Gyulát én nem bántom, jó arc!
Szövetségről jut eszembe: 1ik ismerősöm szerint a világot egy-néhány társulat irányítja (gazdaságilag,pénzügyileg, politikailag), ebből egyik, ha nem az egyetlen a Rotchildék, akik a szabad kőművesek. És akkor a világvége idején - ami állítólag 10-20 éven belül eljön (mindenféle sárkányokkal meg földalól bogarakkal), előbbre is ígérték már, csak a sárkányok még szunyálnak - ezek a nagycsoportok fognak kirobbantani valamit, és állítólag Izrael körül forog minden meg ő lesz a célpont. De mindez nem érdekes, mert addigra ő (is) elszáll a felhők közé angolosan távozva a részben ő általa is lepusztított bolygóról.
...
Este űrhajósat álmodtam. Egyik bolygón, ahova leszálltam egy terhes lány épp egy kezes-lábas törpe gnómot szült (és belehalt), ami vadul támadó, húsevő szörny volt...
Régen láttam már egyik kedvenc sorozatom az Alien-t (..utas a Halál...), bár abból csak a 2. rész tetszett igazán.
Szóval ezért nem szabad csúnya filmeket nézni, mert rosszat álmodnak a gyerekek!
Misimókus!
...na hol az a fingópárna
Szerkesztette: Samuraj 2012. 10. 03. 21:18 -kor
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!