HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1675
  • 1676
  • 1677
  • 1678
  • 1679
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#33521 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 22. 13:59

Perszehogyjó

Előtte zörgök.
Make love not Wor.

#33522 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 14:00

Komoly szükséghelyzetben nem csupán a fizikai munkavégző képességemért kapkodnának.

Naja, kutyáknak jó lennél eledelnek, majd nem darálunk annyira péppé.
Make love not Wor.

#33523 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 22. 14:05

Az milyen az a "sima XT csatlakozó"? Van göröngyös is? Vagy mibe dugnám, ha nem abba?

Van az érdes, ahhoz vazelin kell.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#33524 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2014. 08. 22. 13:28

Ha látsz benne fantáziát, keress befektetőt, mi meg csinálunk rá céget. Nem ragaszkodom az értelmes feladatokhoz, ha épp hülyeségért fizetnek meg.

Cég sem kell, RetteSoft mindent megold :-D

Csak ne kérje számon, ha az úgy abban a formában nem működik. Gépek közti elosztásra meg mondtuk, mocskos drágán, kevésbé stabilan, több forgalommal, döcögősen az is megoldható, csak épelméjű ember akkor visszakérdez, hogy "oszt akkor minek?".
Make love not Wor.

#33525 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:09

Előtte zörgök.

Zsírkirálysárkány

#33526 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 13:26

Majd akkor mondd, h minden faszányos a jelenlegi konstrukcióban, ha nem lesznek komoly emberi kapcsolati problémáid.
És persze, ekkor lenne némi alapod arra, h agyamentezd azokat akik másfajta világot szeretnének maguk köré.

gyula, elárulok egy nagy titkot: a komoly emberi kapcsolati problémák bizony az élet velejárói. időnként szükségszerűek az esetek túlnyomó részében, bár vannak, akik különféle okok miatt jobban megússzák. minden konstrukcióban ez van. ez egy ilyen konstrukció. úgy hívják, nagyon figyelj: való, emberi élet.
ha felnőtt, 50 feletti emberként ezt nem érted, akkor kb. lófaszt sem tudsz. az ember ezt vagy felvállalja és akkor küzd, aztán lehet egy ponton elbukik önnön korlátai miatt vagy elbuktatják mások a saját korlátaik miatt. vagy nem vállal fel semmit, és akkor küzdenie sem kell. volt időszakom, amikor nem vállaltam fel, igen. egy elég komoly érzelmi sivárság lett belőle, az pedig egy idő után elkezdi megenni az embert. engem legalábbis.
lehet választani az egyedüllétet, magányt, igen. nem mondom, hogy rossz választás. csak egy választás, egy opció. a jobb kezemre ez van tetoválva labirintszövegben:
emptiness is loneliness and loneliness is cleanliness
and cleanliness is godliness and god is empty just like me.
Smashing Pumpkins - Zero
ebben úgy minden benne van, amit gondolok erről. de ha lefordítanád se értenél lófaszt belőle.
olyan nincs, hogy ideális nő, ideális partner, olyan van, akiért hajlandó vagy értelmes, emberi kompromisszumokat kötni, és aki hajlandó érted ugyanezt megtenni. hogy miért, azt ne tőlem kérdezd, mert nem tudom, hogy működik. de vagy működik (és persze meddig, örök élet és még utána is, mint a szociban a cucik, vagy tervezett élettartam), vagy nem. az érzelmek ilyenek, nem szorulnak teljes, soksíkú magyarázatra, egyszerűen csak megéli őket az ember.
és nem, én kurvára nem kérek a te másfajta világodból. a hozzád hasonszőrű, sötéten egysíkú, arrogáns, keveredett agyú fasszopók miatt már elég sokan haltak meg, és halnak meg ma is.

Szerkesztette: Csula kapitány 2014. 08. 22. 13:18 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#33527 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 08. 22. 09:25

Nem, az egészben látással sincs problémánk, pont azért, mert ismerjük a részeket, és nem képzelgünk a levegőbe az egészről. Amúgy te is lehetsz épp ilyen profi, felcsapod a netet, kikeresőzöd, még megtanulnod, fejben tartanod sem kell, csak utánanézni néha.

Paradigmákban (mint abszolútokban (objektivitásokban)) gondolkoztok és az ebből adódók keretein belül.
Ezt is úgy, h részekből (megvalósítottságokból) építkezően.
Én célszerűségekben, az ezekre való alkalmasságokban és lehetőségekben. És úgy, h a nagy egészben milyen lehetőségek vannak és (ezekre építetten) milyen lehetőségek hozhatók létre.

#33528 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:17

Az milyen az a "sima XT csatlakozó"? Van göröngyös is? Vagy mibe dugnám, ha nem abba?

Természetesen volt 8/16 bites MFM és RLL vezérlőkártya, a 16 bites annyira nem XT kompatibilis.

#33529 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 14:15

És úgy, h a nagy egészben milyen lehetőségek vannak és (ezekre építetten) milyen lehetőségek hozhatók létre.

És állításod szerint ez az egész senkit nem érdekelt. Konkrétabban meg pláne nem. Pedig még csinálnánk is, de így akkor minek, mit, kinek? Aztán mindjárt írom a következő példát.
Make love not Wor.

#33530 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:28

- A Magyar pedig nem német. Ha azt mondják neki, h fesse zöldre az eget, akkor nem azt fogja kérdezni, h milyen árnyalatúra, hanem azt, h és mi a fasznak.

Jahhh, én viszont vállalkozó vagyok, nem dumálhatok a levegőbe. Te kitűzöd, hogy szeptember 17re legyen az ég zöld és kész. Projektmíting, előzetes tervezés, felmérés, blábláblá, kell 18 munkanap, plusz 6 nap szopószorzó. Te már az elején látszólag sem értesz hozzá, belepofázol a technikába, abba, hogy milyen irányba keverje az emberem a festéket, holott az a több ezer ember elismert szakia világon, jó referenciákkal, több 10 éve tolják a szakmát. Gyula beleszól ebbe is. Meg bármibe. Aztán Szept 10 felé járunk, a megrendelő még nem engedi elkezdeni a munkát, de már kötbérrel fenyeget, mert nem lesz kész határidőre. Ezek után a pénzem nem kapom meg, megrendelő felszívódik, más követelménnyel keresi a következő majmot, cserébe elhíreszteli, hogy nem értünk semmihez, csak a pénz kellett volna, de a munka sincs elvégezve, határidőt sem tudunk betartani, mindenki hülye, Gyula helikopter.

Nahh, engem ezért is szokott érdekelni egy szög beverésénél bonyásabb probléma, hogy mégis mi a ráció benne, mert a felesleges pofázás, demó, ajánlat csak az időt viszi, amit máson meg kell keresni. Akkor meg már lepattintom. Van ügyfelem aki éveken keresztül szopatott a legegyszerűbb kérdésekörtől kezdve az olyan országos hálózatig, hogy csak pislogtam. Felesleges. Így a 14. kurva nagy nem létező biznisze után már visszautalok az előző levelemre, kap 8 kérdést, írja le, rajzolja le, szóval DOLGOZZON is vele, ne csak a kocsmában ábrándozzon, aztán talán meglátjuk. Vagy mondok kb. összeget, kiebb beruházás egy részét felőlem vegye meg mástól, utána X pénz a felmérés/tervezés.

Mindig elfelejted, hogy láttunk pár közösségis hálózatot, többfélét.
Make love not Wor.

#33531 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 22. 14:17

Természetesen volt 8/16 bites MFM és RLL vezérlőkártya, a 16 bites annyira nem XT kompatibilis.

Nekem majd egy amiga 1200-ben működő picimacis hálókártyát kell szereznem hamarosan, az is vicces lesz.

#33532 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 22. 14:29

Nekem majd egy amiga 1200-ben működő picimacis hálókártyát kell szereznem hamarosan, az is vicces lesz.

Ejjj, most ment egy marok a kukába... Megkérdezem szomszédot mit maradt, 3Comokkal meg minden vacakkal tele voltam. Ezt szoktam mondani, amint kibaszom valaki keresne, ha másért nem, akkor 2 sörért. Ebay még tele lehet.

Esetleg van 300 darab angol dugós tápkábelem, az nem érdekel?
Make love not Wor.

#33533 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 08. 22. 14:31

Ejjj, most ment egy marok a kukába... Megkérdezem szomszédot mit maradt, 3Comokkal meg minden vacakkal tele voltam. Ezt szoktam mondani, amint kibaszom valaki keresne, ha másért nem, akkor 2 sörért. Ebay még tele lehet.

Esetleg van 300 darab angol dugós tápkábelem, az nem érdekel?

óbzdmg engem az ilyen retroizék izgatnak ,tudod
majd kérdezd már meg

angol dugós tápkábelt add oda gyulának, kösse fel vele magát :D

#33534 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 22. 14:29

Tudod, hogy milyen van támogatva? Van valami SMC és talán 3Com is. De kettő van az biztos :)

Szerkesztette: NauTiLUS 2014. 08. 22. 13:38 -kor

#33535 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 08. 22. 14:15

Paradigmákban (mint abszolútokban (objektivitásokban)) gondolkoztok és az ebből adódók keretein belül.
Ezt is úgy, h részekből (megvalósítottságokból) építkezően.
Én célszerűségekben, az ezekre való alkalmasságokban és lehetőségekben. És úgy, h a nagy egészben milyen lehetőségek vannak és (ezekre építetten) milyen lehetőségek hozhatók létre.

és a többi, és a többi. Ha olyan nagy lehetőségeid vannak, akkor valósíts meg valamit, ne itt verd a faszod. Szólj ha kész. Mármint nem a faszverés.

#33536 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:42

- Nem felesleges, mert növeli a környezetre való figyelmét, ezzel a környezettudatosságát. Ez pedig hasznos a környezetben való jobb eligazodáshoz, ezzel megélhetéshez.
- A Magyar pedig nem német. Ha azt mondják neki, h fesse zöldre az eget, akkor nem azt fogja kérdezni, h milyen árnyalatúra, hanem azt, h és mi a fasznak.
És ne legyenek kétségeid. Komoly szükséghelyzetben nem csupán a fizikai munkavégző képességemért kapkodnának.

Jó még valamelyik belső szerved, vagy ritka a vércsoportod?

#33537 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 22. 14:37

Tudod, hogy milyen van támogatva? Van valami SMC és talán 3Com is. De kettő van az biztos :)

Igen
Pl:
http://amigakit.leam...products_id=116

csak kapni nem lehet :D

#33538 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 22. 14:35

óbzdmg engem az ilyen retroizék izgatnak ,tudod

Van egy régebbi Videoton modemem, még tán Ytsetől van vagy nem is tudom, de azt nem adom. Esetleg egy komplett archent hálózat, ebbe még lehet nem költöztek bele a tudjukkik és nem olyan egyszerű átvenni a karhatalmi irányítást. Majd ha Gyula konkretizálja a tudományát, akkor jó pénzért elsütöm Neki, amúgy meg nyugdíjasklubban ezzel lesz összekötve a sörcsap, meg a két épület, hogy takarodó után is tudjunk sakkpartizni, házicsetelni :-)
Make love not Wor.

#33539 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 08. 22. 14:44

Igen
Pl:
http://amigakit.leam...products_id=116

csak kapni nem lehet :D

Néztem egy listát, azon van egy támogatott 3Com is. Megnézem stimmel-e az otthonival. A képen is láccik, 3Com 589-es chip van rajta :)

Szerkesztette: NauTiLUS 2014. 08. 22. 13:53 -kor

#33540 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 22. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2014. 08. 22. 14:51

Néztem egy listát, azon van egy támogatott 3Com is. Megnézem stimmel-e az otthonival. A képen is láccik, 3Com 589-es chip van rajta :)

Jaja, szerintem az is fasza.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1675
  • 1676
  • 1677
  • 1678
  • 1679
  • Utolsó »