HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#5421 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 03. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2012. 12. 03. 09:23

Cukor viszont vízből és széndioxidból keletkezik napenergia segítségével a növények kloroplasztiszaiban.

És?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#5422 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 12. 03. 13:38

Még akkor sem, hiszen azt a plusz energiát valamikor korábban vitted be, de attól még bevitted.

Attól még egy adott időszakra jellemző lehet, ha azt az energiát korábban bevitted, de egyébként ja, én is ezt mondtam, csak ez a vélemény automatikusan szövetségen kívülivé tesz minket.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#5423 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 12. 03. 12:39

Én modernkori gyerek vagyok, aki nagyon mondja, az próbálja bebizonyítani, addig csak levegőbe beszélés vala. Mert pofázni könmnyű, Dext pár hülyeségének is utánajártam, kijavítottuk, oszt előbbre lettünk vele? Nem. Rábukik egy titkos barlangra, ami annyira titkos, hogy nagyon, végül találunk róla doksit, hol/kik/miért, egyből nem érdekelte és nincs tudományos helyzet. Meg olaszban a lejárat...

Majdnem mindent amit elmondtam, részekre bontva megtalálsz még az "akadémikus" (köztudományos) publikációkban is.
Az igaz, h itt a részinformációkat egymásnak ellentmondó SZAGÁGI magyarázatokkal ellátottan találod meg. Csak azok jönnek rá a turpisságra akik megpróbálják a szakágakat egy egységes (ellentmondások mentes) rendszerré összerakni.
Ilyen a tegnap említett energiamérlegünk is. A maguk környezetében látszólag minden adat stimmel. Mérhető és jól használható is. Együtt viszont már sértik az energia paradigmát.

#5424 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 14:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 14:30

Majdnem mindent amit elmondtam, részekre bontva megtalálsz még az "akadémikus" (köztudományos) publikációkban is.
Az igaz, h itt a részinformációkat egymásnak ellentmondó SZAGÁGI magyarázatokkal ellátottan találod meg. Csak azok jönnek rá a turpisságra akik megpróbálják a szakágakat egy egységes (ellentmondások mentes) rendszerré összerakni.
Ilyen a tegnap említett energiamérlegünk is. A maguk környezetében látszólag minden adat stimmel. Mérhető és jól használható is. Együtt viszont már sértik az energia paradigmát.

mert ugye a dr. szag ági, az csak a részinformációkhoz fér hozzá, sőt elhallgat és elhallgattat. de bezzeggyaula, a zész, mint nem szag, de legalább barbár, az egyből rájön a turpisságra. őtet nem lehet ám egyszerűen átvágni, röntgenszeme mindent átlát, ultrahangtekintete elől menekvés nincs.
levezetnéd ezt még egyszer, linkelt publikációkkal (és lehetőleg azért ne a wájomingi óvoda vezető portása publikálja az adott írást valami konteóblogon, h egyszer egy bolív professzor vendégelőadóként a szomszédban vetített 3 diát), vagy ha nem internetes, akkor szkennelve és miután ténylegesen elmagyaráztad vonnál még egyszer egy energiamérleget, te polihisztorok gyöngye te... mondjuk persze ez biztos hétpecsétes titok, mert épp nóóóbel és emelt díjjas Bejelentést készül Tenni a Megalkotója.

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 03. 14:44 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#5425 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 03. 14:43

mert ugye a dr. szag ági, az csak a részinformációkhoz fér hozzá, sőt elhallgat és elhallgattat. de bezzeggyaula, a zész, mint nem szag, de legalább barbár, az egyből rájön a turpisságra. őtet nem lehet ám egyszerűen átvágni, röntgenszeme mindent átlát, ultrahangtekintete elől menekvés nincs.

Mint írád magadról, turhagyáros vagy.
A turhagyártáshoz pedig elégséges az amit a köztudományosság hitben terjesztenek. Nem kell gondolkozással fárasztanod magadat. Nekem pedig nem ambícióm egy ilyen destruktív bunkó felfejlesztése.

Szerkesztette: Gyula2222 2012. 12. 03. 15:05 -kor

#5426 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 15:04

Mint írád magadról, turhagyáros vagy.
A turhagyártáshoz pedig elégséges az amit a köztudományosság hitben terjesztenek. Nem kell gondolkozással fárasztanod magadat. Nekem pedig nem ambícióm egy ilyen destruktív bunkó felfejlesztése.

értem, tehát szokás szerint megy a vetítés abból a nagy buta üres ostoba fejedből, de persze minden konkrétum nélkül. mert ahhoz valós és igazi tárgyi tudás kellene, nem csak szógyártás és halandzsanyelv meg farokfelvágott fontoskodás.
írtam már, mi nem a kocsma közönsége vagyunk, meg a pár segéd vagy betanított munkás, akiket max rád bíztak anno, h 2 kisfröccsért, vagy mert te vagy a kisfőnök, bólogassunk egy páváskodó áltudálékoskodó (mert még abból sem vagy igazi) senkiházinak. az a gond, h itt gyakorlatilag mindenki jelenleg egy darab bűzölgő kupac szarnak gondol már, annyiszor csináltál segget a szádból (és míg sokunktól eltérően te irl is csak egy beteg fasz vagy, nem több), a hasonlóan beteg elméjű elbaszott szerencsétlen dexen vagy esetleg a nyomibullon kívül (de ő is csak talán azért nem, mert feláll a dákója mindenkitől aki zsidózik meg cionizál, és rögtön meg akarja fene nagy szeretetében hágni).
egyet mondok, annyira ne várd dex-szel együtt a fene nagy változást, meg összeomlást, mert ha nem lesz tv, közszolgáltatás, meg internet, akkor az ember kénytelen lesz lehet a hozzád hasonló futóbolondokkal irl is elszórakozni.
köztudományosság hit azt a nagy büdös lófaszt, amire rá kellene már húzni azt az ostoba fejedet, azt.

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 03. 16:09 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#5427 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 02. 22:10

A materialista filozófia bázisú köztudományosság tanai szerint így igaz.
A gond ott van, h z univerzum nem ezen tanok igazsága szerint működik.
A biológiai működés példul, ENERGIATERMELŐ.
Már pusztán hőmennyiségben több energiát adunk le, mint amennyit megeszünk.

Tuti? Az energiamérleg hogyan jön össze?

Megeszem mondjuk egy A5-ös méretű rántotthúst, aztán ülök a szófán és elfűtöm az egészet és még fogyok is? Norbi lemondhat, nincs szükség itt semmiféle tornára...

:omg:
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#5428 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 02. 22:29

Mielőtt faszozol, praktikus lenne utánanézned.
Egy felnőtt ember naponta mintegy 1500-2000 kalóriányi (kaloriméter bombában elégetve mért érték) élelmiszert fogyaszt el.
És óránként átlagban 150-250 kalóriányi hőmennyiséget ad le.
Ehhez még (a teljesség igénye nélkül) elpárologtat fél-egy liternyi vizet. Napi nyolc órai átlagban képes 100-120 W-nyi mechanikai teljesítményre. Ezen kívül mozgatja a testét.
Számolj egy kicsit.

Számolj egy kicsit :)

#5429 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 03. 08:19

valóban? és mindegyik? kivétel nélkül? ajvé. én meg egyetlen projektorral nem találkoztam, ami ne indult volna el, csak szépen ment a figyelmeztető felirat, h lámpacsere, meg villogott a led. pedig volt vagy egy tucathoz közöm.
egy nyomtatómba nem volt beépítve ilyen, előbb hullottak darabokra, pedig abból is volt pár, pár munkahelyen. a tonercsip sokszor más tészta.
digitális fényképezőgép dettó. általában valami elektronikus hibája lett, beállt egy kis motor benne, esetleg az lcd halt meg.
az ultrahangos vesekőzúzó meg mint orvostechnikai berendezés, alapból időszakos felülvizsgálatra kötelezett. meg pár egyéb dologra. a gyártó pedig megszabhatja nem csak az időtartamát, hanem a vizsgálatok számát is. ez más iparban is igaz. mivel kórháznak is melózom, sőt ezeket a szarokat épp nekem is nyilván kell tartanom, speciel nem is találkoztam még ilyennel, de nem tartom lehetetlennek, h bizonyos vizsgálat felett nem indul el, hanem kéri az időszakos ellenőrzést.
egyébként meg egy fogyasztói társadalomban élünk, ahol olcsó szemetet tolnak az arcunkba, és az az érdekük, h valamilyen úton-módon minél előbb lecserélhessük. ha nem a divat meg a trend miatt, akkor mert darabokra hullik, nem egy nagy ráció ezt megérteni, h ilyen praktikákra szinte semmi szükségük. tönkremegy az a szar magától is, gyorsan.

Erre csak habla-habla választ kaphatsz, túl sok a tény. Ez kicsapja a biztosítékot a Csábos Ajkú Gyulusnál (:wub: ) és átmegy inkább a magyar nyelv megerőszakolásába válasz helyett.

#5430 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 09:22

Hálistennek, ma már nem monopol államvallás a Tudományos Materializmus.
Mily érdekes, h Newton (akinek a nevéhez kötve él a mechanikus világkép) és tudós társai a Kabbala bázisára épített alkímia művelői voltak.
És míly érdekes, h a materialista filozófiára épített tudományosságvallást az a SZABADKŐMŰVES szervezet terjesztette el és tartja fenn, amelyik belső használatban a mai napig is a Kabbala bázisú misztikus tanokat műveli.
A judeizmusban és a judeo krisztianizmusban "csak" tiltották a mágiát.
A materializmusban el is HAZUDTÁK.

Menten az útün, jött szembe Nyútün, lóhűtü. Úr Istün! Hisz ez Nyútün, lóhátün...

Tehát Newton aranyat öntött éppen rézből, amikor a fejére esett az alma és megalkotta a neojudeo tudományosságvallást?

Úr Istün....

#5431 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 12. 02. 09:17

Csak úgy benyomtam ide e linket, mert csak. Gabibában nem csalódtam. Tuti biztos vagyok a válaszaiban.
Gyula nincsitt helyed, nincs kivel beszélgetned, avmanster totál buta bunkóparaszt, enpera is csak álmodozik, a Svédektől gyűlöli a saját cigány fajtáját. Guga a KIRÁJJJJ!!!!
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#5432 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 12. 03. 17:47

Megeszem mondjuk egy A5-ös méretű rántotthúst, aztán ülök a szófán és elfűtöm az egészet és még fogyok is?

Mondjuk valahol igaza van, próbáld ki egyszer, hogy megeszed az A5-ös méretű rántotthúst, aztán ülsz a szófán, és csak fűtöd a szobát mondjuk úgy egy hónapon át. Ha a hónap végére nem adtad le a tömeged 70 százalékát, akkor az valami mérési hiba lesz.

#5433 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2012. 12. 03. 18:57

Csak úgy benyomtam ide e linket, mert csak. Gabibában nem csalódtam. Tuti biztos vagyok a válaszaiban.
Gyula nincsitt helyed, nincs kivel beszélgetned, avmanster totál buta bunkóparaszt, enpera is csak álmodozik, a Svédektől gyűlöli a saját cigány fajtáját. Guga a KIRÁJJJJ!!!!

Ebben a fórumban én vagyok a házigazda. És persze örömmel tölt el, h milyen szép színes társaságot fújt ide a szél.

#5434 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 19:02

Ebben a fórumban én vagyok a házigazda.

Idézet

Szerkesztette: debaj 2012. 12. 03. 19:05 -kor

#5435 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2012. 12. 03. 19:02

Mondjuk valahol igaza van, próbáld ki egyszer, hogy megeszed az A5-ös méretű rántotthúst, aztán ülsz a szófán, és csak fűtöd a szobát mondjuk úgy egy hónapon át. Ha a hónap végére nem adtad le a tömeged 70 százalékát, akkor az valami mérési hiba lesz.

A napi táplálékmennyiség kalória értékét sok helyen megtalálod.
A hőleadásunkét pedig az épületgépész kézikönyvben és a gugli is kidob pár helyet.
A saját stupidságotokon élcelődtök.

#5436 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 19:05

A saját stupidságotokon élcelődtök.

Ja, hogy már az idegen szavak is mennek. Nem jól, de mennek, valahol már ez is haladás, na de HOGYAN TOVÁBB?

Ahhoz már nem szólok hozzá, mekkora baromságokat hordasz már megint össze, előttem már leírtak minden érdemit. Úgyhogy csak ennyit kérdeznék: ezt ugye direkt csinálod? Vagy itt is eljutottunk Dextrose szintjére, hogy az általános iskolai tananyagot akarjuk megforradalmasítani?

Szerkesztette: debaj 2012. 12. 03. 19:12 -kor

#5437 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:13

Ebben a fórumban én vagyok a házigazda. És persze örömmel tölt el, h milyen szép színes társaságot fújt ide a szél.

Hazudsz
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5438 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:25

Így van, de ez nem azt jelenti, hogy igazad van.
Vitassuk meg a felvetett témát, ez oké, belefér némi marháskodás is.
De a nagyonokos nagyonkurvaanyázó nagyonintelligens az már rosszabb szerintem mint a tudatlanság, nem rosszabb, szerintem a legrosszabb formája.

Szerk: Nagyszájú? Tudnál drehálni egy stucnit magadnak, ha kellene? Leírnád a drehálás miből áll?
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#5439 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 09:52

Ez a félművelt a két diplomája mellé még gyógymasszőr szakosítással középfokú egészségügyi végzettséggel is bír.
Csak azért nem lett belőle orvos, vagy tanár, mert a Bolsevik birodalomban OSZTÁLYIDEGENKÉNT ezek tiltottak voltak számára.

Önmagában a diploma az sajnos nem garancia semmire. Még adott évjáratban adott iskolán belül is lehet óriási eltérés két diploma között.

#5440 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 03. 19:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 03. 11:38

Érdekes filozófiai rendszer a Káini életelvre épített Judeizmus.
A kiválasztottság tanból származtatott felsőbbrendűséggel indul.
Majd folytatódik a megváltoztathatatlanul gonosz, ellenséges külvilág paradigmájával. Ebből következik az a tan, miszerint ebben a környezetben csak ravaszsággal és erővel lehet megélni.
Ebből egyenesen következik, h erődominanciát kell előállítani és így, vagy úgy, mindent el kell pusztítani ami potenciálisan veszélyeztetheti az erődominanciát, ezzel az életüket.
Ezzel már meg is van az önfelmentés minden gazemberség elkövetéséhez (kiválasztott, ezzel felsőbbrendű vagyok, az én életem többet ér mindenki másénál).
Ehhez társulnak még olyan sallangok, mint a szemet szemért (bosszúkötelezettségi) tan.
És persze, miután a Judeo zombi minden cselekedetét (a maga szempontjából) jogosnak lát, minden (bosszú) történet ott kezdődik, h jogtalanul VISSZAÜTÖTTEK.

A zsidózás tipikusan azok végső mentsvára akik semmire sem jutottak az életben. Utána pedig lehet zsidózni, mivel azok (!) aztán tehetnek róla. Sőt azok (!) tehetnek mindenről. Nem a saját képességek elégtelensége vagy a lustaság vagy az élhetetlenség.

Tessék akkor sikeresnek lenni, tessék küzdeni érte, kitartóan csinálni és megoldani saját erőből. Ja, hogy az nem megy? Akkor lehet zsidózni tovább, az nem kerül semmibe :rolleyes:

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.