HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#5941 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:03

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 12. 10. 13:00

Itt egyedül te adtad fel az emberségedet, gátlástalanul hazudozol meg köpködsz, csak mert senki nem hajlandó beszopni azt a humbugot, amit te érvelésnek nevezel. Először a saját portádon kéne rendet rakni, mielőtt kinyitod a pofádat, nem gondolod? Tényleg nincsen benned semmi szégyenérzet?

azért mert sokszor mondasz valamit, még nem lesz igazad. hát van neked bőr a képeden? és minden visszakereshető.
adok linket is, h alátámasszam, igazam van:
http://www.google.hu/

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#5942 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 10. 12:56

És? Attól függetlenül, h én mi vagyok, ebbe a rendszerbe ELŐRE LÁTHATÓAN, előbb utóbb Ti is bele fogtok gebedni.
Tudod mit? Legyen meg a jó érzésetek, h Ti (az emberségetek feladásának árán) valamivel tovább bírtátok.

Mondjuk ez nem túl bátor jóslat, tekintettel arra, hogy elég kevés embert jegyzett fel a történelem, akik nem haltam meg sosem... :omg:

#5943 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 10. 12:35

Az a baj, h RÖVIDLÁTÓAN vagytok önérdekűek.

Nem! A baj az, hogy elfelejtettél válaszolni arra amit kérdeztem... :-) Ne nagy vonalakban, ne rendszerszinten, ne linkeljél semmit. Feltettem egy rohadt egyszerű, gyakorlatias kérdést, kérnék rá egy érthető választ. A kérdésre, nem másra! ;-)
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#5944 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 12. 10. 13:12

Nem! A baj az, hogy elfelejtettél válaszolni arra amit kérdeztem... :-) Ne nagy vonalakban, ne rendszerszinten, ne linkeljél semmit. Feltettem egy rohadt egyszerű, gyakorlatias kérdést, kérnék rá egy érthető választ. A kérdésre, nem másra! ;-)

Miért válaszolna? Nem akar! Egyébként is mi a faszom vagy te, valami kérdezőbiztos egy közvéleménykutatónál? :nevet:

#5945 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 10. 13:02

már megint csalódtam benned jahno. most meg az emberségedet adtad fel...

Na, ha ez tényleg így van, akkor Gyula menjen a picsába.
Make love not Wor.

#5946 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 10. 13:03

azért mert sokszor mondasz valamit, még nem lesz igazad. hát van neked bőr a képeden? és minden visszakereshető.
adok linket is, h alátámasszam, igazam van:
http://www.google.hu/

Ez hazugság! Mind egytől egyik szemen és szedve, biztos csak a kormány elterelő művelete, hogy bevegyétek! Engem nem vernek át!
Make love not Wor.

#5947 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:19

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 12. 10. 13:16

Miért válaszolna? Nem akar! Egyébként is mi a faszom vagy te, valami kérdezőbiztos egy közvéleménykutatónál? :nevet:

Embered már semmin nem lepődik meg, estére kértem friss meleg forralt bort elvitelre :-D Haverral terepen ökörködünk, mert így jött össze, csak az időjárást kell kicsit tompítani. Termosz van, jó lesz.
Make love not Wor.

#5948 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:20

Az lehet, Te terelő kutyának gondolod magadat.
Én nem vagyok birka.

#5949 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 10. 13:20

Én nem vagyok birka.

Jah értem... :Đ Összevissza pofázol, de egy egyszerű kérdésre képtelen vagy válaszolni, ráadásul ezek szerint tenni sem teszel semmit. De hagyjuk, hogy taníts minket... Tényleg értem már! :Đ

#5950 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 10. 13:20

Én nem vagyok birka.

Ha nem vagy birka, akkor nem érdekes a történet. Igazából jó nagy maraha vagy, a kutya meg terelgeti a birkát. Legalább ebbe ne szólj bele.
Make love not Wor.

#5951 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 12. 10. 13:16

Nekem te neee.. Jó? :Đ Üzemelteted álságos rendszert kiszolgáló kocsmádat az emberiség kárára és még van pofád... Ehh... :nevet:

#5952 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2012. 12. 10. 13:23

Jah értem... :Đ Összevissza pofázol, de egy egyszerű kérdésre képtelen vagy válaszolni, ráadásul ezek szerint tenni sem teszel semmit. De hagyjuk, hogy taníts minket... Tényleg értem már! :Đ

Érted, Te terelgeted kényelmesen a birkákat, mert az a dolgod. Gyula meg odajön, és beugat, hogy mi faszt csinálsz, nem vagyok birka. Te továbbra sem foglalkozol Vele, hisz nem az a dolgod, Ő meg továbbra is ott ugrál, hogy kussolj, nem vagyok birka, fasznak próbálsz teregetni.

Na, itt is ugyanazt csinálja, bármibe bármit belemagyaráz, meg azt a hatalmat, ami lehet nincs is, vagy nem az a dolga. Mert nem birka...
Make love not Wor.

#5953 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 12. 10. 13:12

Mondjuk ez nem túl bátor jóslat, tekintettel arra, hogy elég kevés embert jegyzett fel a történelem, akik nem haltam meg sosem... :omg:

És szerinted ha így folytatódnak az események, akkor ki fog tartani a jóléted az életed végéig?
Hogy a gyermekeidet (ha vannak) ne is említsem.

#5954 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 13:45

Na, majd addig fogsz neki beszólogatni, míg el nem rabol, bevet a pincetömlőcbe, és 1800 kcal-án leszel tartva jól, szövetkezeti rendszerben. Te leszel a rendszer első áldozata, mert szemétkedtél.

A többieknek meg zöldszámon hívom fel a figyelmét, hogy a fórumban a kutyának sincs kedve visszaolvasni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#5955 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 14:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 12. 10. 13:45

Na, majd addig fogsz neki beszólogatni, míg el nem rabol, bevet a pincetömlőcbe, és 1800 kcal-án leszel tartva jól, szövetkezeti rendszerben. Te leszel a rendszer első áldozata, mert szemétkedtél.

No way... Terelőkutya vagyok, nem olvastad? Hozzámnyúl, ráhívom a Petát, meg összes állatvédőt... :Đ

#5956 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 14:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 10. 13:27

És szerinted ha így folytatódnak az események, akkor ki fog tartani a jóléted az életed végéig?

sehogysenem. szétszennyezük, szarrágyalázzuk a bolygót, elpazaroljuk természeti kincseit, folyamatosan növekszik a társadalmi megosztottság, a szegények és gazdagok közti szakadék, a gödör alját ki tudja mikor és milyen formában érjük el. de az, h fingópárnának használjuk a szánkat ezen a fórumon sem pro, sem kontra nem segít a helyzeten.
és az meg egyelőre még mindig közpusztán közröhej köztárgyát közképezi, vagy közízlés szerinti közsírását, h folyamatosan egy sötét, ostoba, elmebeteg retardált senkiházi üres locsogását és nagyképű kioktatását kell itt olvasnunk, aki semmi mást nem csinál, mint a tudatlanságát úgy próbálja leplezni, h semmitmondó lózungok mögé burkolózik, és ha nem épp konteós faszságokat tol, akkor a középiskolai természettudományos ismeretekkel küzd, jobbára sikertelenül.
de ne keseredjen el gyula bá, még lehet sikeres szövetségi szektavezér és álomalapító, ha egymásba csúsznak a dimenziók, lehullanak a magos falak, erkélyestül, előbújnak a djíkemberek, leszállnak a zufókok, elszabadulnak a zombik. mondjuk utóbbi esetben a kardió lesz úgyis a legfontosabb.
de egyet jegyezzen meg, mert az apokalipszis után url nem billentyűzettel lesz a harc a hasonszőrűek ellen a megmaradt normálisok részéről, hanem remélhetőleg éles vagy hegyes tárgyakkal.
bár a fajtád féle hulladék selejt általában mindig megússza. mondjuk az is ritka, h a hozzád hasonló szellemi törpe ne valakinek a seggnyalója, csicskája legyen a seregben, uradalomban, csoportban, bárhol, de ugyebár minél nagyobb a baj, annál lejjebb mennek az igények. szóval esély mindig van...

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#5957 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 10. 12:27

Veled ellentétben nem tudjuk mi fog történni 10-20-50-100 év múlva. :cool2:
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam.
Vannak gyümölcsbor receptek normál (bóti sör (candida albicans)) élesztővel.

#5958 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 14:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 10. 13:27

Ha így mennek tovább a dolgok, mint idén (azonos munkamennyiség, azonos napidíj), akkor, igen! ;) :omg: :D

#5959 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 10. 13:37

sehogysenem. szétszennyezük, szarrágyalázzuk a bolygót, elpazaroljuk természeti kincseit, folyamatosan növekszik a társadalmi megosztottság, a szegények és gazdagok közti szakadék, a gödör alját ki tudja mikor és milyen formában érjük el. de az, h fingópárnának használjuk a szánkat ezen a fórumon sem pro, sem kontra nem segít a helyzeten.
és az meg egyelőre még mindig közpusztán közröhej köztárgyát közképezi, vagy közízlés szerinti közsírását, h folyamatosan egy sötét, ostoba, elmebeteg retardált senkiházi üres locsogását és nagyképű kioktatását kell itt olvasnunk, aki semmi mást nem csinál, mint a tudatlanságát úgy próbálja leplezni, h semmitmondó lózungok mögé burkolózik, és ha nem épp konteós faszságokat tol, akkor a középiskolai természettudományos ismeretekkel küzd, jobbára sikertelenül.
de ne keseredjen el gyula bá, még lehet sikeres szövetségi szektavezér és álomalapító, ha egymásba csúsznak a dimenziók, lehullanak a magos falak, erkélyestül, előbújnak a djíkemberek, leszállnak a zufókok, elszabadulnak a zombik. mondjuk utóbbi esetben a kardió lesz úgyis a legfontosabb.
de egyet jegyezzen meg, mert az apokalipszis után url nem billentyűzettel lesz a harc a hasonszőrűek ellen a megmaradt normálisok részéről, hanem remélhetőleg éles vagy hegyes tárgyakkal.
bár a fajtád féle hulladék selejt általában mindig megússza. mondjuk az is ritka, h a hozzád hasonló szellemi törpe ne valakinek a seggnyalója, csicskája legyen a seregben, uradalomban, csoportban, bárhol, de ugyebár minél nagyobb a baj, annál lejjebb mennek az igények. szóval esély mindig van...

Tartozunk Gyulusnak. Elég régóta recskáztok erre a topicra. :laugh:
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam.
Vannak gyümölcsbor receptek normál (bóti sör (candida albicans)) élesztővel.

#5960 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 10. 14:37

Szép tisztán szól belőled amit beléd programoztak.
http://kataklizma.in...t-fekete-mergei

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.