HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#121 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 08. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2012. 02. 08. 14:45

Nem akarok offolni, arra ott a zufótopik, de megszólítottként kénytelen vagyok reagálni.
A hatályos BTK szerint becsületsértés vétségét követi el, aki "[...] mással szemben
a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben,
b) nagy nyilvánosság előtt
a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el".
Tehát szerinted a fotók posztolása csorbíthatja valaki becsületét. Kiét?
A mókásképes topikban hetente sok olyan szerkesztett fotó jelenik meg, ami rossz képben tüntet fel valakit. Ezekre is lecsapsz?
A paranormal.hu-n nem egy cikk hamis állításokat tartalmaz beazonosítható emberekről, akikkel felé ezek miatt a cikkek miatt bizalmatlanul fordulhat a környezetük. Az oldal üzemeltetőjét is becsületsértőnek nevezed?

Hadd hívjam fel a figyelmedet az idézett 180-adikat megelőző 179. §-ra, mely szerint aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, rágalmazás vétségét követi el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

Hmm.
Akkor most elgondolkoztam, hogy feljelentsem-e Dextrose-t. Adatait úgyis tudom.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#122 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 02. 08. 14:46

Én meg ilyenkor azt kérdezem, hogy ha már a villanykörtére, meg a ruhákra, és mindenre összeesküdtek gonosz gyártók 100 éve, akkor ezeket hogy lehet, hogy jóra gyártották, és nem számítanak bele?
Oszt' nem válaszolnak rá.

Vagy hogy lehet, hogy mégis a bóvli ócska kínai termékekre van iszonyat kereslet, amikor mindenki tudja róluk, hogy elromlik, tönkremegy azonnal. Cserébe viszont fillérekbe kerül.
Erre se válaszolnak.

Ennyi, nem bóvlit kell venni. Vagy akkor beleszámolni, hogy sűrűbben veszel újat.

#123 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 02. 08. 13:46

Én meg ilyenkor azt kérdezem, hogy ha már a villanykörtére, meg a ruhákra, és mindenre összeesküdtek gonosz gyártók 100 éve, akkor ezeket hogy lehet, hogy jóra gyártották, és nem számítanak bele?
Oszt' nem válaszolnak rá.

Vagy hogy lehet, hogy mégis a bóvli ócska kínai termékekre van iszonyat kereslet, amikor mindenki tudja róluk, hogy elromlik, tönkremegy azonnal. Cserébe viszont fillérekbe kerül.
Erre se válaszolnak.

Az élet és halál is csak egy összeesküvés amit azért találtak ki a gyártók, hogy mindig legyen új felhasználó... :)

#124 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 15:02

Na csá.
Megyek edződni egy kicsit ... további jó szórakozást ...

#125 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 15:38

OFF: Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet valami profi fingreszelőt kapni? :think: Mert ebbe a témába barkácscuccokkal már nem merek beszállni... :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#126 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 02. 08. 11:07

A jelenlegi rendszerben nincs megoldás a problémáinkra. Át kell alakítanunk az egész gazdaságműködtető logikát.
A természetes gondolkozás szerint azért fordítjuk az életünk egy részét munkatevékenységre, h meglegyen az ellátottságunk. Az időnk többi részében szabadon választott ambíció tevékenységekés pihi.

Ez mellébeszélés. Azt kérdeztem, te konkrétan hogyan csinálnád. Erre te jössz, hogy kell egy másik rendszer, meg nem kell kizsákmányolás, meg több pihenés kell, de magyarán te se tudod, hogy mi lenne a jó. Beleálmodozol a levegőbe, utópiákba ringatod magad.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#127 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 02. 08. 15:48

Ez mellébeszélés. Azt kérdeztem, te konkrétan hogyan csinálnád. Erre te jössz, hogy kell egy másik rendszer, meg nem kell kizsákmányolás, meg több pihenés kell, de magyarán te se tudod, hogy mi lenne a jó. Beleálmodozol a levegőbe, utópiákba ringatod magad.

"A jelenlegi rendszerkoncepció rossz, megjavíthatatlan. Az alapkoncepciótól kezdve, új rendszert kell építenünk."
By: Orbán.
Hogy a szövetségi elvre épülő koncepcióban gondolkozok, azt már elmondtam.
Bővebben (többek között) innen tudsz tájékozódni: http://www.google.hu...lient=firefox-a

#128 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 16:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 02. 08. 15:54

Jaaaaaaa...

Eddig olvastam a topicot és a 7. oldal végére értem meg a lényeget. Nem vagyok formában, úgy látszik. :rolleyes2:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#129 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 17:51

Bővebben (többek között) innen tudsz tájékozódni: http://www.google.hu...lient=firefox-a

Ezek a kulturális kreativisták is mellébeszélnek. Csak ígérgetnek, meg szép világot festenek, aztán nincs ott, hogy ezt konkrétan hogyan tervezik végigvinni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#130 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 18:54

Az sem mondtad el.
Beböfögtél pár dolgot a levegőbe, hogy közös demokrácia, meg szövetségi rendszer, kis egymástól független termelőegységek, hasonlók.
De hogy mit is számoltál ki, hogy 10 év munkával hogyan fogok élni, mim lesz, arról semmit nem mondtál. Csak azt, hogy jobban fogok élni.

Egyébként ilyen már volt a történelemben: a görög városállamok. Mindenki egyenlő volt, és mindenki egyenlően szavazott. (Bár ott is volt, aki első volt az egyenlők között) A relatíve kis poliszok függetlenek voltak egymással. Mégse az volt a mennyország.

Ráadásul a nagy egyenlőség, amire te is vágy, meg Dex is, nem létezik. Mert az emberek nem klónok, és nem egyformák. Mindenki más.
Még ha anyagilag mindenkinek ugyanaz lenne szétosztva, akkor is volna, aki ügyesebb, volna aki erősebb, volna aki szebb, volna aki talpraesettebb, és volna aki luzerebb. Volna aki az egyenlően szétosztott javakból is kényelmesen élne, és volna, aki meg csak szenvedne.

#131 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 19:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 02. 08. 18:54

Egyébként ilyen már volt a történelemben: a görög városállamok. Mindenki egyenlő volt, és mindenki egyenlően szavazott.

Kihagytad a rabszolgákat.

#132 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2012. 02. 08. 19:00

Hát lennének újra azok is... Mit nem értesz? :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#133 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 08. 19:21

Meg az óriás epreket.
Make love not Wor.

#134 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 19:56

Meg a nőket is, asszem ők sem szavazhattak.

#135 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 22:13

Nők értelemszerűen nem szavazhattak. És teljesen elfogadott volt, hogy pénzért vásárolható volt a szavazat.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#136 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 23:41

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 02. 08. 14:14

Tudsz olyan merevlemezt, nyomtatót, pendrivet ami évtizedek óta működik?

Hát, nekem van otthon egy PATA csatolós, 40 MB(!)-os WD HDD-m, ami még jó (legutóbb, mikor bekapcsoltuk, még jó volt)...
Ha nem is évtizedek óta, de lassan 20 éve megy...

#137 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 08. 23:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 08. 19:21

Meg az óriás epreket.

:nevet2:

Honnan jön ez az óriás epres duma? Időnként feltűnik, én meg szakadok a röhögéstől... :D

#138 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 09. 00:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 02. 08. 23:46

Honnan jön ez az óriás epres duma? Időnként feltűnik, én meg szakadok a röhögéstől... :D

Dext jött ilyen hülyeséggel, hogy év végén eljönnek értünk az UFÓk, lesz belőlünk hajóhegesztő munkás és űrkutató, oszt nem kell költeni semmire, mert mindenből annyit kapunk amennyi kell, vagy amennyi elég, és a Vénuszon is majd tolhatjuk az arcunkba at óriás epreket oszt majd meglássuk. Csak át kell lépnünk a rezgésszintjükre :-)

Érdemes azt a topikot is meglesni, elmebetegség és egyébőrület legkülönbözőbb fajtáit tudja felsorakoztatni, kezdve azzal, hogy az Északi sarkon egy bazi nagy luk van a főldön, ahol a gyíkemberek és csészealjak közlekednek, repülő meg azért nem megy arra, mert beleesne :-D
Make love not Wor.

#139 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 00:36

A demokrácia fasza utópia. De én pl nem akarok egyenlő lenni egy dextrose féle adócsaló szlovákrendszámos tanulatlan szektás recepcióssal. Ez van.

#140 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 09:16

"A jelenlegi rendszerkoncepció rossz, megjavíthatatlan. Az alapkoncepciótól kezdve, új rendszert kell építenünk."

Ezek is csak annyira kreatívak, hogy fizetős domaint és tárhelyet nem nagyon használnak.

Igazi köcsög hozzáállás. A rendszert savazni, közben az előnyeit használni.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.