HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 552
  • 553
  • 554
  • 555
  • 556
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#11061 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 05. 04. 15:25

Akkor még egy kérdés. ha tíz éve keres valaki munkát. Roppant géniusz, hatalmas analitikus aggyal rendelkezik, de helyben nem talál munkát, miért nem tanult meg ezen idő alatt programozni pl.? Az otthonról is végezhető és még jó pénz is.

Van ilyen.
Ismerek egy nőcit, neki a férje már 5-6 éve keres melót.
Pedig nem is hülye, nem is Gyula, hanem elég értelmes pasas. Csak valahogy ha odamegy valahova, akkor nem tudja magát eladni.
Múltkor egy ismerőse szerzett neki egy helyet, odaszólt, ahol épp kerestek ilyen embert, mint ő, hogy vegyék már fel. Felvették a pasast, erre szerencsétlent kifúrta egy ottani srác. Mer' a srác terjesztette a dumát, hogy nem melózik, lóg, nem ért semmihez, stb ... ő meg hiába csinált meg rengeteg melót, csomó olyat is, ami nem az ő dolga lett volna, meg amit évek óta húztak csak, és senki nem oldotta meg, mivel nem terjesztette, hogy jól melózok, sokat melózok, ezért az maradt meg, hogy lusta, lógós, nem ért semmihez. Ki is baszták pár hónap múlva. Balek.

#11062 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 04. 15:42

Oh, jeee.
A munkanélküli állomány arra kell, h a rabszolgák egymást taposva és a túlkínálati munkaerőpiacon egymás alá ígérve tülekedjenek a munkával járó jobb megélhetési lehetőség felé.

De miért is? Ha több a fizu, akkor rötbb az adó is a vezető réteg felé. Nem?
Miért baj az, hogy jól él a melós? Amit elfogyasztanak az országban, azt meg kell termelni, akármilyen jól élünk is. Az adó utána meg bemegy a kasszába, csók.

#11063 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 05. 04. 17:02

De miért is? Ha több a fizu, akkor rötbb az adó is a vezető réteg felé. Nem?
Miért baj az, hogy jól él a melós? Amit elfogyasztanak az országban, azt meg kell termelni, akármilyen jól élünk is. Az adó utána meg bemegy a kasszába, csók.

Talán érdemes lenne elgondolkoznod azon, h miért van ez így LÁTSZÓLAG értelmetlen módon.
Én már sokféleképpen leírtam, h szerintem milyen célszerűségben gondolkozva hozták ezt így létre és tartják fenn.

#11064 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 05. 04. 17:19

Ő is azt csinálja, hogy elnevezi magát mindenféle jól hangzó munkakörnek, aztán amúgy meg portás.:)

Lemaradtam valamiről, már nem szennyvizes?

#11065 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:09

Semmilyen célszerűséget nem írtál le, csak egy hagymázas hülyeséget.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#11066 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 04. 18:01

Ez talán attól van, h a deguzás mellett már nem maradt elég szabad gondolkozási kapacitásod.

Nem, attól van, hogy a pofázmányodban semmi nyoma nincs bármilyen logikának, egyszerűen felböfented, amit valaki letolt a torkodon, aztán csapkodod a tenyeredet, hogy te milyen kibaszott okosakat tudsz mondani.

#11067 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 04. 17:19

A tevékenységi köre rendszerfejlesztő és üzemeltető. Hibaelhárító ügyeleti szolgálattal.

Oszt' hol?
Mer' melóztam én automata garázsban is, ahol annyi volt a meló, hogy ki volt rakva pár kamera, oszt' nézni lehetett, hogy elviszi a berendezés a kocsikat.
Volt kolléga, aki rendszerfelügyeletnek nevezte azt is. Oszt' még nem is hazudott. Én meg csak azt mondtam, hogy parkolóőr vagyok :D

#11068 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 04. 18:07

Én már sokféleképpen leírtam, h szerintem milyen célszerűségben gondolkozva hozták ezt így létre és tartják fenn.

Eddig főleg értelmetlen szókupacokat, kitalált szavakat és hazugságokat írtál. Szóval, Eger önkormányzatiságának miként lesz traktora és számítógépe, és milyen programozó a haverod, aki utolsó lótifuti valami soproni helyi garázstelkónál? Vagy ha nem elég hazudozni meg félrebeszélni, hanem némi tényt is kéne a beszédedbe elegyítened, akkor leblokkol az a bolygóméretű agyad? Biztosan a TUDODKIK intézik így :up:

Nem kell amúgy feltétlenül válaszolnod, az is bőven elég, ha végre befogod a pofádat, és eltakarodsz dolgozni. A pofázást hagyd meg azoknak, akiknek van miről pofázniuk.

Szerkesztette: debaj 2013. 05. 04. 17:15 -kor

#11069 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 05. 04. 17:11

Oszt' hol?

Valamelyik telefon szolgáltatónál.

#11070 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 04. 17:35

Többféleképpen és részleteket is bemutatóan elmagyaráztam.
Nektek csak annyi a feladatotok, h végig gondoljátok (a saját tapasztalataitokat is hozzáadva), h az általam mondott logika szerint rendezve a mozaik darabkákat összeáll-e egy jó ellentmondás-mentességű összkép.

Nem magyaráztál el semmit.
Ködös lázálmokat kergetsz, tele ellentmondásokkal.

Nem vetted észre eddig, hogy rengeteg dolog, amit mondasz, simán cáfolható? Akár Novell, akár szélturbina, akár egy szar öngyilkossági statisztika kerül szóba?
Oszt' akkor hirtelen megszakad a téma, aztán később kezded ugyanazt a hülyeséget előről.

#11071 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 04. 17:37

Alapvetően, LEHETŐSÉGEK KORLÁTOZÁSSAL, ELVÉTELLEL.
Hiába van meg elvileg az önrendelkezési jogom ha a gyakorlatban nincs lehetőségem élni vele.

Miért, Gyulafalván mi volna? Semmit nem lehetne, ami zavar bárkit. Ugyanígy tele volnánk korlátokkal. Még jobban.

#11072 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 04. 18:13

Valamelyik telefon szolgáltatónál.

Aha, a pontos munkakörét tudod fejből, de hogy hol, azt már nem. Elmész te a picsába.

Ne feledd, a fórumrendszerben minden visszaolvasható. A hamisságoddal cssk önmagadat járatod le. Mondjuk neked már úgyis mindegy, ennél lejjebb már nem sokminden van.

Szerkesztette: debaj 2013. 05. 04. 17:17 -kor

#11073 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 04. 17:49

Közöttünk az a különbség, h én tisztán játszok.

Tisztán iszod?

#11074 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 04. 18:07

Talán érdemes lenne elgondolkoznod azon, h miért van ez így LÁTSZÓLAG értelmetlen módon.

Mert? Mi történne, ha hirtelen mindenkinek volna melója?
Fél ország söprögetne, meg a buktára várna, meg újságot olvasna melóidőben, oszt a fizetést meg keveselné?

Egyébként ez itt van így, ma már nincs bezárva a határ, mehetsz bárhova, ahol szerinted jobb az élet. Tiéd az egész világ.
Vagy csatlakozz az egyik Gyulafaluba, amikről mondod, hogy egyre többen vannak.
Vagy akármi.

#11075 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:21

Nah, én a mai napból rászántam egy adag szabad időt, hogy megadjam a lehetőségét egy érdemi vitának, de sajnos nem lehetséges ezzel az emberrel. Úgyhogy mostmár maradnak az alkalmi beszólások :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#11076 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 05. 04. 17:16

Miért, Gyulafalván mi volna? Semmit nem lehetne, ami zavar bárkit. Ugyanígy tele volnánk korlátokkal. Még jobban.

Gyulafalván hülye lenne a többség korlátozások megszavazásával önmagát olyanokban korlátozni amiket azért, h önmaga is megtehessen, el tud nézni másoknak.

#11077 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:24

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2013. 05. 04. 18:21

Nah, én a mai napból rászántam egy adag szabad időt, hogy megadjam a lehetőségét egy érdemi vitának, de sajnos nem lehetséges ezzel az emberrel. Úgyhogy mostmár maradnak az alkalmi beszólások :)

Á, sok időt rászánni nem szabad. Meg sokat értelmesen érvelni se, úgyse érti meg.
Bár szélturbinás témában én is belementem, hirtelen kuss is lett, azt' majd pár nap múlva úgyis újra elkezdi előről.

Én már pár éve utánanéztem a témának, hogy milyen volna felállítani egy kis szélkereket a kertben. Oszt' kijött, hogy nem éri meg.
De logikus is, ha megérné, a kutya se fizetne az áramért. Meg a gázért se, fűtenénk, főznénk ingyen villannyal.

#11078 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 04. 18:24

Gyulafalván hülye lenne a többség korlátozások megszavazásával önmagát olyanokban korlátozni amiket azért, h önmaga is megtehessen, el tud nézni másoknak.

És mindenki klón volna?
Mindenkinek mások az igényei, van aki csendben aludni akar, van aki meg hangosan bulizni. Oszt' ez még csak 1 igény, a kismillióból, amit egy ember akar.
Most se volna ennyi korlátod, ha mindenkinek ugyanolyan igényei volnának, te szerencsétlen.

Szerkesztette: Sparow2 2013. 05. 04. 17:27 -kor

#11079 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 04. 18:24

Arról hazudj valamit, hogy Eger önkormányzatisága honnan fog traktort meg számítógépet szerezni. NAgy általánosságban lövöldözni bele a levegőbe bárki képes egy kiadós babgulyás után, nem kell hozzá bolygóméretű agy.

#11080 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 05. 04. 17:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2013. 05. 04. 17:21

Mert? Mi történne, ha hirtelen mindenkinek volna melója?
Egyébként ez itt van így, ma már nincs bezárva a határ, mehetsz bárhova, ahol szerinted jobb az élet. Tiéd az egész világ.

A jó rendszerben nem fix munkaidő van, hanem mindenkinek annyi amennyinek a produktumából megvan az igényei szerinti életszínvonala.
- És takarodjanak azok akik igen nemtelen eszközökkel haszonállat gazdálkodást folytatnak velünk.
Az "el lehet menniző" Gyurcsány már megkapta, h Ő takarodjon.
Amerre változik a világ, az eddigi vezetőségünkből sokaknak nem lesz maradásuk.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 552
  • 553
  • 554
  • 555
  • 556
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.