Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 16. 16:00

Beszivárgó zsidó vagy, nem kém. Értéket teremteni nem tudsz, kullancs módjára befurakodsz. Mivel értéktelen vagy, így rákényszerülsz arra, hogy úgy érvényesülj, hogy mások által teremtett értéket megkérdőjelezel és lefikázol. Ezt tőlem soha nem tapasztalhattad. Nem droidoztalak, magadat droidoztad, tipikus zsidó séma. Saját magukat támadják és másokra fogják. Soha nem laktam barlangban, viszont nagyon sokszor leírtad. Soha nem veretnélek meg, te már készpénznek vetted.
Nem tudom ki tanított ezekre a zsidó furmányokra, lehet, hogy ösztönös.
Én nem megyek utánad, nem bántalak, sőt, ideig elnézem neked, hogy ultra paraszt módon viselkedsz velem. S időben figyelmeztetlek, hogy lassan eléred a határt.
Azt sem értem, hogy miért érzed kötelességednek, hogy kényszeresen velem versenyezz, miszerint kolbászért dolgozom, nincs is mit ennünk (kissé ellentmondásos, mert akkor legalább kolbászt ehetünk). Szóval csak annyit kérek tőled, hogy ne az én keresztrejtvényemet fejtsd meg, biztos neked is van problémád, élj azzal.
Én elégedett ember vagyok. Van meleg házam, meleg étel, család, aki átölel. Akkor gyere vissza, ha legalább ennyit fel tudsz mutatni. Addig meg felejts el, oltogass valami hasonszőrű hajléktalan senki buzit mint te magad.
egyre jobb, beszivárgó zsidó