifele tovabbra is eleri a 14K-t.[/OFF]
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#943 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 27. 15:35

Nálam nincs 60k 1-2x volt csak, de sok ismerősnél mostanában elérte, sőt...

OFF vége, ON

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#944 Felhasználó inaktív   D&D Team_Dani 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 28. 12:25

A jobb oldalakról jön gyorsan! Neke multkor a logitech honlapról 70k-val töltött le.
DC++ -al 50-60k között szokott tölteni ha jó forrást találok, de mostanában csak ilyenekről töltök!

#945 Felhasználó inaktív   D&D Team_Dani 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 28. 12:29

Ja, és az augusztusi chip magazinban vannak tarifák adsl-ekről, és ár/teljesítményben a chelló a legjobb a táblázat alapján, mivel 512 az adatátvitel, és az ilyen sebességű adsl-ek drágábbak pár ezressel. Ezek annyiból jobbak csak, hogy nincs letöltési korlát, de még nekem sem jött össze a 15giga..

#946 Felhasználó inaktív   Szeni 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 28. 14:08

idézet:
Ezt írta Kajakos:
Ja, és az augusztusi chip magazinban vannak tarifák adsl-ekről, és ár/teljesítményben a chelló a legjobb a táblázat alapján, mivel 512 az adatátvitel, és az ilyen sebességű adsl-ek drágábbak pár ezressel. Ezek annyiból jobbak csak, hogy nincs letöltési korlát, de még nekem sem jött össze a 15giga..[/quote]

Lehet, hogy ez nem általános, de nálunk Vnet ADSL, illetve MATÁV KábelNet van. Mindkettőből előfizethető 384-es és 512-es is (többek között). Nos, ennél a két szolgáltatónál az árak fillérre megegyeznek az azonos csomagoknál.

#947 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 28. 14:38

Uraim, stop the offtopic, please! :D ;)
/Bár én is offoltam egyet, de most már szánom-bánom bűnömet :) /

#948 Felhasználó inaktív   D&D Team_Dani 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 29. 15:04

Üdv.

Nem tudja vki hol lehet venni olcsón extrém védőrácsot 8cm-es ventihez? (az overclockon láttam, de 1500ft :( )

[ 2003. július 29.: Kajakos szerkesztette a hozzászólást ]

#949 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 29. 16:00

idézet:
Ezt írta Kajakos:
Üdv.

Nem tudja vki hol lehet venni olcsón extrém védőrácsot 8cm-es ventihez? (az overclockon láttam, de 1500ft :( )

[/quote]

nem igazán értelek... ha extrém védőrácsot akarsz, s az Néked fontos, minek kell még ennél olcsóbban is... :eek:
nem tudok elképzelni olyan helyzetet, amikor nekem ilyesmi gondot okozna, ha KELL. végső esetben 2 napig nem eszik az ember és kész =) bár megkérdezni persze meg lehet...

#950 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 29. 16:41

idézet:
Ezt írta Kajakos:
Üdv.

[/quote]

Ilyen Half-Life-os és hasonszőrű társaira gondolsz?

Mert én máshol nem nagyon láttam ilyesféléket, csak az overclockon... :(

#951 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 29. 19:35

2k ért van a Bohán, asszem Garmacornak. :D
(alkudj!)

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#952 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 11:08

Biztosan volt már róla szó, de mivel a kereső nem tudja megmutatni hogy a 20 oldal közül melyiken, ezért megkérdezem: "Antec Metallic Grey" színű házamhoz szeretném a fehér egységeket (CD-RW, mobil rack, FDD) hozzáigazítani színben. Úgy hallottam, csak spray-ben szabad gondolkozni, és ezek közül autó vagy modellfestékek között kell körülnézni, mégpedig úgy hogy viszek pl. egy kivett 5.25-ös takarólapot, és a spray kupakjával összevetem, majd amelyik a legjobban illeszkedik, azt veszem meg. Mi a véleményetek a megoldásról? Hova érdemes elmenni vásárolni ezügyben?

#953 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 13:42

idézet:
Ezt írta Csybe:
Biztosan volt már róla szó, de mivel a kereső nem tudja megmutatni hogy a 20 oldal közül melyiken, ezért megkérdezem: "Antec Metallic Grey" színű házamhoz szeretném a fehér egységeket (CD-RW, mobil rack, FDD) hozzáigazítani színben. Úgy hallottam, csak spray-ben szabad gondolkozni, és ezek közül autó vagy modellfestékek között kell körülnézni, mégpedig úgy hogy viszek pl. egy kivett 5.25-ös takarólapot, és a spray kupakjával összevetem, majd amelyik a legjobban illeszkedik, azt veszem meg. Mi a véleményetek a megoldásról? Hova érdemes elmenni vásárolni ezügyben?[/quote]

Modellbolt???
Azoknak szokott lenni elég nagy választék.

Én még régebben mikor modelleztem II. világháborús harcjárműveket gyártottam :) , és hát mit ne mondjak, volt pár fajta Tamiya (remélem jól írom) szürke árnyalat... :)
Egyébként akril alapú sima festék nem jó neked? Mert ha esetleg van szórópisztolyod vagy tudsz kölcsönkérni akkor az a legtutibb.

De persze a spray is megoldás lehet :)
Csak arra figyelj, hogy sokszor a kupak színe csak megközelítőleg adja meg a festék száradás utáni színét, sajnos :( A legjobb a próbafújás lenne, esetleg ha szépen kéred őket... :)

#954 Felhasználó inaktív   imike11 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 02. 01:06

Plexi házat + tápot hozzá plussz még hozzá legalább 3 vetit. Adjon valaki linket vagy bolt címeket Győrben vagy zegről! ;)
"A vízből veszi ki a zoxigént, tetszik érteni?" (Szalacsi Sándor)

#955 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 02. 17:59

idézet:
Ezt írta imike11:
;)[/quote]
Nem tetszik érteni...
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#956 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 06. 00:40

Emlékeim szerint már valahol volt erről szó, de nem találja a kereső, ezért bepöttyintem ide is a kérdésemet.

Ez egy Gigital Doctor 5 nevű ketyere, 8 ventit tud szabályozni, beépített, háttérvilágítású LCD stb.

Hol lehet ezt kapni Magyarországon? Ha lehet, de úgy emléxem igen. Segítsetek plz.

http://savagegamers.hu/etele/dd5.bmp

RE: Wiz, örülnék ám ha nem pont most nyitnád meg ennek a topiknak a folytatását :) :D

[ 2003. augusztus 06.: Etele [aki néha Draco] szerkesztette a hozzászólást ]

#957 Felhasználó inaktív   Max Payne 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 10. 23:33

Ez nem jó?

Kép

Az overclok oldalán láttam ilyet.
Hogyan kérdezzünk okosan...

They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.

#958 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 14:33

Ezt én is ismerem, de a Digital Doctor kicsit komolyabb ketyere, meg szimpatikusabb is :)
De ha nagyon nem segítetek akkor kénytelen leszek megvenni az Enermax kütyüt. :(

#959 Felhasználó inaktív   J.P.Montoya 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 14. 08:17

idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Emlékeim szerint már valahol volt erről szó, de nem találja a kereső, ezért bepöttyintem ide is a kérdésemet.

Ez egy Gigital Doctor 5 nevű ketyere, 8 ventit tud szabályozni, beépített, háttérvilágítású LCD stb.

Hol lehet ezt kapni Magyarországon? Ha lehet, de úgy emléxem igen. Segítsetek plz.

http://savagegamers.hu/etele/dd5.bmp

[/quote]

Holnap megyek Bécsbe, ha eljutok egy számítástechnikai boltba, hozok. Megnéztem, kb. 20.000 Ft átszámolva. (Nézz körül Te is, hátha találsz olcsóbban valahol) Ha kell, akkor még ma írd meg. (Aztán kifizesd, mert átírhatod a "néha Draco"-t "néhai Draco"-ra! :) )

#960 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 14. 09:27

idézet:
Ezt írta J.P.Montoya:

Holnap megyek Bécsbe, ha eljutok egy számítástechnikai boltba, hozok. Megnéztem, kb. 20.000 Ft átszámolva. (Nézz körül Te is, hátha találsz olcsóbban valahol) Ha kell, akkor még ma írd meg. (Aztán kifizesd, mert átírhatod a "néha Draco"-t "néhai Draco"-ra! :) )
[/quote]

Köszi, nagyon rendes vagy de pont most fogyott el a pénzem, mert vettem plexi oldallapot... :( Úgyhogy most nem aktuális a dolog, de még egyszer köszönöm szépen.

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó