HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 635
  • 636
  • 637
  • 638
  • 639
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#12721 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 05. 30. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 05. 30. 21:55

Jól van broski, ügyes vagy. Majd a szádról töröld le alkalomadtán a nyálcsíkot. Sok látom nem jutott át, arról meg szó sem volt, hogy ezzel foglalkoznék, vagy akárcsak különösebben érdekelne a téma, csak arról volt szó amit itt-ott olvas az ember, de a lényeg látom megvolt, foltos lett elöl a pizsi. Gunnájt, ne pazarolj rám több percet.

nem-nem, nem csattantam el egyelőre, az csak akkor megy, ha azt képzelem, h a nyitott szádat gecizem össze egy mélytorkos után...imádom a hozzád hasonló, akolmelegből idekerült bégető kis bölcsészbirkákat. elölről, hátulról.
majdnem olyan jók, mint a nők pöccsel. csak mindig elszaladnak.a pöcsös nők elől meg én szaladok.

Szerkesztette: avmanster 2013. 05. 30. 21:12 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#12722 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 21:13

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 05. 30. 22:09

nem-nem, nem csattantam el egyelőre, az csak akkor megy, ha azt képzelem, h a nyitott szádat gecizem össze egy mélytorkos után...imádom a hozzád hasonló akolmelegből idekerült bégető kis bölcsészbirkákat.

Csak pazarlod azokat a perceket. Aztán óvatosan azzal az idegeskedéssel. Toppants néha a lábikóddal, hátha segít lenyugodni :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#12723 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 05. 30. 22:13

Csak pazarlod azokat a perceket. Aztán óvatosan azzal az idegeskedéssel. Toppants néha a lábikóddal, hátha segít lenyugodni :D

szerinted ideges lettem? hát, ezek szerint nem sok esett le a fórumos tevékenységemből.
max asszem megsértődtem. nem érzem úgy, h kételyeimmel csak úgy böfögtem volna a témában.
és csalódott vagyok, mert le kellett faszfejezzek valakit, akiből többet néztem ki, de kiderült, csak egy darab mindenben okoskodó véleménynáci. azokat meg nem sokra becsülöm.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#12724 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 21:31

Látom, of monster talált magának új cimbit :Đ Csak bogdan ne legyen féltékeny.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#12725 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 21:33

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 05. 30. 22:23

szerinted ideges lettem? hát, ezek szerint nem sok esett le a fórumos tevékenységemből.
max asszem megsértődtem. nem érzem úgy, h kételyeimmel csak úgy böfögtem volna a témában.
és csalódott vagyok, mert le kellett faszfejezzek valakit, akiből többet néztem ki, de kiderült, csak egy darab mindenben okoskodó véleménynáci. azokat meg nem sokra becsülöm.

Pedig nekem igencsak böfögésnek tűnt, abban igazad van, hogy véleményt írtam, egy pillanatig sem próbáltam szakmai állásfoglalásként feltüntetni.

Egyébként a véleménnyilvánítás még korábbi forrása innen vót: http://www.origo.hu/...n-desertec.html

A mindenben okoskodás pedig még többinél is kevésbé van közel a valósághoz, de a hangok gondolom jobban tudják...

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#12726 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 21:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 05. 30. 22:31

Látom, of monster talált magának új cimbit :Đ Csak bogdan ne legyen féltékeny.

nekem ugyan nem cimborám, meg le is szarom, futó kalandnak is kevés.
de éppenséggel örültem volna, ha nem szimplán csak leböfögömözi a szövegemet, mert a felét nem is érti, a másikra meg rászarik. ezt nem szeretem. udvariatlan dolog, és utána én is udvariatlan leszek.

Idézet

#12727 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 21:40

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 05. 30. 22:33

Pedig nekem igencsak böfögésnek tűnt, abban igazad van, hogy véleményt írtam, egy pillanatig sem próbáltam szakmai állásfoglalásként feltüntetni.

Egyébként a véleménnyilvánítás még korábbi forrása innen vót: http://www.origo.hu/...n-desertec.html

A mindenben okoskodás pedig még többinél is kevésbé van közel a valósághoz, de a hangok gondolom jobban tudják...

4 éves cikk, mire jutottak vele, ideérnek lassan európába? vagy csak a fosszilis vezetéket építik nyugat felé a ruszkik rajtunk keresztül?
apropó, nem látok benne hidrolízist sem.
sajnos egyelőre sehol sem vagyunk a megújuló energiában, a napenergia hasznosításában. drága az előállítás, korlátozott a felhasználás.
a hidrogén is nedves álom egyelőre.
az atomtól meg sugárzásot kapunk.
boldog öregkorunk nem lesz, mindmeghalunk, jajj.

Szerkesztette: avmanster 2013. 05. 30. 21:47 -kor

Idézet

#12728 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 21:42

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 05. 30. 22:40

4 éves cikk, mire jutottak vele, ideérnek lassan európába? vagy csak a fosszilis vezetéket építik nyugat felé a ruszkik rajtunk keresztül?

Lassan gondolom ideérnek. 2015-től volt tervben az európai szolgáltatás. Ruszkik meg nyilván annak építenek vezetéket, amijük van.

Egyébként szarozd le megint a természettudományos ismereteim, de a hidrolízis nem igazán a víz bontása lenne, ha jól emlékszem.

Szerkesztette: JonesC 2013. 05. 30. 21:48 -kor

Idézet

#12729 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 21:59

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 05. 30. 22:42

Lassan gondolom ideérnek. 2015-től volt tervben az európai szolgáltatás. Ruszkik meg nyilván annak építenek vezetéket, amijük van.

Egyébként szarozd le megint a természettudományos ismereteim, de a hidrolízis nem igazán a víz bontása lenne, ha jól emlékszem.

én úgy tudtam minden folyamat ide tartozik ami során pl. hidrogén keletkezik, de ezek szerint lehet h nem. így is hallottam már emlegetni, könnyen előfordulhat, h átvettem egy hibás kifejezést.
természettudományos ismereteim ugyan korlátozottak, de nem csupán abban merülnek ki, h egy threadben utánagúglizok egy-egy szónak.

Szerkesztette: avmanster 2013. 05. 30. 22:00 -kor

Idézet

#12730 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 22:05

Pont a hidrolízist nem nagyon kell guglizni, de mindegy.
Desertec oldalán egyébként 50% veszteséget írnak az energia-->hidrogén--> energia konverzióra. Elég érdekes a lapjuk.
Mindegy majd holnap, ha kialudtad magad akkor olvasd át megint amiket írtál, és ha tényleg nem böfögésnek látszik, akkor szerintem kíméljük meg egymást a kommunikációtól.

Idézet

#12731 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 22:18

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 05. 30. 23:05

Pont a hidrolízist nem nagyon kell guglizni, de mindegy.
Desertec oldalán egyébként 50% veszteséget írnak az energia-->hidrogén--> energia konverzióra. Elég érdekes a lapjuk.
Mindegy majd holnap, ha kialudtad magad akkor olvasd át megint amiket írtál, és ha tényleg nem böfögésnek látszik, akkor szerintem kíméljük meg egymást a kommunikációtól.

mellesleg szerepel máshol is a kettő egyben, szóval nem csak én basztam el. ez van, az ember szokott hibázni.
szerintem itt akkor fejezzük be.
részemről tényleg rühellem az olyan embereket (a világ bolondjait a látszat ellenére nem szoktam), akik, ha valamiben nem értenek egyet a másik álláspontjával (amit ráadásul kételyként fogalmaz meg) akkor részükről annyi, h a másik böfög. értelmezni meg már luxus is nekik. .
éljen a vízbontás, éljenek azok a sivatagi arabok, akik megmentik majdan dszonszika hájas, képernyő elé tespedt büdös valagát, h végezhesse 30 év múlva is a virtuális kis munkáját.
egyébként meg tényleg boldog lennék, ha így történne. de jelenleg azért nem fogadnék nagy pénzekben rá.

.

Szerkesztette: avmanster 2013. 05. 30. 22:23 -kor

Idézet

#12732 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 22:27

Valóban érdemes ott befejezni, ahol azt feltételezed, hogy nem értem meg amit írsz. Kívánok jóccakát.

Idézet

#12733 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2013. 05. 30. 18:22

Vat kámz eráund góz eránund? Latinul?

Sajnálom, hogy csalódást kell okozzak Neked (akit egyébként kedvelek), de sajnos nem tudok latinul! Ráadásul, én még olyan (szerintem kihalófélben lévő) állatfaj vagyok, épp mint Jahno, aki beismeri, ha sík béna valamihez! Tehát, sajnos nem tudok latinul, kedves barátom. Inglis meg a tsörmen még valamilyen gagyogás szintjén megy. Ha nagyon belemerülünk a retróba, esetleg az orosz is előkerülhet, néha! Tsörmen az anyai ágon német származásom okán (az Édesapám viszont 'hősmagyar ' volt, by Nagyikám). Inglis, az meg eccerűen default, egy info-mókusnál pláne! Le is vághatnám a lábam közöttit, ha nem tudnék angolul, azt hiszem! Az is igaz, hogy az angol kiejtésem az amerikai angolt tükrözi (tekintve, hogy ott töltöttem el némi kis időt), dehát Istenem! Ahogy senki se tökély, úgy én sem. Meg most fáradt is vagyok, mert ma cseréltem a retró-gépemben tápegységet. De azt hiszem, ezt majd egy másik topikba fogom posztolni... Kép

Szerkesztette: Macikák 2013. 05. 30. 22:32 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#12734 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 22:50

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 05. 30. 23:27

Valóban érdemes ott befejezni, ahol azt feltételezed, hogy nem értem meg amit írsz. Kívánok jóccakát.

Idézet

Igazából már a légkörből való eltűnésnél elvesztem. A naperőművet megépítik és üzembe helyezik a hidrogénben való energiatárolás nélkül is.
Energiamérleget meg biztos nem fogsz tőlem látni, pláne, hogy belehúzod a napelemelőállítását is, ami egyrészt kizárt dolog, mert nem érdekel,

bocsánat, h abból indultam ki, amit írtál, h nem érted, meg nem érdekel.
(légkört egyébként azért írtam, mert a hidroszféra hülyén néz ki, másrészt meg a légkörben az a szerencsétlen víz azért körbeforog. elismerem, hibás volt. mea kibaszott kulpa)
tisztességes leugatás egyébként az lett volna, ha nagyjából akkor kiszámolod vagy hozol példát mennyi hidrogénnel lehet mondjuk hány gigawattot előállítani, és ehhez mennyi vizecske kell.
én az arányokat nézve így első blikkre aszondom, nem lepődnék meg, ha mondjuk a velencei tó, vagy egy tiszai víztározó kellene ehhez maon, h az éjszakai áramot fedezze. ez meg lehet azért hiányozna valahonnan. arról nem is beszélve, milyen erőforrásokat kell megmozgatni hozzá, letárolni, megépíteni, körforgásban tartani.
megéri vajon a belefektetett energiát a legeslegvégén?
persze a tévedés jogát fenntartom sok nullával a végén, számolni, keresni meg elismerem, lusta vagyok, sőt a kedvedért még buta is. tényleg nem tudom mennyi kell, ex has érzésre mondtam, h érdemes körbenyalni.

Szerkesztette: avmanster 2013. 05. 30. 23:04 -kor

Idézet

#12735 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 23:16

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 05. 30. 11:56

És a KEVÉS ÉLŐMUNKA MENNYISÉGET miként párosítod azzal, hogy mindenkinek biztosítani kell a MUNKAMEGÉLHETÉST? Vagy az egyik, vagy a másik.

A vagylagosság csak a jelenlegi szabályrendszerben igaz.
Semmilyen fizikai törvény nem írja elő, h csak annak lehet jövedelme, ezzel megélhetése aki lerobizza a rendszerurak által meghatározott napi (heti, éves, össz aktívnak nyilvánított idő szerinti) munkaidőt.
A természet rendje szerint egyénileg is, meg csoport szinten is összesen annyit kell dolgozni amennyi elég a létfenntartáshoz. És annyit érdemes amennyi jó biztonsággal elég a jó közérzetünkhöz.

#12736 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 23:21

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 05. 30. 12:14

Nyilván! A te "öko működésmód" lázálmodban. Ahol nincs közigazgatás és közellátás. Se rend-, se honvédelem. Se semmi. Csak hozzád hasonló lusta, szűklátókörű, képzetlen, buta taplók önkényes kitalációi.

Minden létrehozásának és fenntartásának megvan a maga forrásigénye.
A közszolgáltatások fenntartásának is. Ennek biztosításához találták ki az adót.

#12737 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 05. 30. 23:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 31. 00:16

A vagylagosság csak a jelenlegi szabályrendszerben igaz.
Semmilyen fizikai törvény nem írja elő, h csak annak lehet jövedelme, ezzel megélhetése aki lerobizza a rendszerurak által meghatározott napi (heti, éves, össz aktívnak nyilvánított idő szerinti) munkaidőt.
A természet rendje szerint egyénileg is, meg csoport szinten is összesen annyit kell dolgozni amennyi elég a létfenntartáshoz. És annyit érdemes amennyi jó biztonsággal elég a jó közérzetünkhöz.

Megint egy nagy semmitmondó okosság.
Make love not Wor.

#12738 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 05. 30. 23:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 31. 00:21

Minden létrehozásának és fenntartásának megvan a maga forrásigénye.
A közszolgáltatások fenntartásának is. Ennek biztosításához találták ki az adót.

Ami adó szerinted fasság, nem?
Make love not Wor.

#12739 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 23:25

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 05. 30. 12:26

Gyula lázálmának a központi eleme, hogy ha mindenkinek x órát kell dolgoznia, akkor azt az x órát becsülettel végig is dolgozza, mert így kívánja a Közösség.

Te mit csinálsz akkor, ha összeálltok páran, h megcsináltok valamit és az egyiktek csak tessék, lássék csinál valamit belőle?

#12740 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 30. 23:50

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2013. 05. 30. 13:23

A szabályokkal addig lehet biztosítani ezeket, amíg betartják/betartatják.

És addig ameddig annyira nem műanyag az egész, h a gürgyent embereken kívül más nem látja az élelmének.
Ameddig ha kirakod a polcra akkor maximum csak egy kicsit megtöpped.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 635
  • 636
  • 637
  • 638
  • 639
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.