Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 08. 16:10
Azt mondám, ha a kezeim közé kaplak. Azt nem mondtam, h szaladni fogok egy ilyen féreg után.
ezek szerint én menjek házhoz? figyelj, gyuszika, neked is felajánlom, amit eddig annak 2-3 embernek tettem, akik kivívták maguknak, h a végén url is szívesen összefutnék velük némi fizikai konfliktusra.
mondasz egy címet pécsen, ahol van szorító, megjelenünk, kesztyű, pöcs és fejvédő, esetedben a kettő ua., tisztázzuk mely szabályok mentén járjunk el, klasszikus ökölharc, ketrec, mma. egyik sem az erősségem.
mondjuk ne most 3-4 héten belül, mert jó múltkorjában balról* bekaptam egy lábast öcsköstől fejvédő nélkül, röpült a fogvédőm, és nekiestem egy vas tartónak (kis házi gyakorlóterem, ring az nincs), és a kisebbik baj az volt, h elájultam, és mentőt hívtak, de két fogamnak vége lett, egyiket pár hónapja, a balos nagy őrlőmet meg a héten vették ki, mert kissé elmozdult, annak csak a felét vette ki anno a számból a mentős (fogdokim megint közölte, ő fogakkal dolgozik, nem agyarakkal, és h reméli nem vagyok akkora gyökér, mint a fogam), szóval egy darabig nem abajgatnám a pofimat, mert folyamatosan fájdalomcsillapítót tömök magamba. szóval gyógyulás után, és biztos, ami biztos, a pótlás előtt állok rendelkezésre.
mármint neki balról... hehe, kurva jobb bal, meg kéne már tanulni ennyi idősen.
Szerkesztette: avmanster 2012. 12. 08. 16:41 -kor