Jelenleg Lady Gaga az illuminátus fizetett embere, aki a torz képet ülteti el a fiatalok agyában. S természetesen felhasználva az összes szimbólumot. A család szentségét és egységét támadják, azt hogy legyél szingli, buzi, de a lényeg, hogy a szülés az nehéz, s a gyereknevelés kényelmetlen átok, elveszi a szabadságod.
pölö, ha van türelmed ezt végignézni, akkor rájössz, hogy minden generációnak adnak ilyen bálványokat, akik beültetik a fejekbe, amit szeretnének, hogy ott legyen.
Te most komolyan azt hiszed, hogy a világ szerencsésebbik s számban alig növekvő tíz százaléka az, ahol a népesedés problematikájával foglalkozik az elit? Guga, ezekre a dolgokra van kézzelfogható bizonyítékod, vagy csak az elmélet, a retorika, a kényszeredett egybeesések és a jobbnál jobb fotók? Ha én ki akarnék tálalni, szerinted arról ki tudna addig a pillanatig, amíg ki nem tálalok? MJ meg olyan hülye (biztos azzá tették, meg biztos így kellett meghalnia, hogy lett bűnbak, egy sima szívroham nem is lett volna jó), hogy megosztja tervét valakivel, aki besúgó az illuminátusban, mi?
Te nem látod ezeket az ellentmondásokat? Tényleg vakon elhiszed ezt az egészet, meg sem próbálsz elgondolkozni azon, hogy te magad is épp olyan burokba szőtted a saját, józan világlátásodat, mint a világ nagy része?
-- UNIX/Linux System Administrator az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik
Bullshit. Még mindig képeket mutogatsz: Mondom, erre nem vagyok kíváncsi.
Michael Jackson is a sátán küldötte?
Mondjuk, hogy nem. Csak annak a propagandának a része, ahol állítják, hogy a szegény fekete kisfiúból is lehet sztár/elnök.
A médiagépezet, és a kormányzás meg a tudjukkik kezében van odaát.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Jelenleg Lady Gaga az illuminátus fizetett embere, aki a torz képet ülteti el a fiatalok agyában. S természetesen felhasználva az összes szimbólumot. A család szentségét és egységét támadják, azt hogy legyél szingli, buzi, de a lényeg, hogy a szülés az nehéz, s a gyereknevelés kényelmetlen átok, elveszi a szabadságod.
pölö, ha van türelmed ezt végignézni, akkor rájössz, hogy minden generációnak adnak ilyen bálványokat, akik beültetik a fejekbe, amit szeretnének, hogy ott legyen.
Ez rendben van, egy darabig működik. De ha elfogynak a rabszolgák, akkor hajóra szállnak megint?
Nálunk (Európában) most sokkal nagyobb gond lesz, hogy teleszülik igazhitűekkel a keresztények világát.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Te most komolyan azt hiszed, hogy a világ szerencsésebbik s számban alig növekvő tíz százaléka az, ahol a népesedés problematikájával foglalkozik az elit? Guga, ezekre a dolgokra van kézzelfogható bizonyítékod, vagy csak az elmélet, a retorika, a kényszeredett egybeesések és a jobbnál jobb fotók? Ha én ki akarnék tálalni, szerinted arról ki tudna addig a pillanatig, amíg ki nem tálalok? MJ meg olyan hülye (biztos azzá tették, meg biztos így kellett meghalnia, hogy lett bűnbak, egy sima szívroham nem is lett volna jó), hogy megosztja tervét valakivel, aki besúgó az illuminátusban, mi?
Te nem látod ezeket az ellentmondásokat? Tényleg vakon elhiszed ezt az egészet, meg sem próbálsz elgondolkozni azon, hogy te magad is épp olyan burokba szőtted a saját, józan világlátásodat, mint a világ nagy része?
Jacko készült arra, hogy kitálal, ezt néhány koncerten előrevetítette, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó turnéja, már nem került rá sor. Jacko-ról elég annyit tudnod, hogy egy szabadkőműves páholy tagja volt. A szabadkőművesekről elég sok dolog kering a hálón, egyet kell tudni, onnan nem lehet kilépni, sem elárulni őket. Jacko az életével fizetett azért, mert megpróbált visszatérni az emberek közé. Aaron Russo sosem volt szabadkőműves, a képen látható úriember, aki a 13 bielderberg klán s család egyik tagja, ő akarta beszervezni, mivel russo befolyásos ember volt a médiában és filmrendező, gondolom néhány dolgot szerettek volna elhinteni általa. Russo kitálalt egy riportban, hogy ez kb. 95 környékén történt, a faszi röhögött, hogy a fél világ egy nem létező terroristát fog üldözni az afganisztáni hegyekben. Russo 9/11 után jött rá, hogy ezek tervezték meg az egész terrorcselekményt saját maguk ellen, hogy ennek nyomán benyomuljanak irakba, afganisztánba, stb. Ez nem összeesküvéselmélet, hanem gyakorlat.
Russo-t a riport leadása után megölték. Így járt Kennedy is, aki vissza akarta venni az állam kezébe a dollár nyomtatását és ki akart szállni a vietnámi háborúból.
Egyet mondhatok neked, 1998-óta tudok ezekről a dolgokról, de leginkább a tömör magját, ami a New World Order, amiről minden amerikai elnök említést tesz, s már alig várják, hogy eljöjjön. S, hogy mi az? Ne várd el magadtól, hogy a bonyolult összeüggéseket megértsd, hogy ki kivel van és miért. Jelenleg ott tartunk, hogy van egy úgynevezett ébredők csoportja a fészbukon, több ilyen csoport, ahogy számoltam kb. 4000 ember. A főbb ébresztőfilmek a youtube/pirospirula találhatóak, legjobban ajánlott az obama átverés, és az emberi psziché manipulálása, vagy az ébresztőfilm, onnantól szabadon választott. Mindegyik nagyon kemény és komoly film.
Egyet tudni kell, szinte egytől egyig az illuminátus által készített film, ők maguk ébresztenek, az ébresztés betervezett folyamat. De innentől ez már tényleg elég bonyás, ha a legegyszerűbb dolgokat sem látod át, de hogyan is tehetnéd? Ez a terv az 1700-as években készült, s a cion bölcseinek jegyzőkönyveként ismert, amiről azt tartják, hogy az egész egy hazugság. Hogyan lehet az, ha pontról pontra az történik, ami abban le van írva? Tessék végigolvasni, nem olyan hosszú, olyan, mint ha egy menetrendet látnál napjainkról.
Vagy mutatok egy rövidebbet, olvasd el és cáfold meg bármelyik pontját, hogy nem ez történik velünk napjainkban. Azt már láttátok, hogy pártokra szavazni totálisan, teljesen felesleges, nincsenek pártok, Orbán nem véletlenül jelentette ki, hogy a demokrácia arról szól, hogy ha egy párt nem tetszik, akkor el lehet zavarni. De azt már nem tette hozzá, hogy tök mindegy melyikre szavazol, aki valójában irányítja őket, azok sohasem indulnak a választásokon és nem is hallasz róluk. Íme, a figyelmetekbe ajánlom a 4. pontot, ami jelenleg a jobbik, régebben miép volt.
Hozzáteszem az alapvető probléma nem a zsidókkal van, ez is átbaszás, van egy népcsoport, akik magukat zsidóknak adják el, de nem azok, miattuk haragszik az egész világ a zsidóságra, de ez már megint az a szint hogy kéne egy kis történelmi tudás, amit nem tanítottak, hanem valóság.
Esetleg ebből a filmből megérted, hogy ők kik:
Mára lezárom a témát, mert melóznom kell, tegnap filmeztem egész délután meg hangosítottam, most meg össze kell vágni az anyagot és leadni a tévébe reggel.
Viszont, azt el tudom mesélni, hogy mi a történet, ami jön. Orbán és az IMF közti cirkusz csak színház, egy csapat. Orbán azt csinálja pontosan, amit az imf diktál neki, a terv az államcsőd, nem kell beszopni, hogy mindenki azon ügyködik, hogy elkerülje az államcsődöt és az euró összeomlását. A terv, amin dolgoznak az a new world order, ami az egy dolláros hátulján látható, csak latinul. Egy világkormány, egy vallás, egy nemzet. Az európai unió csak egy teszt, hogy a fejekben tudatosítsák a határok nélküli, majd később szuverenitást is nélkülöző világot.
Amerika azért háborúzik a béke nevében rendületlenül, hogy egy napon valódi béke legyen, nem lesz neki ellenfele, mert mindegyiket legyőzi és beolvasztja, az uralma alá hajtja. Iránnal való konfliktusuk kicsit nehezebb falat, mert nem lehet kihagyni az atomot. Ezért egy kisebb atombombát fognak robbantani a londoni olimpián. Nem vagyok látnok, de így fogják kikényszeríteni iránnal a konfliktust. Ha iránt térdre kényszerítik, akkor vele együtt az oroszokat és kínaiakat is. Na ki tudja miért?
Egyet elfelejtettem mondani, az ébresztőfilmek zöme nagyon mélyen belelát a szabadkőművesek dolgaiba. Az elv az, hogy amit ellenünk tesznek azt a mi irányításunk alatt tegyék. Így működik a jobbik, van lózung, szófosás, de eredmény nulla és ez így is fog maradni, sok hőzöngő hazafi meg hisz bennük.
Mert nem nagyon van időm belesni, válaszolni. Napközben furikázok, vagy az erdőn vagyok fát termelni, vagy filmezek valahol, vagy hangosítok. Esténként vacsi, fürcsi, alvás. Internetet már max. driverek letöltésére használom, információt, ami új, már nem tud nyújtani és a kezdőrúgást várom amikor bejelentik, hogy államcsőd ON s befagyasztják a lakossági betéteket, s basznak kifizetni a közalkalmazottak bérét, nyugdíjakat. Erre is ment a teszt, manyup pénzek lenyúlása, mondván államadósságot fizetünk belőle. Miután kifizettük államadóssággyanánt (no kinek?) a vonal végén valahogy mindig Soros Györgyöt találjuk, szóval miután kifizettük, ki gondolta volna, a mesterségesen indukált árfolyamingadozásnak köszönhetően még több lett az államadósságunk, mint előtte volt nahát, szerintem ők is ugyanúgy röhögtek rajta, mint én
Aztán következőnek meglebegtették, hogy uhhh, vannak a magyar ásványkincsek, ami fedezné az államadósság 2/3-át, olyanok, mint Recsk, meg hasonlók. Na mit szóltok hozzá, odaadjuk nekik, hogy csökkenjen az államadósság háppersze, mert mit tudnál ellene tenni?
De előtte még megtették neked azt a szívességet, hogy a babakötvényt, amit a szülők hosszú évek munkája gyümölcseként gondosan megtakarítottak, azaz 75 milliárd forint, azt a bankoktól államosították, mondván majd az állam vigyáz rá a bankok helyett és a hülye magyar mit csinált? SEMMIT bazdmeg, ezért lakatold a topikot, mert semmi értelme.
Majd, ha már éles helyzet lesz, akkor úgy is feleszmél mindenki és automatikusan elkezd kérdezni, hogy ilyenkor mi a teendő? Amíg nem fuldoklik valaki a vízben, minek dobnál neki kötelet?
Hja, tavaly ősszel ugattam, hogy néhány bank gondban van/lesz, áhhh ment a leugatás, hogy ugyan mi a kurva anyádról beszélsz, épp most tőkésítik fel őket. Ahham, aztán sorra zárták be a fiókokat, meg rúgták ki az alkalmazottakat.
S ez még csak a vihar előszele volt, de az idő ebből a szempontból már igazolt, s igazolni is fog, hogy amiről ugatok, az nem baromság.
Hja, mutatok neked egy csodát, szerintem a jobbikos kollégák nem fognak megszakadni a röhögéstől, hogy beszopták a nyalókát
Soros György üzleti partnereit láthatjátok, na ki a kakukktojás? Üzébüzé, tudjuk kik szerkesztik a wikipédiát. A faszi akkor is üzleti partnere, nézd meg, hogy milyen cégek élén áll és azok a cégek milyen cégekkel üzletelnek és milyen amerikai alapítványoktól kapnak támogatást, s milyen célra abból az adóból, amit te befizettél
te figyu, guga, mássz már be az ágy alá azért a piruláért...
Melyik részét nem érted cimbora? Na most gondolod, hogy bejössz ide és fölényeskedsz, hogy izé, hülyegyerek, elgurult a gyógyszered, akkor ezek a dolgok nem fognak bekövetkezni? Gondolod, hogy kikérik a te véleményedet bármiről is? Én azt szoktam javasolni mindenkinek, ha érdememben nem tud hozzászólni, vagy a téma egyáltalán nem érdekli, akkor miért veszi a fáradtságot akár arra az egyetlen mondatra is? Én pl. kurvára szarok a forma1-re, focira. Nem is lát tőlem egyetlen hozzászólást sem senki ezekben a témákban, egyszerű, mert nem értek hozzá, nem érdekel, s nem is tudok hozzászólni értelmesen. Anélkül meg minek?
Ez rendben van, egy darabig működik. De ha elfogynak a rabszolgák, akkor hajóra szállnak megint?
Nálunk (Európában) most sokkal nagyobb gond lesz, hogy teleszülik igazhitűekkel a keresztények világát.
Érdemes lenne belemerülnöd két témába, az egyik a georgiai kövek, s hogy ki és miért állíttatta, mert ugye ha én graffitivel kifújok valamit, az kit érdekel, de ez sokmillió dollárba került, aztán sehol senki, csak a szabadkőműves szimbólumok és, hogy mit akarnak csinálni velünk, s mindezt 8 nyelven hirdetik a másik a denveri reptér titka. Youtubon elég sok film van róla, még ilyen művészetszakértők is megvizsgálták a festményeket, elég hátborzongatóak, főleg az a része, amikor azt a részt átfestik, ami már megtörtént. Denver Airport még a google képkeresője is elég sokatmondó. Szóval globálisan kell gondolkodni, mert ők is úgy gondolkodnak, úgy már fogod érteni, hogy mi a dörgés. Meg ki mit és miért nyilatkozik, s hogy az valójában kinek szól. OV pl. kiáll a szószékre, elmond egy szopókát, a média csámcsog rajta, de valójában csak egyetlen embernek üzent. Ilyen is van
Én is osztom valamilyen szinten a nézeteidet.
Minden összefügg mindennel, globálisan kell pislogni. Nem csak azt kell nézni, hogy elfogyott a sarki boltban a túró.
Elég csak a guglihoz benézni. Tudják mit keresel, mikor, ha van droidod, tudják a banszámlaszámodat, nevedet,.....
Ez csak egy cég.
Gondolom nem sok ember tudja, hol futnak össze a szálak.
Régebben ha kijött egy új ütősebb scifi, thiller, lehetett tudni mi is várható az elkövetkező 5-10 évben.
Pár hete néztem egy Frei dossziét, vagy 10 éve ment. Jóembernek beültettek egy chipet a bőre alá. Bement a mhelyre, kinyilt neki az ajtó, pc beállt a sokásos oldalakra, stb. Ez volt akkor, nyilvánosságra hozták. Mi lehetett akkor a laborokban működőképesen.
Mi lehet most.
Anno röhögtünk, mikor az autóban telefonáltak (nem URH, CB). Hol lehet a kábel? mondtuk.
Aztán jött a GPS, azon is csak pislogtunk, megint egy filmes hülyeség.
Jött a laser is, vehetsz egyet, kiégetheted másik ember retináját.
Régebben nem fért bele egy családiházba, most milliószám gyártják a kinaiak.
Amit nem ismersz, nem jelenti azt, hogy nem is létezik.
Nem örülnék, ha efféle idők jönnének. Sokat nem tehetünk ellene.
Mást is akartam írni, de elfelejtettem.
Ezeket leszámitva, akkor is @zivagy
Szeva srác, mi van veled, milyen a házasélet?
Amúgy nekem van droidom, mégsem tudják a számlaszámomat, meg semmit, mert nem használok rajta semmit Még account sincs beállítva.
Valamint nincs iwiwem, faszbukom, twitterem, meg mittudoménmim sem