HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#161 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 02. 18:50

Én el tudom hinni hogy lesz határzár. Amint a guga kiteszi a lábát az országból akkor nem is csodálnám hogy lezárnák a határokat nehogy visszajöjjön. Újból vasfüggöny és aknásítás. :D

#162 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: mexel - Dátum: 2012. 02. 02. 18:50

Én el tudom hinni hogy lesz határzár. Amint a guga kiteszi a lábát az országból akkor nem is csodálnám hogy lezárnák a határokat nehogy visszajöjjön. Újból vasfüggöny és aknásítás. :D

Igazad van, bocsánat. :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#163 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 02. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 02. 18:31

veszünk egy 6 személyes lakóbuszt, és ahogy vége a sulinak, járjuk a tengerpartokat szeptemberig. Ez a két opció van. Utóbbi azért veszélyes, mert ha pont akkor csődöl be az ország, amikor kint vagyunk, akkor határzár, se ki, se be senki.

Olyan nincs, hogy becsődül az ország, meg aztán csődölhet, legfeljebb senki állampolgára leszel és kapsz menedékjogot. Utóbbival olcsóbban jössz ki, mint a lakóbusszal és tengerparttal. Tudod mennyibe kerül külföldön az ilyesmi? Benya annyi, vagy drágább, mint nálunk. Amerre voltam, ott lakócuccra napi 5-14ezer a helypénz/villany/csatorna. Nyilván ki fogod fizetni.
Make love not Wor.

#164 Felhasználó inaktív   wipes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: axer - Dátum: 2012. 02. 01. 22:07

Ücsüküé? wipes?(bár vele találkoztam, vett tőlem egy notit :)

jajmilettitt :hemuveg: netbuk már nincs meg :omg: :D

#165 Felhasználó inaktív   wipes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 19:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 02. 06:45

Wipes egy angliai szállodában mosogat

leegyszerősítve a dolgot nagyjából igen, bár azóta változott egykét dolog :)

#166 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: wipes - Dátum: 2012. 02. 02. 19:51

Csak annyi változott hogy nem angliai szállodában, hanem román fatelepen, és nem mosogat hanem hasogat. A többi stimmel :)

#167 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 20:34

Pina
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#168 Felhasználó inaktív   t.imi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 02. 23:55

Üzenet megtekintéseIdézet: mexel - Dátum: 2012. 02. 02. 20:29

Csak annyi változott hogy nem angliai szállodában, hanem román fatelepen, és nem mosogat hanem hasogat. A többi stimmel :)

:lol: Hát ez jó volt.
Itt vannak a szunnyadó ősök:)
Csak szőrmentén :) Nekem van mobilszámom és NEKED?

#169 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 06:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 02. 19:02

Amerre voltam, ott lakócuccra napi 5-14ezer a helypénz/villany/csatorna. Nyilván ki fogod fizetni.

Ennek az esélye nulla. Egyrészt nem a legforgalmasabb helyekre mennénk, de több ország. Másrészt miért kellene nekem beállni a kempingbe? A lakóbusz pont azért, hogy ne kelljen fizetni a szállodát, tudod, mint a cigányok. 25 éves koromban bejártam egész európát egy hálózsákkal, olasz, francia, holland tengerpart.
Nekem nem gond a cigány élet.
Nejem nem járt még külföldön. S most vagy az van, hogy nem veszünk másik kérót, hanem eltapsoljuk ezen a nyáron az árát és kalandozunk, vagy veszünk egy másik kérót. Ha nem veszünk másik kérót, akkor is jók vagyunk, mert itt a bánki kecó egyelőre. Majd, ha ezt eladtuk, akkor veszünk másik kérót.

Azért valljuk be, hogy két hét lásztminut és 3 hónap cigány élet között van különbség :cool: utóbbi zűrösebb, kalandosabb és maradandóbb élményeket nyújt :Đ én már csak tudom, olaszoknál még az 50 dolcsis valutakeret idején, kétszer fogtak rám fegyvert :Đ

Először, mert magánterületen hálózsákoztunk és tüzet raktunk, másodszor meg a carabineri, mert egy szálloda lezárt tengerpartjára mentünk be éjszakára héderelni :-D később ott maradtunk a szállodába melózni, onnan egy jacht-ra kerültünk, s arra vigyáztunk.

áhhhh, nem érek rá, go melo.

#170 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 07:05

http://www.youtube.c...d&v=DIBdVn8kZc8

#171 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 07:07

baba, nem ledegradálni szerettelek volna, én is szívesen nyomnám veled az ipart, ha szóló lennék, és nem lenne melóm. Elég szomorú, hogy rákényszerültél, hogy külföldön dolgozz, de legalább te már rájöttél :-D

#172 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 07:09

Üzenet megtekintéseIdézet: mexel - Dátum: 2012. 02. 02. 18:50

Én el tudom hinni

bazomaszád mimikri :nevet: van egy kis offtopik és mindjárt beszaladsz egy pofonért :-s :Đ miaszitu? Megvan még a 32?

#173 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 07:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 02. 18:36

meg ugye egy fillér nélkül nehéz lakóbuszt venni, meg tankolni is
ez talán nagyobb veszély mint a fiktív határzár, ami nettó faszság :)

#174 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 07:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 03. 06:58

Ennek az esélye nulla. Egyrészt nem a legforgalmasabb helyekre mennénk, de több ország. Másrészt miért kellene nekem beállni a kempingbe? A lakóbusz pont azért, hogy ne kelljen fizetni a szállodát, tudod, mint a cigányok. 25 éves koromban bejártam egész európát egy hálózsákkal, olasz, francia, holland tengerpart.
Nekem nem gond a cigány élet.
Nejem nem járt még külföldön. S most vagy az van, hogy nem veszünk másik kérót, hanem eltapsoljuk ezen a nyáron az árát és kalandozunk, vagy veszünk egy másik kérót. Ha nem veszünk másik kérót, akkor is jók vagyunk, mert itt a bánki kecó egyelőre. Majd, ha ezt eladtuk, akkor veszünk másik kérót.

Azért valljuk be, hogy két hét lásztminut és 3 hónap cigány élet között van különbség :cool: utóbbi zűrösebb, kalandosabb és maradandóbb élményeket nyújt :Đ én már csak tudom, olaszoknál még az 50 dolcsis valutakeret idején, kétszer fogtak rám fegyvert :Đ

Először, mert magánterületen hálózsákoztunk és tüzet raktunk, másodszor meg a carabineri, mert egy szálloda lezárt tengerpartjára mentünk be éjszakára héderelni :-D később ott maradtunk a szállodába melózni, onnan egy jacht-ra kerültünk, s arra vigyáztunk.

áhhhh, nem érek rá, go melo.

Neked nem gond, csak az nem úgy megy hogy leállsz, oszt kempingezel akárhol. Nagyon gyerekes elképzeléseid vannak a világról, jó kis büntetéseket kapnál így. Meg ugye az is különbség ifjúkori kalandozásaid és e között, hogy most családdal mennél, akkor is nagylegénykednél az olasz rendőrséggel?

#175 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 07:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 03. 07:11

a hittérítő videóidat nem nézem meg, flashblockot használok

#176 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 07:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 03. 07:05

Faszi. Ha a Föld tengelye elmozdul, akkor az a napkeltét és napnyugtát is érinti, ezt egy labdával és egy olvasólámpával te is meg tudod nézni. Ezután hogy vegyem komolyan a többit?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#177 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 08:23

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 03. 07:55

Faszi. Ha a Föld tengelye elmozdul, akkor az a napkeltét és napnyugtát is érinti, ezt egy labdával és egy olvasólámpával te is meg tudod nézni. Ezután hogy vegyem komolyan a többit?

Én azt szoktam mondani, hogy igen, eleve kritikus szemmel kell gondolkodni, bármit meg lehet kérdőjelezni, elsősorban azt a tudást, amiben bízunk, ami kinek-kinek sajátja, mert ugye volt már olyan a föld történetében, hogy egy ember azt állította, hogy nem a nap kering, szóval okosabbak sohasem leszünk, a megismerhető tudás végtelen, s minél többet tudsz, a tudásod annál nagyobb felületen érintkezik az ismeretlennel.

A pólusváltáshoz annyit, hogy ebben nem hinni kell, abból semmi bajod nem származik, ha úgy kezeled, hogy oké, kit érdekel, de amikor elkezdődik, legalább nem lepődsz meg, ellentétben azokkal, akik közel 3 napig kint lesznek megvakulva az utcákon. Szóval tekintsük fikciónak, viszont már volt a föld történetében pólusváltás, ciklikusan visszatér. Tehát leredukálva, nem kell boncolgatni ezt a témát, a hírek úgy is megelőzi elég sok furcsasággal. A legkézenfekvőbb, hogy madárrajok eltévednek, leesnek, delfinek, bálnák egyre többet vetődnek partra és hullanak el.

Csak annyit kell tudni, hogy okos dolog lesz otthon maradni, ételt, italt és nyugtatót bekészíteni, mert egy 3 napos vakság az egyben a fejben egyenlő az őrültek házával annak, akinek fogalma sincs, hogy mi történik vele.

Én nem vagyok jós, még azt is elképzelhetőnek találom, hogy nem fog történni semmi, de azért én résen vagyok.
A legfőbb probléma az, hogy az ember gondolkodásmódja rá van állva kényszeresen arra, hogy ne változzon meg körülöttem semmi. Akarva-akaratlanul ez tör ki belőle, minden reakciója erre irányul, legyen a téma bármi. Titanic esete pl. mit állítottak róla okos emberek?

De hány olyan eset volt már a történelemben, hogy az okos és a kornak megfelelő magasan kvalifikált emberek azt mondták, hogy ez lehetetlen.
Mindig ugyanaz történik, a történelem folyamatosan ismétli önmagát.

1998 óta tudok a készülő világkormányról, arról, hogy 500 millió embert szeretnének hagyni és egytől egyig mindet bechipelni.

Nos a georgiai kövek nem egy falfirka, többszázmillió dollárt költött rá valaki és már a 80-as évek óta hirdetik a new world ordert ott.
A chip elkészült, be sem kell ültetni, wifis tapasz, és már reklámozzák.
Hamarosan útjára indítják a vírusokat, s arra az oltásokat, ezért nyitották meg a FEMA táborokat december 7-én, 800db tábor van az USA-ban és üres koporsó hegyek az udvaron, tele a youtube maszek felvételekkel. Barátom ez nem összeesküvés elmélet, hanem gyakorlat.

a chip

http://www.origo.hu/...-kozott-az.html

s, ahogy működik:

http://www.youtube.c...d&v=eob532iEpqk

szerinted minek reklámozzák, s minek készítették el?
Gondolod véletlenül hergelik Iránt és hintik el, hogy atombombája van?
Amikor kirobbantják a háborút, amit egy angliai terrorcselekménnyel fognak kiprovokálni a olimpián, akkor ők szépen lemennek a denveri repülőtér alá.

nézz utána a denveri reptérnek a youtubon, s fogod látni, hogy hirdetik már elég régóta, s nem titkolják.
De ezek csak morzsák.

S igen, jöhet a kérdés, hogy ha nem tehetünk semmit, akkor nem mindegy?
Egyáltalán nem, mert nem kötelező itt lenni. A 3 napos pólusváltást megírta a Biblia, és azt is, hogy akkor ragadtatnak el az igazak.
Akkor jelenik meg az antikrisztus, de akkorra már egész európa lángokban áll miatta, s ő jön, mint megmentő, azonnal rendet tesz. Elkezdik kiosztani a chipeket, s feltöltik vastagon pénzzel, hogy újra beinduljon a gazdaság. Bagóért is elmennek dolgozni az emberek, persze, hogy odatartják a kezüket, hogy nem baj ha műholdról követnek, de lesz új autó, új tévé, dőzs.

Ézs 57,1
Az igaz elvész és nem veszi eszébe senki, és az irgalmasságtevők elragadtatnak és senki nem gondolja fel, hogy a veszedelem elől ragadtatik el az igaz;

#178 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 03. 08:23

...
1998 óta tudok a készülő világkormányról, arról, hogy 500 millió embert szeretnének hagyni és egytől egyig mindet bechipelni.
...

A nyugati világ -maximum 1mrd ember-, amit az állítólagos neworder kitalálói, pénzügyileg (nem 100%osan)igába tudnának hajtani.

Gondolod, hogy Kína és India 2,5mrd lakossága, (hivatalosan. ehhez nemhivatalosan hozzászámolhatsz +1-1,5mrd embert) az Oroszok+utódállamaik, DélAmerika, az egész távolkelet, közelkelet, az arabok és fekete afrika, (gyakorlatilag a teljes iszlám, muzulmán, buddhista vallás és a fele keresztény) simán hagyná, hogy pár zsidó kiírtsa az országuk lakosságát?

Ez nem merész, hanem naív gondolat.

#179 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 09:38

Oszt ha nem lesz atom, akkor mi lesz?
Ion?
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#180 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 03. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 03. 09:22

Ez nem merész, hanem naív gondolat.

Felvezetem, Afrika országait úgy adósítják el végleg, soha vissza nem fizethető adóssággal, hogy megveszik az ország vezetőit és utána kényszerítik, hogy átengedje a nyersanyagot, közszolgáltatásokat. Az, hogy némelyik országban diktatúra van, az kb. azzal egyenlő, hogy az usa-izrael tengelye helyezte oda, s addig hagyja, amíg jófiú. Nézzük Moammer Kadhafi esetét. Nem a rócsild-rokefeller klán nyomta az ország bankjegyét, olajért csak is aranyban lehetett fizetni, az országnak nem volt adóssága, de egyébként kaddhafit ők helyezték az ország élére. Az országban jólét volt. Házasodáskor rengeteg pénzt kaptak a házasulandók, valami 50 ezer dollárt kezdésnek. Kaddhafinak eszébe jutott megkérdezni a goldman sachs-nál befektetett arany sorsát és visszakérni, a történet végét ismered.
Kadhafi nem ellenségük volt, ugyanabban a csapatban játszott, de ez a csapat nem tűri sem a mellékvágányt, sem a kilépést, sem az árulást. Minden esetben halállal torolja meg, lásd Kennedy.

Na most jön a royal flush, sem irán, sem oroszország nem ellensége az usának-izraelnek, egy csapatban vannak a vezetők, mind szabadkőműves. Ők túlélik, te nem fogod, a játék erről szól. Így már érthető, hogy az egész atomháborúsdi csak egy színház.

masonic handshake

Kép

satanic sign

Kép

Kép

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9