HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#5761 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 08. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 08. 14:31

egy gond van, minden elveszik a bullshit gyulagenerátorral ideokádott nagyonmegmondó szavak, és az áltudományos techhalanndzsa között. persze ha szerinted itt jobbára egy ideológiai-tudományos vita zajlik, tényekkel, cáfolatokkal, nem pedig valami sértődött, mellőzött kisember beteg agymenése, akinek az arca pont fordított arányban áll a tudásával, ahogy folyamatosan is látható, akkor hajrá, vállalj vele sorsközösséget. igyatok meg egy kevertet, öblítsétek le éva vermuttal, és közben nosztalgiázzatok, némi kötelező kocsmafilozófia mellett, ezzel semmi baj nincs, megvan a helye, ideje, akár itt is, ki tiltja meg, ahogy az sem meglepő, ha röpködnek majd a székek, ha piaszagúan, dülöngélve belemásztok a kocsma törzsközönségének az intim szférájába, h mennyivel többek, különbek vagytok, csakmert mertcsak...

Tudod, az országot anno pont a mellőzött kisemberek építették, és a a kiemeltek teszik tönkre.
Kocsmafilozófia?
Hát, akivel szoktam inni a társaságból, szerintem az sem látott még kocsmában inni, mégha nemrégen meg is kávéztunk egy ilyen helyen.
De az "új generáció" mindig azt hiszi, hogy ő szarja a spanyolviaszt. Mi is úgy hittük akkoriban.
Most is vannak, akiknek "bejött az élet", és az ugyanolyan korúak, akiknek semmi lehetőségük, mert nincs anyagi háttér az induláshoz.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5762 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 14:55

rohadt egy retkes dögvész jönne el, maga a záróra, ha a gyulákra a hozzá hasonlókra bíznának bármit is a gereblyézésen kívül. és sajnos, minél szarabb helyzetbe kerülünk, annál inkább ellepik majd a világot.
nem az lesz az összeomlás, ha megbukik a jelenlegi rendszer, hanem ha utána egy bármely gyula és egyéb állatfajta befolyása alá kerül bármi fontos dolog. na az lesz a valódi világvége.
egyelőre ott vannak jobbára, ahova valók, a kövek alatt. de sajnos tényleg számolni kell az inváziójukkal.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#5763 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 12. 08. 14:54

Tudod, az országot anno pont a mellőzött kisemberek építették, és a a kiemeltek teszik tönkre.
Kocsmafilozófia?
Hát, akivel szoktam inni a társaságból, szerintem az sem látott még kocsmában inni, mégha nemrégen meg is kávéztunk egy ilyen helyen.
De az "új generáció" mindig azt hiszi, hogy ő szarja a spanyolviaszt. Mi is úgy hittük akkoriban.
Most is vannak, akiknek "bejött az élet", és az ugyanolyan korúak, akiknek semmi lehetőségük, mert nincs anyagi háttér az induláshoz.

rendben, ragadj ki valamit és legyél újfent képtelen értelmezni más mondandóját, mert elrejtett benne valami kis allegorikus vonulatot is, amihez azért nem kellett volna magyartanári diploma, h dekódolja az ember. mondjuk azok után, ahogy a kapuzárási pánikkal hasonló lukra futottál, nem csodálkozom ezen sem. ha neked ennyi jött le belőle, heee, én nem járok kocsmába, akkor igazából neked pl. kurva fölöslegesen fosom ide a betűket, megérteni a jelentésüket kevéssé fogod. de legalább a csúnya szavakat tudod mit jelent.
maradjunk annyiban, itt egyelőre egyetlen ember szarta embertelen mennyiségben a spanyolviaszt, és az pedig a gyula volt. csak épp büdös volt, és szóvá tettük.

kiszórtam pár szóismétlést, egyebeket.

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 08. 15:03 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#5764 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 15:07

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 12. 08. 14:07

Az első olyan mondat, ami nem támadja Gyulát, ellenben mély igazságtartalma van.
Azt ugyanis a T. fórumtársak elfelejtik, hogy többségük szülei pont így élték az életüket, és nem hajlandók meglátni azt, amiről Gyula úr beszél.
Mert nem mind hülyeség.

Nem mind, csak a sűrűje. :-D :nevet:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#5765 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 08. 15:00

rendben, ragadj ki valamit és legyél újfent képtelen értelmezni más mondandóját, mert elrejtett benne valami kis allegorikus vonulatot is, amihez azért nem kellett volna magyartanári diploma, h dekódolja az ember. mondjuk azok után, ahogy a kapuzárási pánikkal hasonló lukra futottál, nem csodálkozom ezen sem. ha neked ennyi jött le belőle, heee, én nem járok kocsmába, akkor igazából neked pl. kurva fölöslegesen fosom ide a betűket, megérteni a jelentésüket kevéssé fogod. de legalább a csúnya szavakat tudod mit jelent.
maradjunk annyiban, itt egyelőre egyetlen ember szarta embertelen mennyiségben a spanyolviaszt, és az pedig a gyula volt. csak épp büdös volt, és szóvá tettük.

kiszórtam pár szóismétlést, egyebeket.

Azzal a kapuzárással is hülyeséget beszéltél, mint a tévéreklámok, melyek szerint "40 fölött" mindenki beteg, agg, fogatlan, büdöslábú, stb...
Egyébként tényleg csak betűket fosol, értelmeset ritkán szólsz. Csak kötözködsz, de azt bárkivel.
Anarchia.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#5766 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 12. 08. 14:07

Az első olyan mondat, ami nem támadja Gyulát, ellenben mély igazságtartalma van.
Azt ugyanis a T. fórumtársak elfelejtik, hogy többségük szülei pont így élték az életüket, és nem hajlandók meglátni azt, amiről Gyula úr beszél.
Mert nem mind hülyeség.

Gyula a topic indításától tartó munkásságával vívta ki a "tiszteletet", az elején próbáltuk megérteni a fasságait. Az én szüleimet meg ha lehet ne keverd ide, mert nem összehasonlíthatóak az ilyen gyula szintű hazug, mocskos, lusta férgekkel. Köszi.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#5767 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 08. 14:44

Van bőr a képeden. Jó vastag.

Mikor akarod kibelezni végülis? Tudod, a fórumon minden visszakereshető!

#5768 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 15:18

Kocsmafilozófia?

Érdekes, én is tudtam a nulláról indulni. Csak nem keseregtem mint gyulusunk.

#5769 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 08. 15:17

Mikor akarod kibelezni végülis? Tudod, a fórumon minden visszakereshető!

Nem fáradok ezzel. Vagy a saját mérge fogja megölni, vagy a környezetében fog emberére találni.
Az ilyen gerinctelenekről tudom, nem fognak házhoz jönni egy jó kis kibelezésre.

#5770 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 15:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 08. 15:20

Nem fáradok ezzel. Vagy a saját mérge fogja megölni, vagy a környezetében fog emberére találni.
Az ilyen gerinctelenekről tudom, nem fognak házhoz jönni egy jó kis kibelezésre.

Pedig mennén dokumentálni, ha már ilyen nagy a szád:)

#5771 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 15:27

...

Én 2x indultam el egyedül nulláról. Először amikor elköltöztem otthonról. Nem kaptam segítséget, kritikát és megoldandó problémákat annál inkább. Utána elköltöztem Magyarországról a gazdasági válság sűrűjébe bele és indult minden nulláról.

Megcsináltam mind a 2x, de nem kevés munkával és kitartással. A "bejött az élet" és a fiatal kor mögött többnyire k%rva sok meló van, hiába segítenek a szülők. Ha pedig nem segítenek, akkor még több meló jut rád. Felesleges szétválasztani a fenti módon.

Én úgy gondolom, hogy mindenkinek adnak esélyt, legfeljebb fel sem ismeri a pillanatot vagy félelemből/lustaságból elhalad mellette a dolog és lemarad. Második esély már ritkán van. Aki viszont megragadta és beletette a munkát az élvezze is. Irigykedni rá vagy gyűlölni meddő dolog.

A fentiek fényében számomra teljesen érthetetlen Gyula önsajnálata és mániákus ragaszkodása a torz világképéhez. Meg kell fogni a munka végét és lesz egyről kettőre lépés. Ha nincs munka, akkor teremteni kell. Olyan nincs, hogy lehetetlen.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#5772 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 15:29

nem fognak házhoz jönni egy jó kis kibelezésre.

:taps:

#5773 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 12. 08. 15:22

Pedig mennén dokumentálni, ha már ilyen nagy a szád:)

Dextrose úgy ledokumentálná, hogy csak na! :up:

#5774 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 16:05

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 12. 08. 15:11

Azzal a kapuzárással is hülyeséget beszéltél, mint a tévéreklámok, melyek szerint "40 fölött" mindenki beteg, agg, fogatlan, büdöslábú, stb...
Egyébként tényleg csak betűket fosol, értelmeset ritkán szólsz. Csak kötözködsz, de azt bárkivel.
Anarchia.

csak az ostobákkal szoktam, és nem kötözködni, hanem nagyjából másodikra rövidre zárni a vitát valami durvasággal, mert kb. annyit ér meg a velük folytatott eszmecsere. virtuális padlóla köpés, dulván. ide vehetőek azok is akik többedjére értetlenek egy adott témában, de ugyanakkor ennen magukat láthatóan kicsit többre predesztinálják, mint képességeik. tisztán látni, azóta se értetted meg mi a kapuzárás, azt meg pláne hogy került oda, mit keresett abban a szövegkörnyezetben. cserébe sikerült előhoznod magadból azt a jól kidolgozott válasz sztereotípiámat az 50-esekkel kapcsolatosan, amit leírtam. olyan nincs, h elsőre ne jól értenének valamit, ne jól tudnák, sőt, nem jobban, mint ezek a kis tejfelesszájúak. és csak az számít, amit ti értetek el, bármilyen helyzetben. és soha nem ti öregedtetek ki a szakmából, hanem ezek a büdös menedzserbogyókon nevelkedett fiatalok túrnának ki, ésezérttartittazország. ha nem látod, h ez ugyanolyan sztereotípia, mint amivel te dobálóztál, hanem még a tartalmát és vonatkozását sem fogod fel, akkor ugyan hogyan tudnál egy egyszerűbb allegóriát úgy feldolgozni, h ne az jöjjön ki, heee, te nem jársz kocsmába. de ezek után még mindig te vagy az okosabb. jóvan, legyél akkor.

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 08. 16:08 -kor

Idézet

#5775 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 16:06

nem úgy volt, h azt te szeretnéd? csak szólok, volt itt valaki, aki többször írta már, a fórumban minden visszakereshető....

Idézet

#5776 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 12. 08. 16:06

nem úgy volt, h azt te szeretnéd? csak szólok, volt itt valaki, aki többször írta már, a fórumban minden visszakereshető....

Azt mondám, ha a kezeim közé kaplak. Azt nem mondtam, h szaladni fogok egy ilyen féreg után.

#5777 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 16:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 08. 16:10

Azt mondám, ha a kezeim közé kaplak. Azt nem mondtam, h szaladni fogok egy ilyen féreg után.

Komoly jártasságod van különféle harcművészetekben, hogy ennyire magabiztos vagy? Mi van, ha a másik jártasabb/erősebb/gyorsabb? Néha fordítva sül el a manőver és utána lehet törött kézzel keresgélni a fogakat a hóban...

#5778 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 16:19

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2012. 12. 08. 16:13

Komoly jártasságod van különféle harcművészetekben, hogy ennyire magabiztos vagy? Mi van, ha a másik jártasabb/erősebb/gyorsabb? Néha fordítva sül el a manőver és utána lehet törött kézzel keresgélni a fogakat a hóban...

Még ez is benne van a pakliban.

#5779 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 08. 16:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 08. 16:10

ezek szerint én menjek házhoz? figyelj, gyuszika, neked is felajánlom, amit eddig annak 2-3 embernek tettem, akik kivívták maguknak, h a végén url is szívesen összefutnék velük némi fizikai konfliktusra.
mondasz egy címet pécsen, ahol van szorító, megjelenünk, kesztyű, pöcs és fejvédő, esetedben a kettő ua., tisztázzuk mely szabályok mentén járjunk el, klasszikus ökölharc, ketrec, mma. egyik sem az erősségem.
mondjuk ne most 3-4 héten belül, mert jó múltkorjában balról* bekaptam egy lábast öcsköstől fejvédő nélkül, röpült a fogvédőm, és nekiestem egy vas tartónak (kis házi gyakorlóterem, ring az nincs), és a kisebbik baj az volt, h elájultam, és mentőt hívtak, de két fogamnak vége lett, egyiket pár hónapja, a balos nagy őrlőmet meg a héten vették ki, mert kissé elmozdult, annak csak a felét vette ki anno a számból a mentős (fogdokim megint közölte, ő fogakkal dolgozik, nem agyarakkal, és h reméli nem vagyok akkora gyökér, mint a fogam), szóval egy darabig nem abajgatnám a pofimat, mert folyamatosan fájdalomcsillapítót tömök magamba. szóval gyógyulás után, és biztos, ami biztos, a pótlás előtt állok rendelkezésre.
mármint neki balról... hehe, kurva jobb bal, meg kéne már tanulni ennyi idősen.

Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 08. 16:41 -kor

Idézet

#5780 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 12. 08. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 12. 08. 14:21

Elkerüli, persze. Igaz, az árai csak a ti fizetési nívótokon megfizethető. Azon a környéken (még) van rá fizetőképes kereslet.

Belül egy lepukkant hentesbolt, alig áruval. Nekik miért nem jön össze a bolt?

Az a környék most éppen döglik, lásd az utolsó mondatod is, ami gondolom a Ringa mintaboltja lehetett, ott meg annak annyi. Az ilyen Gyulafélék szétlopták az egészet, bár januártól erősen próbálkoznak az újraindítással. Érdekes módon a bolt ment, világszerte ismertek a termékek, 1000+ embert foglalkoztattak, ésatöbbi. Gépsonka, szalonna hibátlan volt, azt sem tudom honnan fogok majd olyan fasza húsos szalonnát lőni. Többi meg kiderül, no nem mintha sok Cserpest ennék, de ma azért beugrott egy karamellás tej. Mutattam is asszonynak, hogy összetevők közt van tej és kramellizált cukor. Cégnél kezembe akadt egy Milupa gyermekitalpor, ami közel álla tejhez, ott kb. 20 sorban csak a mesterséges E betűket és tartósítószereket, ízfokozókat sorolták. Menjenek ezek is a picsába.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.