HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#761 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 10. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 10. 22:19

de amúgy a kutya kurva fasza se kíváncsi az ip-kre nálam.

Én is ilyeneket mondanék, ha A kormány kilátásba helyezne némi pöcslevágást :-)
Make love not Wor.

#762 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 22:28

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 10. 21:41

van róla fogalmad, hogy akkora méretben milyen energiát kell koncentrálni bármiféle hatáshoz, és egy ekkorka antennát mekkora energiával lehet megszólaltatni?

Erről miért nem beszélnek az összeesküvősök? Ez legalább kézzelfoghatóbb, ahogy a kreszt alakú épületem:

Csatolt fájl  duga.jpg (92,68K)
Letöltések:: 38
Make love not Wor.

#763 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 10. 22:44

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 02. 10. 22:07

Én nem csíptem a búráját, de azért eléggé meseszerű a hajnali kakaslövés, aztán meg a szomszédasszony (vagy ki) próbál mást állítani, de valahogy sosem tudja nyilvánosság elé tárni.

pont ezért kérdeztem, felettébb gyanús...
+

#764 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 22:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 10. 22:28

Erről miért nem beszélnek az összeesküvősök? Ez legalább kézzelfoghatóbb, ahogy a kreszt alakú épületem:

Csatolmány duga.jpg

ez miez?

Szerkesztette: Thoty 2012. 02. 10. 22:45 -kor

+

#765 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 22:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 07:31

Az IC és a környező SMD alkatrészek, valamint a kvarc méretéből: Az IC olyan 12mm-es oldaléllel bír. Ebből fakadóan a panel olyan 3cm-es. A bogár, amire rá van varrva, olyan 10cm-es. A videón szereplő, már mozgó rovar, mozgását, kinetikáját, dinamikáját és a környező tárgyak méretét, a kamera objektívének perspektíváját alapul véve 2cm körüli.
Guga, ehhez nem tudás kell, hanem tapasztalat és józan ész.
A corpus amúgy minden jel szerint egy góliátbogáré, vagy valamelyik közeli szkarabeusz rokoné.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#766 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 23:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Thoty - Dátum: 2012. 02. 10. 22:44

ez miez?

Antenna. Oroszoknál. Mint látod, nem túl kicsi :-) Ha akarom vesz, ha akarom elég nagy teljesítménnyel ad...
Make love not Wor.

#767 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 23:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Thoty - Dátum: 2012. 02. 10. 22:44

ez miez?

http://www.artificia...em-antenna.html
Kép
Kép
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#768 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 23:52

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 02. 10. 23:43

Köszönöm, ma is tanultam valami újat :)
+

#769 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 00:20

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 02. 10. 23:43

Tyúkok tuti főtt tojást tojtak alatta. :-D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#770 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 00:27

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 11. 00:20

Tyúkok tuti főtt tojást tojtak alatta. :-D

10 megawatt EIRP. Höhö.
Make love not Wor.

#771 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 11:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Thoty - Dátum: 2012. 02. 10. 21:02

Zámbó Jimmy is? :-s

Lehet nagyanyám is??? Ezért ült minden ebéd után gubbasztva magában...
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#772 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 19:46

Nem tagadom, hogy elég sok sallang kering a csoportokban és hígul az info, ezért mondom mindig, hogy bemész erdőbe, s lehet szamócával jösz ki, de lehet, hogy a medve hoz ki, ez benne van a pakliban. Russo 1 interjút adott, ami arról szólt, hogy szerették volna beszervezni, ennél tovább nem jutott. Az infowars.com, alex jones, david icke pedig hegyekben tolja a videót a szabadkőművesség legsötétebb titkairól. Pl. Jacko beharangozta a turné előtt, hogy kitálal róluk, turné előtt meghalt. Russo nem harangozta be, csak kitálalt, utána meghalt. Vagy Tupac a rapper is szeretett volna nyilvánosan kitálalni, beavatott, fizetett ember volt, mielőtt megtehette volna meghalt.

És már én sem érzem jól magamat ... :D

#773 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 16:49

belefogok egy ilyenbe :-D szurkoljatok értem :Đ

Kép

#774 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 16:51

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2012. 02. 11. 11:05

Lehet nagyanyám is???

valakivel ő is összeesküdt :-D

nesze:

szerezd meg a the big 4-et dvd-n és másold át nekem :Đ

#775 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 16:52

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 10. 22:54

A corpus amúgy minden jel szerint egy góliátbogáré, vagy valamelyik közeli szkarabeusz rokoné.

Nem azért linkeltem, mert bármi összeesküvés, csak a törekvés, hogy mikhez nyúlnak.

#776 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 10. 21:41

Tehát továbbra is hozzád hasonlóan témában tudatlan,d e annál hangzatosabb fasságokat szajkózó tagoknak hiszel. Elmondtam már, ez a csip nem az a csip. De szarsz rá, terjeszted tovább a fasságot. Az oltásról nem is mondok semmit. A kurva életbe, van róla fogalmad, hogy akkora méretben milyen energiát kell koncentrálni bármiféle hatáshoz, és egy ekkorka antennát mekkora energiával lehet megszólaltatni? Az ég áldjon már meg, a mikrohullámú sütőben nincs ekkora energiasűrűség, ha ilyen adótornyok léteznének, forró, száraz sivatag lenne égig tartó légörvénnyel körülötte! Az ég áldja már meg ezeket az idióta vízióidat, térj már észre bazdmeg!

A stílusodat a felindultságod számlájára írom, most az egyszer elnézem :-D
Megint csak a törekvést kell figyelni. Az ibm teleszarta a jutubot rfid készpénznélküli, besétálok, kisétálok reklámokkal.
A valóságtartalmát most hagyjuk, a lényeg, hogy róluk min. annyit tudhatunk, hogy olyasmibe pénzt nem ölnek, amibe nem gondolkodnak.
Még, ha utópia is, és szotyipénz nekik, nem azt kell figyelni, hogy hol tartunk és mi az, ami nyilvános.

Mondok egy példát. Usában hazafias törvény, beiktatták, hogy telefont és mailt lehallgathatnak. Természetesen addig is csinálták, ki az a hülye, aki azt gondolja, hogy nem. A kérdés inkább az, hogy mi az amit most törvénytelenül csinálnak? Most valahol ott tartanak, hogy ha a szomszéd feljelent, hogy terrorista vagy, akkor indoklás nélkül korlátlan ideig fogva tarthatnak. Nem túlzás ez? Vagy inkább előkészítenek valamit?

Láttad, hogy a chipet már nem kell beültetni. Kutyákba van, autoba gps, műholdról vezérelt rakéta mozgó célpontra, stb, árukövetés. Ha azt vesszük, hogy amit eddig nyilvánosságra hoztak, annál jóval több, amit tudnak és az, hogy a tested is egy akkumulátor, akkor könnyen feltételezhető, hogy egy ember bechippelése és műholdró követése már megoldott. Csak feltételezés, az, hogy kritikusan gondolkodunk még nem bűn, még ha fantáziálás is.

Ha bejelentenék most, hogy bárkit tudnának követni műholdon keresztül egy beültetett chippel, akkor igen nagy felháborodás lenne, hogy ugyan mit akarnak?
Pedig némelyik mobiltelefon már ennél több adattal is szolgál a gazdájáról :-D

Vagy a gesztusvezérelt tabetek, ahhoz, hogy lássa a gesztusokat kamera kell, a tablethez net, ha valaki ráles, vagy alkalmassá teszi, hogy bármikor megfigyejen, akkor elérkeztünk ide:

11.
Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány;
12.
És az előbbi fenevadnak minden hatalmasságát cselekszi ő előtte; és azt is cselekszi, hogy a föld és annak lakosai imádják az első fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult vala;
13.
És nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára.
14.
És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.
15.
És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, a kik nem imádják a fenevad képét, megölessenek,
16.
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17.
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
18.
Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.

kell, hogy lássa, hogy nem imádod.

Csak fikció, pl. kb. egy év éhezés és káosz, pólusváltás után megjelenik valaki, aki rendet rak, cserébe csak annyit kér, hogy imádd, és még küvecset is ad a chipedre, szerintem teljesen normális reakció az emberektől, hogy imádni fogják és az lesz a nem normális, aki nem imádja. Csupán elfogadott többségi értékrend, amivel én is szembe megyek :-D

#777 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 10. 22:19

Te marha, dolgoztam. Ha közöd lenne hozzá, akkor nem is mondanám, de amúgy a kutya kurva fasza se kíváncsi az ip-kre nálam.

Sejtheted, hogy csak poénból írtam, minden mögött nem kell összeesküvést sejteni :Đ egyébként meg szopjál le te barlangpicsájú :nevet:

#778 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 11. 16:51

szerezd meg a the big 4-et dvd-n és másold át nekem :Đ

Meg van, postázzam? Ez jó buli volt, fizettek, hogy elmenjek és még sört is kaptam. Végét kell meglesni, mikor ott tolják a közös dobon, 4 énekes, egyszerre minden gitár. Az odabasz. Minnyá megkeresem.
Make love not Wor.

#779 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 10. 20:30

ezek isten jelei, h ne basztassam a szolgáját?
vagy mivel ezek meglehetősen csúnya dolgok, ez pusztán a sátán lehet? de akkor guga a sátán játékszere...
kérdések, kérdések...
mindig hittem a karmában. mivel a héten más geciséget nem csináltam, nagyon úgy tűnik a karma azt üzeni ne basztassam gugát? hajlok rá. és így is lesz.

Ahogy érzed, ha az segít, hogy velem is történtek hasonló dolgok, s álmodtam is, mint te, meg is történt, mint veled, meg is írtam a logouton. Egyébként, ahogy érzed, Isten nem csak álmokat és történéseket ad, hanem hozzá magyarázatot is, másképp értelmetlen lenne. Ha pedig értelmetlennek találod, akkor miért történt meg valójában? Nálam is csak kérdések, kérdések. Azt gondolod ilyen téren különb vagyok nálad? Inkább tapasztaltabb. Egyik éjjel azt álmodtam, hogy kirepültem az űrbe, s láttam, ahogy egy nagy ököl rácsapott a tengerre. Reggel a hírekben már benne volt a cunami.

Ahogy Isten megismerteti magát egy emberrel, az mindig nagyon különleges és személyre szabott.

#780 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 11. 17:36

Meg van, postázzam? Ez jó buli volt, fizettek, hogy elmenjek és még sört is kaptam. Végét kell meglesni, mikor ott tolják a közös dobon, 4 énekes, egyszerre minden gitár. Az odabasz. Minnyá megkeresem.

má megnéztem, amikor 50 ember van a színpadon :Đ

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.