Tehát ha jól értem:
-
A rendszer menthetetlenül összeomlóban van - egyértelműen és töretlenül - immár másfél éve (gondolom ti is láttátok a tömegeket hőzöngeni a Hősök terén. Én sem)
- Minden magyarázat ellenére ugyanazt a (800 oldal alatt
sem kikristályosodott) szövetséges elméletet propagálja, bár ő maga nem része egyetlen olyan kezdeményezésnek sem, amely megvalósítaná az elméletét (nemes egyszerűséggel már csak azért sem, mivel az csak elméletben létezik)
- A szövetségi rendszer "alapszabályai" ad-hoc módon vallási és alap emberi értékrendek alapján van belőve, de leírva semmi nincs, és mindenki azt tesz a másikkal, amit magával is tenne,
vagy amit a szövetség éppen jónak gondol (what?)
- Nem dolgozik, mert úgy érzi elnyomják és nincs álláslehetősége,
- Ha mutatunk is álláslehetőségeket, az akkor se jó, mert elnyomnák és csicskaként kezelnék (tehát az a baj, hogy lenne főnöke és nem egyből vezető pozicíóba kerülne, teszem fel)
- Programozásról és programozottságról beszél, ellenben egy alap DOS-os parancsokkal összedobható konkrét feladatot nem tudott megoldani
- Olyan diszlexiája/diszgráfiája van, amivel az épületgépész diplomát le tudta tenni, illetve céget is vezetett, de nyelvet már nem tud tanulni vele (még a magyart sem) - ez a fórumon való aktivitását sem befolyásolja
Konklúzió: Túl sok volt a History Channel / Youtube / Shiska
Ítélet: Zárható a topik.
u.i.: enpera: reggel hétkor a "battery out"-ra még automatán rá is gugliztam. Well done, ezen szerintem röhögni fogok egy ideig (meg magamon is)
Szerkesztette: Ben Dash 2013. 08. 26. 07:26 -kor