Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 16:11
Annál azért többet is feltételezhetnél rólam, mint hogy vérbefagyasztom a családom

kicsit sok horror fimet nézel
Azért nem ások óvóhelyet, mert nekünk nem lesz rá szükségünk. Amikor az Antikrisztus megjelenik, előtte megtörténik az elragadtatás. Mi nem leszünk itt. Amíg az Antikrisztus itt uralkodik 7 évet, addig mi a levegőben leszünk 7 évig, természetesen már nem testben, hanem úgy mint az Isten angyalai.
Ha lesz államcsőd, akkor bizony lesz pólusváltás és a magnetoszféra pólusai helyet cserélnek. Ez a 3 napos vakság, mire kinyitod a szemed, én és a hozzám hasonlók az üdvözült emberek már nem lesznek itt, mert a 3 napos vakság alatt történik meg az elragadtatás. Mire újra látsz, az Antikrisztust fogod látni, aki hatalmas csodákat tesz az égben (blue beam projekt?) amit majd látsz ne hidd el, kurva nagy átverés, akármekkora csoda. Isten fiaként fog díszelegni, azonnal egyesíti a vallásokat, békét köt közelkeleten, elkezdi kiosztani a chipet és megtölti küvecsekkel, hogy újra beinduljon a gazdaság.
Valami ilyesmi, hasraütve. A műsorváltozás jogát fenntartom, mivel a forgatókönyvet nem én írom. Biblia így írja, ahogy látom egyre több a párhuzam.
ja, a következő fokozat az lesz, h itten van a zakóellipszis, és az elragadtatáshoz a balta fokával kell verni a család fejét, akkor meg majd az lesz. aztán lesz majd 3 napos vakság, és mire észretérsz, ott állsz a bíróságon, szakértők csemegéznek rajtad, miközben tele lesz veled a média. "mikor olyan jó ember vót a comcéd, ugyan vótak neki hülye szokásai, de esztet nem gondótuk vóna" mer' ez meg az álmoskönyvben vagyon írva, h mikor az elborult elméjű apokalipszishívő túlbuzgó vallásos faszok nagyon komolyan veszik magukat, akkor a világvége max a környezetükben jön majd el.
ugyanaz a darab agymosott szar van, mint pl. a hitgyülis marhák. jahogy az nem lehet, az is valami kőmíjes erkély. csak te felhánytál a saját agyadig, és önmagad csapod be. te is ott vagy a zerkély szélén, s "ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád" olvassál inkább nicsét bazmeg, minthogy a bibliát bújod. bár gondolom, ő is valamilyen szabadkőműves sátánhívő volt.
itt és a prohardveren írtak alapján egy időzített bomba vagy. ketyegsz, aztán vagy besülsz vagy nem.
ímé, én elbocsátalak, mennyé te a picsába. nem hiszek sem benned, sem az elbaszott torz istenedben. és mivel nem nyomtam magamba életem során semmilyen hallucinogént, sem pedig a paranoid skizofrénia nem csírázik bennem, így nekem nagy valószínűséggel sem ő, sem az antikrisztus nem jelenik meg életem folyamán. ha mégis, te leszel az első, akinek szólni fogok.
jut eszembe, ha igazad is van, oszt a te kedves jó istened, az a buggyantagyú báb és tréfamester már évezredek óta jól megmondta, h mi lesz, és a kurva nagy mindenhatóságában hagyta szépen ebek harmincadjára jutni ezt a bolygót, amin a saját képmására teremtett elbaszott humanoidok rohangálnak, akkor nem vágyom különösebben a társaságára. kb. az tenném vele, mint a blade runnerben tett roy batty tyrell-lel.
Szerkesztette: avmanster 2012. 02. 08. 17:15 -kor