HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#4721 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 10. 08. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 10. 08. 12:56

Te miért a 20-25 évvel ezelőtti emlékeidnek, tapasztalataidnak megfelelő rendszert sírod vissza? Pedig ott is volt aki elnyomottnak érezte magát.

De még mennyire. Nem lehetett csak úgy megvenni a hifitornyot osztrákiában. Most meg idehaza is kpasz bármit, sőt. Előtte meg öregfatertől vették el a cséplőgépet, mert csak.
Make love not Wor.

#4722 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 08. 17:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 08. 13:44

De még mennyire. Nem lehetett csak úgy megvenni a hifitornyot osztrákiában. Most meg idehaza is kpasz bármit, sőt. Előtte meg öregfatertől vették el a cséplőgépet, mert csak.

Én speciel örültem az osztrákiában vett hifinek. (itthon nem volt, nem tudtam venni) Nagyfater nem biztos az elvett cséplőgépnek. Csak ugye nem a cséplőgépet vették el, hanem az addigi életét, a munkával megkeresett javait. És nem egyszerű matematika alapján lettek egyenlők, nem az volt, hogy nekem van , neki nincs, osztozzunk rajta egyenlően.
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#4723 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 08. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 10. 08. 12:56

Ez viszont kemény munka eredménye lesz.
Ne akarj másoktól elvenni...

Munka????
A cocban minden jobb volt.

Olvass vissza :up:
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#4724 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 08. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 10. 08. 18:09

Én speciel örültem az osztrákiában vett hifinek. (itthon nem volt, nem tudtam venni)

Most már idehaza is meg tudod venni, de osztrákiából meg bárhonnan azt hozol, amit akarsz. Fentebb írtam, ismerőst kitiltották szlovákiából mert mindenféle konyhai motyót és tanszert akart "becsempészni". Most meg örülnek, ha minél több lóvét hordasz oda.
Make love not Wor.

#4725 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 08. 20:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 10. 08. 10:09

Ez kb annyira esélyes mint egy bolygó méretű kvantumszuperszámítógépet vezérelni egy okostelefon számítási képességével, úgy hogy az okostelefon is minden atomjának története is része a quantum szuperszámítógépnek. Olyan erőkkel kellene szembe szállni amihez világ összes titkos ügynöke kevés lenne. Az emberiség kollektív tudatában óriási mennyiségű információ van amit nem lehet mesterségesen befolyásolni, hiába média, hiába az erőszak, stb. előbb utóbb a felszínre tör a tudatalattiból.

Gaia-t egyébként nem tudta befolyásolni RDaneel, csak az alapítványiakat.

Most erre mit mondjak.
A cionisták által elképzelt rendszer egy az emberiség mintegy kilenc tizedét elpusztító armageddon megrendezésével indul.
A maradványt pedig egymástól fizikailag és informatikailag elszigetelt akkora telepeken helyeznék el, amekkorákat egy központi hadsereggel ha kell, minden nehézség nélkül el tudnak pusztítani.
A központi hadsereget is több egymást sakkban tartani képes részre bontottan szerveznék és irányítanák.
Lehetőség még az egész megerősítése drón (lelketlen számítógép vezérlésű) erő létrehozásával.
És persze információ vezérlés és információs csatornák (működés) rombolás az ismert módszerekkel és olyanokkal amelyek az összeesküvéses irományokban szerepelnek.
Az ionoszféra gerjesztésre is alkalmas Tesla tekercs csoportok erre alkalmas eszközök. Mind a nagy rendszer működésmódosítására, mind az emberekére.
Csak azért nem aggódok, mert a nagy rendszer szemmel láthatóan, monopóliumok megtörő módon öngyógyító. Mind egyes lények, mind információ mintázatok csak ideiglenesen képesek nagy dominanciát előállítani maguknak. Különösen igaz ez potenciálisan azonos képességű lények esetében (példul, emberek között).
A Káini életelvnek egy erős elterjedés után már leáldozóban van a csillaga.

#4726 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 08. 20:27

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 10. 08. 11:56

Jelenleg is és amióta az ember ember lett, nem csak ösztönöktől vezérelt lény ez a "világrendszer". Az állatvilágban létezik falkarendszer, ezen belül a hierarchia. Egyenlőségről nem beszélhetünk, de egy -szerintünk- működő rendszerről igen. De zzt mi mondjuk, emberek akik a túlélési ösztöneiken kívül fejlettebben gondolkodunk. Te miért a 20-25 évvel ezelőtti emlékeidnek, tapasztalataidnak megfelelő rendszert sírod vissza? Pedig ott is volt aki elnyomottnak érezte magát. Miért nem 6000 évvel mennél vissza az időben? Akkor bizonyíthatnál, csak az ügyességeden múlna, hogy életben maradsz-e.

Én nem hatezer évvel ezelőttig mentem vissza, hanem sokkal korábbig és hoztam fel a megtaláltakat. Az ebben rejlő élettapasztalatokat egy jó jövő megtervezése és létrehozása érdekében.
Én nem elvenni akarok, hanem adni. Tudást arról, hogyan nem érdemes és hogyan érdemes egyenként és csoportműködésben csinálni az életünket.
Súlyos tévedésben van az aki azt hiszi, h én mindenkinek a mindenben való egyenlőségének jóságában gondolkozok.
Épeszű ember nem is gondolkozhat ekkora badarságban.
Mindenkinek másban jobb a képessége. Közösségi és ebben egyéni érdek is, h adott tevékenységekben az kapjon dominanciát aki a közösségben a legjobban ért hozzá (másban meg az aki ahhoz ért a legjobban).
Ha pedig valamiben szűkös a keret, akkor az osztozkodás a csoport (az érintettek) értékítélete szerinti.
Az az életelv és az ehhez tartozó szabályrendszer ami a néphagyományainkban fennmaradt, számomra nagyon jónak tűnik (egyéni és csoport szempontból nézve is).

#4727 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 08. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 10. 08. 21:27

Én nem elvenni akarok, hanem adni. Tudást arról, hogyan nem érdemes és hogyan érdemes egyenként és csoportműködésben csinálni az életünket.

Akkor most hogyan tovább. Reggel felkelek mit is csináljak? Nemk is tudom feléd mi a divat, de nagyon nagy tudásért még pénzt is kapnál. Vagy becseréljük miazmásra. Szocializmusban kenőpénz is lehetett volna, most inklább hívjuk tanácsadói jutaléknak.
Make love not Wor.

#4728 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 08. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 08. 20:54

Akkor most hogyan tovább. Reggel felkelek mit is csináljak? Nemk is tudom feléd mi a divat, de nagyon nagy tudásért még pénzt is kapnál. Vagy becseréljük miazmásra. Szocializmusban kenőpénz is lehetett volna, most inklább hívjuk tanácsadói jutaléknak.

Konkrét ismeretek nélkül csak az alap irányelvet tudom mégegyszer elmondani és a néphagyományainkban fennmaradtakat a figyelmedbe ajánlani.
Őseink az erős és barátságos (ezért megtartó működésű) környezet önmaguk számára való jóságában hittek, ezért segítették a környezetüket.
Mindent támogattak ami ez irányba hatott és intoleránsak voltak mindennel ami ártott.
Az összes többi már konkrét feladatok megoldásához való (az előző elvnek megfelelő) technológia és egyedi problémakezelések.
Igaz a mondás, h többet ad aki halászni tanít, mint az aki halat ad.
A tanítás és a megoldás tervezés értékteremtő tevékenység és mint ilyen, megérdemli, h az ilyen tevékenységet végző, h megélhetése is származzon belőle.
És, mint már mondám, én boldog tudok lenni azzal is ha kétkezi alkotó tevékenységet végzek (és megélek belőle).

#4729 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 09:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 10. 08. 22:56

Konkrét ismeretek nélkül csak az alap irányelvet tudom mégegyszer elmondani és a néphagyományainkban fennmaradtakat a figyelmedbe ajánlani.
Őseink az erős és barátságos (ezért megtartó működésű) környezet önmaguk számára való jóságában hittek, ezért segítették a környezetüket.
Mindent támogattak ami ez irányba hatott és intoleránsak voltak mindennel ami ártott.
Az összes többi már konkrét feladatok megoldásához való (az előző elvnek megfelelő) technológia és egyedi problémakezelések.
Igaz a mondás, h többet ad aki halászni tanít, mint az aki halat ad.
A tanítás és a megoldás tervezés értékteremtő tevékenység és mint ilyen, megérdemli, h az ilyen tevékenységet végző, h megélhetése is származzon belőle.
És, mint már mondám, én boldog tudok lenni azzal is ha kétkezi alkotó tevékenységet végzek (és megélek belőle).

Őseink...
Belemagyarázzuk az általunk kitalált dolgokat. Az állatvilág ösztönöktől vezérelve él. van olyan faj aki magányosan vadászik, keresi az élelmet, de olyan is van aki falkában teszi ezt. Az ember amióta kiemelkedett ebből azóta természetellenesen viselkedik. Ezközöket hoz létre, kezdve a pattintott kőszerszámokkal, az íjjal, a dárdával.
Az őseink akikre hivatkozol milyen életkort értek meg? Nem hiszem, hogy te vagy akár én is beszélhetnék bármiről, mert már régen a feledésbe merültünk volna.
A legegyszerűbb megfázás, tüdőgyulladás is megölt, megölne. Az egész életed a saját fenntartásodra fordított idővel telne el. Nem lenne délutáni lazítás, hétvége, hobbi...
Most is azért hajtunk, melózunk, hogy fenntartsunk egy életszínvonalat. nem egyszerű, áldozatokkal jár.
Szerinted ez régen máshogy volt?
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#4730 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 10. 09. 09:34

Őseink...
Szerinted ez régen máshogy volt?

A tömegpropaganda által beléd ültetett sztereotípiák működnek benned, az igazságuk hitével.
Én nem kérem, h higgy nekem, csak annyit, h nézz utána a rendszer eretnek írásoknak és gondolkozz.
Az ösztönökről: Sok már tanult (nem bios (genom) szintű) gondolkozás és viselkedés mintázatról HITETIK, h az ösztönszintű működésünk része.
Az ami ösztönszintű az az, h falkalény alap programozottságunk van. Ebből adódóan, érzés szinten is jól magunkévá tudunk tenni csoportműködési szabályokat (a jó érzésében, (belső indíttatási érzéssel) viselkedünk ezek szerint).
Az eredetileg az egymás közötti szociális viselkedésre és jó csoport együttműködésre szolgáló (ami növeli mind az egyéni, mind a csoportszintű étethatékonyságot) alapprogramozottságunkat használják fel a rendszerurak arra, h rendszerÜK konformitásra, ezzel a velük való lojalitásra programozzanak bennünket.
Mivel kevesek sokak fölött csak akkor tudnak uralkodni, ha a sokaság (az ellenük való) hatékony együttműködésre képtelen, ezért direkt antiszociális magatartásformára kondicionálnak bennünket (mindent erőből, elleniségi önakarat érvényesítési probléma megoldási módszer sulykolása). Emellett olyan gazdasági-társadalmi SZABÁLYrendszert (EZEK IS GONDOLATOK (információ, program)) építettek körénk, amelyben a megélhetésünkben konkurensei vagyunk egymásnak. Ehhez jön még a pézközpontú gondolkozásmód (mint, megélhetési és minden másegyébnek a forrása) és a haszonelvűségi (egymáson is) szemléletmód).
A falkalény alapprogramozottságunkban (jó szabályokkal való azonosulási képesség) még ezt a direkt életellenes programozottságot is képesek vagyunk önmagunkként, belőlünk származóként megélni (és ebben élve lepusztítani mind az emberi, mind az egyéb környezetünket (az élőhelyünket). Ilyen szintű tömegprogramozásra képes a jelenlegi INTÉZMÉNYESÍTETT SZINTEN működtetett (közmédiák, oktatási intézmények) tudatmanipulációs technológia.
- A néphagyományainkról annyit, h sokezer évnyi tapasztalattal megalapozott, az életünket szolgáló bölcsesség van benne. Komoly oka van annak, h megpróbálják minden eszközzel eltakarni a szemünk elől a valós múltunkat.
Elhitetni velünk, h sem genetikai csoportként, sem, mint szociokulturális közösség nem létezünk (ez a ma közhivatalos nemzetfogalom két pillére), emellett kreáltak nekünk egy olyan múltat (mesét) ami enyhénszólva nem felemelő. Olyan pszichózist ültettek belénk, h szégyellni való a magyarságunk (merjünk kicsik lenni és társai). Megvetendő magyarkodóknak kiáltották ki azokat akik bármilyen formában azt mondják, értékesek vagyunk. És jelenle (remélem, h csak még) ez is tömegműködésként működik bennünk. Mindezt úgy, h mindenhol másutt fényezik a múltat és központilag táplálják a nemzeti büszkeséget.
Érdemes elgondolkoznod, nálunk miért van ez így. Miért félnek ennyire tőlünk a rendszer urai? Miért félnek ennyire a néphagyományainkban megtestesült tudástól?

#4731 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 13:47

Nem fél tőled senki, csak kiröhög mindenki
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#4732 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 10. 08. 21:06

Most erre mit mondjak.
A cionisták által elképzelt rendszer egy az emberiség mintegy kilenc tizedét elpusztító armageddon megrendezésével indul.
A maradványt pedig egymástól fizikailag és informatikailag elszigetelt akkora telepeken helyeznék el, amekkorákat egy központi hadsereggel ha kell, minden nehézség nélkül el tudnak pusztítani.
A központi hadsereget is több egymást sakkban tartani képes részre bontottan szerveznék és irányítanák.
Lehetőség még az egész megerősítése drón (lelketlen számítógép vezérlésű) erő létrehozásával.
És persze információ vezérlés és információs csatornák (működés) rombolás az ismert módszerekkel és olyanokkal amelyek az összeesküvéses irományokban szerepelnek.
Az ionoszféra gerjesztésre is alkalmas Tesla tekercs csoportok erre alkalmas eszközök. Mind a nagy rendszer működésmódosítására, mind az emberekére.
Csak azért nem aggódok, mert a nagy rendszer szemmel láthatóan, monopóliumok megtörő módon öngyógyító. Mind egyes lények, mind információ mintázatok csak ideiglenesen képesek nagy dominanciát előállítani maguknak. Különösen igaz ez potenciálisan azonos képességű lények esetében (példul, emberek között).
A Káini életelvnek egy erős elterjedés után már leáldozóban van a csillaga.

Ha a HAARPra gondolsz egy sarkfényhez képest is bolhafing teljesítményű. A mesterséges apokalipszis elméletekkel az baj hogy abszolute nem kiszámíthatóak a következmények. Nukleáris fegyverek garantáltan globálisa lakhatatlanná tennék a Földet, vírus baktérium nem megbízható mert mutálódik és az addig védendő célcsoport is áldozatul eshet. Vegyi fegyver ki van téve a környezeti hatásoknak, hagyományos fegyverekkel meg túl sokáig tartana. Az időjárás befolyásoláshoz nincs elég energia, egy trópusi viharban több az energia mint amit földi civilizáció egy éve alatt megtermel.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#4733 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 10. 09. 13:09

Miért félnek ennyire tőlünk a rendszer urai? Miért félnek ennyire a néphagyományainkban megtestesült tudástól?

Miért, félnek? Szerintem Te félsz, oszt még a bodobácsot is összetaposod, mert biztos lázad a régi rendszer ellen. Nagyobbal már nem bírsz kikezdeni, mi?
Make love not Wor.

#4734 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 10. 09. 14:05

Ha a HAARPra gondolsz egy sarkfényhez képest is bolhafing teljesítményű. A mesterséges apokalipszis elméletekkel az baj hogy abszolute nem kiszámíthatóak a következmények. Nukleáris fegyverek garantáltan globálisa lakhatatlanná tennék a Földet, vírus baktérium nem megbízható mert mutálódik és az addig védendő célcsoport is áldozatul eshet. Vegyi fegyver ki van téve a környezeti hatásoknak, hagyományos fegyverekkel meg túl sokáig tartana. Az időjárás befolyásoláshoz nincs elég energia, egy trópusi viharban több az energia mint amit földi civilizáció egy éve alatt megtermel.

Igen, mára nagyon kiszámíthatatlanná vált egy újabb nagy tömegirtási manőver végkimenetele.
Ezért is hátráltak ki az elképzelés mögül a birodalmak vezetői.
Ezért mondta Kína, India, Japán és a cion tömbből mára kiszakadt orosz vezetés, h nem jó ötlet megtámadni Iránt.
Az elbizonytalanodásuk oka pedig az, h a világ népei egyre inkább ellenérzéssel vannak magával az uralmi konstrukcióval szemben. Emellett nagyon gyorsan erősödik egy szövetségi rendszer Venezuelával és elsősorban a közép és délamerikai országokból. Ez együtt háború esetén már komoly világhatalmi tényező.
A HAARP-ról és a társairól annyit, h ezek (mint egy szervórendszerben) csak vezérlést végeznek (vezérlőjelet adnak).
A hatóképességükről pedig annyit, h a hetvenes években a vegyi jégeső elhárítás (időjárás befolyásolás) után úgynevezett, talajgenerátoros védelmet is használtak. Az ehhez használt tekercs csoport még bölcsődés sincsen a mai berendezésekhez képest.
Közben sokat fejlődött (a hullámkódolt) vezérléstechnika (információ átvitel). Ma már közforgalomban vannak olyan berendezések amelyek ha megfogjuk őket, megmondják a testünk főbb állapotait. Ezeket az információkat pedig csak a vett hullámmintázatból tudják kinyerni. Ha pedig kiolvasni tudnak, akkor hullámokba kódolt információkkal (és már ismerik a kódolási rendszerünket (legalábbis ezen a szinten), akkor vezérelni is képesek a testünk működését és az érzésváltozáson keresztül az elmeműködésünket is. Annyi, h a szelektív hatáshoz célzottan kell hatni.
Nincs benn a köztudatban, h milyen komolyan befolyásolják a működésünket a hullámok, mint információs hatások (zene színek és a közvetlenül nem érzékelt hullámhatások (példul, az elektroszmog hatása).
És az sincs, h mekkora hatással van ránk a körülöttünk levő formaiság (a bennük megtestesült szimbólumértelmezési hatásokkal együtt).
Ezek úgy hatnak ránk (az elmeműködésünkre (a döntéseinkre) is), h nem is tudatosul bennünk.

#4735 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 10. 09. 14:23

Miért, félnek? Szerintem Te félsz, oszt még a bodobácsot is összetaposod, mert biztos lázad a régi rendszer ellen. Nagyobbal már nem bírsz kikezdeni, mi?

Egyenként még bármelyikünket képesek kicsinálni. A csoportokban való másképpen működést már nem tudják megakadályozni (nincs hozzá meg a szükséges fizikai erejük és nagyon kell vigyázniuk a tetteik propaganda (tömegbefolyásoló) hatására.
Erejük szinte már csak a rendszertől való megélhetési függőségünkből és a blöffjeik elhívéséből van.

#4736 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 17:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 10. 09. 16:43

Igen, mára nagyon kiszámíthatatlanná vált egy újabb nagy tömegirtási manőver végkimenetele.
Ezért is hátráltak ki az elképzelés mögül a birodalmak vezetői.
Ezért mondta Kína, India, Japán és a cion tömbből mára kiszakadt orosz vezetés, h nem jó ötlet megtámadni Iránt.
Az elbizonytalanodásuk oka pedig az, h a világ népei egyre inkább ellenérzéssel vannak magával az uralmi konstrukcióval szemben. Emellett nagyon gyorsan erősödik egy szövetségi rendszer Venezuelával és elsősorban a közép és délamerikai országokból. Ez együtt háború esetén már komoly világhatalmi tényező.
A HAARP-ról és a társairól annyit, h ezek (mint egy szervórendszerben) csak vezérlést végeznek (vezérlőjelet adnak).
A hatóképességükről pedig annyit, h a hetvenes években a vegyi jégeső elhárítás (időjárás befolyásolás) után úgynevezett, talajgenerátoros védelmet is használtak. Az ehhez használt tekercs csoport még bölcsődés sincsen a mai berendezésekhez képest.
Közben sokat fejlődött (a hullámkódolt) vezérléstechnika (információ átvitel). Ma már közforgalomban vannak olyan berendezések amelyek ha megfogjuk őket, megmondják a testünk főbb állapotait. Ezeket az információkat pedig csak a vett hullámmintázatból tudják kinyerni. Ha pedig kiolvasni tudnak, akkor hullámokba kódolt információkkal (és már ismerik a kódolási rendszerünket (legalábbis ezen a szinten), akkor vezérelni is képesek a testünk működését és az érzésváltozáson keresztül az elmeműködésünket is. Annyi, h a szelektív hatáshoz célzottan kell hatni.
Nincs benn a köztudatban, h milyen komolyan befolyásolják a működésünket a hullámok, mint információs hatások (zene színek és a közvetlenül nem érzékelt hullámhatások (példul, az elektroszmog hatása).
És az sincs, h mekkora hatással van ránk a körülöttünk levő formaiság (a bennük megtestesült szimbólumértelmezési hatásokkal együtt).
Ezek úgy hatnak ránk (az elmeműködésünkre (a döntéseinkre) is), h nem is tudatosul bennünk.

Semmi köze nincs a mikrohullámnak a jégelhárításhoz. A jégeső elhárítás az ezüst jodidon alapul legyen az mikrohullámú talajgenerátor, vagy rakéta. A kijuttatott AgI a levegőben a fény hatására fém ezüsté redukálódik, hasonlóan mint AgBr a fotópapíron. A kolloid finomságú ezüst pedig kristályosodási mag jégszemcsék képződéséhez, sok pici jégszemcse képződik a kevés nagy helyett. Ha ez mikrohullámmal akarnád megtenni akkor 2450 MHz-en kellene kurvanagy magnetronokat működtetni, az az energia ami elpárologtatná a jégszemcséket a földön gyakorlatilag elszenesítene mindent, a felhőbe lokálisan feljuttatni akkora mikrohullámú energia sugárzót meg reménytelen vállalkozás az energiaforrás mérete miatt. Maga mikrohullámnak is megvan az nagy hátránya hogy a távolság négyzetével arányosan csökkent a fluxusa + erre jön közeg elnyelődés ami szintén a távolság négyzetével csökkenti az intenzitást. Ha HAARPal akarnál pl nálunk terrorizálni akkor Amerika jelentős részét kinyírod mert ott akkora lesz hatása.

#4737 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 17:39

Ebbe a topikba már csak mikike hiányzik, nagyon bírtam a fejét. Kár, hogy mostanában nem látni.

Csatolt fájl  mikike.jpg (14,88K)
Letöltések:: 4
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4738 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 10. 09. 18:39

Ebbe a topikba már csak mikike hiányzik, nagyon bírtam a fejét. Kár, hogy mostanában nem látni.

Csatolmány mikike.jpg

Amiről viszont mélyen kussol Gyula az a TV illetve rádió adásba rejtett tudatbefolyásolás, rejtett reklámoktól a tudatos ferdítéseken át néphülyítő baromságokig.

#4739 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 10. 09. 18:39

Csatolmány mikike.jpg

Nekem is hiányzik, de index fórumon meg blogokban megtalálható :)

#4740 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 09. 19:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 10. 09. 18:58

Amiről viszont mélyen kussol Gyula az a TV illetve rádió adásba rejtett tudatbefolyásolás, rejtett reklámoktól a tudatos ferdítéseken át néphülyítő baromságokig.

Engem kurvanagy csöcsökkel lehet befolyásolni.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.