HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#1021 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 16. 16:01

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 16. 16:00

Neked még annyi eszed sincs, hogy lepattanj a témáról :nevet: fogalmad sincs arról, hogy ki és mi vagyok, magadat sem ismered, s fennhangon hirdeted, hogy ismersz engem régóta. Mit ismersz? Kétszer találkoztunk, akkor is inkább vihogtál. Az igazság az, hogy nem kém vagy, csak beleszőtted a történetedbe, hogy valamivel fontosabb szerepet tulajdoníts magadnak a semminél. Ugyan miért neveznélek kémnek, mit kémlelnél ki? A betyárkörtét a gatyámból?
Beszivárgó zsidó vagy, nem kém. Értéket teremteni nem tudsz, kullancs módjára befurakodsz. Mivel értéktelen vagy, így rákényszerülsz arra, hogy úgy érvényesülj, hogy mások által teremtett értéket megkérdőjelezel és lefikázol. Ezt tőlem soha nem tapasztalhattad. Nem droidoztalak, magadat droidoztad, tipikus zsidó séma. Saját magukat támadják és másokra fogják. Soha nem laktam barlangban, viszont nagyon sokszor leírtad. Soha nem veretnélek meg, te már készpénznek vetted.
Nem tudom ki tanított ezekre a zsidó furmányokra, lehet, hogy ösztönös.

Én nem megyek utánad, nem bántalak, sőt, ideig elnézem neked, hogy ultra paraszt módon viselkedsz velem. S időben figyelmeztetlek, hogy lassan eléred a határt.
Azt sem értem, hogy miért érzed kötelességednek, hogy kényszeresen velem versenyezz, miszerint kolbászért dolgozom, nincs is mit ennünk (kissé ellentmondásos, mert akkor legalább kolbászt ehetünk). Szóval csak annyit kérek tőled, hogy ne az én keresztrejtvényemet fejtsd meg, biztos neked is van problémád, élj azzal.
Én elégedett ember vagyok. Van meleg házam, meleg étel, család, aki átölel. Akkor gyere vissza, ha legalább ennyit fel tudsz mutatni. Addig meg felejts el, oltogass valami hasonszőrű hajléktalan senki buzit mint te magad.

egyre jobb, beszivárgó zsidó :nevet:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1022 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 16:02

Idézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 16. 15:53

Nem a csőrödet bassza, csak szimplán irigykedsz. :pöcs: :-D

Egyébként a szó amit keresel: karma. :cool:

Irigykedjen rád az anyád fasza :Đ semmid nincs, ami után vágynék moslék :cool: a szó, amit keresel: le vagy szarva :Đ

#1023 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 16:06

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 16. 16:01

egyre jobb, beszivárgó zsidó :nevet:

Cáfold meg, járj élen azzal, hogy elhúzol innen végleg a gecibe :cool: szerinted visszasírja bárki is az öklendezéseidet :-s tegyél bennünket próbára :Đ offold le magad végleg. Egyet nagyon biztosra ígérhetek neked, mivel tudom, hogy nulla értéket hordozol, így nincs is mi után koslatnom :Đ húzz innen a faszba te vérhányás :Đ

Ítéletnapon felvállalom, hogy elküldtelek innen alpári módon, ez nem akadályoz meg abban, hogy Istent megtaláld, annak nem én vagyok az akadálya, hanem te magad.

#1024 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 16:06

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 16. 16:06

Cáfold meg, járj élen azzal, hogy elhúzol innen végleg a gecibe :cool: szerinted visszasírja bárki is az öklendezéseidet :-s tegyél bennünket próbára :Đ offold le magad végleg. Egyet nagyon biztosra ígérhetek neked, mivel tudom, hogy nulla értéket hordozol, így nincs is mi után koslatnom :Đ húzz innen a faszba te vérhányás :Đ

Ítéletnapon felvállalom, hogy elküldtelek innen alpári módon, ez nem akadályoz meg abban, hogy Istent megtaláld, annak nem én vagyok az akadálya, hanem te magad.

te valami istennek hiszed magad?

#1025 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 16. 16:09

Én elégedett ember vagyok. Van meleg házam, meleg étel, család, aki átölel. Akkor gyere vissza, ha legalább ennyit fel tudsz mutatni.

Szerintem ez bőven meg van. És már a feleségét is elvitte külföldre. Ez a mérce? Bár lófasz kicsi nappalija van és nincs bungi, csökevény ótvar kicsi LCD TV-t vett okosba, mert be sem fért volna az ajtón. Igazi lúzer :-D
Make love not Wor.

#1026 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 16:12

jah, arra nem is figyeltem
szóval van meleg lakásom, családom, és fasza meleg ételeket főzök
akkor most már nem vagyok beszivárgó zsidó? :think:

#1027 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 16:21

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 16. 16:06

te valami istennek hiszed magad?

Te valami bárminek hiszed magad, hogy rajtam kéred számon, aki csöppet sem kíváncsi rád :-s nem akarsz inkább offerkoffer? :Đ

#1028 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 16:21

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 16. 16:21

Te valami bárminek hiszed magad, hogy rajtam kéred számon, aki csöppet sem kíváncsi rád :-s nem akarsz inkább offerkoffer? :Đ

szarok a kémeid
az a baj

#1029 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 16:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 16. 16:09

Ez a mérce?

Mérce nem létezik, ő próbál meg versenyre kelni, bedobja, hogy neki van megtakarítása :cool: nekem nincsen megtakarításom :Đ neki van munkája :cool: mi éhezünk és kolbászért, kegyelemért telepíccsük a windózt :Đ én valójában nem kérdeztem őt, róla nem is állítottam semmit, őszintén bevallom, hogy páros lábbal leszarom a kurva anyját is :-D ő idétlenkedik és méregeti magát hozzám, hogy ha nekem lenne megtakarításom, mert hogy neki van :-D
Még azt is kényszeresen bebeszélte magának, hogy gyűjtöm az embereket, hogy megveressem :-D

Veri a sors nélkülem is, hogy ide jár és itt próbál érvényesülni.

#1030 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 16:29

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 16. 16:21

szarok a kémeid
az a baj

Jelentkezz be egy orvoshoz, hasznodra válik :-D tőlem is meghszabadulsz és a kényszerképzeteidtől :Đ vidd magaddal cyberdét is, mert eléggé besétált az ertdőbe, már csak a medvében bízhat, hogy az ölébe veszi és kisétál a hülye fejhével :nevet:

#1031 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 16:47

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 16. 16:29

Jelentkezz be egy orvoshoz, hasznodra válik :-D

Orvosra az ajánlatod nem érdekel, mint a mellékelt ábra mutatja nem túl hatásos a kezelésed.
Make love not Wor.

#1032 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 16:54

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 16. 16:47

Orvosra az ajánlatod nem érdekel, mint a mellékelt ábra mutatja nem túl hatásos a kezelésed.

Nem tudom miért érzed szükségét belemenni olyanba, ami nem rád tartozik és nem is méltó hozzád, ennél te sokadikkal okosabb vagy, mint gömbibá, így nem is baszogatlak, lesz még épp elég dolgunk egymással, skippeld azt, hogy mi egymást pickin on me.

#1033 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 17:25

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 16. 16:54

Nem tudom miért érzed szükségét belemenni olyanba, ami nem rád tartozik

Amit ide nyilvánosra írsz, az mindenkire tartozik.
Make love not Wor.

#1034 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 17:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 16. 17:25

Amit ide nyilvánosra írsz, az mindenkire tartozik.

Különben meg Jahno ne szórakozz, ez nem az a topic :Đ :kma:

#1035 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 17:35

Neked még annyi eszed sincs, hogy lepattanj a témáról :nevet: fogalmad sincs arról, hogy ki és mi vagyok, magadat sem ismered, s fennhangon hirdeted, hogy ismersz engem régóta. Mit ismersz? Kétszer találkoztunk, akkor is inkább vihogtál. Az igazság az, hogy nem kém vagy, csak beleszőtted a történetedbe, hogy valamivel fontosabb szerepet tulajdoníts magadnak a semminél. Ugyan miért neveznélek kémnek, mit kémlelnél ki? A betyárkörtét a gatyámból?
Beszivárgó zsidó vagy, nem kém. Értéket teremteni nem tudsz, kullancs módjára befurakodsz. Mivel értéktelen vagy, így rákényszerülsz arra, hogy úgy érvényesülj, hogy mások által teremtett értéket megkérdőjelezel és lefikázol. Ezt tőlem soha nem tapasztalhattad. Nem droidoztalak, magadat droidoztad, tipikus zsidó séma. Saját magukat támadják és másokra fogják. Soha nem laktam barlangban, viszont nagyon sokszor leírtad. Soha nem veretnélek meg, te már készpénznek vetted.
Nem tudom ki tanított ezekre a zsidó furmányokra, lehet, hogy ösztönös.

Én nem megyek utánad, nem bántalak, sőt, ideig elnézem neked, hogy ultra paraszt módon viselkedsz velem. S időben figyelmeztetlek, hogy lassan eléred a határt.
Azt sem értem, hogy miért érzed kötelességednek, hogy kényszeresen velem versenyezz, miszerint kolbászért dolgozom, nincs is mit ennünk (kissé ellentmondásos, mert akkor legalább kolbászt ehetünk). Szóval csak annyit kérek tőled, hogy ne az én keresztrejtvényemet fejtsd meg, biztos neked is van problémád, élj azzal.
Én elégedett ember vagyok. Van meleg házam, meleg étel, család, aki átölel. Akkor gyere vissza, ha legalább ennyit fel tudsz mutatni. Addig meg felejts el, oltogass valami hasonszőrű hajléktalan senki buzit mint te magad.

szevasztok!
csak szólni jöttem, hogy életemben először - és remélem utoljára - felnyomtam egy topikot (igen, ezt) a modiknál, és remélem be is zárják záros határidőn belül a picsába.
ha tényleg zsidózást akarok, akkor olvasgatom kicsit a kurucot.
guga, ha nem fogod fel ép ésszel, hogy mit rombolsz ezzel a saját neveden, ami nem melleseg itt a hwsw-n simán brandnek is tekinthető, akkor tényleg valami eltörhetett belül, és az is biztos, hogy nem ez a tökéletesen felesleges topik fogja újra összerakni.
kibaszottul sajnálom és végtelenül szomorú vagyok.
red

#1036 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 17:51

Idézet: redbiro - Dátum: 2012. 02. 16. 17:35

szevasztok!
csak szólni jöttem, hogy életemben először - és remélem utoljára - felnyomtam egy topikot (igen, ezt) a modiknál, és remélem be is zárják záros határidőn belül a picsába.

Lélekben veled vagyok, én is remélem, hogy bezárják, törlik, mert nekem is sokkal egyszerűbb a valóságról nem tudomást venni :-D

#1037 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 18:00

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 16. 17:51

Lélekben veled vagyok, én is remélem, hogy bezárják, törlik, mert nekem is sokkal egyszerűbb a valóságról nem tudomást venni :-D

Fasznak törölni? Kell nyugdíjas koromra ez az 1ezer hsz.
Make love not Wor.

#1038 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 18:16

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 16. 18:00

Fasznak törölni? Kell nyugdíjas koromra ez az 1ezer hsz.

Nem komolyan gondoltam, s szerintem cicimen sem ilyen hülye, mert apja, anyja mokány zsidó törli a topikot :omg: :Đ
Kibaszott diszkrimináció, ha már magyar honban sem lehet szabadon zsidózni és jóízűen :nevet:
Apám mindig is fenyített, hogy nem járok a zsinagógába :Đ

#1039 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 18:22

Találós kérdés! Mennyi nem zsidót látsz a riportban? Egyet, vagy egyet sem? :nevet: és ez a nemzeti oldal, kérdés, hogy melyik nemzeté :cool:

#1040 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 16. 18:23

shitpali :nevet:

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51