Idézet: Carmaged - Dátum: 2013. 03. 07. 17:44
Te ebben a békülékenynek szánt postodban is ekézed a szakmámat. És a végén én személyeskedem, nagy franc vagy te.

Békülékeny a faszom, az. Nem arról van szó, hogy akkor a te szakmád, aztán ne ekézhetném. Ha egyszer ilyen könyvekből tanítják, akkor biztos olyan is. Fordított esetben, ha te ekéznéd az enyémet, akkor még egyet is értenék vele, az is egy elég nagy szar. Bár talán annyira nem bullshites, de nem is jó semmi normális dologra. Egyszerűen az van, hogy nem kell mindent magadra venni, nem kell személyes ügyként kezelni, meg mindenen megsértődni. Ha majd téged akarlak ekézni, akkor nem távolról kezdem, meg nem finoman utalgatok, hanem kapod egyenesen arcba.
Egyébként kinyújtott karral még lesöpörtem a torrentbolt virágrészlegének legfelső polcát (köszönet a meghívóért ismételten bizonyos avmansztörnek). Ezek a könyvek estek bele a kosárkába, viszem őket a kasszához:
1) Farkas-Lajtos-Hartyányi-Pölöskeiné: Projektmenedzsment és MS Project 2003, 2007 (hopsz, ebből tanulunk, megy a levesbe)
2) Szentirmai Róbert: Vállalati szintű projektirányítás Microsoft Office Project 2010 segítségével
3) Szentirmai Róbert: Projektirányítás Microsoft Office Project 2007 segítségével
4) Eric Verzuh: Projektmenedzsment
Remélem valamelyik beválik, mert lassan lefejelem a falat, olyan pipa vagyok.
Szerkesztette: Raynes 2013. 03. 07. 18:45 -kor