HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 652
  • 653
  • 654
  • 655
  • 656
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#13061 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 06. 04. 06:33

oktatóvideó, tanmese.

Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 04. 06:34 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#13062 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 06:34

Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 04. 06:36 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#13063 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 06. 04. 07:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 04. 02:25

A Hazánkban kétszáz éve még általánosan igaznak gondolt történelmi verzió szerint volt egykor (Nimród által alapítottan) egy a fénykorában Eurázsia nagyrészét lefedő birodalom amely EMBERSÉGESSÉG, BECSÜLETESSÉG alapon működött. Ennek egy részét mutatják Szkítia néven a történelmi térképek. A krónikás és a néphagyományaink szerint, ennek a birodalomnak vagyunk a szellemi örökösei.
A mentalitásunk leromlását hosszú, közvetlen kényszerek alkalmazása melletti célirányos tudatmanipuláció okozta.

Szóval a történelmet is jobban tudod, mert csak? Én kösz, de valahogy nem szeretném azt a kort magamnak.
Make love not Wor.

#13064 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 07:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 04. 08:08

Szóval a történelmet is jobban tudod, mert csak? Én kösz, de valahogy nem szeretném azt a kort magamnak.

Ebből következik, hogy te például tudatmanipulálva vagy! Igazam van? Persze, hogy igazam van... Annyiszor van igazam ahányszor csak akarom... :Đ

Fogadjunk, hogy a Szíriuszon sem szeretnél lakni... :rolleyes2:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#13065 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 07:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 04. 01:45

A többségnek (általában) van annyi józan esze, h nem kényszerít másokat olyanba amit önmagának nem akarna (minden döntés precedens értékkel bír a későbbi döntésekhez).

Álmodj király lány...
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#13066 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 08:15

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2013. 06. 04. 01:16

Csak annyi, ha véletlenül belekerülnék egy -hozzád hasonló- látens elmebetegekkel és mélysötét ábrándozókkal teli "élőhelyi közösségbe", sokra nem mennék az "értekezési szinten beleszólásommal és egy szavazatnyi akaratérvényesítési súlyommal". Hamar ledarálna a "többség akarata".

Hát, meg is érdemelnéd! Most nézem az oldalad, hogy te vagy az a dob utcai cipós leveses :hungry: Jártam már ott (igaz régen, de pár utcányira onnan, az Asbóthban laktam egy ideig), bezzeg semmilyen hwsw-s kedvezményt nem kaptam, de még csak a cyberde sem volt sehová kiírva :reklamacio:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#13067 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 08:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 06. 04. 09:15

Hát, meg is érdemelnéd! Most nézem az oldalad, hogy te vagy az a dob utcai cipós leveses :hungry: Jártam már ott (igaz régen, de pár utcányira onnan, az Asbóthban laktam egy ideig), bezzeg semmilyen hwsw-s kedvezményt nem kaptam, de még csak a cyberde sem volt sehová kiírva :reklamacio:

Itt az a kedvezmény, hogy nincs beugró, ingyen lesegetheted az étlapot is.
Make love not Wor.

#13068 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 04. 09:22

Itt az a kedvezmény, hogy nincs beugró, ingyen lesegetheted az étlapot is.

de legalább ingyen lehetne tapizni a felszolgálócsajt, vagy valami.
ehh.

Idézet

#13069 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 10:28

vettétek egyébként a fáradságot és legalább a kommentbe meg a leírásba beleolvastatok?
mer én kb. annyit tettem, nem mertem elindítani a videót...
csak annyi, ez az atari macskavati ez a óberstuntmanfűrer bácsfi diána... csak közben nagyon ezotérikus lett.
na az is komoly idegrendszeri problémákka küszködött és ahogy látom, ez nem is múlt el.

Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 04. 10:31 -kor

Idézet

#13070 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 06. 04. 02:25

A mentalitásunk leromlását hosszú, közvetlen kényszerek alkalmazása melletti célirányos tudatmanipuláció okozta.

mentálisan leromlásunkat meg a hozzád hasonló tudálékos, de legalább nagyon sötét vadbarmok osztódással történő primitív elszaporodása.

Idézet

#13071 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 13:39

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 04. 07:33

oktatóvideó, tanmese.

bolondtyúk jutyub

Mindig szomorú leszek, ha beteg emberekről látok filmet és tudom, hogy nincs gyógymód.
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#13072 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2013. 06. 04. 11:25

de legalább ingyen lehetne tapizni a felszolgálócsajt, vagy valami.
ehh.

nem lehet, mert szerintem szájonvág
viszont tehetséges :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#13073 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2013. 06. 04. 14:39

Mindig szomorú leszek, ha beteg emberekről látok filmet és tudom, hogy nincs gyógymód.

nekem tetszik, olyan kis bolondos, vidám lány :wub:

#13074 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 15:18

Azt nem tudom Gyula ilyenkor mit enne, ha elvinné a vihar a cumókat, mint nálunk. Bab sárgul, annak hideg van. Paprika és egyéb palántákat 2szer kompletten vitte el a vihar, amit csak simán összetört és lekonyult, azt folyamatosan pótolták, de ezen a héten végleg úgy néz ki, hogy idén semmi nem lesz. Egész télen gyűjtöttem a csilimagokat, meg mindenfélét, most fene megette.
Make love not Wor.

#13075 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 04. 16:18

Azt nem tudom Gyula ilyenkor mit enne, ha elvinné a vihar a cumókat, mint nálunk. Bab sárgul, annak hideg van. Paprika és egyéb palántákat 2szer kompletten vitte el a vihar, amit csak simán összetört és lekonyult, azt folyamatosan pótolták, de ezen a héten végleg úgy néz ki, hogy idén semmi nem lesz. Egész télen gyűjtöttem a csilimagokat, meg mindenfélét, most fene megette.

ez a bosszúm azért, mert nem adtál csilimagot

#13076 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2013. 06. 04. 14:39

Szerintem csak képességhiányos, buta, és csak ilyen baromságokkal tud köz©®™figyelmet szerezni. Gyula mester ma elég inaktív, lehet azért, mert nem "teljesítettünk" szépen.

#13077 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 06. 04. 16:18

Ne sírj! Ez csakis azért történt, meg megmaradtál a hitedben, és nem volt kellően holisztikus a világképed. Bezzeg a köz©®™szövetkezeti rendszer most kisegítene!

Szerkesztette: Raynes 2013. 06. 04. 15:53 -kor

#13078 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 06. 04. 16:50

Szerintem csak képességhiányos, buta, és csak ilyen baromságokkal tud köz©®™figyelmet szerezni. Gyula mester ma elég inaktív, lehet azért, mert nem "teljesítettünk" szépen.

írt egy egészen tűrhető fantasy regényt. előtte a mitológiával is foglalkozott, olvastam is 2004 környékén vagy mikor valami cuccát, azóta sem láttam, talán a fisz adta ki.
egyébként tényleg elég komoly tudásanyag van a fejében egy rakat szakról. persze a komoly bajokon kívül. szóval egyáltalán nem buta, csak...... fura.... meg érdekes eredményeket kapnánk ilyen vegyes EI-IQ teszten, gyanítom.
a közfigyelem jelen esetben meg már max eladhatóságot jelent számára. elég jól megélhet belőle. amit csöppet sem irigylek tőle. a birkákat és a teheneket fejni nem főbenjáró bűn, ha buták.csak gyomor kell hozzá, ha az ember tudatosan teszi.

Szerkesztette: avmanster 2013. 06. 04. 16:06 -kor

Idézet

#13079 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2013. 06. 04. 16:50

Szerintem csak képességhiányos, buta, és csak ilyen baromságokkal tud köz©®™figyelmet szerezni.

Naja, amióta minden bokorba bekötik a netet, azóta ezek a véglények is rájöttek jól, hogy végre van egy média, amit ingyen teleszarhatnak. Gyulánk is megmaradna a kocsmapult melletti, első pofonig tartó bölcselkedésnél, ha a szerinte nem létező szociális védőhálóból nem jutna szélessávra is.

#13080 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 04. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2013. 06. 03. 10:28

“Az a fal akár ajtó is lehetne, és akkor át tudnánk menni rajta, micsoda jó dolog lenne végre haladni valamerre” – gondolták.
“Részvételi demokrácia” – gondolta a fal.
“Neki is mehetnénk, hogy kipróbáljuk, tényleg lehet-e itt ajtó” – gondolták.
“Maradjatok meg a hitetekben” – gondolta a fal.
Nekiszaladtak arccal.
Többször.
“Ma is tanítottam valamit” – gondolta a fal.

ezqrvajo
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 652
  • 653
  • 654
  • 655
  • 656
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.