Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 09. 18:31
Kérlek, ne bosszants.
GÉPÉSZKÉNT volt egy féléves épületvillamosítás nevű tárgyunk is. Emellett érdeklődésből és munka miatt is sokmindent megtanultam.
Emellet, Te keverted ide a villanyosságot. Én a gépész méretezésekhez beszéltem az egyidejűségi tényezőről.
Kérlek ne bosszants. Nem, azt kérdezetm, hogy gépészként milyen tárgyad volt és szeretted-e a tökfőzeléket. Ez volt a kérdésemre a válaszod:?
"Idézet: Jahno - Dátum: 2013. 04. 08. 13:14
Nem, csak nálunk asszony odahaza van, ráér bármikor, ellenben mosás nem tervezhető. Azt mondja, van mikor majdnem 2 hétig nem mos, "mert úgy jön össze", most múlt héten meg 3szor is mosott. Aztán ugyanezt melóhoz igazítani? Aztán ha nem érek haza az időpontra, akkor beszopolok? Vagy mennyire volt tele a naptár? Lásd fenti pálda, hazaesuk a gyerek karatetáborból és mosni kell, nincs mese...
Az épületgépészetben egyidejűségi tényezőkkel számolva méretezünk (vezeték keresztmetszeteket és szükséges berendezésszámot is).
"
Itt jöttél a vezetékkel, aztán jött rá ez:
"A csővezetékek és a villamos vezetékek méretezése egymással analóg.
A berendezésszám méretezés (ebben az egyidejűségi tényező) szintén adott körülmények és szokások melletti tapasztalati úton megállapított korrekciós érték.
Az amit mellébeszélésnek láttok, mindig ugyanannak a problémának a különböző szempontok szerinti megközelítései (gyakran hasonlóságok bemutatásával).
"
Szóval, miképpen is kapcsolósik ahhoz a nyüves mosógéphez, mosáshoz, vagy a kérdéseimhez?
Make love not Wor.