idézet:
Ezt írta Zethos:
Én nyíregyházán láttam Morex-et, de az veszprémtől egy "kicsit" messze van.[/quote]
idézet:
Aztán ezt írta Péter:
Sajnos Bécsbe kimenni házatnézni nem tudok,még pesten sem tudok körberohangászni a boltokban.Az a Morlex jó lenne [/quote]
Gyerekek!
Ennyire vagytok magyarok? Morexet meg Bécset lehet nagybetűvel írni, a magyar városok neve meg nem sikerül?
Legalább a saját városotok nevét tudnátok helyesen leírni!
AZ ÉN HÁZAM!!!MINDENKI NEZZEN BE IDE!!! # II.
Elküldve: 2003. 05. 22. 17:33
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 05. 22. 17:36
idézet:
Ezt írta Péter:
Kösz!Észre se vettem.Amúgy Vp szar hely ha számtek cuccot akarsz venni,ezt 1 példával mutatnám be:Codegen ház (4 nagy hely 4 kis hely)+átlátszó oldallap 300W táp 30k.Szóval itt ilyen körlmények vannak...[/quote]
Mit "takar" ez: Vp??
Elküldve: 2003. 05. 22. 17:37
idézet:
Ezt írta Zethos:
Mit "takar" ez: Vp??[/quote]
Az előbb írta: Veszprém.
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 05. 22. 17:38
idézet:
Ezt írta Zethos:
Mit "takar" ez: Vp??[/quote]
Nézd meg az adatait
/Egyébként Veszprém/
Elküldve: 2003. 05. 22. 17:40
idézet:
Ezt írta kisbetu:
Az előbb írta: Veszprém.[/quote]
Hoppá, ez egyszerre volt![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 05. 22. 17:41
idézet:
Ezt írta Syabee:
De.
Viszont arra gondoltam, hogy inkabb nem teszek be kepeket, mert emg azt hiszitek, hogy csak arcoskodni akarok.![]()
![]()
![]()
[/quote]
Egy fityfenét. Rakd csak be nyugodtan majd, engem nagyon érdekel.
Ezért van ez a topic, nem? Ezen az alapon itt mindenki arcoskodik?![]()
Elküldve: 2003. 05. 22. 17:50
idézet:
Ezt írta kisbetu:
Elnézést, hogy a csapos ismét közbeszól.
Gyerekek!
Ennyire vagytok magyarok? Morexet meg Bécset lehet nagybetűvel írni, a magyar városok neve meg nem sikerül?
Legalább a saját városotok nevét tudnátok helyesen leírni![/quote]
Mi ez a többesszám?? Csak én voltam tuskó!
Amikor "elküldtem" már láttam a hibát de siettem. Szánom-bánom "csapos úr".
Elküldve: 2003. 05. 22. 17:55
idézet:
Ezt írta kisbetu:
Az előbb írta: Veszprém.[/quote]
Én írtam, ráadásul hibásan, tehát tudtam, hogy hol lakik.
Csak nem esett le a Vp.
Elküldve: 2003. 05. 22. 17:59
idézet:
Ezt írta Etele [aki néha Draco]:
Egy fityfenét. Rakd csak be nyugodtan majd, engem nagyon érdekel.
Ezért van ez a topic, nem? Ezen az alapon itt mindenki arcoskodik?[/quote]
Jojo, tudom, csak poennak szantam, de ugy latszik tul komolyan vetted.![]()
Amugy kepek most is vannak a konfigrol az alairasomban szereplo linken, csak most meg kicsit "puritan" a gep.![]()
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2003. 05. 22. 18:38
idézet:
Ezt írta Syabee:
Jojo, tudom, csak poennak szantam, de ugy latszik tul komolyan vetted.![]()
[/quote]
Dehogy vettem. Ott a smiley a végén, nem?![]()
Elküldve: 2003. 05. 22. 18:45
idézet:
Dehogy vettem. Ott a smiley a végén, nem?[/quote]
De.![]()
Elküldve: 2003. 05. 22. 19:15
idézet:
Ezt írta Zethos:
Mi ez a többesszám?? Csak én voltam tuskó!
[/quote]
Ott van az idézetben a bizonyíték, hogy nemcsak Te.
Elküldés után használható a "szerkeszt" gomb, ha utólag megtalálod a hibádat. Ez az egyik jó ebben a fórumban.
Köszönöm. Ennyi!
Elküldve: 2003. 05. 22. 19:54
idézet:
Ezt írta Syabee:
De.[/quote]
Azt azért még megkérdezném hogy a fent bemutatott alkatrészek összesített ára kb. mennyi? Ha indiszkrét a kérdés ne válaszolj![]()
Ja, és ha Ausztriából hozatod, ne felejtsd el a MWSTR-t!!! -15%!!!
Elküldve: 2003. 05. 22. 19:56
idézet:
Ezt írta kisbetu:
Ott van az idézetben a bizonyíték, hogy nemcsak Te.
Elküldés után használható a "szerkeszt" gomb, ha utólag megtalálod a hibádat. Ez az egyik jó ebben a fórumban.[/quote]
Ismerem a "szerkeszt" gombot, de dolgom volt, siettem nem volt időm szerkezteni utána meg már elfelejtettem.
Azt hiszem ezt kibeszéltük.
[ 2003. május 22.: Zethos szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 22. 20:38
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 05. 22. 21:22
idézet:
Ezt írta Wyco [Gates of Mind]:
na csak hogy kiváncsiskodjak. szal sikerult kijelolni a házam tetején leő helyet a 12 centisnek és be is rajzoltam cerkával. akkor ha holnap bemegyek a háztetővel a Woldemhez akkor megcsinálják és kész, vagy elöbb oda kell szolni és várni meg leadni vagy hogy van?[/quote]
Ha mákod van akkor megcsinálják még akkor, nekem várni kellett![]()
Elküldve: 2003. 05. 22. 21:26
idézet:
Ezt írta hoy:
Ha mákod van akkor megcsinálják még akkor, nekem várni kellett[/quote]
oksa, azért megprobálom. max hétfőn vagy délután visszamegyek érte
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2003. 05. 22. 21:52
továbbá: hol találok 12cm-re mondjuk ilyet v ilyet?
[ 2003. május 23.: Wyco [Gates of Mind] szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 22. 23:10
idézet:
Azt azért még megkérdezném hogy a fent bemutatott alkatrészek összesített ára kb. mennyi? Ha indiszkrét a kérdés ne válaszolj![]()
Ja, és ha Ausztriából hozatod, ne felejtsd el a MWSTR-t!!! -15%!!![/quote]
Sajna Ausztriabol nem kuldenek ide..USA-ban van magyar ismerosom. Az ara nem titok, miert is lenne, utana lehet nezni siman az online shopban ahonnan rendelni szeretnem.
[url="http://"http://www.directron.com/"]Directron[/url]
Black Enermax UC-A05FATR2B Aluminum Thermal Control Panel, Multi-I/O Panel 6 Fan Adjustable Knobs 29.99$
Black Alps 1.44MB 3.5" Floppy Drives, OEM 8.00$
Black Bezel for Toshiba CD-ROM and DVD-ROM Drives, IDE and SCSI 10.00$ x2, szeretnek a kozeljovoben egy Toshiba DVD-t is, ne utana fojjon a fejem hogy csak az ut el a haz elejetol.
Black Enermax UC-106TMFA Aluminum Mobile Rack 29.99$ x2 ebbol is.
EZ igy cirka 120$, a lap infoja szerint az elso 100$ feletti rendelesnel adnak 10$ kedvezmenyt vagy ingyenesen szallitjak ki, cimbora azt mondta, hogy 15$ lenne a posta hozza, ugyhogy ezt valasztom, es igy mar "csak" tole Magyarorszagra kell elkuldeni ez elvileg 20-30$, kb 150$-ban fogok megallni, remelhetoleg...
Mondjuk azert az eleg nevetseges, hogy itthon meg egy nyamvadt fekete floppyt se lehet kapni...![]()
![]()
Elküldve: 2003. 05. 22. 23:14
idézet:
Ezt írta Syabee:
Mondjuk azert az eleg nevetseges, hogy itthon meg egy nyamvadt fekete floppyt se lehet kapni...![]()
[/quote]veszel fekete festéket , és lefújod . mi a bonyolult ebben? inkább kifizetsz érte egy csomó $-t? :o :confused:
1ébként az az enermax mobil rack elég ütős , csak kíváncsi lennék a hangjára is . a másik : én is egy ilyen 6os szabályzóra pályázok , ha lenne most lóvém akkor már jövő hét végén meglehetne
[ 2003. május 23.: fLeSs szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.