HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#661 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 09. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2012. 02. 09. 14:46

ezzel azt akarod megcáfolni, hogy nincsenek orbitális csöcsei, vagy hogy nem lesz IMAX az égen?

Inkább azt, hogy már nem a régi :Đ azért nem menjünk már vissza Teresa Orlowski idejébe :Đ

#662 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 09. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 14:44

ezért írtam azt, hogy kezeljük fikcióként, abból nem lehet baj, hogy tudunk egy ilyen dologról, legfeljebb nem következik be.

Bár a nejem 2 napja a film+ -on pont egy pólusváltásos katasztrófafilmet nézett. Ezeket a filmeket nem véletlenül készítik.

Szerintem készülj fel arra, hogy holnap reggel ráesika házra egy lila tehén, aztán agyoncsapja a kisebbik fiad. 4 nap múlva tűszvész lakaszabolja a kérót, abba Te is odaveszel, hiába halmoztad fel az mindenfélét. Készletet amúgy frissíted rendesen? Régebbit folyamatosan eszitek, amit újabban veszel azt rakom az zárolt készletbe?

Filmet meg nem véletlenül csinláják, ott volt múltkor az a macskásegeres dokumentumfil, hogyismodják, meg van, Tom és Jerry. Aztán meg a Terminátor. Ne feledkezzünk meg Dagobert Bácsiról sem, el lehet tanulni mekkora fejest érdemes ugrani az aranypénzbe, nehogy túl keményre koppanjunk. Múltkor meg volt film valami szexmániás csajokról, akik a Marsról jöttek, az sem esne nehezemre, ha ilyenre kellene készülnöm.
Make love not Wor.

#663 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 14:44

samantha fox leszbikus

Hádemajd tudatmódosítjuk valami haarp projecttel. Belefér.
Make love not Wor.

#664 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 14:46

az, hogy minden irányba szopjál szét, az egész előadás a népességcsökkentésről szól anyuci nyuszija :nevet:

ennyit tudsz
lófasz minden amit írsz, konkrétumok, válaszok nélkül
ezek után akkor csak a fikázásoddal fogok foglalkozni, ha megbocsátasz :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#665 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 02. 09. 15:54

PINA

#666 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 16:13

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2012. 02. 09. 15:54

PINA

SÖR

#667 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 14:33

hja és benne van a vakság is :-D

Bill Géceset mondd perc/másodpercre, hogy honnan érdemes lesni, és mit is mond valójában.
Make love not Wor.

#668 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 17:18

Én sem nagyon kapok válaszokat sem a georgiai kövekre, sem a denveri freskókra, sem a fema táborokra.

billgéceset majd berakom felirattal is, de gondolom nem az angol nyelvvel van problémátok, hanem alapjában véve a feltételezéssel, hogy ezek a jószándékú, befolyásos emberek és politikusok ilyesmire készülnének :Đ

szerintem a témát kinőttük, topik zárható/törölhető (részemről).
újat úgysem tudunk mondani egymásnak, gabibácsi kiköhögte a lényeget, hogy már csak a fikázásra fókuszál.

hátrébb már linkeltem a billgéces videót, amiben azt állítja, hogy oltásokkal fogják csökkenteni a népességet, de az egyelőre nem túl sikeres, mert a népesség max. 15%-át tudják eltüntetni.

Egy a lényeg, nyugodtan menjetek el szavazni, a magyar politikusok jó emberek, csak és kizárólag a javatokat akarják :Đ tartsátok a megtakarítást bankban, megéri, természetesen nincs veszélyben. Hja, s még valami, ha kitörne valami hülye járvány, tudod a dolgod, menj és oltasd be magad.
Valamelyik délelőtt a rádióban élőben oltatta be magát a bocskor-boros miheztartás végett :nevet:
Legalább ez kiderült a topikból, hogy rátok biztosan számíthat az elit :nevet:

#669 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 17:18

Én sem nagyon kapok válaszokat sem a georgiai kövekre, sem a denveri freskókra, sem a fema táborokra.

billgéceset majd berakom felirattal is,

De hirdeted az igét, hogy az úgy van és az lesz, hogy. Mi is lesz? Az ja, aaaaa... izéééé.... a valami. De az nagyon. Egyszer.

Bilgéccnél meg jó a felirat, ezért mondtam, pozicionáld be, aztán meghallgatnánk, hátha magyarul mond, csak a tolmács félrefordította. Ilyennel lehet átverni a tudatlan embereket.
Make love not Wor.

#670 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 17:23

itt a billgéces, adott résznél be is lassítják, és innentől már nem nekem kell magyarázkodnom.

georgiai kövek 8 nyelven hirdetik hosszú évek óta. Biztos valami hülyeség.

http://www.youtube.c...u/5/nbjwkTov_Gg

#671 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 17:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 09. 17:22

De hirdeted az igét

bár úgy lenne, hisz Jézus is csak ennyit mondott, hogy elmenvén pedig hirdesd Isten országát.

Idézet

24.
Más példázatot is adott eléjök, mondván: Hasonlatos a mennyeknek országa az emberhez, a ki az ő földébe jó magot vetett;
25.
De mikor az emberek alusznak vala, eljöve az ő ellensége és konkolyt vete a búza közé, és elméne.
26.
Mikor pedig felnevekedék a vetés, és gyümölcsöt terme, akkor meglátszék a konkoly is.
27.
A gazda szolgái pedig előállván, mondának néki: Uram, avagy nem tiszta magot vetettél-e a te földedbe? honnan van azért benne a konkoly?
28.
Ő pedig monda nékik: Valamely ellenség cselekedte azt. A szolgák pedig mondának néki: Akarod-é tehát, hogy elmenvén, összeszedjük azokat?
29.
Ő pedig monda: Nem. Mert a mikor összeszeditek a konkolyt, azzal együtt netalán a búzát is kiszaggatjátok.
30.
Hagyjátok, hogy együtt nőjjön mind a kettő az aratásig, és az aratás idején azt mondom majd az aratóknak: Szedjétek össze először a konkolyt, és kössétek kévékbe, hogy megégessétek; a búzát pedig takarítsátok az én csűrömbe.

Isten már jelezte a Bibliában előre a gonosz munkálkodását és azt is, hogy titkos lesz, nem nyilvános, de nem mondta, hogy különösebben foglalkozzunk vele, hiába nőtt akkorára, mint a búza. Innentől én is ehhez tartom magam. A törvényszegés titkos bűne rejtett. Nem az a feladatom, hogy azt tárjam fel, az Isten dolga.

#672 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 08. 22:17

Dextrose is benyelné, akkor miért ne? Szerintem heti 3szor simán meg lehetne szopatni ugyanazzal.

Ja.
Kikötődött a cipőfűzöd! HAHAHA! Nem kell mindennek bedőlni, McFly :)

#673 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 06:35

Képzeld igen, és tudod mikor, kb. 1985-ben, de ez nem fordulhatott volna elő, ha ugyanolyan ügyes, tökéletes, makulátlan és minden szempontból kikezdhetetlen ember lennék, mint te.

Csak sejtésem van, hogy kb. akkora gyerekem van, amekkora pofád.

Lehet, hogy a pofám az nagy. Nem elég hozzá egy borotva reggel.
De én legalább nem szívok be minden hülkye trükköt, meg minden hülye videót a youtube-ról, amin felhőket gereblyéznek ...

#674 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 06:42

http://index.hu/bulv...oklo_ambrascet/

Mivel itt mindenki sokkal értelmesebb, eszesebb és életrevalóbb nálam, sőt én úgy is egy időzített bomba vagyok, pszichiátriai eset, az ilyen híreket nyugodtan skippeljétek, menjetek sörözni tovább :Đ

És ez mit jelent? Kell ebből levonnunk valamit?
Rengeteg cet vetődött már partra az idők folyamán, nem ez az első.

#675 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 07:01

Mindentől függetlenül szerény véleményem az, hogy nem volt még civilizáció, ami a nagyságától, élettartalmától eltekintve, el ne pusztult volna.
Egyik sem volt egyenlő a világvégével, és az emberiség egy maroknyi csoportja, aki ismét fejlődésnek indulhatott, mindig túlélte.

Ki az a balga, aki azt gondolja magában, hogy nekünk nem ez a sorsunk?

Persze, ez nem újdonság itt senkinek. Ezen a világon minden csak ideglenes.
De mi valószínűleg sokkal hamarább meghalunk, mint a civilizáció, amiben élünk.

#676 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:06

hátrébb már linkeltem a billgéces videót, amiben azt állítja, hogy oltásokkal fogják csökkenteni a népességet, de az egyelőre nem túl sikeres, mert a népesség max. 15%-át tudják eltüntetni.

Miért csak 15%-át?
És miért oltással? Vannak ennél sokkal hatásosabb vegyi fegyverek, pl. elég volna kiszórni egy kis ebola vírust. Oszt nem kell egyenként oltogatni.

#677 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:11

billgéceset majd berakom felirattal is, de gondolom nem az angol nyelvvel van problémátok, hanem alapjában véve a feltételezéssel, hogy ezek a jószándékú, befolyásos emberek és politikusok ilyesmire készülnének :Đ

szerintem a témát kinőttük, topik zárható/törölhető (részemről).
újat úgysem tudunk mondani egymásnak, gabibácsi kiköhögte a lényeget, hogy már csak a fikázásra fókuszál.

Egy a lényeg, nyugodtan menjetek el szavazni, a magyar politikusok jó emberek, csak és kizárólag a javatokat akarják :Đ tartsátok a megtakarítást bankban, megéri, természetesen nincs veszélyben. Hja, s még valami, ha kitörne valami hülye járvány, tudod a dolgod, menj és oltasd be magad.
Valamelyik délelőtt a rádióban élőben oltatta be magát a bocskor-boros miheztartás végett :nevet:
Legalább ez kiderült a topikból, hogy rátok biztosan számíthat az elit :nevet:

Linkelsz egy videót, hogy billgéc itt megmondja a frankót, hogy irányított népességcsökkentés lesz. Végigpörgetem, semmi ilyen nincs benne. Kérdezem, hol van, erre másról beszélsz.

EGY HAZUG FASZ VAGY

#678 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:20

http://index.hu/tech...m_vakcina/?cp=1

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#679 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 02. 09. 18:00

És ez mit jelent? Kell ebből levonnunk valamit?
Rengeteg cet vetődött már partra az idők folyamán, nem ez az első.

Bizonyára sokszor előfordult már, mert a magnetoszféra nem egyik napról a másikra áll le és cserél pólust. Ez évtizedes folyamat, de egyszer csak bekövetkezik.
A hírekben azt látod, hogy évente egy ilyen történik, nem tűnik fel, de ha már minden két hétben, majd hetente, majd naponta, na az érdekes rész lesz.

A gyakoriságára kell figyelni.
Mint pl. a szülési fájdalom, minél gyakrabb, annál jobban jön a baba.
Most kb. 2 hetente történik húzósabb, két hete kb. norvég partoknál 20 tonna hal vetődött partra, szerintük eltévedtek.

#680 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:31

Hja, nincsenek világuralmi törekvések :nevet:
Egyrészt mindig is voltak, római birodalom, akármilyen hódítás, gyarmatosítás, csak hogy most jobb lett az eszközpark.

De nézzük csak a rideg és kikezdhetetlen tényeket, mert erre úgy sem tud lépni senki, semmit.

Kép

Latinul hirdeti, ki-ki kedvére utánaolvashat, hogy mi van még benne ultra kicsiben a bankjegyre nyomva elrejtve, de a lényeg, hogy ez szimbólum. Biztos hülye volt, aki rápakolt egy háromszöget a tetején 1db szemmel, meg az is hülyeség, hogy szinte az összes filmben felbukkan rejtve. De hagyjuk is, mind ez hülyeség.

A georgiai köveket már láttuk, magyarázat? ha neked lenne ennyi fölös lóvéd ebbe ölnéd, hogy tájékoztasd a lakosságot a nem létező új világrendről és annak szabályrendszeréről?

Denveri freskókat ugyanazok a megszálott őrültek készítették, ott hagyták a kézjegyüket, ami tudomány és gravitáció. A denveri freskók pontosan ugyanazt hirdetik, mint a georgiai kövek, ugyanaz a kézjel is, nem rejtik véka alá. Tudomány és gravitáció.
Innentől így fogom hívni őket, tök jó név nekik.

A tudomány és gravitáció csapata tavaly december 7-én aktiválta a 800db fema tábort, amiknek az udvarán irdatlan mennyiségű koporsó sorakozik. Nem kell rosszra gondolni, felkészültek a tömeges mexikói kivándorlókra. Én ezt elhiszem, mert szerintem a tudomány és gravitáció csoport az emberek érdekében dolgozik :nevet:

puszi

TG

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »