Idézet: avmanster - Dátum: 2013. 01. 29. 22:13
nem akarok beleszólni a nagyok dolgába, de eddig anyámnál még egy ilyet sem csinált. kikapcsol vagy készenlét, bekapcsol, netez, levelez. mondjuk appok sincsenek fent, csak egy, amivel egy kamerát meg tud nézni a neten, meg egy, amivel egy lanos mappát meg tud nyitni. ugyanakkora méret, hasonló üzemidő, ips panel. annyi, h ebbe még valami egymagos proci van, látványosabb a különbség szerintem a sebességben. cserébe flash meg van. kétmagosban gondolom már gördülékenyebb lett volna. lehet hiányozna neki, lehet nem, nem tudom.
kicsit lehet bánom, h nem ipad2-őt vettem neki majd kétszer annyiért a szülinapjára, vagy h nem vártam ki, amíg nem lesz valami erősebb van ezen az áron, de akkor épp ennyi volt a keretem, meg ugye szülinapi ajándékot nem vesz az ember, csak időhöz kötötten.
elnézést, kicsit össze meg vissza írtam, oszt szerkeszteni kellett.
Nem olyanról beszélek, mint a windows recovery command line terminál, hanem olyan apróságok, amikor a browser bedől valami javascriptheggyel teletömött oldal alatt. A droid feldob egy ablakot, amiben sajnálkozik, pedig a desktop látványából is tudod, hogy mi volt. Az appok indításánál előszeretettel irogatnak ki aktuális munkafázisokat, amikor pont le van szarva, mit csinál. Olyan apróságok, amiknek max logfileban volna helye, user, főleg nem techgeek user képernyőjén egyáltalán nem, droidos appok viszont előszeretettel irogatják ki. Akinek ez nem tűnik fel, annak mindegy az os, akinek feltűnik, az hozzáállástól függően valamelyiket jobbnak fogja találni. Ha még az anyagminőség is fontos, mit fogsz a kezedben, akkor már tényleg csak az egyéni ízlés dönt, árban nincs olcsó kifogástalan semmiből.