HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#566 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 08. 16:46

De mondom, a 7-es épület is nagyon érdekes, ott se robbanás, se tűz, csak a hatalmas aranykészlet (volt) máig nem tudni hova tűnt :Đ befektetési arany :nevet:

#567 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 16:48

denver

#568 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 16:58

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 16:44

Akkor a kérdést ezzel el is intéztük :Đ gabibácsival egyszerű a világ :nevet:

nem is tudom kinek mi a motivációja, pl. usa izrael tengely az inside job nyomán magáénak tudja irak és afganisztán nyersanyagát ugye. Vagy a film készítői, akik mit is nyertek ezen a befektetett pénz és energiával? Néhány hülyét, aki linkegeti a videót? Mert ennél többre nem jutnak velünk :cool:

Csak kérdezz nyugodtan :) :up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#569 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:01

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 16:15

Itt vannak a tűzoltóink:

Érdekes film! Nálam csak egy gondolat merült fel, bár abszolút laikus vagyok, de nem lehet, hogy ezek a robbanások attól keletkeztek, ahogy omlott össze az épület, rogytak össze a tartószerkezetek?! Gondolom iszonyú hangja lehet egy ilyennek. Azok a kis "robbanások", amik pár emelettel lejjebb történtek (kikockázva a filmen) szerintem az is lehetett ettől, egyszerűen kirobbant ott minden, hiszem irtózatos teher rogyott össze...De mondom ez csak úgy eszembe jutott miközben néztem.

Szerkesztette: *Ücsüküé* 2012. 02. 08. 17:02 -kor

Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#570 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:02

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 16:14

A helyben lévő tűzotók pont arról nyilatkoztak együttesen, hogy sorozatos robbanások voltak és emeletenként.

Igen robbanások, és? Gondolom semmi nem volt az épületben, ami indokolta volna, sem gáz, sem semmi. De ilyen esetben a szerkezet is robban.
Make love not Wor.

#571 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:06

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 16:11

Ma is megyek egyhez pont emiatt. Ez csupán segítség, mert beszélgetünk, megértik, nem járatosak ilyen dologban én meg végigvezetem a fázisokon.

A reptér horogkereszt alakú, biztos véletlen.

Ahamm, szóval befektetési tanácsadó lettél. Miért nem ezzel kezdted?

Denveri reptér érdekes, ennyi erővel minden reptér horogkereszt vagy Antikrisztus alakú:

http://www.alaskaair...portMap_DEN.gif

Gondolom a nemzetközit értetted.

Államcsődnek meg mi köze a pólosváltáshoz? Geológiai folyamat, teljesen független a lóvétól, vagy lefizették a marslakókat, hogy intézzék el? A varázsszavaknak is hinnék, hogy húúú Haarp project, de kurva jó. Mi van mögötte? Magad sem tudod. Félig sem. Bárányfelhőre meg csodálkozol, mint egy jóllakott óvodás?
Make love not Wor.

#572 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:08

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 16:18

Másik igen érdekes kérdés, hogy a hetes épület miért dőlt össze, ahol az aranykészlet volt :-s :Đ se tűz, se robbanás, a hivatalos verzió azt állítja, hogy a két épület miatt :cool: ennyi aranyért már én is kiállnék kamuzni, amekkorát a föld elbír :Đ

Én nem értek hozzá, de majd kuglizok valami okosat. Aranyat még nem láttam, de céges mentés úgy van a föld alatt, hogy arra nyugodtan ráeshet egy repülő, meg robbanthatnak is :-) Ennek ellenére akkor miért hiszel az aranyban, ha itt sem volt biztonságban?
Make love not Wor.

#573 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:08

Nem foglalok állást, csak belinkeltem egy videót. Egy biztos, rögtön ez után lerohanták irakot, afganisztánt és a 7-es épület aranykészlete eltűnt nyomtalanul.

De jöjjön valaki, aki milyen érdekes a riport után nemsokára meghalt.

aaron russo

ha kell keresek feliratosat:

#574 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:09

felirattal

#575 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:14

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 16:11

Annál azért többet is feltételezhetnél rólam, mint hogy vérbefagyasztom a családom :Đ kicsit sok horror fimet nézel :Đ

Azért nem ások óvóhelyet, mert nekünk nem lesz rá szükségünk. Amikor az Antikrisztus megjelenik, előtte megtörténik az elragadtatás. Mi nem leszünk itt. Amíg az Antikrisztus itt uralkodik 7 évet, addig mi a levegőben leszünk 7 évig, természetesen már nem testben, hanem úgy mint az Isten angyalai.
Ha lesz államcsőd, akkor bizony lesz pólusváltás és a magnetoszféra pólusai helyet cserélnek. Ez a 3 napos vakság, mire kinyitod a szemed, én és a hozzám hasonlók az üdvözült emberek már nem lesznek itt, mert a 3 napos vakság alatt történik meg az elragadtatás. Mire újra látsz, az Antikrisztust fogod látni, aki hatalmas csodákat tesz az égben (blue beam projekt?) amit majd látsz ne hidd el, kurva nagy átverés, akármekkora csoda. Isten fiaként fog díszelegni, azonnal egyesíti a vallásokat, békét köt közelkeleten, elkezdi kiosztani a chipet és megtölti küvecsekkel, hogy újra beinduljon a gazdaság.

Valami ilyesmi, hasraütve. A műsorváltozás jogát fenntartom, mivel a forgatókönyvet nem én írom. Biblia így írja, ahogy látom egyre több a párhuzam.

ja, a következő fokozat az lesz, h itten van a zakóellipszis, és az elragadtatáshoz a balta fokával kell verni a család fejét, akkor meg majd az lesz. aztán lesz majd 3 napos vakság, és mire észretérsz, ott állsz a bíróságon, szakértők csemegéznek rajtad, miközben tele lesz veled a média. "mikor olyan jó ember vót a comcéd, ugyan vótak neki hülye szokásai, de esztet nem gondótuk vóna" mer' ez meg az álmoskönyvben vagyon írva, h mikor az elborult elméjű apokalipszishívő túlbuzgó vallásos faszok nagyon komolyan veszik magukat, akkor a világvége max a környezetükben jön majd el.
ugyanaz a darab agymosott szar van, mint pl. a hitgyülis marhák. jahogy az nem lehet, az is valami kőmíjes erkély. csak te felhánytál a saját agyadig, és önmagad csapod be. te is ott vagy a zerkély szélén, s "ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád" olvassál inkább nicsét bazmeg, minthogy a bibliát bújod. bár gondolom, ő is valamilyen szabadkőműves sátánhívő volt.
itt és a prohardveren írtak alapján egy időzített bomba vagy. ketyegsz, aztán vagy besülsz vagy nem.
ímé, én elbocsátalak, mennyé te a picsába. nem hiszek sem benned, sem az elbaszott torz istenedben. és mivel nem nyomtam magamba életem során semmilyen hallucinogént, sem pedig a paranoid skizofrénia nem csírázik bennem, így nekem nagy valószínűséggel sem ő, sem az antikrisztus nem jelenik meg életem folyamán. ha mégis, te leszel az első, akinek szólni fogok.
jut eszembe, ha igazad is van, oszt a te kedves jó istened, az a buggyantagyú báb és tréfamester már évezredek óta jól megmondta, h mi lesz, és a kurva nagy mindenhatóságában hagyta szépen ebek harmincadjára jutni ezt a bolygót, amin a saját képmására teremtett elbaszott humanoidok rohangálnak, akkor nem vágyom különösebben a társaságára. kb. az tenném vele, mint a blade runnerben tett roy batty tyrell-lel.

Szerkesztette: avmanster 2012. 02. 08. 17:15 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#576 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:15

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 08. 17:06

Ahamm, szóval befektetési tanácsadó lettél. Miért nem ezzel kezdted?

Denveri reptér érdekes, ennyi erővel minden reptér horogkereszt vagy Antikrisztus alakú:

http://www.alaskaair...portMap_DEN.gif

Gondolom a nemzetközit értetted.

Államcsődnek meg mi köze a pólosváltáshoz?

a globális csőd után pólusváltás ez a menetrend, a kettőnek semmi köze egymáshoz.

#577 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:19

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 08. 17:01

Érdekes film! Nálam csak egy gondolat merült fel

Én tavaly tavasszal eleget kattogtam ilyen filmeken, hogy mi az igazságtartalma, aztán leredukáltam oda, ahová a nyomingerek szokták, kinek mi a motivációja. Ilyen filmeket készíteni brahiból lehet, nincs következménye, egy ilyen jutubos vacaktól még egyetlen elnök sem mondott le.

#578 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:20

Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 08. 17:14

ja, a következő fokozat

Ebben azért voltak bőven felesleges részek :-D

#579 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:22

Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 08. 17:14

jut eszembe, ha igazad is van, oszt a te kedves jó istened, az a buggyantagyú báb és tréfamester már évezredek óta jól megmondta, h mi lesz, és a kurva nagy mindenhatóságában hagyta szépen ebek harmincadjára jutni ezt a bolygót, amin a saját képmására teremtett elbaszott humanoidok rohangálnak, akkor nem vágyom különösebben a társaságára. kb. az tenném vele, mint a blade runnerben tett roy batty tyrell-lel.

8.
És akkor fog megjelenni a törvénytaposó, a kit megemészt az Úr az ő szájának lehelletével, és megsemmisít az ő megjelenésének feltűnésével;
9.
A kinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival,
10.
És a gonoszságnak minden csalárdságával azok között, a kik elvesznek; mivelhogy nem fogadták be az igazságnak szeretetét az ő idvességökre.
11.
És azért bocsátja reájok Isten a tévelygés erejét, hogy higyjenek a hazugságnak;
12.
Hogy kárhoztattassanak mindazok, a kik nem hittek az igazságnak, hanem gyönyörködtek az igazságtalanságban.

#580 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:37

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 17:15

a globális csőd után pólusváltás ez a menetrend, a kettőnek semmi köze egymáshoz.

Ha nincs köze egymáshoz, akkor miért az a menetrend, hogy egyik előbb, aztán a másik? Én függőségi viszonynak láttam.
Make love not Wor.

#581 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:55

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 17:20

Ebben azért voltak bőven felesleges részek :-D

mondja ezt az, akinek ha levágnám a marhaságairól a sallangot, akkor még csak szibarita váz sem maradna. hagyjuk. keresd meg a kezelőorvosod, gyógyszerészed, terapeutád. bár ez nálad a hagyma, pálinka, gyógyfű kombót és egyéb növényzetet takar.
idáig nem értettem, miért rühelltek meg ennyire a régi arcok. most már kapiskálom.
én is leírtalak egyelőre.

Szerkesztette: avmanster 2012. 02. 08. 17:57 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#582 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 20:21

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 15:48

Majd az fizet, aki a rövidebb gyufát húzza :Đ egyik haverommal elindultunk este sörözni még 18 éves korom környékén. Mondta az fizet, aki a rövidebbet húzza.
A hatodik sör környékén kivettem a kezéből mindkettőt, csak rövid volt :Đ

Ezzel az ezeréves trükkel átbaszott a haverod? :)

#583 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 22:17

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 02. 08. 20:21

Dextrose is benyelné, akkor miért ne? Szerintem heti 3szor simán meg lehetne szopatni ugyanazzal.
Make love not Wor.

#584 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 00:40

A denveri reptér nem horogkereszt alakü.
A tornyokban meg rengeteg robbanó cucc volt, és még a maradék kerozin is ott csorgott lefelé.
ENnyi.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#585 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 06:35

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 02. 08. 20:21

Képzeld igen, és tudod mikor, kb. 1985-ben, de ez nem fordulhatott volna elő, ha ugyanolyan ügyes, tökéletes, makulátlan és minden szempontból kikezdhetetlen ember lennék, mint te.

Csak sejtésem van, hogy kb. akkora gyerekem van, amekkora pofád.

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.