Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2012. 12. 18. 12:55
Áruld már el kérlek, mi a bánatos fasznak szarakodtok velem?
Az államfenntartásnak és a közszolgáltatásoknak egy jól meghatározott költsége van amit az általam javasolt finanszírozási móddal tisztán, jól átláthatóan lehet finanszírozni.
Mégpedig úgy, h nem terhelnének benneteket a kényszer munkanélküliek (ingyenélők) fenntartási költségei.
Gyulabazmeg az a baj, hogy M.o.-n a munkaképes korú lakosság max. 50%-nak van munkája, aminek a nagyrésze pro primo - szarul fizet, pro secundo - szarul adózak az állam felé, az a kis rész pedig, amelyik jól fizet (a munkavállalónak) és jól is adózik (az állam felé) az kurva kis szelet a tortából.
Ez a fasz (most nemzeti és jobboldali) liberálbolsevik bagázs még mindig nem tudta megtanulni azt, hogy csak fejlesztéssel lehet túlélni mindent, nem pedig lopással és diktatúrával és állandó leépítésekkel.
A cigányokba meg a zsidókba pedig számolatlanul döntik bele a pénzt.
( Meglesz az ovis cigány által megígért 1 millió munkahely. Annyi lesz összesen! )
Mindig kiválogatod magadnak a nagy halom trágyából a legkönnyebben rágható kis darab szart bazmeg, és azon agyalogsz, hogy az miért nem ízlik nekünk.
Én adózok bazmeg, mert a munkahely vonja, át is utalja és fizetem a urva magas adótartalmat a cigiben, a sörben, a benzinben. Okl. vegyészmérnök vagyok és közgazdász. Egyetemi diplomával mindkettőből. És már tele van a faszom a hozzád hasonló félművelt megmondóemberekből és a
mindent jobban tudó humánsöpredékből valamint a nagyüzemileg tenyésztett tojáshéjseggű, harmatos lepkefing lelkivilágú, polkorrekt manágerpöcsökből.
Nabazmeg, ezt jólmegaszondtam...