HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1620
  • 1621
  • 1622
  • 1623
  • 1624
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#32421 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 08. 15. 00:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 15. 00:21

Az mennyire jövő? Mikor lehullanak a levelek? Itt vergődsz 2 éve, mi szerintem előbbre jutottunk, az akkor már jövő? Vagy mondasz egy 90 éves távlati időszakot, esetleg "majd meglátjátok"-féle gugás Dextrose verziót, amit úgyis kimagyarázol, csak senki nem érti, vagy éli meg?

Akkor legyen egy konkrét, ami pár év alatt jól látható lesz.
Az únió a jelenlegi globálkapitali szisztemével egyre nagyobb botrányok kíséretében gyengülni fog.
Az pedig ami jelenleg Putyin nevével jelzett, erősödni fog.
Hosszabb távon pedig hivatalosan (jogilag) is terjeszkedni fog a Putyin által meghirdetett eurázsiai únió. A jelenlegi únió területét is bekebelezve.

#32422 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 08. 15. 00:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 15. 01:37

Akkor legyen egy konkrét, ami pár év alatt jól látható lesz.
Az únió a jelenlegi globálkapitali szisztemével egyre nagyobb botrányok kíséretében gyengülni fog.
Az pedig ami jelenleg Putyin nevével jelzett, erősödni fog.
Hosszabb távon pedig hivatalosan (jogilag) is terjeszkedni fog a Putyin által meghirdetett eurázsiai únió. A jelenlegi únió területét is bekebelezve.

És két éve tök mást mondtál volna. Bár érdekes lehet, akármi is kisül belőle, de javaslom találkozzunk jövő nyáron és két év múlva.
Make love not Wor.

#32423 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 00:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 15. 00:39

És két éve tök mást mondtál volna. Bár érdekes lehet, akármi is kisül belőle, de javaslom találkozzunk jövő nyáron és két év múlva.

A fórumban az elejétől fogva minden megvan.
Én az elejétől fogva a szkíta módit mondtam jónak (kívánatosnak).
Azóta annyi változott, h (Putyinon keresztül) meghirdették az új eurázsiai birodalom létrehozását (ennek tervét) és ehhez egy szkítaszerű tömegideológiát.
A birodalomat már pár volt SZU tartomány bevonásával elkezdték kiépíteni (megkötötték az együttműködési szerződéseket).
A nyugati területeken pedig egyre több szó esik már nem csupán az ellenzéki (réteg) médiafelületeken is a visszaélésekről és a konstrukció tarthatatlanságáról.
Emellett elkezdték a decentralizálást még országok autonóm területekre való bontásának előkészítését is (lásd ehhez többek között a hamarosan következő Skót népszavazást).
Amiket most elmondtam, csupán egy része azoknak az adatoknak amelyek elemzésének eredményét mondom.

#32424 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 01:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 15. 01:57

A fórumban az elejétől fogva minden megvan.
Én az elejétől fogva a szkíta módit mondtam jónak (kívánatosnak).

Bár az enm tudom milyen, de eléggé divatosnak néz ki. Kérdés mit teszel érte, vagy amikor az indiai módszert jónak tekintetted (később ezt visszavontad, működőképesre módosítva), akkor miért nem vándoroltál oda? Közben tesóék meg gazdálkodnak és "önellátnak".
Make love not Wor.

#32425 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 02:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 15. 01:01

Bár az enm tudom milyen, de eléggé divatosnak néz ki. Kérdés mit teszel érte, vagy amikor az indiai módszert jónak tekintetted (később ezt visszavontad, működőképesre módosítva), akkor miért nem vándoroltál oda? Közben tesóék meg gazdálkodnak és "önellátnak".

Sokat beszéltem róla és linkeltem nagyon nagy tudású szakemberek előadásait is.
Indiával kapcsolatban annyit, h a hosszútávú túlélés szempontjából jó az ami stabilan működőképes.
Ott egy olyan modell szerinti társadalmat valósítottak meg amely a környezetében némi változás mellett a mai napig is fenntartható volt. Nem okozott rendszer összeomlást a gyarmati beleroncsolás sem és utána visszaigazodott az eredeti modell felé. A globál kapitali behatása sem változtatta meg alapvetően a konstrukciót.
A mit teszek érte kérdésre a válasz, h beszálltam az információs háborúba.
Arra van tehetségem amire. Arra szocializálódtam amire. És olyan szakmai képzettségem van, amilyen.
Az önellátásról is beszélgettünk már bőven. A közel mindenből való önellátóság mérete a járásnyi (városállamnyi) méret.
Valamennyire tisztességesen működő környezetben pedig sokféle tevékenység végzésével képes vagyok megtermelt értékmennyiségben (nagy cserehányad mellett) több, mint önellátó lenni.
Arról is beszéltem már, h a környezet jó irányba való befolyásolása is értékteremtő tevékenység (függetlenül attól, h van-e belőle jövedelmem, ezzel megélhetésem).

#32426 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 04:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 15. 03:40

Sokat beszéltem róla és linkeltem nagyon nagy tudású szakemberek előadásait is.
Indiával kapcsolatban annyit, h a hosszútávú túlélés szempontjából jó az ami stabilan működőképes.
Ott egy olyan modell szerinti társadalmat valósítottak meg amely a környezetében némi változás mellett a mai napig is fenntartható volt. Nem okozott rendszer összeomlást a gyarmati beleroncsolás sem és utána visszaigazodott az eredeti modell felé. A globál kapitali behatása sem változtatta meg alapvetően a konstrukciót.
A mit teszek érte kérdésre a válasz, h beszálltam az információs háborúba.
Arra van tehetségem amire. Arra szocializálódtam amire. És olyan szakmai képzettségem van, amilyen.
Az önellátásról is beszélgettünk már bőven. A közel mindenből való önellátóság mérete a járásnyi (városállamnyi) méret.
Valamennyire tisztességesen működő környezetben pedig sokféle tevékenység végzésével képes vagyok megtermelt értékmennyiségben (nagy cserehányad mellett) több, mint önellátó lenni.
Arról is beszéltem már, h a környezet jó irányba való befolyásolása is értékteremtő tevékenység (függetlenül attól, h van-e belőle jövedelmem, ezzel megélhetésem).

Beszéltél sok mindenről. Hagymázos elképzeléseid vannak mindenről. Ha ennyre jó lenne a modell, akkor miért nem így működik a világ magától? Hol van a szkíta birodalmad, amiről csak neked meg pár "nagy tudásúnak" vannak tárgyi elmékei? Ha olyan kurva jó, hogy létezik, hogy már emléke sincs?
Beszélsz összevissza és számodra minden süti, mert ha kell a feketét is, a fehéret is zöldnek értelmezed, mert egy elmebeteg fasz vagy és nem tudsz kilépni a magadra vett szerepből.

#32427 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 05:40

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 15. 04:47

Beszéltél sok mindenről. Hagymázos elképzeléseid vannak mindenről. Ha ennyre jó lenne a modell, akkor miért nem így működik a világ magától? Hol van a szkíta birodalmad, amiről csak neked meg pár "nagy tudásúnak" vannak tárgyi elmékei? Ha olyan kurva jó, hogy létezik, hogy már emléke sincs?
Beszélsz összevissza és számodra minden süti, mert ha kell a feketét is, a fehéret is zöldnek értelmezed, mert egy elmebeteg fasz vagy és nem tudsz kilépni a magadra vett szerepből.

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#32428 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 05:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 15. 06:40

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

Aham, hülye vagy. De maradj meg a hitedben.

#32429 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 06:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 15. 00:57

A birodalomat már pár volt SZU tartomány bevonásával elkezdték kiépíteni (megkötötték az együttműködési szerződéseket).

Kép
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam.
Vannak gyümölcsbor receptek normál (bóti sör (candida albicans)) élesztővel.

#32430 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 07:25

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 15. 07:51

Aham, hülye vagy. De maradj meg a hitedben.

Igazából az egész topik másról se szól, mint Gyula2222 hülyeségéről, na jó! Mikor egymással beszélgetünk, akkor azért előfordul némi egyéb irányú érdekesség is... Kép

Szerkesztette: Macikák 2014. 08. 15. 07:29 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#32431 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 07:55

Volt még egy ilyen mondatod, amit végül elfelejtettem felírni. Jóféle!
Make love not Wor.

#32432 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 07:56

Na, ez már olyan szintű kvázi szakrális bullshit, hogy egy szkíta bullshitgenerátor is túlhevülne miatta.

Szerkesztette: Raynes 2014. 08. 15. 07:57 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#32433 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 08:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 08. 15. 09:56

Na, ez már olyan szintű kvázi szakrális bullshit, hogy egy szkíta bullshitgenerátor is túlhevülne miatta.

Legalább akkor már egyeztethette volna az egyes, ill. többesszámot: értelmezhetetlenek a ciklikusságok VAGY értelmezhetetlen a ciklikusság. De ez is biztos ilyen jófélén megkészített Gyula-magyar, vagy legalábbis az akarna lenni... Kép
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#32434 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 15. 01:18

A puding próbája a megevés.
Annál jobb egy modell, minél jobban lehet vele helyzeteket értelmezni, feladatokat megoldani és jósolni (extrapolációkat készíteni).
A jövő majd megmutatja, ki alkotott pontosabb jövőképet.
A szakterületeink közötti eltérések megnehezítik annak vizsgálatát, h kinek jobb a problémamegoldó képessége (befolyásolnak az ismert szakmai klisék).

Szerinte, takarodj el dolgozni, mielőtt még véletlen a te rendszered jön el, oszt akkor éhendöglesz a bányában.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#32435 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 14. 17:16

Itt van a monopólium kérdése.
Ott ahol van választási lehetőséged, a lehetőségeiden belül tudsz választani.

Csakhogy ez most is így van, most is a lehetőségeinken belül tudunk csupán választani... függetlenül az általad felvázolt időráfordításos baromságtól.

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 14. 17:16

- Ha nem érdekel, akkor maradj meg a hitedben.

A jelenlegi konstrukcióban meg is maradok abban a hitemben, hogy megfelelő (elégséges) pontossággal egy hülye vagy, aki hülyeségekkel szennyezi a környezetet.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#32436 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 09:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 15. 01:20

A deguságotok nem számomra égő.

De.

#32437 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 09:06

Értelmezhetetlen mondat. Általad jól hangzónak tartott szavakat pakolsz egymás után, mint egy hülyegyerek. Persze már megszoktuk igazából...

#32438 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 09:08

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2014. 08. 15. 09:59

Csakhogy ez most is így van, most is a lehetőségeinken belül tudunk csupán választani... függetlenül az általad felvázolt időráfordításos baromságtól.

Mi tudunk. Arról nem tehetünk, ha Gyula semmire nem jó és inkább megköpködik. Vagy még azt sem :-D
Make love not Wor.

#32439 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 09:29

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2014. 08. 15. 10:02

De.

Még ízlelgetem: "galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusság" Szerintetek Gyulán kívül ki lehet aki értené, hogy mi ez? Lehet, hogy süti?
Make love not Wor.

#32440 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 15. 09:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 15. 09:34

Szerinte, takarodj el dolgozni, mielőtt még véletlen a te rendszered jön el, oszt akkor éhendöglesz a bányában.

Tényeg, az öko-működésmódról felvázolt valaha is valami érdemlegeset? Tudom, tudom, keressek vissza, úgy kell tolni, ahogy a pirézek.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1620
  • 1621
  • 1622
  • 1623
  • 1624
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.