Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 04. 14. 14:09
Szép lenne az írásod, ha nem tegnap írtam volna le, h hiába töltöttem fel (gyári festékporral), csak azután volt hajlandó megfelelően erősen nyomtatni miután a chipkártyát is kicseréltem.
Mi is leírtuk már tegnap, hogy vettél egy olcsó szart, annak ez az ára. És igen, mi még tapsolunk is ehhez, mert így tudunk venni húszezres lézernyomtatót, amihez harmincezer a toner, és nem kell megvennünk azt a lézernyomtatót, amihez igaz, hogy ötszáz forint a toner, de százhúszezerbe kerül. Persze lehet vinnyogni, amikor csak utólag kapkodod a fejedet, hogy jajmiafasz, csak épp ne várd el, hogy bárki is együttérezzen veled. Vásárlás előtt mi akadályozott meg, hogy utánajárj a fenntartási költségeknek?
Idióta, szűklátókörű fasz vagy, nem is értem, hogy a picsába lehetsz ennyire eltelve a saját okosságoddal. Persze, tudom, neked úgy lenne a legjobb, ha lenne kétezer forintos nyomtató ötven forintos tonerrel, mert az neked kurvajó lenne, de azt már képtelen vagy felfogni, hogy ilyet neked senki se fog gyártani, se most, se a nagy közösségi istenfaszában.
Szerkesztette: debaj 2013. 04. 14. 13:37 -kor