Idézet: Raynes - Dátum: 2014. 08. 16. 10:33
Ráadásul virtuális gépekkel, vagy saját eszközökkel meg is tudná csinálni, és demózni tudná nekünk, vagy a társasháznak, de ehelyett, csak a szája jár. Az az igazság, hogy csak álmodozik, szeretne fontos ember lenni vagy szeretne egy saját csatornát, amin manipulálhatja az embereket az agyament konteós hülyeségeivel, és a LAN-ban látja ennek eszközét. Igazából az első nehézségnél úgyis feladná, nincs meg a szaktudása, hogy kivitelezze, sem ahhoz nincs tudása, hogy egy ilyen LAN-t, társasházi fórumot tartalommal töltsön meg.
Vicces, h ennyire nem maradt meg benned, bennetek semmi.
Azzal indítottam, h informatikai háttér az önkormányzatiságok hierarchikus rendszerhez.
Az egyes emberek gépein egy egy honlap felület ahonnan elérhetők az alap szolgáltatások és azok amiket a júzer beállított magának.
Alap a saját közössége fórumrendszere full és egy nagyközösségi fájlcserélő (tudástár). Legyen tömbházas terület. Ez esetben ez a saját közösség a ház. Ormótlan nagy panelházak esetén a lépcsőház.
Ezen túl mások és más közösségek nyilvános felületei. És a felsőbb szintek felületeinek (a fórumfelületeké is) olvashatósága.
Az utcaközösség fórumába a házközösségek választott elöljáróinak (megbízottainak) van joguk írni. Ez biztosítja, h sehol ne legyenek többen, mint a még tárgyalásra és megegyezésekre képes méret.
A szisztem ugyanez felfelé (kerület, város, járás, megye stb.).
Egy célszerűen kialakított protokoll betartása mellett mindenki és minden közösség olyan konkrét megoldásokat csinálhat amilyent csak tud és akar (GNU).
Én ebben az egészben csak egy júzer lennék.
Ettől az indító elképzeléstől ti vittétek el a beszélgetésünket oda ahová.
Ez sem volt teljesen haszontalan (legalábbis, számomra).
És, igen. Kevés vagyok az ehhez szükséges programozói feladathoz.